2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
çok yoruldum bugün kızlar yaaaa
alışverişe gittik oğlana tulum aradım sezon olmadığından dolayı bulamadım sonra Kayraya et ve tavuk suyu hazırlayıp dondurucuya koydum ki saatlerimi aldı
ve bu çocuk beni çok fana yoruyor kollarım kırılıyor
çok dert yandım ohhhhh rahatladım:deli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bugün oğluma mont aldık 1/1,5 yaş ama bunun içi beyaz olanı onun resmini bulamadım

bu pantalonu aldık

bi de bere aldık çok yakıştı maşallah inşallah kafada tutar :)
onun da resmi bulamadım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaa kızlar bana ara ara çok pis geliyolar, bana bi akıl verin. Şimdi ben esmer kara kaşlı kara gözlü bişeyim de, kızım beyaz tenli sarı saçlı mavi gözlü ya, herkes bana çocuğu bi yerden çalmışım, evlatlık almışım vb vb muamele ediyo. Acaip gıcık oluyorum. Tanımadığım insanlar neyse bozup bırakıyorum gen biliminden haberiniz yok mu diye de, tanıdığım ve sevdiğim insanların bunu sürekli sürekli söylemesi kalbimi çok kırıyo. Face i olanlar görmüştür, son profil resmimin altına biri emin misin annesi olduğuna demiş ya, sevdiğim biri onu diyen. Ben de bi cevap yazmıştım benim aynım işte diye. O da getir de görelim o zaman bebeklik fotolarını demiş. Sildim o yazdığını. Çok kırıldım. Kimseye bişe ispat etmek zorunda değilim, benim çocuğum o, ister kendime benziyo derim ister nenesine ister ebesine ister alt komşuma benziyo derim. Bu kimseyi ilgilendirmezki. Kırmak da istemiyorum kimseyi ama böyle de ben çok kırılıyorum....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
alışverişe gittik oğlana tulum aradım sezon olmadığından dolayı bulamadım sonra Kayraya et ve tavuk suyu hazırlayıp dondurucuya koydum ki saatlerimi aldı

eline sağlık cnm neden kolun kırılıyo anlamadım
bide buzluğa atınca eti tavuğu nasıl ayırıyosun

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hayatım güle güle giysin Şahin paşa
çok güzeller birde kışlık alacaz bunlara bizim 3 adet montumuz var başkada kışlık bişeyimiz yok olanlarda büyük

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yok kız televizyonda izledim bi de Tracy Hogg un cd lerinde :D Yaa ben de calpol veriyorum ara ara ama içim hiç rahat değil bu kadar ağrı kesici.... :(
hımmm ben calpol kullanmadım hiç o ilactan tırsıyommm (ani bebek ölümlerine neden oluyo die)onun muadili tylol var onu kullanıyorum ama o iburamin gibi değil iburamin çocugu sarsmadan toparlıyo ve doğru düzgün bir yan etkisi yok
enemmmmmm enemmm.. bak bak toplanmış gece kuşlarııııı :D :D

simuşcum arada 1-2 bende calpol verdim tam üst diş patlarken ama tedirginde olmadım degil yanim...
selam pikoşşş
hello yıvrumm
Ahahahhaha kız bugün de yıkanmasam kokacağıdım :D:D Rahatladım valla dünya varmış....

Yaaa bu arada yarın Lilacscım ve Lidılım iş başı yapacaklar. Allah yardımcıları olsun, kolayca geçsin günleri inşallah... Bide Babuş tatile mi gitti bilen var mıdır?

aaaa cnmlarım benim kolay gelsin sizlere allah yardımcınız olsun babuş tatilde valla

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Benim de sırtım çok feci ağrıyor, kambur olacam yakında :D:D Et ve tavuk suyunu nasıl kaldırdın Laylam? Buzluk şeysine mi koydun?

HAYATIM güle güle kullanın aldıklarınızı çok güzeller :) Kot da aynı zaranın kotuna benziiiiiy

Bu arada benim apansız sesim çıkmaz olursa bilin ki benim minnoş viykladı, çünkü 2 dir uyarı veriyo:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yok sormadım daha yaaa, sorsam doktor senin kadar bilmez ki peynirin sindirimini içeriğini. Kesin ver der ne dicek :D:D Sindirimi daha mı zor ki onun?
simuş dene bildiğim kadar bir etkisi olmaz içeriği aynı
Yaa kızlar bana ara ara çok pis geliyolar, bana bi akıl verin. Şimdi ben esmer kara kaşlı kara gözlü bişeyim de, kızım beyaz tenli sarı saçlı mavi gözlü ya, herkes bana çocuğu bi yerden çalmışım, evlatlık almışım vb vb muamele ediyo. Acaip gıcık oluyorum. Tanımadığım insanlar neyse bozup bırakıyorum gen biliminden haberiniz yok mu diye de, tanıdığım ve sevdiğim insanların bunu sürekli sürekli söylemesi kalbimi çok kırıyo. Face i olanlar görmüştür, son profil resmimin altına biri emin misin annesi olduğuna demiş ya, sevdiğim biri onu diyen. Ben de bi cevap yazmıştım benim aynım işte diye. O da getir de görelim o zaman bebeklik fotolarını demiş. Sildim o yazdığını. Çok kırıldım. Kimseye bişe ispat etmek zorunda değilim, benim çocuğum o, ister kendime benziyo derim ister nenesine ister ebesine ister alt komşuma benziyo derim. Bu kimseyi ilgilendirmezki. Kırmak da istemiyorum kimseyi ama böyle de ben çok kırılıyorum....

yaaaa bırak salla bu cahil insanları yaa 7 göbek öteye çeker bebek kime neee?kaldıki bu şekilde bir itam çok kırıcı dediğin gibi hayatından çıkar bu tarz insanları simuşum senin kara kaşına kara gözüne ölsünlerrr

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hayatım güle güle giysin Şahin paşa
çok güzeller birde kışlık alacaz bunlara bizim 3 adet montumuz var başkada kışlık bişeyimiz yok olanlarda büyük

bzim de 1 motumuz vardı 1 yaş ama daha ince b u aldığımızdan ondan bunu da aldık
1 tane 1 yaş şişme yeleğimiz var
3 tane uzun kollu ama ince tişortlar var
3 tane falan hazır giyim hırka var
örme hırka çok
kadife pantalonlar gömlekler falan var
yeter heralde bakcaz artık

Benim de sırtım çok feci ağrıyor, kambur olacam yakında :D:D Et ve tavuk suyunu nasıl kaldırdın Laylam? Buzluk şeysine mi koydun?

HAYATIM güle güle kullanın aldıklarınızı çok güzeller :) Kot da aynı zaranın kotuna benziiiiiy

Bu arada benim apansız sesim çıkmaz olursa bilin ki benim minnoş viykladı, çünkü 2 dir uyarı veriyo:D:D

sağol cnm
yok hepsi h&m cnm

ya aynı senin durum benim arkadaşın başında
ark. da esmer kara kaş kara göz
oğlu sapsarı ama baba sarı tabii
kıza da aynı muameleyi yapıolar o da çok bozuluyo ama böle insaNLARA ne yaplır bilmiyorum gerçekten

geçen birisi ilk bebeğimi kayabbettiğimi öğrenince ilk sorusu ağır mı kaldırdın oldu
gerizekalı bunlar ya
yok kendimi merdivenden yuvarladım diceksin oturcak kıçının üstüne

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Yaaa Pikoşum acaba bunun için ayrı bi ağrı kesici mi vermemiz gerekiyo ki Lidoş gibi? Ben ne biliim evde var işimizi görür diye sormak da hiç aklıma gelmedi doktora... Bide bizim ön üst dişler çıkmadı da sol yan kesici çıktı. Normal mi acaba yaaa? Her yerde 1 yaşına doğru çıkar diyo o diş için. Endişelenmeye başladım....

Selam yeeeeeeavrıııııııııım

bende bilemedimde lidilim demişti Tuna için doktor verebilirsin diye, ondan güc aldımda vermiştim ama bi gene de sormak lazım.. tatlım Noyanında 5. diş olarak yan kesici cıkıyor (maşallah) bende tırsıyom ne bukadar cıkıyo diye.. anlamadım valla..

ohh kolay gelsin yavvvvrımmm, :D kız ne beceriklisin sen yaaaaaa maşallah ...

bugün oğluma mont aldık 1/1,5 yaş ama bunun içi beyaz olanı onun resmini bulamadım

bu pantalonu aldık

bi de bere aldık çok yakıştı maşallah inşallah kafada tutar :)
onun da resmi bulamadım

çok yakoşıklılar Hayatım, gülü gülü giysin güzel günlerde inşallah...

hımmm ben calpol kullanmadım hiç o ilactan tırsıyommm (ani bebek ölümlerine neden oluyo die)onun muadili tylol var onu kullanıyorum ama o iburamin gibi değil iburamin çocugu sarsmadan toparlıyo ve doğru düzgün bir yan etkisi yok

selam pikoşşş

hello yıvrumm

aaaa cnmlarım benim kolay gelsin sizlere allah yardımcınız olsun babuş tatilde valla

selam dadlumm:elif:

simuşş evek babauş tatile gitti sanırsam...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Heyyyy Allahım ne insanlar var şimdi sen dert yanınca çok yakın arkadaşım var onun yaşadıklarını hatırladım
arkadaşım esmer senin gibi eşide kumral Baturla yaşıt kızları vardı çocuk bembeyaz kızıl saçlı ve mavi gözlüydü tabii ozaman çocuklar küçük beraber gezmeye parka falan giderdik her gören aaa size hiç benzemiyor babasınamı benziyor eğer babasıda varsa yanımızda evlatlıkmı diye sorarlardı halbuki teee 2 kuşak önceden anneanne öyleymiş oda çok bozulurdu boşver desinler bence çekemiyorlar güzel kızın olduğundan dolayı eee herkez farklı bebek doğuramıyor sen özelsin datlum
eline sağlık cnm neden kolun kırılıyo anlamadım
bide buzluğa atınca eti tavuğu nasıl ayırıyosun
sağol canım et sularını üst rafa tavukları alta koyuyorum zaten etin rengi biraz daha koyu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayatım iyi günlerde giysin yakuşuklu paşam nerden bunlar h&m den mi?? bende oğlanı zara ve c&a dan giydiriyorum genelde çok nadir olmak üzere günlüklerinide lcw den alıyorum mevlütte ne kadar kıyafet geldi ise çocugun 3 yaşına kadar giyecek kıyafeti mevcut 80 küsür kişi gelmişti sağolsunlar bana fazla alacak bişi yok kışlık kaban dışında

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ohh kolay gelsin yavvvvrımmm, :D kız ne beceriklisin sen yaaaaaa maşallah ...
sağol balımmmmm çokta oldu yakın olsanız sizede verirdim Noyanımın çorbasına koyardın
bzim de 1 motumuz vardı 1 yaş ama daha ince b u aldığımızdan ondan bunu da aldık
1 tane 1 yaş şişme yeleğimiz var
3 tane uzun kollu ama ince tişortlar var
3 tane falan hazır giyim hırka var
örme hırka çok
kadife pantalonlar gömlekler falan var
yeter heralde bakcaz artık
ooooo daha ne olsun kışın evden dışarı çıkılmıyo fazla almamak lazım hemen küçülüyor bizim de kazak hırka pantolanlar var ama büyük seneye anca giyer

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hakkında hayırlısı olsun tatlım, umarım senin için daha iyi bir yer olur...:huhuu:

Hayirlisi canim ya. Neden yapmamis ki sigirta!
Bi de hukukcu olacaklar...
Yeni yerin nasil bir yer?

Hayret yaaa en başta söylemedi mi sigorta yaparım/yapmam vs diye. Ben de bu duruma kılım. Neyse hakkında hayırlısı olsun Azom....
.

azosss hayirlisi olsunn bebemm icine sinen bi is bulursun insallah

Sağolun kızlar.. Evet bi de hukukçu olacaklar. 2 ay deneme süresi demişlerdi. 3. ayım bitti ortada birşey yok.. Ortam fena olmuş :(
İnşallah yeni yerde böyle bir sıkıntım olmaz ve çabuk alışırım.Ücretim aynı, cumartesi 5te çıkıyordum yeni yerde 3te. Akşamları da 6.30.

Kuzum çok haklısın. Ben de çok üzülürdüm. Senin yerinde olsam üzüldüğümü belli ederdim. Bazen insanlar şaka yaparken dozunu ayarlayamıyor çünkü.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Tatlım sanırım bazı insanlar cok edepsiz,densiz ve haddini bilmez olabiliyorlar yada karşılarındaki insanı hiç düşünmüyorlar yada empati seviyeleri hiç yok!!! En kibarından ''bu yorum hiç hoşuma gitmedi de '' ama bişey de bence yok demiyosanda içine atıpta kendini üzme bacımm..
benim annemde sarışın süt beyaz tenlidir, kardeşimde esmer güzeli gayet tezat renkler olabiliyor yani sanki hiç görülmemiş şey ne garipler yani cık cık cık :ne:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Lidoşşşş 80 kişimi geldi mevlüte kız maşallah ne yedirdiniz o kadar kişiye?:ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar