gunaydinn kizlarr.. uykusuzz gece 4

aslinda ilk 3 e gore iyiydi ama yine cok bolundugunden ben uykusuz kaldim. cok huysuzzdu gece yine. sariliyorum iyice uyuyo daha kolumu kipirdattigim ann mikir mikirr. hic istmeyenn cocuk kolumda bile yatti kafasini gogsume gomup. bi derrdi var kesin kendini kotu hissediyo olmali ama nesi var bilmiyorum.
defne ye opmeyi ogrettik

tabi oyle opemiyo ama oynasiyoruz oynasiyoruzz benn zatenn cuk cukkkk optugumden cocuguu surekli hadi sende anneyi opp sevgilimm diye yanagima dokunduruyodum surekli agzini. simdii benn onu oyle opunce oda benim yanagimii agzini acip dudaklarini koyuyo emer gibi bi an yapip cekiyoo.

sonrada guluyoo:1: allahhh imm ne buyuk mutlulukk esirge koru yavrularimizi.
dunn annanne deyince surekli kayinvalidem cok bozuldu. bide 3 gundur gormuyodu ilk anda gitmek istemedi ona daha bi bozuldu. gorumcemm ayy valla annannne diyo surekli duydun mu dedi agiz kenariya duydum dedi. baska bisi olsaa cocuk atom bombasi bulmus muamelesi yapardi. en cok alkisi da dunn yapti. koca insan gibi alttan iki parmagi hafif kiviriyo ole vuruyoo.ellerr surekli alkiss bide gel geeell. cokk guldumm dun ya allah da yavrumu
guldursun.
halasi kizceme h&m den bi hirka almiss. valla izmirde yokk cok dertliyizz. istanbulda olanlarr kacirmasin ben bayiliyorum h&m e. fiyatlar da iyi. zara, carters bide o. en cok bunlar icime sindiriyoo hihh oldu bu kiyafet diyorum. mothercare in de badileri. gecen gun bi indirim vardi hala devam ediyo mu bilmiyorum 3 lu badiyi 17 tl ye aldim. erkek tulumlar 3 lu uzun kollu 25 tl idi. ama sadece 2 yas kalmistii.
lidirrrr benn bunu bir yerlerde okumustumm cnm. arastirip bulayim atarim sana. eymen in uyku duzeni olusmaliydi simdiye kadar. gercekten cok yiprandin sen bebem. du bakicam bugun ilk firsatta belki faydasi olur