2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunaydınn hanımm kısmısıııı:dance2: sabah kendimi intihar edesi,m vardı emme suan orta sekerim yine. allahım aklıma mukayet olsun.

bebikomm benim yogurtt tutmuyo kac seferdirr hazır yogurda kalıyoz hep. hangi sutle mayalıyosunuzz??

coni dippp e bende hayranım :D hem sadece rollerine degil normaldede harika bi adammm . her eve lazım:ne:

ayy aynen bende yemişşim rolunu kendi lazım kendi :D
bi ara az daha dovmesini yaptırcaktım adının walla direkten dondu..ulen dedim evlenirim falan kocam istemez o ne oyle der..yaptırmadım ondan :deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bugun kimseler yok pek...nirelere kactiniz yaaa..
Ben bugun butun gun temizlik yaptim walla camlari sildim perdeleri yikadim evi supurdum sildim toz aldim bide ustune yemek yaptim e Hira da var ustune cabasi..pilim bitti walla :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ecrincim, takma balım sana kiolyla ilgili laf edenleri. Ayrıca takmamazlık etmeden daha da önce laf ettirme, kimki onlar konuşup duruyolar? Herkes kendine baksın!!

cok zengin olsam ıkı kız ıkı erkek ısterdım. hem ev kalabalık olurdu, hem herkese kendını anlıcak hemcinsi bi kardes olurdu,hemde karsı cıns kardesleride oldugundan daha bı sosyal mutlu olurlardı. bende hem anneanne hem babaanne olurdum. onlarda hem hala,hem teyze,hem dayı hemde amca olurlardı. bende hem damat hem gelin sahibi olurdumm bol bol kaynanalık yapardım:D:D:D ehehheh

Hey maşallaaaaaaaaaaaah hayallere hele hayallere :D:D:D

Ben bugun butun gun temizlik yaptim walla camlari sildim perdeleri yikadim evi supurdum sildim toz aldim bide ustune yemek yaptim e Hira da var ustune cabasi..pilim bitti walla :(

Maşallah kız Bebik, nası yaptın o kadar işi Hirayla birlikte. Ben banyo bile yapamadım daha 4 gün oldu koktum valla :D:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ecrincim, takma balım sana kiolyla ilgili laf edenleri. Ayrıca takmamazlık etmeden daha da önce laf ettirme, kimki onlar konuşup duruyolar? Herkes kendine baksın!!

Hey maşallaaaaaaaaaaaah hayallere hele hayallere :D:D:D

Maşallah kız Bebik, nası yaptın o kadar işi Hirayla birlikte. Ben banyo bile yapamadım daha 4 gün oldu koktum valla :D:D

ay ne biliyim birden gelenler geldi bana girisiverdim iste..kendime iş cıkarmakta ustayımdır..
zaten ben hep bole totomun ustune oturmadıgımdan kilo alamıyom :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ay ne biliyim birden gelenler geldi bana girisiverdim iste..kendime iş cıkarmakta ustayımdır..
zaten ben hep bole totomun ustune oturmadıgımdan kilo alamıyom :D

:D:D Bana da yakındır geleceklerin gelmesi de ben tırsıyom bana gelince gitmiyolar uzun bi süre çekmece dolap ne bulsam döküyom aşağı :D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gunaydınn hanımm kısmısıııı:dance2: sabah kendimi intihar edesi,m vardı emme suan orta sekerim yine. allahım aklıma mukayet olsun.

bebikomm benim yogurtt tutmuyo kac seferdirr hazır yogurda kalıyoz hep. hangi sutle mayalıyosunuzz??

coni dippp e bende hayranım :D hem sadece rollerine degil normaldede harika bi adammm . her eve lazım:ne:
cnm ben sek yada sütaşın pastörize sütleriyle şişe yada cam da satılıyo onlardan alıyorum aynı bebikomun dediği gibi mayalıyorum akşamdan sabaha dolaba;)
aferim sana ohhh misss gibi etmişin evini güle güle kirlet bebem bende bu hafta içi cam kapı silcem halıları toplayıp yerleri silcem banyo fayanslarını filan işte buda bana yeter zaten...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşum kız dinlenebildin mi???

Eh işte halimize şükür Lidoşum. Artık çok zorlansam da şikayet etmicem inşallah :):) Gazıydı karnıydı dişiydi alerjisiydi derken derken büyüyecek inşallah teyzesi. Her ne kadar gündüz de gece de uykularımız olmasa da her 1,5-2 saatte bir bağıra bağıra uyansa da buna da şükür. Gecede 10 kez her 45 dk da kalkan bebeler varmış... :huhuu: Sen naaptın? Eymen daha iyi mi?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Eh işte halimize şükür Lidoşum. Artık çok zorlansam da şikayet etmicem inşallah :):) Gazıydı karnıydı dişiydi alerjisiydi derken derken büyüyecek inşallah teyzesi. Her ne kadar gündüz de gece de uykularımız olmasa da her 1,5-2 saatte bir bağıra bağıra uyansa da buna da şükür. Gecede 10 kez her 45 dk da kalkan bebeler varmış... :huhuu: Sen naaptın? Eymen daha iyi mi?

aynen güselim dediğin gibi benimde durumum aynen senin anlattıgın gibi ağrı kesici ile uyutuyorum çocugu doktorumuz iburamin verdi diş için ona ragmen gecede 3 kez kalkıyo ama en azından ağlayarak değil
6 saatte bir gecede 2 kez bir yatarken birde gece yarısı yarım ölçek içiriyorum kimin bebesiymiş o bizim kızların öyle bir şikayeti yok bildiğim kadarıyla...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kız Lidoooooooooooooooş ben de sabahtandır düşünüyom kime sorsam kim bilir bu sorunun cevabını diye. Püüüü aklıma yeni geldi sen kesin bilirsin... :1: Şimdi benim zilli de süt alerjisi çıktı ya biz süt ürünü içeren hiçbişe tüketemiyoruz, e bu bebe kalsiyum alamıyo haliyle. Tofu diye bişe var ya, soya sütünden yapılmış peynir, onu versem kahvaltıda normal peynir yerine olmamı ki?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

aynen güselim dediğin gibi benimde durumum aynen senin anlattıgın gibi ağrı kesici ile uyutuyorum çocugu doktorumuz iburamin verdi diş için ona ragmen gecede 3 kez kalkıyo ama en azından ağlayarak değil
6 saatte bir gecede 2 kez bir yatarken birde gece yarısı yarım ölçek içiriyorum kimin bebesiymiş o bizim kızların öyle bir şikayeti yok bildiğim kadarıyla...

Yok kız televizyonda izledim bi de Tracy Hogg un cd lerinde :D Yaa ben de calpol veriyorum ara ara ama içim hiç rahat değil bu kadar ağrı kesici.... :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
enemmmmmm enemmm.. bak bak toplanmış gece kuşlarııııı :D :D

simuşcum arada 1-2 bende calpol verdim tam üst diş patlarken ama tedirginde olmadım degil yanim...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam çerkez güselimmm kim dujj almışş simuşş ohh saatler olsun biri benide yıkasa yaa

Ahahahhaha kız bugün de yıkanmasam kokacağıdım :D:D Rahatladım valla dünya varmış....

Yaaa bu arada yarın Lilacscım ve Lidılım iş başı yapacaklar. Allah yardımcıları olsun, kolayca geçsin günleri inşallah... Bide Babuş tatile mi gitti bilen var mıdır?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kız Lidoooooooooooooooş ben de sabahtandır düşünüyom kime sorsam kim bilir bu sorunun cevabını diye. Püüüü aklıma yeni geldi sen kesin bilirsin... :1: Şimdi benim zilli de süt alerjisi çıktı ya biz süt ürünü içeren hiçbişe tüketemiyoruz, e bu bebe kalsiyum alamıyo haliyle. Tofu diye bişe var ya, soya sütünden yapılmış peynir, onu versem kahvaltıda normal peynir yerine olmamı ki?

heh işinin piri adama geldin :D şimdilicik valla soya sütü peynir kadar kalsiyum içermesede hiç yoktan yine de kalsiyum var içinde bence vermende sakınca yok bir dene bakalım doktora sordun mu peki belki bünyesine ağır gelebilir...sindirim açısından

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
enemmmmmm enemmm.. bak bak toplanmış gece kuşlarııııı :D :D

simuşcum arada 1-2 bende calpol verdim tam üst diş patlarken ama tedirginde olmadım degil yanim...

Yaaa Pikoşum acaba bunun için ayrı bi ağrı kesici mi vermemiz gerekiyo ki Lidoş gibi? Ben ne biliim evde var işimizi görür diye sormak da hiç aklıma gelmedi doktora... Bide bizim ön üst dişler çıkmadı da sol yan kesici çıktı. Normal mi acaba yaaa? Her yerde 1 yaşına doğru çıkar diyo o diş için. Endişelenmeye başladım....

Selam yeeeeeeavrıııııııııım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

heh işinin piri adama geldin :D şimdilicik valla soya sütü peynir kadar kalsiyum içermesede hiç yoktan yine de kalsiyum var içinde bence vermende sakınca yok bir dene bakalım doktora sordun mu peki belki bünyesine ağır gelebilir...sindirim açısından

Yok sormadım daha yaaa, sorsam doktor senin kadar bilmez ki peynirin sindirimini içeriğini. Kesin ver der ne dicek :D:D Sindirimi daha mı zor ki onun?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar