valla gülün gülün hakkınız ben çok gülmüştüm çünkü.
hatta arada, "valla beni kızdırma annemin evine giderim sen gibi" dıyorum bozuluyor. ama ah
ha nasıl bi mantık o ya? annenlerın bıze gelecegı akşam 5 karış suratla anana gıdıyosun kardeşini de alıp dışarı çıkıyosun. kardeşine ne oldugunu bı guzel anlatıyosun kardeşin de gelip annenin ağzına edıyor kız haklı dıye. (çok sever beni küçük danam. kaynım değil kardeşim sanki)
sonra kesıldı ellerı ayakları zaten. de a
hah ya nasıl bi malsın sen ya tövbe tövbe. kocamsın severım seni de bu ne hacıt nasıl bi mantık yürttün de anana gittin ya?
madem bişi yapıyosun ne biiyim arabayla sahile in sigara iç efkarlan, acıklı şarkılar eşliğinde kendince hüzünlenip klip çek için burulsun. karım annemleri istemıyor ben napacam Allah'ım dıye irtibat kur Yaradanla.
annene niye gıttın lan? a
h ay soracam bu akşam niye bunu yaptıgını. ahah
hatta arada, "valla beni kızdırma annemin evine giderim sen gibi" dıyorum bozuluyor. ama ah

sonra kesıldı ellerı ayakları zaten. de a

madem bişi yapıyosun ne biiyim arabayla sahile in sigara iç efkarlan, acıklı şarkılar eşliğinde kendince hüzünlenip klip çek için burulsun. karım annemleri istemıyor ben napacam Allah'ım dıye irtibat kur Yaradanla.
annene niye gıttın lan? a