2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahh ahhh ne kaynanalar varmış be.

benimki gizli gıcıklardan ama. :) aslında gıcık da değil çok da tatlı bi kadın. kibar ağırbaşlı yerini yordamını bilenlerden.

ama bi aması var işte. çözemeidğim, bilemediğim bi kopukluk var aramızda. daha doğrusu benden onlara. beni çok sevdiğini biliyorum mesela. temizlğe gelen kadın kaynanamın akrabası, ona da temizlğe gittiğinde sürekli beni anlatıyomuş kadına. hatta temizliğe gelen diyo ki; yeminle onurla sen evlenmeden önce hep hastaydı kaynanan, her akşam acilde diye haberlerini alırdık, kadın sizi evlendırdıkten sonra gelinleriyle hayata tutundu miğreni bile tutmuyor artık eskisi gibi hele torunlarından sonra başka bi kadın oluverdi diye.

öyle laf sokması, cimriliği, kalk hizmet et bana ayakları, gelin değil misin yapacaksın tabi tavrı asla yapmaz. hatta hizmet eder genelde. ama arada bi laf eder şoka girersin. :) bak annen bunu dedi çok kırıldım deyınce de ben yanlış anlamış olurum onur hep öyle der.

ya bakın geçen bize geldi ya bunlar kayınpederim köşe takımının köşesine ayaklarını uzatarak oturdu. (belinden rahatsız kendisi) tv'de aden buz devrini kahkaha atarak izliyodu gelip anında arka sokaklar denen gudik diziyi açtı. neyse efendim konuşuyoruz "aden solak olacak sanırım sol kolunu daha çok kullanıyor" dedim, sanki sağ kolunda problem var demişim gibi "yok canım ne alaka sağ kolunda da bi problem yok gayet normal dedi. " bu Arada eltim de yanımızda ve sol kolunda problem var kızın.

napacağımı şaşırdım ki eltmin çocugu da sag kolunu çok kullanıyor solunu pek kullanmıyor. kızın yanında sürekli "alla alla problem mi var acaba kolunda bi göstersek mi " diye 3-5 kez konuştular. kız çok üzüldü çok ağladı bana bu konu yüzünden.

peşine de Aden'in dik oturamadığından dem vurmuş bilirkişi. tam dik oturamıyor demiş durupdururken. ben içerdeydım duymadım.

böyle mal mal laflar, ahkam kesmeleri lafın nereye gıdecegını bılmeden boş boş konuşmaları, benim evimdeyken kendi evlerindeymiş gibi sanmaları, her canları sıkıldığında benim evi çay içilecek yer olarak göremelri geriyor beni. peşine de Aden'in yeni gelen yatağını görmeye yatak odasına girmeleri delirtti beni.

gidince onur'a patladım ama boşuna patladım. yine ne varki girince noluyor yatak odasına dedi. patladığımla kaldım. yine erkeklerle aynı düzlemde farklı yönlere koştuğumuzu anladım. güldüm.. :)

diyorum ki bi akşam gelirlerse bana, atayım yerlere donlarımı, sütyenlerimi, tuvalete de koyayım bi prezervatıf kutusu... anlarlar mı acaba? utanırlar mı sizce?_

ahahhahahahaha

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benimki de başlarda böyleydi lidoşum. Allahtan sinik bi tip de söndürdüm havasını...
yok benimkide fena bilir kişi yani derler ya kaba tabir yırtık bi kadın çünkü evin hem erkeği hem kadını onun yanında kimse konuşamaz o derece tüm akrabalar c.. diyince bi duruyolar... hoş benim kadar kimse dişli olamaz fakat işte koca hatrına susuyom yoksa benle kimse sidik yarıştıramaz efendime sölim :D
iyiydi canım dun aksam 9 da burdaydık iste kazasıaz belaswız varabildik sukurler olsun..ay bu klavye degisik yazamıysom

hasan da iyi,okula goturdu annem biz evdeyiz hira hanımla iste sizde ne var ne yok canım
çok şükür cnm selam söle öp yerime bizde iyiyiz ütü yapıyom arada size yazıyom işte

benimki gizli gıcıklardan ama. :) aslında gıcık da değil çok da tatlı bi kadın. kibar ağırbaşlı yerini yordamını bilenlerden.

ama bi aması var işte. çözemeidğim, bilemediğim bi kopukluk var aramızda. daha doğrusu benden onlara. beni çok sevdiğini biliyorum mesela. temizlğe gelen kadın kaynanamın akrabası, ona da temizlğe gittiğinde sürekli beni anlatıyomuş kadına. hatta temizliğe gelen diyo ki; yeminle onurla sen evlenmeden önce hep hastaydı kaynanan, her akşam acilde diye haberlerini alırdık, kadın sizi evlendırdıkten sonra gelinleriyle hayata tutundu miğreni bile tutmuyor artık eskisi gibi hele torunlarından sonra başka bi kadın oluverdi diye.

öyle laf sokması, cimriliği, kalk hizmet et bana ayakları, gelin değil misin yapacaksın tabi tavrı asla yapmaz. hatta hizmet eder genelde. ama arada bi laf eder şoka girersin. :) bak annen bunu dedi çok kırıldım deyınce de ben yanlış anlamış olurum onur hep öyle der.

ya bakın geçen bize geldi ya bunlar kayınpederim köşe takımının köşesine ayaklarını uzatarak oturdu. (belinden rahatsız kendisi) tv'de aden buz devrini kahkaha atarak izliyodu gelip anında arka sokaklar denen gudik diziyi açtı. neyse efendim konuşuyoruz "aden solak olacak sanırım sol kolunu daha çok kullanıyor" dedim, sanki sağ kolunda problem var demişim gibi "yok canım ne alaka sağ kolunda da bi problem yok gayet normal dedi. " bu Arada eltim de yanımızda ve sol kolunda problem var kızın.

napacağımı şaşırdım ki eltmin çocugu da sag kolunu çok kullanıyor solunu pek kullanmıyor. kızın yanında sürekli "alla alla problem mi var acaba kolunda bi göstersek mi " diye 3-5 kez konuştular. kız çok üzüldü çok ağladı bana bu konu yüzünden.

peşine de Aden'in dik oturamadığından dem vurmuş bilirkişi. tam dik oturamıyor demiş durupdururken. ben içerdeydım duymadım.

böyle mal mal laflar, ahkam kesmeleri lafın nereye gıdecegını bılmeden boş boş konuşmaları geriyor beni. peşine de Aden'in yeni gelen yatağını görmeye yatak odasına girmeleri delirtti beni.

gidince onur'a patladım ama boşuna patladım. yine ne varki girince noluyor yatak odasına dedi. patladığımla kaldım. yine erkeklerle aynı düzlemde farklı yönlere koştuğumuzu anladım. güldüm.. :)

sen kaynana oldugu için bi duruyon bacım kadının nesi var ayoll kapa çeneni benimkide esasında iyidir gerçekten bak ama fazla acık sözlü birazda argo olunca işler karışıyo kimi zaman yoksa normalde pür neşe güleç adamı altına sıçtırır gülmekten yane ama terside tam terstir konuşmaz bir anda siler seni ölüme dirime gelme die öle işte

puhahahaha yerlerdeyimm şu anda yap bi dene bakimm akşam yeni seviştiydikte toplayamadım bilemedim odaya pat die gireceğini diede bozmayı unutma :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

böyle mal mal laflar, ahkam kesmeleri lafın nereye gıdecegını bılmeden boş boş konuşmaları, benim evimdeyken kendi evlerindeymiş gibi sanmaları, her canları sıkıldığında benim evi çay içilecek yer olarak göremelri geriyor beni. peşine de Aden'in yeni gelen yatağını görmeye yatak odasına girmeleri delirtti beni.

diyorum ki bi akşam gelirlerse bana, atayım yerlere donlarımı, sütyenlerimi, tuvalete de koyayım bi prezervatıf kutusu... anlarlar mı acaba? utanırlar mı sizce?_

ahahhahahahaha

hepsinin ayrı bir cinsliği var demek ki.
benimki kesinlikle bana gelmez mesela. Adanın doğum zamanı hariç doğurduğumdan beri evime 3 kere geldi kaynana.
biri iftar ve biri de eşim onu cenazeden getirirken mecburi uğrama ayak üstü.
oturmaya filan gelmezler.hiç gelmediler.
laf sokması da yoktur. sokamaz ona biraz zeka istediği için :D

Bu arada ada da %99 solak, alkışı sol eliyle yapıyor en büyük kanıtı. bana doktorum demişti sol el kontrollüler soluyla alkışlar diye. eşim de solak soluyla alkışlıyo. ikisinin de sağ kollarının maşallahı var hamdolsun gayet iyi, solak olunca sağ kol sorunlu mu oluyomuş.
İkinci buarada da Ada da dik oturmıyo sakın daha 7,5 aylık olduklarından olmasın :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Çok gelseler ben yapardım :D

bizimkiler uzakta geldiklerindede 1 ay kalıyorlar senede 2 kez anca geliyolar evlendiğimizden beri 5 kez geldiler 3 olaylı
görümcelerde doğumda geldiler büyük görümcem bir kez geldi hepsi oo yani ama diyom ya ağızlarını tutmuyolar her lafımı kavgaya çekiyolar gülmenin sonu bana hep ağlamak oluyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bizimkiler uzakta geldiklerindede 1 ay kalıyorlar senede 2 kez anca geliyolar evlendiğimizden beri 5 kez geldiler 3 olaylı
görümcelerde doğumda geldiler büyük görümcem bir kez geldi hepsi oo yani ama diyom ya ağızlarını tutmuyolar her lafımı kavgaya çekiyolar gülmenin sonu bana hep ağlamak oluyo

Uzakta olmaları daha beter ya, senede 2 kez bir aydan 60 gün eder. Ben haftada bir 2-3 saat görüyorum.
Evlerine gittiğim için ne zaman gidicem ne zaman kalkıcam benim inisiyatifimde oluyo.
Ben daha karlıyım o zaman valla.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahah babuşum yapayım di mi kız???

ya çok dediğim ayda 1 kere geliyolar mesela. ama şey böyle sürekli bi gelme çabası. ben davet etsem gelecekler biliyorum ama. kapıda hep onur dıyo bize de beklerız dıye ama ben hiç demıyorum mesela. çok nadir sizde gelin dıyorum arada. o hafta gelıyolar zaten.

aden doğdugunda evi türbeye çevirdi. herhafta bi akrabası danasıyla beraber evımdeydi. bi gün 25 kişi geldiler çocuk delirdi o gün mesela. sürekli yanında "Aden kalabalıktan nefret edıyor, saatleri var, kuralları var, nazarlanıyor, huysuzlanıyor" dıye dıye ben, azalattı misafir olayını. hatta en son "x sana gelecekmiş bebek için dediğinde" işe başlıyorum, ayrıca daha geçen hafta bayramdı görüştük ya illa evi görmeye mi gelmek istiyomuş deyince ses çıkaramadı bi daha ne kendisi ne de x hanım... hala eski gelenekleri sürdürmeye çalışıyor. gelsinler gitsinler kısırlar yenesın falan fılan.

kendilerine bu denli gıcık olmamın ve evimi bu denli millete açmasının sebebi de benim aylarca evde oturmamdı sanırım ama. nasılsa evde gormeyen kalmasın çıksınlar aradan dıye mi düşündü naptıysa artık.

öffffffff iyi kadın vesselam ama gıcık oluyorum o başka :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Uzakta olmaları daha beter ya, senede 2 kez bir aydan 60 gün eder. Ben haftada bir 2-3 saat görüyorum.
Evlerine gittiğim için ne zaman gidicem ne zaman kalkıcam benim inisiyatifimde oluyo.
Ben daha karlıyım o zaman valla.

aynen babuş. haftada maksimum 3 saat görüyorum. o da genelde onların evınde yemekte. adenı sevıyor zaten onda yemek bıle yemıyor düşün :) Allah'tan Aden de hiç oralı olmuyor hiç ilgilenmıyor onlarla, bı süre sonra da sıkılıp ağlamaya başlıyor hoppp hadi deyıp kalkıyoruz dooğru eve. yoksa ben gıtmesem özledim bahanesiyle bana gelecek biliorum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heh işte tamda bu dediğin gibi gökçem klasik kavınvalide gelsin gitsin bayılıyolar çağırsan hemen gelecekler

eltimle yakın oturuyolardı haftanın 2 günü haftasonu hep onlardaydı k.validem adamda özel hayat kalmaz bea ben dip dibe oturuyo olmasdım hiç hazmedemezdim gelmeyinde diyemezdim ne olurdum bilmem çünkü çok düzensizler bende simetrik hastalık var evde dağınıklığı götüremiyorum bide eşimin 6 tane yiğeni olunca 7.side yolda düşünsenize abowwww arkalarını toplıycam derken ben 1 sene yaşamaz ölürdüm heralde... içimin şişkinliğinden

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aynen babuş. haftada maksimum 3 saat görüyorum. o da genelde onların evınde yemekte. adenı sevıyor zaten onda yemek bıle yemıyor düşün :) Allah'tan Aden de hiç oralı olmuyor hiç ilgilenmıyor onlarla, bı süre sonra da sıkılıp ağlamaya başlıyor hoppp hadi deyıp kalkıyoruz dooğru eve. yoksa ben gıtmesem özledim bahanesiyle bana gelecek biliorum.

Bizimki özlemiyor :D
Canını verecek kadar çok seviyor(muş) ama hastalansa çocuk gelmiyor, ben kırk yıl gitmesem gelmiyor. ayağına gideceksin. Gerçi gelse de gıcık olurdum o ayrı mesele :D:D:D

Aslında belki ben evdeyken gelirdi, bi gün çarşambaydı sabahtan bi aramaya başladı bu,ben açmadım. Anladım bana gelecek, çünkü benim evimin orda pazar var o gün, pazara da gidecek.
Açmayınca gelemedi, akşam üstü beni aramışın duymadım sesi kısıktı telefonumun diye geri döndüm. Evdemisin diyecektim dedi. Ben de her zaman haber verip mi geliyosun, evdeyim el kadar bebekle nereye gidicem dedim.
Anladı gelmesini istemediğimi. Bi daha da gelmedi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Canını verecek kadar çok seviyor(muş) ama hastalansa çocuk gelmiyor, ben kırk yıl gitmesem gelmiyor. ayağına gideceksin. Gerçi gelse de gıcık olurdum o ayrı mesele :D:D:D

Aslında belki ben evdeyken gelirdi, bi gün çarşambaydı sabahtan bi aramaya başladı bu,ben açmadım. Anladım bana gelecek, çünkü benim evimin orda pazar var o gün, pazara da gidecek.
Açmayınca gelemedi, akşam üstü beni aramışın duymadım sesi kısıktı telefonumun diye geri döndüm. Evdemisin diyecektim dedi. Ben de her zaman haber verip mi geliyosun, evdeyim el kadar bebekle nereye gidicem dedim.

off aynı şeyi bende yaşadım anlatayım ama gülenin ağzına delik açarım haberiniz olsun.

erkeklerin ne denli mal olduklarını anlayın dıye anlatıyorum.

şimdi bunları yarım ağız eve davet ettiğimde bunlar 2 güne kalmaz bana gelıyolar ya yine bi haftasonu aradı bu. ki 50 kere telefonu açmıyorsam anla ki Adeni uyutuyorumdur dedım. neyse çaldı telim baktım bu. dedım kesın gelecekler çağırdım ya geçen kapıda dıye geçirdim içimden. neyse geri döndüm 1 saat sonra. napıyosun dedi, dedim adeni uyutuyodum telefon sesine uyandı o saattır bu saattır uğraşıyorum uyutmak için dedim. neyse bu kusura bakma falan dedi peşine hemen evde misiniz bu akşam dedi. sessiz kaldım güldüm. nerde olacam ya dedim. ama sesim nasıl çıktı bilmiyorum. bu anladı neyse. iyi çay içmeye gelecektik, bi planınız mı vardı dedi, buyrun ne planımız olacak bizim dedim imalı bi şekilde.

neyse akşam oldu onur geldi bi haftasonumuz var annenler gelecekmiş çaya dedım. bu delirdi tabi. istemıyo musun gelmelerini dedi. dedim istemıyorum. ben dedim senin annenlere hizmete gelmedım, her haftasonumu onlarla geçirmek zorunda da degılım, ne bu ya canları sıkıldıkca bana gelıyolar dedi.

ee senin annenler gelınce ben boyle mı yapıyorum dedı, ben de senin annen çaya gelir benim annem gelir çay demler dedim.

vay efendım... neyse bu manyak çarptı kapıyı çıktı gitti sinirlenip. ahaha bılın bakalım kime gitmiş?

ahahahahahhahaha bingooooooooooooo annesine. o zaman da ayaz (eltimin oğlu) yeni doğmuş eltimler kaynanamda kalıyorlar ve bana gelmek için hazırlanıyolar.

tabi onur kardeşini alıp dışarı çıkmış. hahahahahahahha eltim fırlama zaten mesaj attı bana hemen, ne o kız adamı evden mi kovdun o da ala ala anasının kollarında aldı soluğu yazmış.

yahu be adam mal mısın manyak mısın? hadı haksız oldugunu bıle bıle kavga çıkardın, hadı klip çekermişcesıne triplere gırdın kapıyı çarpıp gıttın. de nıye annene gittin ya. ahahahah eline bi de bavul alaydın neşeli gözler filminde annesinin evinden kaçıp kaynanasının evine sığınan şener şen 'e rakip olaydın bari.

güler misin ağlar mısın. ondan sonra gelmeleri kesildi zaten. yoksa her haftasonu bana gelmek istiyorlardı nıtekım de gelıyolardı. o yüzden de şimdi ayda 1 gelince napacagını bılemıyor şımarıyor. eline koluna hakım olamıyor.

ahahahhahaha anasının evıne gıtmış ya ahahahahahhahaha

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

oda ilginç bir kayınvalide ya aslında şu var ben gidip gelinmesini çok severim ama benim tarzımda insanlarla benim düzenime ayak uyduracak insana tahammül ederim benim ailem nasıl evime girip çıkıyosa elbet eşimde ailesi oda o derece kafasına esince gelecektir. ama izlediğim kanalı bile sorun yapan bir kayınvalidem var yok o dizi izlenir mi yok bu spikere mi bakıyosun bana gelince kumanda elindedir hiç sormaz bişi izlermisin kızım die bazen anlasın die lavaboya gidince kanalı değiştiririm gelince buna mı bakıyosun heriiiiiiiiiii der tutar değiştirir hemen kanal 7 ve samayolu izlemekten gına gelmişti bana doğumdan önce :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oyyy erkek kardeşim Aden'le kendisinin yemek yerken fotosunu yollamış şimdi bana. anammmmm çok özledim kuzumu.

o değil de ANNEler nasıl varlıklar? Annem olmasaydı napardım ben? kime bırakırdım gözüm arkada kalmadan acaba Aden'i???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
off aynı şeyi bende yaşadım anlatayım ama gülenin ağzına delik açarım haberiniz olsun.

şimdi bunları yarım ağız eve davet ettiğimde bunlar 2 güne kalmaz bana gelıyolar ya yine bi haftasonu aradı bu. ki 50 kere telefonu açmıyorsam anla ki Adeni uyutuyorumdur dedım. neyse çaldı telim baktım bu. dedım kesın gelecekler çağırdım ya geçen kapıda dıye geçirdim içimden. neyse geri döndüm 1 saat sonra. napıyosun dedi, dedim adeni uyutuyodum telefon sesine uyandı o saattır bu saattır uğraşıyorum uyutmak için dedim. neyse bu kusura bakma falan dedi peşine hemen evde misiniz bu akşam dedi. sessiz kaldım güldüm. nerde olacam ya dedim. ama sesim nasıl çıktı bilmiyorum. bu anladı neyse. iyi çay içmeye gelecektik, bi planınız mı vardı dedi, buyrun ne planımız olacak bizim dedim imalı bi şekilde.

neyse akşam oldu onur geldi bi haftasonumuz var annenler gelecekmiş çaya dedım. bu delirdi tabi. istemıyo musun gelmelerini dedi. dedim istemıyorum. ben dedim senin annenlere hizmete gelmedım, her haftasonumu onlarla geçirmek zorunda da degılım, ne bu ya canları sıkıldıkca bana gelıyolar dedi.

ee senin annenler gelınce ben boyle mı yapıyorum dedı, ben de senin annen çaya gelir benim annem gelir çay demler dedim.

vay efendım... neyse bu manyak çarptı kapıyı çıktı gitti sinirlenip. ahaha bılın bakalım kime gitmiş?

ahahahahahhahaha bingooooooooooooo annesine. o zaman da ayaz (eltimin oğlu) yeni doğmuş eltimler kaynanamda kalıyorlar ve bana gelmek için hazırlanıyolar.

tabi onur kardeşini alıp dışarı çıkmış. hahahahahahahha eltim fırlama zaten mesaj attı bana hemen, ne o kız adamı evden mi kovdun o da ala ala anasının kollarında aldı soluğu yazmış.

yahu be adam mal mısın manyak mısın? hadı haksız oldugunu bıle bıle kavga çıkardın, hadı klip çekermişcesıne triplere gırdın kapıyı çarpıp gıttın. de nıye annene gittin ya. ahahahah eline bi de bavul alaydın neşeli gözler filminde annesinin evinden kaçıp kaynanasının evine sığınan şener şen 'e rakip olaydın bari.

güler misin ağlar mısın. ondan sonra gelmeleri kesildi zaten. yoksa her haftasonu bana gelmek istiyorlardı nıtekım de gelıyolardı. o yüzden de şimdi ayda 1 gelince napacagını bılemıyor şımarıyor. eline koluna hakım olamıyor.

deliği peşin peşin aç çünkü yerlerdeyim heyy yarabbim işte k.validenin yanında insan rahat olamadıgı için istemiyor gelmesini sanki her hareketini eleştircek gibi hissediyor annem gelince mutfağa yemeğe girer evi siler süpürür ne bilim benim önüme çay koyar kaldırır bir gün iş yaptırmadı bana 9 aylık hamile iken ama k.validem sağolsun yapmaz yapanada bir araba laf sayar dötümüzden bok mu akıyo habire börek aç baklava yap senden güseli olmaz evi otel yap bayılır ye iç sıç otur...hesabıı tozlar burnunda yumak olsun wc kokudan gebersin hep boğaz düşün

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nasıl atacam kız bılemıyorum ki? telimin bilmem bişi kablosu yok muymuş sordum şimdi yanımdaki stajere. yok yanımda dedim o zaman olmaz aplam dedi.

tımam lan kısa kes dedım. içimden dedım ama. dışımdan sagol canım dedim. :)) evden atsam. boy boy fotoalr? hatırlat ama bana

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Gülecem ama korkuyorum :D
Benimki kavga edince gitmez. Anasına hiç gitmez üzülür anacığı sonra çünkü. Kavgalarımızı ailesi duysun hiç istemez, ailesiyle hiç bi sıkıntısını paylaşmaz. ama sürekli birbirlerine olan düşkünlükleriyle övünürler.
Ben hatta bazen kovarım gitmez, ben gidicem suratını görmek istemiyorum derim beni de yollamaz. :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:huri::huri:

yeahhh yanımdaki abının pc'sinden jenıfır ablamızın sesi yankılanıyor. yeahhhhh şimdik Amerıkan filmlerindeki gibi kalkıp ofiste dans pistindeymiş gibi dans edecem haa.

yeahhhhh... :muzikk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar