2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

sağol balımmmmm çokta oldu yakın olsanız sizede verirdim Noyanımın çorbasına koyardın

ooooo daha ne olsun kışın evden dışarı çıkılmıyo fazla almamak lazım hemen küçülüyor bizim de kazak hırka pantolanlar var ama büyük seneye anca giyer

canım arkadaşımmm sao tatlım cok naziksin...
kıs valla eşim ankaraya gidelim mi dese hayır demicemm inan :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simuşşşşşşşşşş bayıldım bayıldım elbiseye!!! ve diger şeylerde cok güzelmiş yaa .. bizimde kıyafetlerimizi genelde teyzesi alır, baby GAP tan ve mothercareden ama bu markayıda begendim valla... halasıda canadadan alıyo o da zevkli kadın hakkını vermem lazım...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bzim de 1 motumuz vardı 1 yaş ama daha ince b u aldığımızdan ondan bunu da aldık
1 tane 1 yaş şişme yeleğimiz var
3 tane uzun kollu ama ince tişortlar var
3 tane falan hazır giyim hırka var
örme hırka çok
kadife pantalonlar gömlekler falan var
yeter heralde bakcaz artık

sağol cnm
yok hepsi h&m cnm

ya aynı senin durum benim arkadaşın başında
ark. da esmer kara kaş kara göz
oğlu sapsarı ama baba sarı tabii
kıza da aynı muameleyi yapıolar o da çok bozuluyo ama böle insaNLARA ne yaplır bilmiyorum gerçekten

geçen birisi ilk bebeğimi kayabbettiğimi öğrenince ilk sorusu ağır mı kaldırdın oldu
gerizekalı bunlar ya
yok kendimi merdivenden yuvarladım diceksin oturcak kıçının üstüne
salak bu tipler yaaa insanı teselli edecekleri yerde mercimek kadar beyinleriyle sorgu sual ediyolar...
bende bilemedimde lidilim demişti Tuna için doktor verebilirsin diye, ondan güc aldımda vermiştim ama bi gene de sormak lazım.. tatlım Noyanında 5. diş olarak yan kesici cıkıyor (maşallah) bende tırsıyom ne bukadar cıkıyo diye.. anlamadım valla..

ohh kolay gelsin yavvvvrımmm, :D kız ne beceriklisin sen yaaaaaa maşallah ...

çok yakoşıklılar Hayatım, gülü gülü giysin güzel günlerde inşallah...

selam dadlumm:elif:

simuşş evek babauş tatile gitti sanırsam...
selammm pikoşşş muhahaaa noyanın resmini koyman mümkün mü beni faceim yokta göremiyom bi tek bu resmini biliyorum
Sağolun kızlar.. Evet bi de hukukçu olacaklar. 2 ay deneme süresi demişlerdi. 3. ayım bitti ortada birşey yok.. Ortam fena olmuş :(
İnşallah yeni yerde böyle bir sıkıntım olmaz ve çabuk alışırım.Ücretim aynı, cumartesi 5te çıkıyordum yeni yerde 3te. Akşamları da 6.30.

Kuzum çok haklısın. Ben de çok üzülürdüm. Senin yerinde olsam üzüldüğümü belli ederdim. Bazen insanlar şaka yaparken dozunu ayarlayamıyor çünkü.
azom hayırlısı olsun güselim rabbim hakkında hayırlısını versin umarım tez zamanda adapte olursun
Lidoşşşş 80 kişimi geldi mevlüte kız maşallah ne yedirdiniz o kadar kişiye?:ne:

hıhı fazlasıda vardı sanırım çoluk çombalak bide kayınvalidemler vs derken ne mi yedirdik pila,tavul ayran,şekerpare tatlısı,eymenin süslü şeker hamurundan kurabiyeleri logusa şerbeti nazar boncuklu kürdanlarla süslü ogluşumun kendi gibi tatlı lokumları ... işte ikramlar
hakkaet 80 kişi ne ya bizim 35 kişiydi

akrabalarımızın yarısı baba tarafım gelemedi fazla evde her yerde insan vardı benim yatağımda bile 5 kişi oturdu

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selam canlar
Bu haftasonu şehir dışındaydık, eşimin abisigile gittik. Yorulduk ama güzel geçti. Selimin alt dişi minicik görünüyor, ne zaman tam cikarki. Bu arada selimin doktoru huysuzlandiginda ağrı kesici vermemi söyledi. Hoca türkiyede iyi yeni dogancillardan biliniyor, içiniz rahat olsun

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam canlar
Bu haftasonu şehir dışındaydık, eşimin abisigile gittik. Yorulduk ama güzel geçti. Selimin alt dişi minicik görünüyor, ne zaman tam cikarki. Bu arada selimin doktoru huysuzlandiginda ağrı kesici vermemi söyledi. Hoca türkiyede iyi yeni dogancillardan biliniyor, içiniz rahat olsun

hoşgeldiniz cnm gözünüz aydın diş bugdayı yaparsınız artık ben şimdiden diş bugdayı şekerlerine bkıyorm netten... diş pastasını gülbincik yapcak alt komşum bende diş kuabiyesi yaparım şeker hamurundan börek çörek babannem yengem ve bir kaç komşu çağırırım

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam canlar

selam tatlım, hayırlı olsun, iner 1 haftaya iyice fark edilir :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
maşallah berakeallahhhhhhhhhhh sitemizin en güsel gözlü bebeği ilan ettim hemende bir okuyup üfledim allah nazardan saklasın tütütütü tüküreyimde tam olsun hayalimdeki oğlan bu ahhh eymen oğlum insan feyz alır gözlerden saçlardan :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ay ben naptım bugün :(

şahin'i giydiriyorum ama yerinde durmuyo bi sağa bisola bi oturuyo bi kalkıyo
tam tişortun çtçıtlarını çıtçıtlıyom omuzüstündeki bi ağlamaya başladı
eşim bağırdı naptın çocuğaaaaaa
napcam beee bişi yapmadım dedim
çıtçtı bi açtım
etiyle çtçıtlamışım :(
derisi kalkmış kıpkırmızı oldu yavrum hemen sustu ama içime oturdu resmen
aşıdaki gibi nefesi kesildi bi an :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
maşallah berakeallahhhhhhhhhhh sitemizin en güsel gözlü bebeği ilan ettim hemende bir okuyup üfledim allah nazardan saklasın tütütütü tüküreyimde tam olsun hayalimdeki oğlan bu ahhh eymen oğlum insan feyz alır gözlerden saçlardan :D

saol tatlım da sen kızları gör esas maşallah subanallah, hepsi ayrı güzel hepsi ayrı minnoş... hepsi en güzel !!!!!

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

simuş dene bildiğim kadar bir etkisi olmaz içeriği aynı

yaaaa bırak salla bu cahil insanları yaa 7 göbek öteye çeker bebek kime neee?kaldıki bu şekilde bir itam çok kırıcı dediğin gibi hayatından çıkar bu tarz insanları simuşum senin kara kaşına kara gözüne ölsünlerrr

bzim de 1 motumuz vardı 1 yaş ama daha ince b u aldığımızdan ondan bunu da aldık
1 tane 1 yaş şişme yeleğimiz var
3 tane uzun kollu ama ince tişortlar var
3 tane falan hazır giyim hırka var
örme hırka çok
kadife pantalonlar gömlekler falan var
yeter heralde bakcaz artık

sağol cnm
yok hepsi h&m cnm

ya aynı senin durum benim arkadaşın başında
ark. da esmer kara kaş kara göz
oğlu sapsarı ama baba sarı tabii
kıza da aynı muameleyi yapıolar o da çok bozuluyo ama böle insaNLARA ne yaplır bilmiyorum gerçekten

geçen birisi ilk bebeğimi kayabbettiğimi öğrenince ilk sorusu ağır mı kaldırdın oldu
gerizekalı bunlar ya
yok kendimi merdivenden yuvarladım diceksin oturcak kıçının üstüne

bende bilemedimde lidilim demişti Tuna için doktor verebilirsin diye, ondan güc aldımda vermiştim ama bi gene de sormak lazım.. tatlım Noyanında 5. diş olarak yan kesici cıkıyor (maşallah) bende tırsıyom ne bukadar cıkıyo diye.. anlamadım valla..

ohh kolay gelsin yavvvvrımmm, :D kız ne beceriklisin sen yaaaaaa maşallah ...

çok yakoşıklılar Hayatım, gülü gülü giysin güzel günlerde inşallah...

selam dadlumm:elif:

simuşş evek babauş tatile gitti sanırsam...

Heyyyy Allahım ne insanlar var şimdi sen dert yanınca çok yakın arkadaşım var onun yaşadıklarını hatırladım
arkadaşım esmer senin gibi eşide kumral Baturla yaşıt kızları vardı çocuk bembeyaz kızıl saçlı ve mavi gözlüydü tabii ozaman çocuklar küçük beraber gezmeye parka falan giderdik her gören aaa size hiç benzemiyor babasınamı benziyor eğer babasıda varsa yanımızda evlatlıkmı diye sorarlardı halbuki teee 2 kuşak önceden anneanne öyleymiş oda çok bozulurdu boşver desinler bence çekemiyorlar güzel kızın olduğundan dolayı eee herkez farklı bebek doğuramıyor sen özelsin datlum

sağol canım et sularını üst rafa tavukları alta koyuyorum zaten etin rengi biraz daha koyu

Kuzum çok haklısın. Ben de çok üzülürdüm. Senin yerinde olsam üzüldüğümü belli ederdim. Bazen insanlar şaka yaparken dozunu ayarlayamıyor çünkü.

Tatlım sanırım bazı insanlar cok edepsiz,densiz ve haddini bilmez olabiliyorlar yada karşılarındaki insanı hiç düşünmüyorlar yada empati seviyeleri hiç yok!!! En kibarından ''bu yorum hiç hoşuma gitmedi de '' ama bişey de bence yok demiyosanda içine atıpta kendini üzme bacımm..
benim annemde sarışın süt beyaz tenlidir, kardeşimde esmer güzeli gayet tezat renkler olabiliyor yani sanki hiç görülmemiş şey ne garipler yani cık cık cık :ne:

Sağolun kızlar valla moral oldu yazdıklarınız, ben de sevdiğim insanlar da olsa tepkimi vericem artık umrumda değil. Onlar beni üzerken umursamıyorlarsa ben de umursamıcam....

simoş online satışı var mı bu sitenin

Bilmiyom ama asıl mağazaları İstanbulda sanırım. Ankarada bile varsa sizin orda asıl mağazası vardır.

simuşşşşşşşşşş bayıldım bayıldım elbiseye!!! ve diger şeylerde cok güzelmiş yaa .. bizimde kıyafetlerimizi genelde teyzesi alır, baby GAP tan ve mothercareden ama bu markayıda begendim valla... halasıda canadadan alıyo o da zevkli kadın hakkını vermem lazım...

:) Ben doğduğundan beri hiç şaşmadım bu markadan. Çok seviyorum ve kalıplarını da tarzını da çok beğeniyorum Pikoşum.

Selam canlar

Hoşgeldiniz Tanselim. Hangi ağrı kesiciyi önerdi doktorunuz?

simoş bi cvp verse tokatlıcam şimdi kendine gelcek :sinirli: :sinirli:

Kızım sen ne asabisin yav? Demin dedik ya ansızın sesim çıkmazsa bilinki benimki viyklamıştır diye. Çocuua bakıyodum.

PİKOŞUUUUUM evet o elbise işte, tepeden tırnağa hepsini sipariş verdim, getirticekler. :D Çok tatlı demi? Bu arada nası kopyaladın sen onu yaa ben beceremedim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar