littlesunshine
Daimi Üye
bugün gittim ikea'ya
tebrikleeer
simuşum Duruşuma da maşallaaaaaaaah
kızlar bir ara Nazom da sormuştu. araba koltuğunda bir üst modele geçen var mı?? yada detaylı araştırma yapan ??
bugün gittim ikea'ya
Biz yukarıdaki koltugu aldık,
biraz satıcıya güvendik, emniyetli ve isofixli olması elzemdi, daha iyileride mutlaka vardır aşırı araştırmadık...
Biz doktora gittik bugün. 6800 olmuş kilomuz ama bence değil 6800. yine de maşallah diyelim. çünkü gitmeden önce emdi, su içti ve kaka yapmamıştı. yalandan da olsa 6800 çıkmasına sevindim ne yalan söyliiimbuna da şükür...
doktorumuz da süt alerjisinden şüphelendi, umarım laktoz intoleransı değildir de, varsa bişe süt alerjisidir dedi. laktoz intoleransı ömür boyu süren bir yapısal bozuklukmuş. süt alerjisi ise genel olarak 1 yaşında geçen, bazen ve çok nadiren 3 yaşına kadar süren bişiymiş.
artık desteksiz oturtabilirsiniz ama bu ay da bastırmıyoruz dedi.
yemek olarak da haşlanmış tavuk etini iyice tiftik edip çok küçük parçalar halinde verebilirsiniz dedi, 2 kere çekilmiş kıymadan ızgara köfte, sulu köfte yapıp verebilirsiniz dedi. patlıcan domates ve maydanoz hariç her sebzeyi verin dedi, kıymalı bezelye yemeğinden mesela ezerek yedirin dedi.
Duru nun hiç bişe yememesine şaşırdı, ilginç dedi. üst dişlerimiz de hazırlık aşamasındaymış, 1-2 aya çıkarlar dedi.
hatırladıklarım bunlar.
İyeyim pikos, sen nasılsın, tatil bitiyormuş galiba...gecmisler olsun)
Selam kızlar, tayinim çıktı, oturduğum ilçeye geldim şükür de yine dolmuşla gitmem gerekecek, neyse buna da şükür...
2012 şubat analarıBir önerim var.
Bazılarımız mis gibkiloları verdi, bazılarımızda içnde bende varbunu zamanabıraktık. Zamanı geldi bence. Bi topk açalımmı subat anaları zayıflıyor
ben, hayatım, lidoş, ecrinim, babuşum, simoşum açalım bi topik. az çok bişeyler paylaşra birbirimizi gaza getirerek vereim kiloları. Ben diyetisyene gittiğden beri 1,5 kilo verdim. Hadi gacılar forma girelim ya...
bu akşamda kimse yok senden benden başka
arkadaşın eşiyle oğlunu iftara çağırdım geldiler eşim kaç gündür
böbrek ağrısı çekiyordu taş varmış doktora gitti ilaç vermişler
1 saat önce çay içerken adamın rengi soldu ne oldu dedim
meğerse ağrısı varmış ama çok kötü oldu arkadaşın eşi
zorla acile götürdü şimdi aradım serum takmışlar yatıyormuş
içim sıkıldı valla
Buarada artık döndük, busefer hiç dönmekde istemedimya bakalım nasıl olacakta olacak.........
ayyyyy bana bi haller geliyor kızlar...:bitter::bitter::bitter:
Günaydın iyi haftalar kızlar.
Bugünlerde keyifsizim ya ben nedense.Şu ben işi falan filan derken ondan sanırım.Dün annem geldi, onun da reflüsü var azmış bu ara hiç keyfi yok.İyicene sıkıntı çöktü eve
günaydın kızlar
en korktuğum şey başıma geldi dün
kızım koltuktan düştü o kadar dikkat etmeme rağmen düştü
3lü koltuğu açıpta yatırıyotum onu çünkü aşırı derecede dönüyo hiç sırtüstü durmuyo diyebilirim sabah 8 civarı baktım yüzüstü koltuğun kenarına uzakta uyuyodu tekrar yattım 8.30da kızımın ağlamasıyla fırladıkki kızım yerde düşmüş o an o kadar kötüydüki eşimde bende çıldıracaktık ya oradan düşmesi imkansız gibi bişey ya her tarafta yastık var benim kızım yastığa dokunmadan 1 karış aralık olan bi yerden düşmeyi başarmış pessssssss
düştüğü yerde kenar orada halı yok ama biz sıcaktan yerde yatmıştık
neyseki kızımın kafası yerdeki yorgana gelmiş hala aklım almıyo ya o nasıl düştü????
neyse kızım çok ağlamadı hemn gülücüklr atmaya başladı ama biz yinede korktuk götürdük acile beyin cerrahiside baktı diğer doktorlarda haraketleri gayet normal keyiften çığlıklar atıyo eller kollar haraket ediyo ama yinede röntgen istediler
ama biz o kadar radyasyon almasını istemediğimiz için doktor halamızı aradık oda çektirmwyin dedi
eve geldik o vucudunun her yerini kontrol etti acıyan ağarıyan bi yeri yok akşama kadar izleyelim dedi
çok şükür kızımın şimdiye kadar hiç bi anormal durumu olmadı
Allahıma milyonlarca şükürler olsunki kötü bişi olmadı yavruma ama korkusu bize yetti ya her ağlamasında bişi oldu zannedip fırlıyoruz sanırım bi süre böle devam edecek
artık kızımı yerde yatırıyorum çünkü beşiğimiz kocaman olmasına rağmen benim kızım hiç bi yere sığmıyo döndüğünde hiç bi yere çarpmayacak yoksa hemen uyanıp ağlıyo ya
sizin bebişlerde bu kadar çok dönüyomu??????????????
çok geçmiş olsun canım şükürki biyerine bişey olmamış sen ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor benim oğlumda acayip seri dönüyor mesela karyolanın bir ucundan diğerine saniye sürüyor gitmesi gözüm hep üstünde
ohhh hadi gözün aydın..bugün gittim ikea'ya
Biz yukarıdaki koltugu aldık,
biraz satıcıya güvendik, emniyetli ve isofixli olması elzemdi, daha iyileride mutlaka vardır aşırı araştırmadık...
günaydın kızlar
3lü koltuğu açıpta yatırıyotum onu çünkü aşırı derecede dönüyo hiç sırtüstü durmuyo diyebilirim sabah 8 civarı baktım yüzüstü koltuğun kenarına uzakta uyuyodu tekrar yattım 8.30da kızımın ağlamasıyla fırladıkki kızım yerde düşmüş o an o kadar kötüydüki eşimde bende çıldıracaktık ya oradan düşmesi imkansız gibi bişey ya her tarafta yastık var benim kızım yastığa dokunmadan 1 karış aralık olan bi yerden düşmeyi başarmış pessssssss
neyseki kızımın kafası yerdeki yorgana gelmiş hala aklım almıyo ya o nasıl düştü????
neyse kızım çok ağlamadı hemn gülücüklr atmaya başladı ama biz yinede korktuk götürdük acile beyin cerrahiside baktı diğer doktorlarda haraketleri gayet normal keyiften çığlıklar atıyo eller kollar haraket ediyo ama yinede röntgen istediler
ama biz o kadar radyasyon almasını istemediğimiz için doktor halamızı aradık oda çektirmwyin dedi
eve geldik o vucudunun her yerini kontrol etti acıyan ağarıyan bi yeri yok akşama kadar izleyelim dedi
Allahıma milyonlarca şükürler olsunki kötü bişi olmadı yavruma ama korkusu bize yetti ya her ağlamasında bişi oldu zannedip fırlıyoruz sanırım bi süre böle devam edecek
artık kızımı yerde yatırıyorum çünkü beşiğimiz kocaman olmasına rağmen benim kızım hiç bi yere sığmıyo döndüğünde hiç bi yere çarpmayacak yoksa hemen uyanıp ağlıyo ya
Hoşgeldiniz evinize sıkılmadınmı kız ben biryere gitsem hemen eve dönmek istiyorum annem dahil buna
günaydın babuşum sanada iyi haftalar
annenede geçmiş olsun evde birileri hasta olsun herkese yansıyor en azından ben öyleyim bende hasta oluveririm
günaydın kızlar
e
canım cok geçmiş olsun ela da gectiğimiz hafta yataktan düştü belki bilmiyosundur.ela da düştüğü güne kadar cok seri dönüyordu.bizde radyasyon almasın diye film cektirmedik ama 2 gün sonra götürdüm köprücük kemiği kırıldı elanın.çok sükür şimdi iyiyiz ama eskisi gibi seri dönmüyor su an ela yüzüstü yatmasıda yasakama bebek bile olsalar onlar biliyor kendilerini.ela 2 gün oynatmadı kolunu bi sıkıntısı olsa anlardınız.gelmiş geçmiş olsun canım.
evet canım evde bi keyifsizlik oldu mu, herkese yansıyo…
geçmiş olsun canım. Şükür ki bişey olmamış.
Ada da öyle anında dönüyor yattığı yerden o yüzden ben koltuklarda filan yatırmıyorum, ya da kendi yatağında.
Hatta 2-3 sefer de kendini beşiğin parmaklıklarına sıkıştırmış buldum. Yüzükoyun dönmüş, iki bacağını beşiğin parmaklıklarından sokmuş, gövdesi yatakta bacaklar haliyle havada.
E o durumdan kurtulup geri de dönemediği için basmış çığlığı….
Çok dikkat etmek lazım.
Rahmetli anneannem derdi ki “çocuğun olunca gözün de görecek, afedersin g.tün de”
Aynen doğru valla…
enemm benide inceler gurubuna mı kattın bacım?? halbüsü bayya var yolum 58 kiloyum daha en az 8 kilom var yanim...
ama bende rejime hiç gelemeyenlerdenim bozarım sizi sen onu hissettin demek![]()
![]()
maşallah canım, yerim minnoşu ben, bak kızı vemedin bi dünürüm diyemiyorum halbüsü herkesin var dünür yaaaaaa, gerçi bizim babamızda sanki kız babası oda nazlı vermiyo oglunu![]()
![]()
gel bis babalardan habersiz yapalım şu işi bacım eheheh![]()
ohhh maşallah Duruma işini biliyor bu kız yavaş yavaş kilo alıyor ilerde manken olacak
baya baya yemeklere geçin demiş köfte falan nasıl yiyecek bu bebeler
geçen üsttekinin kızı belki 10 kere zili çaldı dövcektim nerdese akiam çıktım annesine dedim bi de demesin mi çocuk uyandı dimi anladım ben ay ben uykudan uyandırılınca çok sinirlenirim ben olsam kavga ederdim
ooo hadi bizi geçmişinizsüt alerjisi bizde de şüphelenmişti ya
önce alt dişler gelirmiş
ve niye bastırmıyon ki ben şahin'i bastırıyom bastırmıyım mı acaba
maydanoz benim dr verdi yediriom
bugün gittim ikea'ya
simuşum Duruşuma da maşallaaaaaaaah
kızlar bir ara Nazom da sormuştu. araba koltuğunda bir üst modele geçen var mı?? yada detaylı araştırma yapan ??
Buarada artık döndük, busefer hiç dönmekde istemedimya bakalım nasıl olacakta olacak.........
ayyyyy bana bi haller geliyor kızlar...:bitter::bitter::bitter:
Maşallah simuşum toparlıyo bak minnoş.Yeni emmesi, kakasını yapmaması çok farkettirmez bence...
Süt alerjisi geçiyomuş dimi, tlf.da demiştim ya, bu tarz alerjiler belli yaşlardan sonra kayboluyo ortadan diye.
İnşallah hiçbiri değildir kuzucuğun bünyesi böyledir belkim de...
Bugünlerde keyifsizim ya ben nedense.Şu ben işi falan filan derken ondan sanırım.Dün annem geldi, onun da reflüsü var azmış bu ara hiç keyfi yok.İyicene sıkıntı çöktü eve
günaydın kızlar
kızlar bebişlere hangi çorbaları veriyorsunuz??
kızlar bebişlere hangi çorbaları veriyorsunuz??