gunaydinn kizlarr.. bebikommm kizinn ne guzell gulmus oyle nazar degmesinn:elif:
defne dun gece kalkmadan uyudu sukur.ama ben gec yattigimdan bi ise yaramadi. her ay 1-2 gun defne ye bi haller oluyo zaten de bu sefer uzun surdu. dis miss yok anacim. kardesimin bir bucuk yasinda disleri yeni cikmaya basladiydi sanirim bu kiz da oyle olcak. dis bugdayi yapamicaz
dun su renkli ojelerden vardi tek tirnagimda. gorumcem yanimda dal gibi gezinince zaten moralim bozulmustu da kendi kendime takiliyodum oyle. sonra biri bana dedi ki ecrinn cok saldinn kendinii yaaaa. evet dedim saldim valla. ama cok salmissin az once baktim soyle bi sanki 50 yasinda kadin oturuyo karsimda. ya oyle oldu haklisin dedim. dogumdan sonra hic kg da veremedin ne oldu sana defne mi boyle yapti seni dedi.yoo yesilyurt boyle yapti beni,ustune kocamin ev kuslugu(yada ailesiyle gezmesi) tabi az
biraz da defne dedim. bak x ne kadar azimli nasil kilo veriyo ugrasiyo bakiyo biraz ornek al.. hihi dedim.
hakli soyleyen yerden goge. bende kendimi 50 hissediyorum suan. ama duyunca daha kotu oluyo insan. ben ki evlenirken kocami bana yakistirmiyolardi.simdi utanmasalar beni kocama yakistiramicaklar( ki kaynanam boyle dusunuyo bence). gecen babamlara gittigimde teeyy didim bi zamanar bu apartmaninn en gozde bekariydim benn yurudumm mu apartman sallanirdi. simdi de sallaniyo ama cirkinligimden,kilomdan. guldum eve ciktim. donuste samimi iki komsumuzla karsilastik kadinlar bana sarilirken tombiss dedi gulerek. sonra birii kizz ne bu halin seninn toparlann artik bak kocan baskasini bulcak sonra dedi gulerek. ne olduysa cvp bile veremedim. annem uzaklasinca kendine baksin o diye teselli edince daha da uzuldum.
esim de gecen aksam evde kardesim vardi. yemek yok die sandvic soyledik. dunya laf saydi bana.aklinca beni gaza getiriyomus. ameleler yiyiyo o sandvici doyuyo sen kadin halinle nasil yersin dedi. sonra sen zayiflayamicaksin bari daha cok sismanlama dedi. bilmem kimi gordun mu senn gormeni tavsiye ederim 6 kilo vermis kizz azmetti mi yapiyo dedi.
insanlarin odak noktasi ben ve kilolarim olduk. bide obez neyin degilim ben yani. oyle olsam taslicaklarmis beni demek. bu kadar konusma ters tepiyo iste. suan kafami makarna tabagina sokasim var. neyse kafanizi sisirdim yine.
canım cok tesekkur ederim..
ama ben senin bu etrafındakilerin hepsini topa tutarım haa
bu ne kardesiim senin derdin bunları mı geriyo ya..işleri gücleri yok tabi kendilerine ugras arıyolar..takmicaksın bak senin saglıklı dunya guzeli bi kızın var,cok da guzel bakıyosun her yigidin harcı degildir bu,aynı zamanda da manevi sorunlarla bas etmeye calısıyosun..kendini,cabanı kucumseme sakın elbette vericeksin kimi insan 2 senede verir kimi insan 2 ayda..herkes bir olamaz yani bak o vermis sende ver demekle olmuyo bu isleeeerrr
-kizgin