2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
benimde totom buyuk:D ama simdi gobegimde kalınca oldum bi armut:D

gerci bi kız bi erkek olmasındansa ıkı kız yada ıkı erkek daha ıyıdır cocuk acısından. ben bi daha olursa (ki buyuk konusmayarak asla ıkıncı cocuk dusunmuyorum ruh saglıgım acısından) kendim için erkek isterim bi de erkk cocuk buyuteyım aynı fılmı ızlemeyeyım bı daha diye. ama defne yi dusunursem onun ıcın ınsallah kız olur derim. bn cok ısterdım bı ablam olsun:tskler:

Soyledigin mantıklı. Ama ben de bi kız buyuteyin soyle cici cici etekler giydireyim istiyorum tabi Rabbim nasip ederse :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cok zengin olsam ıkı kız ıkı erkek ısterdım. hem ev kalabalık olurdu, hem herkese kendını anlıcak hemcinsi bi kardes olurdu,hemde karsı cıns kardesleride oldugundan daha bı sosyal mutlu olurlardı. bende hem anneanne hem babaanne olurdum. onlarda hem hala,hem teyze,hem dayı hemde amca olurlardı. bende hem damat hem gelin sahibi olurdumm bol bol kaynanalık yapardım:D:D:D ehehheh

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ECRİN.............

kız bugun wipeout'u izliyodum ulen asumanı gorunce moralim hepten yok oldu yerlere dustu surundu yaa..karı da boy da var pos ta var anasını satim tam kıvamında ya ne sisman ne zayıf at gibi derler ya oyle yaa..tamam yuzu guzel olmayabilir okadar ama vucut konusuyo yani :bitter:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyy gordummm.. ne masumm suratlı bi oglan cocugu bu boylee tanselinki gibi:) bunlar erkekk guzelleri heralde.. baby face olcaklar heralde. aglıyo muydu senin kucuk adam fotografta pek bi naif bi sakin cıkmıss ondan sordum.. allah nazardann saklasınn cnmm pekk guzell pasamm-hmm-hmm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ECRİN.............

kız bugun wipeout'u izliyodum ulen asumanı gorunce moralim hepten yok oldu yerlere dustu surundu yaa..karı da boy da var pos ta var anasını satim tam kıvamında ya ne sisman ne zayıf at gibi derler ya oyle yaa..tamam yuzu guzel olmayabilir okadar ama vucut konusuyo yani :bitter:

asuman deme banaaa :sinirli: yada dee yaaa:D benim kocamm asumana hayran. bi asumana bı de cansu dere ye hı bi de songul oden. cansu dere yle songul oden i bende begenırım gerci. o bakımdan bu hatunlar cıktı mı uyuz oluyorum bu ara. eskiden ben acardım hıc te rahatsız olmazdım. victoria secret izlemeye calısmıslıgım bile vardır yani. aaa bak yine uzuldum kızz bak ozguvenımı de kaybetmısım:tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bı canavar da bende. bi gun bıle cok farkediyo. bugun 2_3 dk dusmeden kndi istegiyle oturdu. tutunup daha cok kalktı ve daha uzun durdu. yani daha cok kurcaladı.. gunduz uykusu da artık hak getire oldu. allah sabır yarabbi:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
asuman deme banaaa :sinirli: yada dee yaaa:D benim kocamm asumana hayran. bi asumana bı de cansu dere ye hı bi de songul oden. cansu dere yle songul oden i bende begenırım gerci. o bakımdan bu hatunlar cıktı mı uyuz oluyorum bu ara. eskiden ben acardım hıc te rahatsız olmazdım. victoria secret izlemeye calısmıslıgım bile vardır yani. aaa bak yine uzuldum kızz bak ozguvenımı de kaybetmısım:tskler:

benim esim bi begensin oyle var ya :) hayattayken yaptıgı son sey olur baskasını begenmek beynini patlatırım :D :miyagi:
zaten begeniyosa da bana demez,huyumu biliyo hayatı burnundan getiririm yoksa ben acayip kıskancımdır :tskler:
o begenirse bende begenirm gorur gununu nihahaha
saka bi yana da,ne diyim ecrincim ya Allah sanada banada yardım etsin amacımıza ulasmamız icin..poff

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
of bee kanal d ye bakıyodum,ben bilmem esim bilir var..
-esiniz 60 saniyede kac caybardagı tursu suyu icer ?
ulen agzımın suyu aktı bee ,nsafsızlar :kizginasli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sen yazınca yokladım kendimi cık cekmedi cnm.. hayret bişi cekmedi cnm:D aklım sarelle de oldugundan olabilir tabi:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende hayranım.. burak ozcivit e mesela, sarkık memişlerini ve kafasındaki keli gorene kadar murat boz a da hayrandım. daha vardır ama aklıma gelmedi simdi. sulumana hayranım bide. sevisine , durusuna.. teeyy diyom bazen hurrem olmak varmıs :D bana tip degill derin sevenn birini gordum mu hayran olurum. saruhan hunel e bile hayran olmuslugum vardır. dizideki cok seven agır abi sebeplerinden. kenan ımırzalıoglu na da:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
neyse benn cıkayımm kızlar. az uyuyayım kac gundur tak etti. hala yatagı ındıremedim defne bizimle yatıyo. sorun neden?? ben ıkea nın verdigi o vida gibi seyleri atınca tabi yatagı sokemedik:D derhal ıkea ya gitmem lazım. defne yi odadan nasıl ayırcam dıyodum sımdı yataktan nasıl ayırcam diye dusunmem lazım:tskler: ama cokk keyıflııı yaaaa:gulbis:

heppinize iyi gecelerr opuldunuzzzz

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende hayranım.. burak ozcivit e mesela, sarkık memişlerini ve kafasındaki keli gorene kadar murat boz a da hayrandım. daha vardır ama aklıma gelmedi simdi. sulumana hayranım bide. sevisine , durusuna.. teeyy diyom bazen hurrem olmak varmıs :D bana tip degill derin sevenn birini gordum mu hayran olurum. saruhan hunel e bile hayran olmuslugum vardır. dizideki cok seven agır abi sebeplerinden. kenan ımırzalıoglu na da:D

hiihihihi :D sulumanda da tip yok evet ya..
ben turklerden begenmiyom sanırım bakim hmmm
heaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıvanc tatlıtug hakikaten tatlıtug yani :D
bide ben johnny depp e bayılırım..
bide paul walker
yeter saymiyim daha esim duymasın walla o da beni oyar -kizgin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
neyse benn cıkayımm kızlar. az uyuyayım kac gundur tak etti. hala yatagı ındıremedim defne bizimle yatıyo. sorun neden?? ben ıkea nın verdigi o vida gibi seyleri atınca tabi yatagı sokemedik:D derhal ıkea ya gitmem lazım. defne yi odadan nasıl ayırcam dıyodum sımdı yataktan nasıl ayırcam diye dusunmem lazım:tskler: ama cokk keyıflııı yaaaa:gulbis:

heppinize iyi gecelerr opuldunuzzzz

eminim keyiflidir..ben hic yanımda yatırmadım dogdugundan beri o yuzden alısmadı,yatmaz zaten uyumaz oyle ben yanına yatınca :)
bu yuzden odasına ayırmak kolay oldu cok sukur :tskler:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hadi bağalım
yogurdunu yaptım hanımefendinin artık bende yataga dogru süzülsem hiic fena olmicak..
bu arada ben şu aptamilin 2 numarasının 1.2kg lık olanından alıyorum sanki daha hesaplı oyle icinde 3 poset var her biri 4oo gramlık..
diger turlu kapaklı olanların 35o gramı 18-2o tl oluyo..
cokmu veriyorum acaba diye dusunuyodum hep simdi milupaya mail attım sordum bakalım ne dicekler..
ben gunde 500-600 cc veriyorum oyle verince o aldıgım 1.2 kg mama 30 en fazla 35 gun gidiyo..
çokta pahalı ansını satttımının şeyiii...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydınn hanımm kısmısıııı:dance2: sabah kendimi intihar edesi,m vardı emme suan orta sekerim yine. allahım aklıma mukayet olsun.

bebikomm benim yogurtt tutmuyo kac seferdirr hazır yogurda kalıyoz hep. hangi sutle mayalıyosunuzz??

coni dippp e bende hayranım :D hem sadece rollerine degil normaldede harika bi adammm . her eve lazım:ne:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunaydınn hanımm kısmısıııı:dance2: sabah kendimi intihar edesi,m vardı emme suan orta sekerim yine. allahım aklıma mukayet olsun.

bebikomm benim yogurtt tutmuyo kac seferdirr hazır yogurda kalıyoz hep. hangi sutle mayalıyosunuzz??

coni dippp e bende hayranım :D hem sadece rollerine degil normaldede harika bi adammm . her eve lazım:ne:

canım marketten günlük süt al hani cam sisede yada kartonda oluyo ya 3-4 gunluk skt'li olanlardan..
ben su meyve purelerinin kavanozları varya 125 gr onlara mayalıyom..kac kavanoz yapıcaksan mesela olc koy sutluge kaynat sutu kabardıktan sonra 10-15 dk kaynatıyom ben..sonra bosaltıyom kavanozlara..kucuk parmagımın dayanacagı sıcaklıga gelince mayalıyom..
bir kavanozu tepeleme 1 cay kasıgı yogurtla mayalıyom..terbiye usulu yapıyom iste,1 cay kasıgı yogurtu sütle seyreltiyom muhallebi kıvamına getirip dokuyom karıstırıyom..

aksam yapıyom genelde iste yatmadan once,sarıyom havluyla iki kat hic kıpırdamadan bekliyo sabaha kadar sabah ta alıp koyuyoum dolaba...
bi dene bakalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar