Olacağı varsa oluyo ne yazık ki...

Bak ben yerde yapıyorum artık dedim ya herşeyi, yere üst üste 3 yorgan serdim üstüne de çarşaf, etrafını da ağır yün yastıklarla çevirdim. Kaldırıp çıkamaz diyodum ama şuan yastıkları oynatmaya devirmeye başladı. hele küçük bi köşeye yastığım yetmediği için küçük hafif yastıklardan koymuştum, onları alıp alıp ayaklarında çeviriyo, görmesem kaçacak ordan. Çok dikkat etmek gerek artık. Hele bide emeklemeye başladıklarında ayvayı yicez. Ben salona falan hani şu korkuluk gibi çeperler var ya ondan alıcam sanırım. çünkü geçen salona halının üstüne başı boş bıraktım, gitti kafayı tv ünitesine, parkeye daaan daaan geçirdi. bi kerede sandalyenin ayaklarını yalarken yakaladım. hadi şimdi sandalyeyi devirmeye güçleri yetmiyo da Allah korusun belli olmaz bu bebe milletinin sağı solu...
buna da şükür.. inşallah dediğin gibi bundan sonra vereceklerimi severek yer... mercimek gaz yapabilir belki ama bence 7. ayda verilebilir yaaa gerçi bazı kaynaklarda 8. hatta 9. ayda verin diyolar. yayla çorbasını nası yapıyosun? ben bilmiyom da onu yapmayı....