2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla gülün gülün hakkınız ben çok gülmüştüm çünkü.

hatta arada, "valla beni kızdırma annemin evine giderim sen gibi" dıyorum bozuluyor. ama ahhahaha nasıl bi mantık o ya? annenlerın bıze gelecegı akşam 5 karış suratla anana gıdıyosun kardeşini de alıp dışarı çıkıyosun. kardeşine ne oldugunu bı guzel anlatıyosun kardeşin de gelip annenin ağzına edıyor kız haklı dıye. (çok sever beni küçük danam. kaynım değil kardeşim sanki)

sonra kesıldı ellerı ayakları zaten. de ahahahah ya nasıl bi malsın sen ya tövbe tövbe. kocamsın severım seni de bu ne hacıt nasıl bi mantık yürttün de anana gittin ya?

madem bişi yapıyosun ne biiyim arabayla sahile in sigara iç efkarlan, acıklı şarkılar eşliğinde kendince hüzünlenip klip çek için burulsun. karım annemleri istemıyor ben napacam Allah'ım dıye irtibat kur Yaradanla.

annene niye gıttın lan? ahahah ay soracam bu akşam niye bunu yaptıgını. ahahhaha

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nasıl atacam kız bılemıyorum ki? telimin bilmem bişi kablosu yok muymuş sordum şimdi yanımdaki stajere. yok yanımda dedim o zaman olmaz aplam dedi.

tımam lan kısa kes dedım. içimden dedım ama. dışımdan sagol canım dedim. :)) evden atsam. boy boy fotoalr? hatırlat ama bana
evden girmiyosun ki pek hatırlatayım
:huri::huri:

yeahhh yanımdaki abının pc'sinden jenıfır ablamızın sesi yankılanıyor. yeahhhhh şimdik Amerıkan filmlerindeki gibi kalkıp ofiste dans pistindeymiş gibi dans edecem haa.

yeahhhhh... :muzikk
kop kop:smileymix:

hatta arada, "valla beni kızdırma annemin evine giderim sen gibi" dıyorum bozuluyor. ama ahhahaha nasıl bi mantık o ya? annenlerın bıze gelecegı akşam 5 karış suratla anana gıdıyosun kardeşini de alıp dışarı çıkıyosun. kardeşine ne oldugunu bı guzel anlatıyosun kardeşin de gelip annenin ağzına edıyor kız haklı dıye. (çok sever beni küçük danam. kaynım değil kardeşim sanki)

sonra kesıldı ellerı ayakları zaten. de ahahahah ya nasıl bi malsın sen ya tövbe tövbe. kocamsın severım seni de bu ne hacıt nasıl bi mantık yürttün de anana gittin ya?

madem bişi yapıyosun ne biiyim arabayla sahile in sigara iç efkarlan, acıklı şarkılar eşliğinde kendince hüzünlenip klip çek için burulsun. karım annemleri istemıyor ben napacam Allah'ım dıye irtibat kur Yaradanla.

annene niye gıttın lan? ahahah ay soracam bu akşam niye bunu yaptıgını. ahahhaha

puhahaa eşim aklıma geldi yerlerdeyimmm yaaa iyi yine napsın sefillleri oynamamış kardeşini almaya gitmiş benim herifimin gidecek kimseside yok burda bana sinirlendiğinde evliliğimizin ilk yılıydıda kızmıştı haklıydıda nasıl kızdırdıysam adamı üstünde atlet ile dışarı çıkmıştı seslendim bakmadı bile arkasına kışın ortası benim adam atletle dışarda gecenin 1 mi 2 simi aradan 2 saat geçti geldi arabanın anahtarıda evde nereye gitti bilmem ki...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız giriyorum da kımse olmayınca çıkıyorum. deli gibi kendı kendıme konuştugum günleri bilirim ben. bı de mesela merak etıın ya adenı şimdi, o sıra sen olmuyosun ya da bi başkası bende koymuyorum.

yazık kız sormadın mı naptın karda kışta dışarda dıye. ısıtıverseydın eve gelince zilli... :eek:ky:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız giriyorum da kımse olmayınca çıkıyorum. deli gibi kendı kendıme konuştugum günleri bilirim ben. bı de mesela merak etıın ya adenı şimdi, o sıra sen olmuyosun ya da bi başkası bende koymuyorum.

yazık kız sormadın mı naptın karda kışta dışarda dıye. ısıtıverseydın eve gelince zilli... :eek:ky:
hımmm anladım cnm akşamları pek girmiyom sen koy alıntı yapmayın de sabah işe gelincede sil hepsi bu olmazmı?
söylemiyo ki işte öylede bi adam yanaşmıyo sinirliyden dönüyo arkasını yatagın en ucuna gidiyo özürde dilesem siniri geçene kadar yanaşmaz

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

evden girmiyosun ki pek hatırlatayım

kop kop:smileymix:

puhahaa eşim aklıma geldi yerlerdeyimmm yaaa iyi yine napsın sefillleri oynamamış kardeşini almaya gitmiş benim herifimin gidecek kimseside yok burda bana sinirlendiğinde evliliğimizin ilk yılıydıda kızmıştı haklıydıda nasıl kızdırdıysam adamı üstünde atlet ile dışarı çıkmıştı seslendim bakmadı bile arkasına kışın ortası benim adam atletle dışarda gecenin 1 mi 2 simi aradan 2 saat geçti geldi arabanın anahtarıda evde nereye gitti bilmem ki...

Canım lidoşum dün şöyle geçmişi okudum, vallahi en çok senin eşinin ailesine kızdım ne yalan söyleyeyim. Ya bide hadi lohusalığı geç, eymen rahatsızdı, küvezdeydi bunlar kolay stresmi? Eşini sevgini çok anlıyorum ama yaşım senden büyük olduğu için söylüyorum o kadarda anlayışlı olma. Kimse senden değerli değildir ve kimse vazgeçilmez değildir. Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur diye bi laf vardır. Canım umarım haddimi aşmamışımdır yorumumda..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
BABUŞUM ada ile senin bi resmini görmek istiyorum. Seni annre olduktan sonra görmedim.

Bide babuşum ben sizin tatilden dönüşünü Konyadan yapacağınıza nasıl kendimi alıştırmışım sorma..Sanki başka şehirden geçilmez:) Siz geldiniz sizi realin önünden aldım, eve geldik eşim ve Selimde karşıladı sizi. Size güzel ikramlar ahazırlamışım, adayı sevdim sohbet ettik. Ada ile Selimin resmini çekip facede paylaştım. Sizi mevlanaya götürdüm daha neler neler. Bunları yapamadık ama başka bi zamanda mutlaka beklerim.
Bu arada yolu Konyadan geçecek herkesi samimiyetle bekliyorum bana uğramadan sakın geçmeyin

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tansele katılıyorum. ben leonun yazdığını okurken nefesim daraldı valla. içim şişti, kendimi kızın yerine koydum nevrim döndü.

eşine kızdım en çok. ama o erkek lohusalık sendromunu bılmez, anlamaz, anlayamaz. ama o görümcelerin, kaynana, halan, dayın, amcan falan ı ıhhh hiç anlayaış yokmuş onlarda.

hayır minik bi bebenin olduğu eve nıye balık istifi dolarsın. kendin yetmıyosun ne dıye çocukları da getırıyosun. hadı getırdın kalmak ne demek?

ayyyyyyyyyyyyyy.. leom sen gel bızım buralara kız ben komşun olurum senin. eymen'i ^de yerim bol bol.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

aman bu erkekler ne garipler yahu...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canım lidoşum dün şöyle geçmişi okudum, vallahi en çok senin eşinin ailesine kızdım ne yalan söyleyeyim. Ya bide hadi lohusalığı geç, eymen rahatsızdı, küvezdeydi bunlar kolay stresmi? Eşini sevgini çok anlıyorum ama yaşım senden büyük olduğu için söylüyorum o kadarda anlayışlı olma. Kimse senden değerli değildir ve kimse vazgeçilmez değildir. Mezarlıklar vazgeçilmezlerle doludur diye bi laf vardır. Canım umarım haddimi aşmamışımdır yorumumda..

estafurullah cnm benim ne demek haklısın haklısınız fakat dediğim gibi kocam benim için vazgeçilmez denecek kadar ön planda mutluluğum için yalayıp yutuyorum onuda geçtim allah için sabrediyorum elbet bir mükafatı olacaktır affeden taraf olmak iyidir bana taş atana ekmek atıyorum...biraz yüzsüzcesine tebessüme içimden gelmeyerek karşılık veriyorum tanselim ne ediyiyim zor hayat zor eş iyi olsa aile kötü çıkıyo aile iyi olsa eşte sorun oluyo 4 4lük kimse yokki tek istediğim eşim ezmesin beni herşeye göğüs gererim ben bu ilişki için kimleri ezdim geçtim öyle kolay değil beni yıldırmak...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tansele katılıyorum. ben leonun yazdığını okurken nefesim daraldı valla. içim şişti, kendimi kızın yerine koydum nevrim döndü.

eşine kızdım en çok. ama o erkek lohusalık sendromunu bılmez, anlamaz, anlayamaz. ama o görümcelerin, kaynana, halan, dayın, amcan falan ı ıhhh hiç anlayaış yokmuş onlarda.

hayır minik bi bebenin olduğu eve nıye balık istifi dolarsın. kendin yetmıyosun ne dıye çocukları da getırıyosun. hadı getırdın kalmak ne demek?

ayyyyyyyyyyyyyy.. leom sen gel bızım buralara kız ben komşun olurum senin. eymen'i ^de yerim bol bol.

Öyle gökçem ben bunları yaşasam sonuç farklı olurdu evliliğmde. Benim doğumdan sonra annem 20 gün yanımdaydı, annem memlekete dönünce kayınvaldem geldi 1 hafta kaldı. Kızım ihtiyacın varsa kalayım dedi, yok dedim teşekkür ederim. Budur olay ve banada yeter..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ahahhhahahaha :D
Allahım yahu senlen yaşayan ölmez zaten, ne demeye gitmiş anasına :D

BABUŞUM ada ile senin bi resmini görmek istiyorum. Seni annre olduktan sonra görmedim.

Bide babuşum ben sizin tatilden dönüşünü Konyadan yapacağınıza nasıl kendimi alıştırmışım sorma..Sanki başka şehirden geçilmez:) Siz geldiniz sizi realin önünden aldım, eve geldik eşim ve Selimde karşıladı sizi. Size güzel ikramlar ahazırlamışım, adayı sevdim sohbet ettik. Ada ile Selimin resmini çekip facede paylaştım. Sizi mevlanaya götürdüm daha neler neler. Bunları yapamadık ama başka bi zamanda mutlaka beklerim.
Bu arada yolu Konyadan geçecek herkesi samimiyetle bekliyorum bana uğramadan sakın geçmeyin

Ay kuzum ya kıyamam, inan ben de çok isterdim. Hatta Ada biraz daha büyük olsa ve vaktimiz de olsa inan yolumuzu da uzatırdık.
Geçilmiyo olsa da geçerdik. Ama otel bulamayınca mecbur 3+3 gün iki ayrı otelde kaldık, planımız 5 geceydi oysa. 5 gece kalıp Cuma yola çıkacaktık.
Ama otellerde hiç yer yoktu iki ayrı otelde kaldık. Oteller de 2 gece kabul etmiyor en az 3 gece kalacaksın.
Mecbur 3+3 oldu…Pazartesi de iş başı…
Ama inan çok çok isterdim…Keşke bir sene öncesinden tanışmış olsaydık, Adaya hamile kalmadan birkaç ay öncesinden Konyaya geldim, birkaç gün de kalmıştım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

estafurullah cnm benim ne demek haklısın haklısınız fakat dediğim gibi kocam benim için vazgeçilmez denecek kadar ön planda mutluluğum için yalayıp yutuyorum onuda geçtim allah için sabrediyorum elbet bir mükafatı olacaktır affeden taraf olmak iyidir bana taş atana ekmek atıyorum...biraz yüzsüzcesine tebessüme içimden gelmeyerek karşılık veriyorum tanselim ne ediyiyim zor hayat zor eş iyi olsa aile kötü çıkıyo aile iyi olsa eşte sorun oluyo 4 4lük kimse yokki tek istediğim eşim ezmesin beni herşeye göğüs gererim ben bu ilişki için kimleri ezdim geçtim öyle kolay değil beni yıldırmak...

Vallahi canımcım herkesin duygu yoğunluğu farklıdır. Biz eşimle Selim 3 aylıktı feci tartıştık. Topladım eşyalarını gidiyorsun dedim, davayı yarın açıyoruz dedim. Bende sabırlıyımdır ama eğer tepem atarsa varya hiç bişey tanımam bu eşimde olsa aileside olsa. Eşim sınırlarımı bilir.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anlıyorum tansel ve haklısın. 2 günde bir gelip çocuğu sevmesine tahammülüm yoktu hergün gelmesi bi yana kalması, danasını, danasının danasını da getirseydi şayet kalmaya evime benim de evliliğimde çok şeyler değişirdi.

leo'ma da hak verıyorum ama eşi çok iyi ve gerçekten çok çetin savaşlar vermiş bu evlilik için. kaynana, elti, görümce o şu bu bozamaz o evliliği. (Rabbim ayırmasın, bozmasın İnşallah. )

benim annem 40 gün bizimleydi. bırakmadım. kaynanam bir kere teklif etti, gerek yok annem var dedim. ısrar etmedi sonra zaten. yerini bilsin yeter.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Vallahi canımcım herkesin duygu yoğunluğu farklıdır. Biz eşimle Selim 3 aylıktı feci tartıştık. Topladım eşyalarını gidiyorsun dedim, davayı yarın açıyoruz dedim. Bende sabırlıyımdır ama eğer tepem atarsa varya hiç bişey tanımam bu eşimde olsa aileside olsa. Eşim sınırlarımı bilir.

Ben de aynı şekilde. Böyle bir tartışma yaşadık biz de ve ben cinnet sınırına geldim. O gün bugündür eşim biraz ayar çekti kendine. Eşim de olsa, hatta evladım da olsa, iki gözümün biri olsa haddini bilecek.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tansel senin yorumlarını okurken önümü ilikleyip saygı duruşuna geçme hissi uyanıyor kız bende.

nıye bılmıyorum böyle ağır abla tavrın var. bilinçli ve kararlı.

bu arada eşimle en büyük isteklerimizden biri konya'yı görmek. inşallah bigün..

not: ahaha öyle bi yazmışım ki bak biz konyaya gelecez he ona göre haberin olsun çayımı pastamı beklerim dermiş gibi olmuş.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Rsmimi koyayım bu arada adayla durun. Yalnız farkettimki adayla 3-5 fotoğrafım var, ne kadar az...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tansel senin yorumlarını okurken önümü ilikleyip saygı duruşuna geçme hissi uyanıyor kız bende.

not: ahaha öyle bi yazmışım ki bak biz konyaya gelecez he ona göre haberin olsun çayımı pastamı beklerim dermiş gibi olmuş.

ahahah aynen kız, ben de ayakta saygı duruşunda okuyorum yorumları :D
Bi ara bi kasapyeliz vardı, ondan bile daha etkili :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

aşkım anlayış olcak insanda en başta uzaktan geliyolar gelsinler başımla beraber ev dar biliyolar sorun değil ama en azından birer birer gelin mevlit yapılcak die toplandılar kendilerince kardeşimizi gelinimizi yanlız bırakmayalım 5 gün kaldılar 2 görümcem eltim kaynım çoluk çombalak bebeklerine bakmadılar bile çocuk emzircem y.odama lambırs die dalarlar arkadan söylenirler odadan çıkmıyom die kulağıma gelioyani sağır değilimyine herşeye ragmen güler yüz gösterdim her gece bir tartışma çıktı bi gece babama din konusunda kafa tuttular bir gece neymiş efendin mevlitte neden çocuk koldan kola gezermiş babanneme çattılar o kadar kalabalık akrabamızın içinde birgün anneme laf sölediler misafir geldik kendimize hizmet ediyoz gelin zaten k.nana mı var görümcemi 10 da kalkıyo ulen koca gece uyuyomuyorm duyuyosunuz ki müslümansan bunu demeye korkar adam ne ise işe gelince herkesden müslümanlar ama insana acımamakta üstlerine yok ne ise geçti gitti hem ziyaret hem ticaret hesabı cami cami gezdiler ben çocukla uğraşırken bana yaptıkları bi mevlitte yardımcı oldular ama arkalarını topluycam die 2 ayım gitti çağırdıkları hoca onların cemaatten çarşaflı bir kadındı evde ne kadar biblo resim varsa hepsini yatak odamda gardırobun içine istif ettiler vs...... saymak istemiyorum süslenip oturdum bi köşeye die gösteriş meraklısı oldum hatta k.validem çocugumun yogun bakımda kalışını bile buna bağladı o kadar şey almışsınız özenmişsiniz günah günah allah böyle yapar adamı işte sağlıklı çocuk diliycekmişiz ya havle dedim bu lafa karşı yüzüne anne tebrik ediyorum bunuda buna bağladın ya diyecek laf bulamıyorum evladım özenecem tabi ne için çalışıyorum ben odasını süslemiyceksem kıyafet alıp oda alıp çocugumu bir birey gibi beklemiyceksem nerde kaldı benim analıgım...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Alemsin gökçem. Böyle olgun bir tavrım vardır, uamrım siiz sıkmıyorumdur bazen:)
Canımmmmmmmmmmmm konyaya bekelrim, sen gel bak ben seni nasıl ağırlarım sözüm sağlığa tabiki..
Bu arada geçn yıllarda Zonguldağa kongreye gelmiştim yine yolum düşerse seni ve adeni görmeden dönmem. Ya zonguldaga gelirken devrekte durmuştuk oranın bastonu ünlü diiye baston almıştım. Eşim halen niye baston aldığıma anlam veremez. Bide evde koyacak yer bulamıyorum:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar