2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunaydinn kizlarr.. bebikommm kizinn ne guzell gulmus oyle nazar degmesinn:elif:

defne dun gece kalkmadan uyudu sukur.ama ben gec yattigimdan bi ise yaramadi. her ay 1-2 gun defne ye bi haller oluyo zaten de bu sefer uzun surdu. dis miss yok anacim. kardesimin bir bucuk yasinda disleri yeni cikmaya basladiydi sanirim bu kiz da oyle olcak. dis bugdayi yapamicaz:D

dun su renkli ojelerden vardi tek tirnagimda. gorumcem yanimda dal gibi gezinince zaten moralim bozulmustu da kendi kendime takiliyodum oyle. sonra biri bana dedi ki ecrinn cok saldinn kendinii yaaaa. evet dedim saldim valla. ama cok salmissin az once baktim soyle bi sanki 50 yasinda kadin oturuyo karsimda. ya oyle oldu haklisin dedim. dogumdan sonra hic kg da veremedin ne oldu sana defne mi boyle yapti seni dedi.yoo yesilyurt boyle yapti beni,ustune kocamin ev kuslugu(yada ailesiyle gezmesi) tabi az
biraz da defne dedim. bak x ne kadar azimli nasil kilo veriyo ugrasiyo bakiyo biraz ornek al.. hihi dedim.
hakli soyleyen yerden goge. bende kendimi 50 hissediyorum suan. ama duyunca daha kotu oluyo insan. ben ki evlenirken kocami bana yakistirmiyolardi.simdi utanmasalar beni kocama yakistiramicaklar( ki kaynanam boyle dusunuyo bence). gecen babamlara gittigimde teeyy didim bi zamanar bu apartmaninn en gozde bekariydim benn yurudumm mu apartman sallanirdi. simdi de sallaniyo ama cirkinligimden,kilomdan. guldum eve ciktim. donuste samimi iki komsumuzla karsilastik kadinlar bana sarilirken tombiss dedi gulerek. sonra birii kizz ne bu halin seninn toparlann artik bak kocan baskasini bulcak sonra dedi gulerek. ne olduysa cvp bile veremedim. annem uzaklasinca kendine baksin o diye teselli edince daha da uzuldum.
esim de gecen aksam evde kardesim vardi. yemek yok die sandvic soyledik. dunya laf saydi bana.aklinca beni gaza getiriyomus. ameleler yiyiyo o sandvici doyuyo sen kadin halinle nasil yersin dedi. sonra sen zayiflayamicaksin bari daha cok sismanlama dedi. bilmem kimi gordun mu senn gormeni tavsiye ederim 6 kilo vermis kizz azmetti mi yapiyo dedi.
insanlarin odak noktasi ben ve kilolarim olduk. bide obez neyin degilim ben yani. oyle olsam taslicaklarmis beni demek. bu kadar konusma ters tepiyo iste. suan kafami makarna tabagina sokasim var. neyse kafanizi sisirdim yine. :(

canım cok tesekkur ederim..
ama ben senin bu etrafındakilerin hepsini topa tutarım haa
bu ne kardesiim senin derdin bunları mı geriyo ya..işleri gücleri yok tabi kendilerine ugras arıyolar..takmicaksın bak senin saglıklı dunya guzeli bi kızın var,cok da guzel bakıyosun her yigidin harcı degildir bu,aynı zamanda da manevi sorunlarla bas etmeye calısıyosun..kendini,cabanı kucumseme sakın elbette vericeksin kimi insan 2 senede verir kimi insan 2 ayda..herkes bir olamaz yani bak o vermis sende ver demekle olmuyo bu isleeeerrr
-kizgin

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kayra uyurken biraz takılayım dedim kimsecikler yok:( üst üste misafir geldi çok yorgunum gece 2 de yattım :ne:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kayra uyurken biraz takılayım dedim kimsecikler yok:( üst üste misafir geldi çok yorgunum gece 2 de yattım :ne:

ayyy kıyamam yaa...gecmis olsun canım biz ailelerimizden ve arkadaslarımızdan uzak bi sehirde yasadıgımızdan bize hic misafir gelmiyo o bakımdan sanslıyız ne yalan soliyim :tskler:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ayyy kıyamam yaa...gecmis olsun canım biz ailelerimizden ve arkadaslarımızdan uzak bi sehirde yasadıgımızdan bize hic misafir gelmiyo o bakımdan sanslıyız ne yalan soliyim :tskler:

teşekkür ederim canımcım
aslında ne eşimin ne benim ailemden kimse yok eş-dost birde şehir dışına çıkıp Ankaradan geçerken mola verelim diye gelen akrabalar işte
bu arada Kayraya uyku tulumu almak istiyorum üzerine hiç birşeyi örttürmüyor sabah elleri ayakları buz gibiydi akşam çıkıp bakacam doğumdan önce aldığımı hiç kullanmadı torba gibi olanlardan ayrıcada küçük netten birkaç model baktım sizede göstereyim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

hmm polar olan cok guzelmis laylam ondan al bence ilk foto yani..
torba olanlar rahat olmuyomus evet..ayaklı olması lazım..valla benimkininkide buz gibiydi gecen gun..olmazsa kulotlu corap giydiririm kısın napayım..tulum giydircem ama corabı cıkarttırıyo uyurken

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Allah yardımcın olsun :(

yoooo en ufak eksiklik hissetmiyorum valla.
dayı,teyze de yok bende annem tek.

aynen aynen, karnım ve ben şeklindeyiz :D

Olsun akşamları da yazışırık yav.

teşekkürler kızlar...

gunaydinn kizlarr.. bebikommm kizinn ne guzell gulmus oyle nazar degmesinn:elif:

defne dun gece kalkmadan uyudu sukur.ama ben gec yattigimdan bi ise yaramadi. her ay 1-2 gun defne ye bi haller oluyo zaten de bu sefer uzun surdu. dis miss yok anacim. kardesimin bir bucuk yasinda disleri yeni cikmaya basladiydi sanirim bu kiz da oyle olcak. dis bugdayi yapamicaz:D

dun su renkli ojelerden vardi tek tirnagimda. gorumcem yanimda dal gibi gezinince zaten moralim bozulmustu da kendi kendime takiliyodum oyle. sonra biri bana dedi ki ecrinn cok saldinn kendinii yaaaa. evet dedim saldim valla. ama cok salmissin az once baktim soyle bi sanki 50 yasinda kadin oturuyo karsimda. ya oyle oldu haklisin dedim. dogumdan sonra hic kg da veremedin ne oldu sana defne mi boyle yapti seni dedi.yoo yesilyurt boyle yapti beni,ustune kocamin ev kuslugu(yada ailesiyle gezmesi) tabi az
biraz da defne dedim. bak x ne kadar azimli nasil kilo veriyo ugrasiyo bakiyo biraz ornek al.. hihi dedim.
hakli soyleyen yerden goge. bende kendimi 50 hissediyorum suan. ama duyunca daha kotu oluyo insan. ben ki evlenirken kocami bana yakistirmiyolardi.simdi utanmasalar beni kocama yakistiramicaklar( ki kaynanam boyle dusunuyo bence). gecen babamlara gittigimde teeyy didim bi zamanar bu apartmaninn en gozde bekariydim benn yurudumm mu apartman sallanirdi. simdi de sallaniyo ama cirkinligimden,kilomdan. guldum eve ciktim. donuste samimi iki komsumuzla karsilastik kadinlar bana sarilirken tombiss dedi gulerek. sonra birii kizz ne bu halin seninn toparlann artik bak kocan baskasini bulcak sonra dedi gulerek. ne olduysa cvp bile veremedim. annem uzaklasinca kendine baksin o diye teselli edince daha da uzuldum.
esim de gecen aksam evde kardesim vardi. yemek yok die sandvic soyledik. dunya laf saydi bana.aklinca beni gaza getiriyomus. ameleler yiyiyo o sandvici doyuyo sen kadin halinle nasil yersin dedi. sonra sen zayiflayamicaksin bari daha cok sismanlama dedi. bilmem kimi gordun mu senn gormeni tavsiye ederim 6 kilo vermis kizz azmetti mi yapiyo dedi.
insanlarin odak noktasi ben ve kilolarim olduk. bide obez neyin degilim ben yani. oyle olsam taslicaklarmis beni demek. bu kadar konusma ters tepiyo iste. suan kafami makarna tabagina sokasim var. neyse kafanizi sisirdim yine. :(

ecrinn sorması ayıp hamilelikten önce kaç kiloydun, şimdi kaç kilosun da bu insanları bu kadar rahatsız ediyor kiloların? valla birileri de sürekli aynı şeyleri söylemenin ters teptiğini onlara söylesin bence... geçen kayınvalidem de bana diyor sen çok kilo aldın diye... akşama kadar evdeyim, nasıl vereyim hayret bişey...

tatlım, ben torba olanlardan aldım, geçen kullandım, bi sorun yaşamadık ayaklı ve kollu olursa uyumadan giydirmen gerekmez mi? uyanıkken giyse sıcak olur sanki...uyuyunca da uyanmaz mı giyinirken :acep:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
lilacs cım ben tulumu büyük oğlumada 6 yaşına kadar giydirdim:)
onuda yatarken giydirip uyuturdum yani uyuduktan sonra hiç giydirmedim bakalım bizimki sevecekmi?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dovv onlarii bebikomm dovvvvv-kizgin yada beni dov ki irademe sahip olayim:tskler:

lilaccss cnm ben esimle cikarken falan 51-52 kg gibiydim. ama dugunde o size gosterdigim fotolarda 57 kg yum. su an ise 69:( yani 12 kg var arada. evet densiz bunlar soylemeseler olmuyo. ben kimseyi kilosu iciz uzmedim niye basima bunlar geliyo bilmiyorum. bak iste bugun ne yesem tatmin olamiyorum surekli bisi yeme istegi ac degilimm ama tatmin olamadim:(

pikemmm benn seninn bebisini hicc
gormedim
azosss hayirlisi olsunn bebemm icine sinen bi is bulursun insallah
littttleeegozunuzz aydinn cnmm masallahh tunamaa.. delikanli oldu artik emekliyoo kuzucuk. yuruduklerini de goreli. insallah:dance2:

baska bisi unutmadim insallah yaa :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
dovv onlarii bebikomm dovvvvv-kizgin yada beni dov ki irademe sahip olayim:tskler:

lilaccss cnm ben esimle cikarken falan 51-52 kg gibiydim. ama dugunde o size gosterdigim fotolarda 57 kg yum. su an ise 69:( yani 12 kg var arada. evet densiz bunlar soylemeseler olmuyo. ben kimseyi kilosu iciz uzmedim niye basima bunlar geliyo bilmiyorum. bak iste bugun ne yesem tatmin olamiyorum surekli bisi yeme istegi ac degilimm ama tatmin olamadim:(

pikemmm benn seninn bebisini hicc
gormedim
azosss hayirlisi olsunn bebemm icine sinen bi is bulursun insallah
littttleeegozunuzz aydinn cnmm masallahh tunamaa.. delikanli oldu artik emekliyoo kuzucuk. yuruduklerini de goreli. insallah:dance2:

baska bisi unutmadim insallah yaa :(

ah canım yaa hepimizin derdi baska iste..ben su anda 69 kg olsam hiic hayır demem biliyomusun sana gercekten soyluyorum bak bunu..hamileyken en son 65 i gordum ben vee hep diyorum ya ben cok zayıftım hamile kaldıgımı ogrendigimde 41 kg dım ben :1:
zaten psikolojim bozumustu kg alamıyom diye..neyse dogurana kadar 65 oldum..nası sevinmistim ama insallah kalır diyodum yada bari 55-60 olarak kalsam diyodum en azından ama su an 50 kg a kadar dustum istemeden :((
artık emzirmedigim icin goguslerimde igne batırmıs gibi sondu sanki..tuzu biberi oldu bu da ustune..simdilerde iice moralim bozuk
yeniden almak istiyom ama nası olcak bilmiyom..
yani emin ol vermek daha kolaydır almaktan ben nası verdim onca kiloyu anlamadım yaa :sinirli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızz bebikomm senınn boyun 170 benimki 163. ama emin ol zayif olmak daha iyidirr. kızz ne mutlulukk ye ye almıcan:D kocan memnunn demek sesi cıkmıyo. gogusler herkeste deforme oldu mecburen. ama ben defneyi carsafta sallamaktan toparlandı yeminle:D arada agırlıkla gogus calısıyomm faydası oluyo biraz.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dunyamm darısı basımaa. benim ne zaman oynayasım gelcek.

bebenin cinsiyetı belli olu mu?? bu da kız olur ınsallah sansına

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
kızz bebikomm senınn boyun 170 benimki 163. ama emin ol zayif olmak daha iyidirr. kızz ne mutlulukk ye ye almıcan:D kocan memnunn demek sesi cıkmıyo. gogusler herkeste deforme oldu mecburen. ama ben defneyi carsafta sallamaktan toparlandı yeminle:D arada agırlıkla gogus calısıyomm faydası oluyo biraz.

Benim boyum da 158 54 kiloyum suan. Yani hamile olmadan once de aynıydım.

Benim de basenler biraz buyuk. Gogusler desen sallanıp duruyolar valla :D
Hele batuhanı sutten kesince fosssss.. diye sonduler :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
dunyamm darısı basımaa. benim ne zaman oynayasım gelcek.

bebenin cinsiyetı belli olu mu?? bu da kız olur ınsallah sansına

Yok daha belli olmadı canım. 2 hafta once doktor erkege benziyo sanki ama cok erken bisey soylemek icin demisti. 2 haftaya kadar belli olur. Nedense erkek gibi geliyo bana ne kadar kız istiyor olsam da..
Hayırlısı bakalım ne verirse Allah kabulumuz.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yok daha belli olmadı canım. 2 hafta once doktor erkege benziyo sanki ama cok erken bisey soylemek icin demisti. 2 haftaya kadar belli olur. Nedense erkek gibi geliyo bana ne kadar kız istiyor olsam da..
Hayırlısı bakalım ne verirse Allah kabulumuz.

benimde totom buyuk:D ama simdi gobegimde kalınca oldum bi armut:D

gerci bi kız bi erkek olmasındansa ıkı kız yada ıkı erkek daha ıyıdır cocuk acısından. ben bi daha olursa (ki buyuk konusmayarak asla ıkıncı cocuk dusunmuyorum ruh saglıgım acısından) kendim için erkek isterim bi de erkk cocuk buyuteyım aynı fılmı ızlemeyeyım bı daha diye. ama defne yi dusunursem onun ıcın ınsallah kız olur derim. bn cok ısterdım bı ablam olsun:tskler:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
baktıktan sonra soylede kaldırayım şeker....

Dünyam banada seninki erkek gibi geliyo, hayırlısı olsun..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar