aze iş mi değiştin cnm hayırlısı olsun
sağol balımmmmm çokta oldu yakın olsanız sizede verirdim Noyanımın çorbasına koyardın
ooooo daha ne olsun kışın evden dışarı çıkılmıyo fazla almamak lazım hemen küçülüyor bizim de kazak hırka pantolanlar var ama büyük seneye anca giyer
hergün buraya uğramama ramen bende Azoşun iş değiştirdiğinden haberim yok
Azoşum hayırlı olsun
salak bu tipler yaaa insanı teselli edecekleri yerde mercimek kadar beyinleriyle sorgu sual ediyolar...bzim de 1 motumuz vardı 1 yaş ama daha ince b u aldığımızdan ondan bunu da aldık
1 tane 1 yaş şişme yeleğimiz var
3 tane uzun kollu ama ince tişortlar var
3 tane falan hazır giyim hırka var
örme hırka çok
kadife pantalonlar gömlekler falan var
yeter heralde bakcaz artık
sağol cnm
yok hepsi h&m cnm
ya aynı senin durum benim arkadaşın başında
ark. da esmer kara kaş kara göz
oğlu sapsarı ama baba sarı tabii
kıza da aynı muameleyi yapıolar o da çok bozuluyo ama böle insaNLARA ne yaplır bilmiyorum gerçekten
geçen birisi ilk bebeğimi kayabbettiğimi öğrenince ilk sorusu ağır mı kaldırdın oldu
gerizekalı bunlar ya
yok kendimi merdivenden yuvarladım diceksin oturcak kıçının üstüne
selammm pikoşşş mubende bilemedimde lidilim demişti Tuna için doktor verebilirsin diye, ondan güc aldımda vermiştim ama bi gene de sormak lazım.. tatlım Noyanında 5. diş olarak yan kesici cıkıyor (maşallah) bende tırsıyom ne bukadar cıkıyo diye.. anlamadım valla..
ohh kolay gelsin yavvvvrımmm,kız ne beceriklisin sen yaaaaaa maşallah ...
çok yakoşıklılar Hayatım, gülü gülü giysin güzel günlerde inşallah...
selam dadlumm:elif:
simuşş evek babauş tatile gitti sanırsam...
azom hayırlısı olsun güselim rabbim hakkında hayırlısını versin umarım tez zamanda adapte olursunSağolun kızlar.. Evet bi de hukukçu olacaklar. 2 ay deneme süresi demişlerdi. 3. ayım bitti ortada birşey yok.. Ortam fena olmuş![]()
İnşallah yeni yerde böyle bir sıkıntım olmaz ve çabuk alışırım.Ücretim aynı, cumartesi 5te çıkıyordum yeni yerde 3te. Akşamları da 6.30.
Kuzum çok haklısın. Ben de çok üzülürdüm. Senin yerinde olsam üzüldüğümü belli ederdim. Bazen insanlar şaka yaparken dozunu ayarlayamıyor çünkü.
Lidoşşşş 80 kişimi geldi mevlüte kız maşallah ne yedirdiniz o kadar kişiye?:ne:
hakkaet 80 kişi ne ya bizim 35 kişiydi
selammm pikoşşş muaa noyanın resmini koyman mümkün mü beni faceim yokta göremiyom bi tek bu resmini biliyorum
Selam canlar
Bu haftasonu şehir dışındaydık, eşimin abisigile gittik. Yorulduk ama güzel geçti. Selimin alt dişi minicik görünüyor, ne zaman tam cikarki. Bu arada selimin doktoru huysuzlandiginda ağrı kesici vermemi söyledi. Hoca türkiyede iyi yeni dogancillardan biliniyor, içiniz rahat olsun
Selam canlar
Bu haftasonu şehir dışındaydık, eşimin abisigile gittik. Yorulduk ama güzel geçti. Selimin alt dişi minicik görünüyor, ne zaman tam cikarki. Bu arada selimin doktoru huysuzlandiginda ağrı kesici vermemi söyledi. Hoca türkiyede iyi yeni dogancillardan biliniyor, içiniz rahat olsun
maşallah berakeallahhhhhhhhhhh sitemizin en güsel gözlü bebeği ilan ettim hemende bir okuyup üfledim allah nazardan saklasın tütütütü tüküreyimde tam olsun hayalimdeki oğlan bu ahhh eymen oğlum insan feyz alır gözlerden saçlardan
simuş dene bildiğim kadar bir etkisi olmaz içeriği aynı
yaaaa bırak salla bu cahil insanları yaa 7 göbek öteye çeker bebek kime neee?kaldıki bu şekilde bir itam çok kırıcı dediğin gibi hayatından çıkar bu tarz insanları simuşum senin kara kaşına kara gözüne ölsünlerrr
bzim de 1 motumuz vardı 1 yaş ama daha ince b u aldığımızdan ondan bunu da aldık
1 tane 1 yaş şişme yeleğimiz var
3 tane uzun kollu ama ince tişortlar var
3 tane falan hazır giyim hırka var
örme hırka çok
kadife pantalonlar gömlekler falan var
yeter heralde bakcaz artık
sağol cnm
yok hepsi h&m cnm
ya aynı senin durum benim arkadaşın başında
ark. da esmer kara kaş kara göz
oğlu sapsarı ama baba sarı tabii
kıza da aynı muameleyi yapıolar o da çok bozuluyo ama böle insaNLARA ne yaplır bilmiyorum gerçekten
geçen birisi ilk bebeğimi kayabbettiğimi öğrenince ilk sorusu ağır mı kaldırdın oldu
gerizekalı bunlar ya
yok kendimi merdivenden yuvarladım diceksin oturcak kıçının üstüne
bende bilemedimde lidilim demişti Tuna için doktor verebilirsin diye, ondan güc aldımda vermiştim ama bi gene de sormak lazım.. tatlım Noyanında 5. diş olarak yan kesici cıkıyor (maşallah) bende tırsıyom ne bukadar cıkıyo diye.. anlamadım valla..
ohh kolay gelsin yavvvvrımmm,kız ne beceriklisin sen yaaaaaa maşallah ...
çok yakoşıklılar Hayatım, gülü gülü giysin güzel günlerde inşallah...
selam dadlumm:elif:
simuşş evek babauş tatile gitti sanırsam...
Heyyyy Allahım ne insanlar var şimdi sen dert yanınca çok yakın arkadaşım var onun yaşadıklarını hatırladım
arkadaşım esmer senin gibi eşide kumral Baturla yaşıt kızları vardı çocuk bembeyaz kızıl saçlı ve mavi gözlüydü tabii ozaman çocuklar küçük beraber gezmeye parka falan giderdik her gören aaa size hiç benzemiyor babasınamı benziyor eğer babasıda varsa yanımızda evlatlıkmı diye sorarlardı halbuki teee 2 kuşak önceden anneanne öyleymiş oda çok bozulurdu boşver desinler bence çekemiyorlar güzel kızın olduğundan dolayı eee herkez farklı bebek doğuramıyor sen özelsin datlum
sağol canım et sularını üst rafa tavukları alta koyuyorum zaten etin rengi biraz daha koyu
Kuzum çok haklısın. Ben de çok üzülürdüm. Senin yerinde olsam üzüldüğümü belli ederdim. Bazen insanlar şaka yaparken dozunu ayarlayamıyor çünkü.
Tatlım sanırım bazı insanlar cok edepsiz,densiz ve haddini bilmez olabiliyorlar yada karşılarındaki insanı hiç düşünmüyorlar yada empati seviyeleri hiç yok!!! En kibarından ''bu yorum hiç hoşuma gitmedi de '' ama bişey de bence yok demiyosanda içine atıpta kendini üzme bacımm..
benim annemde sarışın süt beyaz tenlidir, kardeşimde esmer güzeli gayet tezat renkler olabiliyor yani sanki hiç görülmemiş şey ne garipler yani cık cık cık :ne:
simoş online satışı var mı bu sitenin
simuşşşşşşşşşş bayıldım bayıldım elbiseye!!! ve diger şeylerde cok güzelmiş yaa .. bizimde kıyafetlerimizi genelde teyzesi alır, baby GAP tan ve mothercareden ama bu markayıda begendim valla... halasıda canadadan alıyo o da zevkli kadın hakkını vermem lazım...
Selam canlar
simoş bi cvp verse tokatlıcam şimdi kendine gelcek![]()