2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bi de bugün son gündüz buluşmamız :(

pzt işe başlıyorum...15 gün sabahtan, sonrası ise belli değil, okulun durumuna göre...artık gece okurum sizi büyük ihtimal :(

hayırlı olsun diyim.. gel kıs özletme kendini...

noyan pike'nin oğlu değil miydi

evek noliy?

aa pike burda peki noyan senin mi

evek şeker... sen nasıl feysi görüyosun merak ettim bak... bizde seni bi göreydik :D :D
Selam millet
sabahtan beri cildiyede uğraşıyorum. Ağzımda sürekli af çıkıyor onun için gittim, kan verdim. Yüzümdeki bene baktı kötü huylu değil dedi şükür. Aldıracağım inşallah..
Sizz ne yaparsınız?

geçmiş olsun tatlım...
babuşşşşş sen feysinin kapalı olduğuna emin misin? istersen bak canım iletilerin görünüyor söyliyim de

benimkinede baktın mı :D :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hee baktım :) çok ttalı oğlun yaaa maşallah yerim onu
ben şimdi çıkıyom servis saatine kadar gezeyim ebebeği sıkıldım öptüm hepinizi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gunaydinn kizlarr.. uykusuzz gece 4:tskler: aslinda ilk 3 e gore iyiydi ama yine cok bolundugunden ben uykusuz kaldim. cok huysuzzdu gece yine. sariliyorum iyice uyuyo daha kolumu kipirdattigim ann mikir mikirr. hic istmeyenn cocuk kolumda bile yatti kafasini gogsume gomup. bi derrdi var kesin kendini kotu hissediyo olmali ama nesi var bilmiyorum.

defne ye opmeyi ogrettik:D tabi oyle opemiyo ama oynasiyoruz oynasiyoruzz benn zatenn cuk cukkkk optugumden cocuguu surekli hadi sende anneyi opp sevgilimm diye yanagima dokunduruyodum surekli agzini. simdii benn onu oyle opunce oda benim yanagimii agzini acip dudaklarini koyuyo emer gibi bi an yapip cekiyoo.-kop sonrada guluyoo:1: allahhh imm ne buyuk mutlulukk esirge koru yavrularimizi.

dunn annanne deyince surekli kayinvalidem cok bozuldu. bide 3 gundur gormuyodu ilk anda gitmek istemedi ona daha bi bozuldu. gorumcemm ayy valla annannne diyo surekli duydun mu dedi agiz kenariya duydum dedi. baska bisi olsaa cocuk atom bombasi bulmus muamelesi yapardi. en cok alkisi da dunn yapti. koca insan gibi alttan iki parmagi hafif kiviriyo ole vuruyoo.ellerr surekli alkiss bide gel geeell. cokk guldumm dun ya allah da yavrumu
guldursun.
halasi kizceme h&m den bi hirka almiss. valla izmirde yokk cok dertliyizz. istanbulda olanlarr kacirmasin ben bayiliyorum h&m e. fiyatlar da iyi. zara, carters bide o. en cok bunlar icime sindiriyoo hihh oldu bu kiyafet diyorum. mothercare in de badileri. gecen gun bi indirim vardi hala devam ediyo mu bilmiyorum 3 lu badiyi 17 tl ye aldim. erkek tulumlar 3 lu uzun kollu 25 tl idi. ama sadece 2 yas kalmistii.
lidirrrr benn bunu bir yerlerde okumustumm cnm. arastirip bulayim atarim sana. eymen in uyku duzeni olusmaliydi simdiye kadar. gercekten cok yiprandin sen bebem. du bakicam bugun ilk firsatta belki faydasi olur
maşallah benim akıl küpü gelinime
yaaa bak bu güne kadar oturmadı ne yaptıysam 4 ay gaz sancısından uyumadı ne gece ne gündüz 1 ay rahatttım sonra bide diş çıktı başımıza kalkar emer yatar ama hep mıkırdak bir pozisyonda yavrukuşum bu kime çekti bilemiyorum...ben küçükkende çok uyurmuşum hatta annem ben seni hç sallamadım beşiğine koyup odanın kapısını kapattım mı agulanıp kendi kendine konuşup uyurdun diyo bide korkarmış gelip nefesimi kontrol edermiş 13-14 saat uyurdun bebekkende diyo sanırım zargana babacıgımıza benziyoz genetiğimiz aynııı o ama oğlum babasına çekerse 1,5 yaşında yürür... ben 9 aylık yürümüşüm 4,5 aylık diş çıkarmışım 6 aylık emeklemişim...
selam kızlar

koşturmaca aldı başını gidiyor yine.
ama süpriz bir haberim var.
paşam emekliyooooooooooor. kolları ileri ileri uzatması yok muuuuuu Allahım sanki öyle yapınca daha ileri ve daha çabuk gidebilecekmiş gibii

çok seviyorum beeeeeeeeee, Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın, hiç kimseleri ayırmasııııın...

bu arada Tunaya masalcı tırtıl hediye geldi geçen gün. şansa bakın ki zaten sepetime atmıştım yeni. mama sandalyesini bekliyordum. neyse o kadar sevdi kii, emeklemesi onun vasıtasıyla oldu... :elif:
heyoooo geçmişte doğum zamnımda yazdıgın cümle geldi aklıma eymen paşa dünyaya gelmiş hadi gel tuna abinle oyna beraber emekleyin şimdi eymen kardeşinle benim tontik delikanlım maşallah
Kız Ecrin neden uykusuz gece 4? Defne bildiğim kadarıyla gece uykularında bari sorun çıkarmıyordu ama.... Belki dişi çıkıyodur... Biz doğduğumuzdan beri uykususuz, hele dün gece tam anlamıyla kabustu. 2 saatte bir uyanıp her uyandığından en az 30-en fazla 1 saat kesintisiz ağladı. Ne meme ne mama hiçbişe susturamadı. Mahfolduk. Hani zaten her gece 2 saatte bir kalkıyo ama hiç değilse 10-15 dk ya geri uyuyodu dün canımıza okudu... bi battaniyeye koyup salladık durduk...
ahaa işte bacım biz senle tarihe geççez bir azgın duru bebek biride eymen tükettiler bizi valla ama onların totolarını mıncırırım :dance2:
bu arada diş çıkarmayan bi tek şahin mi kaldı yakın civarlarından?
yok kız bizde duruyoz bebeikom duruyo hımmm sen duruyon mannak duruyo işte böleee
eksiklik hissediyo musun?
ben üzülüyorum da çocuğumun ne doğru düzğün amcası halası babanesi var diye
ben hissediyorum 2 amcam 1 dayım var halam ve teyzem olsun çok isterdim...ne yazıkki benim oğlumda teyzeden yoksun büyüycek sizler varsınız şükür kuzişlerim ve alt komşum gülibikte oğluma teyze olur artıkın
ya karnım bildiğiniz hamile gibi üfff sorulalar bi de 2.ci mi geliyo diye
hamile mi kalsam fırsat bu fırsat napsam :D
ahhaa işte sende bendensin çorumda her 10 kişiden 8i sordu kayınvalideme gelinin tekrardan mı hamile :ne: içimden dedim heee henüz aklımı yemedim hemen 2.yapacak kadar bi kendime geleyim benim minnak kendini bi kurtarsın sonra....
off o ne kaka yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............
:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

hira bir kaka yapmısss kiiiiii ne siz sorun ne ben soyliyim aman Allahhh
orumcekteydi heralde kıpırdadıkca belini de asmıs sırtına kadar cıkmıs off Allah tan hemen farketttim dooru dusa tabi her yer battı doldurdum makinaya yıkanıyo simdi :tskler:
ahanda benimkini bugun parka götürdüm salladım filan 2,5 da geldim eve girdim üstümü değiştiriyim die yürütece koydum ıkınma sesleri igrenç bi kokuyla eymen bana doğru gelmeye başladı aynen sırtına kadar çıkmıştı dün unlu balık çorbası yedirdim sanırım ondan iğrenç kokuyodu kakası
:D açıkmış facein :)

heee oldu

bilge kim bu arada
bilge kim birazda sen merak et ben senin dışında herkeslerin şahsi adını biliyom sende öğrenseydin :tskler: yok sana herkesi gör hepimizi tanı biz seni bilmeyelimmm rüyalarımın baş kahramanısın merakımdan ölecem
Reglim tatile denk geliyo. Her zaman hesaplardım bu sefer hem geçen aylardaki gecikmelerden hem de fazla vakit seçeneğim olmamasından sebep tam ortasına denk geliyor. Doktorumu arayıp geciktiren haplardan alıp alamayacağımı sorucam. Aradım ama açmadı beni unuttumu acep ya :bitter:
aaa babul hap kullanma bence annemlere gittiğimde benimde regl dönemimdi kesin çözüm ve sonuçta dengeyide bozmuyo tanpon kullandım denize girerken 3 saate kadar koruyo o.b die bi marka almıştım ki benim kanamam oldukça yogundur...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oğluma güzel bir süprizim var yarın gelecek inşallah pepe ve bebenin bez bebeklerinden sipariş verdim pepe oyuncakları.comdan hehehe eminimki onu hiç bişi bu kadar mutlu edemez...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yaaaaa benim aksama misafirim gelcek banane yaaa ben sizle cene calmak istiyorum ama kicimi kaldirmazsam hayatta yetistirememmm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

maşallah benim akıl küpü gelinime
yaaa bak bu güne kadar oturmadı ne yaptıysam 4 ay gaz sancısından uyumadı ne gece ne gündüz 1 ay rahatttım sonra bide diş çıktı başımıza kalkar emer yatar ama hep mıkırdak bir pozisyonda yavrukuşum bu kime çekti bilemiyorum...ben küçükkende çok uyurmuşum hatta annem ben seni hç sallamadım beşiğine koyup odanın kapısını kapattım mı agulanıp kendi kendine konuşup uyurdun diyo bide korkarmış gelip nefesimi kontrol edermiş 13-14 saat uyurdun bebekkende diyo sanırım zargana babacıgımıza benziyoz genetiğimiz aynııı o ama oğlum babasına çekerse 1,5 yaşında yürür... ben 9 aylık yürümüşüm 4,5 aylık diş çıkarmışım 6 aylık emeklemişim...

heyoooo geçmişte doğum zamnımda yazdıgın cümle geldi aklıma eymen paşa dünyaya gelmiş hadi gel tuna abinle oyna beraber emekleyin şimdi eymen kardeşinle benim tontik delikanlım maşallah

ahaa işte bacım biz senle tarihe geççez bir azgın duru bebek biride eymen tükettiler bizi valla ama onların totolarını mıncırırım :dance2:

yok kız bizde duruyoz bebeikom duruyo hımmm sen duruyon mannak duruyo işte böleee

ben hissediyorum 2 amcam 1 dayım var halam ve teyzem olsun çok isterdim...ne yazıkki benim oğlumda teyzeden yoksun büyüycek sizler varsınız şükür kuzişlerim ve alt komşum gülibikte oğluma teyze olur artıkın

ahhaa işte sende bendensin çorumda her 10 kişiden 8i sordu kayınvalideme gelinin tekrardan mı hamile :ne: içimden dedim heee henüz aklımı yemedim hemen 2.yapacak kadar bi kendime geleyim benim minnak kendini bi kurtarsın sonra....

ahanda benimkini bugun parka götürdüm salladım filan 2,5 da geldim eve girdim üstümü değiştiriyim die yürütece koydum ıkınma sesleri igrenç bi kokuyla eymen bana doğru gelmeye başladı aynen sırtına kadar çıkmıştı dün unlu balık çorbası yedirdim sanırım ondan iğrenç kokuyodu kakası

bilge kim birazda sen merak et ben senin dışında herkeslerin şahsi adını biliyom sende öğrenseydin :tskler: yok sana herkesi gör hepimizi tanı biz seni bilmeyelimmm rüyalarımın baş kahramanısın merakımdan ölecem

aaa babul hap kullanma bence annemlere gittiğimde benimde regl dönemimdi kesin çözüm ve sonuçta dengeyide bozmuyo tanpon kullandım denize girerken 3 saate kadar koruyo o.b die bi marka almıştım ki benim kanamam oldukça yogundur...

Doktorumu aradım kullan bişolmaz dedi ama :ne:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hmm değişikmiş benim korkuluk inip kalkıyo yatak değil
ayyy katlatsaydın hepsini :deli:

bu arada geçen şahin yerde otururken yerdeki oyuncağına kafa atmış alnı morardı

Oy kıyamam kuzuma ya geçmiş olsun.

demir hapını hala kullanan var mı?

ben kuzenime söledim almanya'da yaşıyolar
bi tane floradix die bitkisel mi ne demir hapı varmış ydışından geliomuş
eczavı demişki çocuk da kan hastalığı mı var
yok demiş
kan eksikliği
valla bildiğiğim kadarıyla kan testi yapılmadı demiş
o zaman niye veriyolar ki demiş
trde her bebeğe veriliyomuş nerdeyse demiş
adam şaşırmış
gereksiz demir hapı kan zehirlenmesi yapabilir demiş
6 yaşından önce genelde verilmez demiş
damlalarda 3 yaşından sonra verilir demiş

anlamadım gitti bu işi

Ben kestim kuşum demir ilacını. 7 ay boyunca kesintisiz verdim yeter gari.

İşyerimdeyim kızlar. 15 dakika sonra herkesle vedalaşıcam en zoru da bu. İş değişikliği yapıyorum. Pazartesi aynı şartlarla başka bir yere başlıyorum mecburen.Kendi patronum çok memnundu benden ama büyük patronun sigorta yapmama sebebi ile ayrılıyorum. İnşallah yeni yerimde de bu azizliğe uğramam. Bu ofistekileri çok sevmiştim, alışkanlıklardan kopmak hakkaten zor.Hakkımızda hayırlısı..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
İşyerimdeyim kızlar. 15 dakika sonra herkesle vedalaşıcam en zoru da bu. İş değişikliği yapıyorum. Pazartesi aynı şartlarla başka bir yere başlıyorum mecburen.Kendi patronum çok memnundu benden ama büyük patronun sigorta yapmama sebebi ile ayrılıyorum. İnşallah yeni yerimde de bu azizliğe uğramam. Bu ofistekileri çok sevmiştim, alışkanlıklardan kopmak hakkaten zor.Hakkımızda hayırlısı..

hakkında hayırlısı olsun tatlım, umarım senin için daha iyi bir yer olur...:huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bişeyolmaz tabide günlerini değiştiriyo bir daha ki aya filan o açıdan dediydim yine sen bilin yavrum

Aman degissin varsin lidosum ya bi sure adet gunu munu ugrasmiyorum Allahin izniyle :)

Oy kıyamam kuzuma ya geçmiş olsun.

Ben kestim kuşum demir ilacını. 7 ay boyunca kesintisiz verdim yeter gari.

Hayirlisi canim ya. Neden yapmamis ki sigirta!
Bi de hukukcu olacaklar...
Yeni yerin nasil bir yer?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam millet
sabahtan beri cildiyede uğraşıyorum. Ağzımda sürekli af çıkıyor onun için gittim, kan verdim. Yüzümdeki bene baktı kötü huylu değil dedi şükür. Aldıracağım inşallah..
Sizz ne yaparsınız?

Geçmiş olsun Tanselcim, umarım ciddi bişe yoktur...

ben 9 aylık yürümüşüm 4,5 aylık diş çıkarmışım 6 aylık emeklemişim...

He valla amaaaan naaapalım Lidoş yaaa canları sağ olsun öyle böyle büyüyecekler inşallah. Bu arada kız ne hızlıymışsın sen öyle....

yaaaaa benim aksama misafirim gelcek banane yaaa ben sizle cene calmak istiyorum ama kicimi kaldirmazsam hayatta yetistirememmm

Gitti mi yavrum misafirlerin? Çok yorulmuşsundur...

Doktorumu aradım kullan bişolmaz dedi ama :ne:

Bauşum ben bi kere kullandım da o geciktirici haplardan benim karnımı şişirdiler, kabız yaptılar, bi de söylemesi ayıp şeyden uzaklaştırdılar. Şeyden işte :D:D:D

Hayret yaaa en başta söylemedi mi sigorta yaparım/yapmam vs diye. Ben de bu duruma kılım. Neyse hakkında hayırlısı olsun Azom....

Huhu kimse yokmuuuuu

Vaaaaaaaaar :D:D Ama her an sessizliğe bürünebilirim, benimki ilk sinyali verdi şimdi...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Geçmiş olsun Tanselcim, umarım ciddi bişe yoktur...

He valla amaaaan naaapalım Lidoş yaaa canları sağ olsun öyle böyle büyüyecekler inşallah. Bu arada kız ne hızlıymışsın sen öyle....

Gitti mi yavrum misafirlerin? Çok yorulmuşsundur...

Bauşum ben bi kere kullandım da o geciktirici haplardan benim karnımı şişirdiler, kabız yaptılar, bi de söylemesi ayıp şeyden uzaklaştırdılar. Şeyden işte :D:D:D

Hayret yaaa en başta söylemedi mi sigorta yaparım/yapmam vs diye. Ben de bu duruma kılım. Neyse hakkında hayırlısı olsun Azom....

Vaaaaaaaaar :D:D Ama her an sessizliğe bürünebilirim, benimki ilk sinyali verdi şimdi...
Ben zati oldukca uzagim simusum :D
Daha uzak bi noktaya tasiyamazlar beni sanirsam :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydinn kizlarr.. bebikommm kizinn ne guzell gulmus oyle nazar degmesinn:elif:

defne dun gece kalkmadan uyudu sukur.ama ben gec yattigimdan bi ise yaramadi. her ay 1-2 gun defne ye bi haller oluyo zaten de bu sefer uzun surdu. dis miss yok anacim. kardesimin bir bucuk yasinda disleri yeni cikmaya basladiydi sanirim bu kiz da oyle olcak. dis bugdayi yapamicaz:D

dun su renkli ojelerden vardi tek tirnagimda. gorumcem yanimda dal gibi gezinince zaten moralim bozulmustu da kendi kendime takiliyodum oyle. sonra biri bana dedi ki ecrinn cok saldinn kendinii yaaaa. evet dedim saldim valla. ama cok salmissin az once baktim soyle bi sanki 50 yasinda kadin oturuyo karsimda. ya oyle oldu haklisin dedim. dogumdan sonra hic kg da veremedin ne oldu sana defne mi boyle yapti seni dedi.yoo yesilyurt boyle yapti beni,ustune kocamin ev kuslugu(yada ailesiyle gezmesi) tabi az
biraz da defne dedim. bak x ne kadar azimli nasil kilo veriyo ugrasiyo bakiyo biraz ornek al.. hihi dedim.
hakli soyleyen yerden goge. bende kendimi 50 hissediyorum suan. ama duyunca daha kotu oluyo insan. ben ki evlenirken kocami bana yakistirmiyolardi.simdi utanmasalar beni kocama yakistiramicaklar( ki kaynanam boyle dusunuyo bence). gecen babamlara gittigimde teeyy didim bi zamanar bu apartmaninn en gozde bekariydim benn yurudumm mu apartman sallanirdi. simdi de sallaniyo ama cirkinligimden,kilomdan. guldum eve ciktim. donuste samimi iki komsumuzla karsilastik kadinlar bana sarilirken tombiss dedi gulerek. sonra birii kizz ne bu halin seninn toparlann artik bak kocan baskasini bulcak sonra dedi gulerek. ne olduysa cvp bile veremedim. annem uzaklasinca kendine baksin o diye teselli edince daha da uzuldum.
esim de gecen aksam evde kardesim vardi. yemek yok die sandvic soyledik. dunya laf saydi bana.aklinca beni gaza getiriyomus. ameleler yiyiyo o sandvici doyuyo sen kadin halinle nasil yersin dedi. sonra sen zayiflayamicaksin bari daha cok sismanlama dedi. bilmem kimi gordun mu senn gormeni tavsiye ederim 6 kilo vermis kizz azmetti mi yapiyo dedi.
insanlarin odak noktasi ben ve kilolarim olduk. bide obez neyin degilim ben yani. oyle olsam taslicaklarmis beni demek. bu kadar konusma ters tepiyo iste. suan kafami makarna tabagina sokasim var. neyse kafanizi sisirdim yine. :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar