2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hee olur açalımm
ben uygunsa spora da başlıcam veririz inşallah yaa

nazo layla da gelsin bebikom kapıda beklesin bizim attklarımzı yakalasın :kahkaha:

ps: bu rengi sana hiç yakıştıramadım sanki başkasyla konuşuyom

hadi ya... bende bu rengi sevmiştim.. bşka ne renk yapsamki..du bakayımm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
lilacs yavruş naber konuşamadık ne zamandır? Nasılsın?

vfalla bide Azelyaaaaaaa seni cok özledim kısss naber????????

muccckkkkk İyiyim Pikem senden naber? Noyan'ın dişleri çıkmış hiç demedin, hem de Kuzey gibi 2 tane :D

kızlar... eşim bana; "keşke bana da biraz zaman ayırsan, keşke arkadaşlarını sevdiğin kadar beni de sevsen" der gibi bakıyo.... üzüldüm lan :(

Ay yazık kız, ver gitsin diyesim geldi ama kaba mı kaçar diye bi düşündüm, düşünürken yazmış bulundum silmiyim bari :D

bu daha ii sanki cnm

azellyaaaaa neediyonnnn

Ne deyim canım ya boş boş büroda oturuyom, işim yok illa 5i beklicez.
Sen ne ediyon? İkeaya gittin mi?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
muccckkkkk İyiyim Pikem senden naber? Noyan'ın dişleri çıkmış hiç demedin, hem de Kuzey gibi 2 tane :D

Ay yazık kız, ver gitsin diyesim geldi ama kaba mı kaçar diye bi düşündüm, düşünürken yazmış bulundum silmiyim bari :D

Ne deyim canım ya boş boş büroda oturuyom, işim yok illa 5i beklicez.
Sen ne ediyon? İkeaya gittin mi?

yok ya simoş yürüyen merdivenlerden korkuttu beni cesaret edemedim :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ya kzlar bugün şahin'e ilkkez

hipp organik karışık sebze ve organik havuç elma püresi verdim

o da hani gezmede oluruz vermek zorunda kaırsak yer mi yemez miyi denemek için verdim ve benim yaptığımı zorla yiyodu hatta bitirmiyodu

bu ikisini şapur şupur yedi
fakat demir hapı içen ve hep sert kaka yapan çocuk ve günde 1-2 kez
bugün ishal gibi açık sarı 6-7 kez falan yaptık
neden sizce?
normal gibi sonucta baska bişiyler yedi bebek.gözlemle sen onu..
bu akşamda kimse yok senden benden başka
arkadaşın eşiyle oğlunu iftara çağırdım geldiler eşim kaç gündür
böbrek ağrısı çekiyordu taş varmış doktora gitti ilaç vermişler
1 saat önce çay içerken adamın rengi soldu ne oldu dedim
meğerse ağrısı varmış ama çok kötü oldu arkadaşın eşi
zorla acile götürdü şimdi aradım serum takmışlar yatıyormuş
içim sıkıldı valla

anamm geçmiş olsun bacımm..zordur böbrek gelmiş geçmiş olsun.
İyeyim pikos, sen nasılsın, tatil bitiyormuş galiba...gecmisler olsun :))

Selam kızlar, tayinim çıktı, oturduğum ilçeye geldim şükür de yine dolmuşla gitmem gerekecek, neyse buna da şükür...

hayırlı olsun lilacsımm.iyi olmus eve ne kadar yakın o kadar iyi

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gidip ev süpürmem lazım ama elanın uyuyacağı tuttu.uyanır korkusunada acamıyom süpürgeyi.yakında eve paça sıvayıp girecez bu gidişle..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar, tayinim çıktı, oturduğum ilçeye geldim şükür de yine dolmuşla gitmem gerekecek, neyse buna da şükür...

Hayırlı olsun Lilacscım, sen sevindiysen ben de sevindim :)

valla hayatım benim aden bu hazır meyve püreleri haricinde benim yaptığım püreleri yemiyor. bende bi kavanozu 2 güne bölüp veriyorum hergün. neler yapmadım yesin diye ı ıhh. hipp tamamen organik çalışıyor. bulunması da bıraz zor her market satmıyor. eger kabızlığı varsa erik püresini dene derim. hem en leziz olan o hem de kabızlığa birebir. ayrıca yiyorsa da ver gitsin. şahin de zayıf bi bebek anladığım kadarıyla hep ondan yakınıyosun. eğer yemek yemeyi sevmıyorsa sevdiği şeyi ver. bak püreyi sevmiş işte. benim aden de onlar sayesinde toparlandı bu ara. gören ayyyy bu ne zayıf bebe dıyordu. fotolarda da kilolu çıkıyordu (hala öyle çıkıyor gerçi) kendisini gören ayy ayıflamış bu resımde boyle değildi deyip moralımı bozuyodu..

sende takılma kiloya sağlığı varsa zayıflığını salla. toparlar o da.

bana da öyle diyolar kasten mi yapıyolar bilmiyom ama uyuz oluyom.

biraz önce oğlumla bakkala gittik
ordan yufkacıya (kastamonulu herzamanki gibi)
şahin'e baktı
kız mı, erkek mi diye sordu
ben de kastamonu erkeği dedim
bi an heyecanlandı
aa hemşeri miyiz kastamonulu musunuz?
eşim kastamonulu
siz
tekirdağ
olsun
olsun derken :D

ne varmış kız tekirdağlılarda?söyle o yufkacıya dürmiiim onu yufka gibi. benim ana tarafım bulgaristandan göç ederken ilk tekirdağa gelmişler.hatta orda halen akrabalarım varmış ama ben tanımıyom. ama niyeyse o yörenin insanına huylarım davranışlarım çok benzer diyom kan çekiyo heral... :D

ay o Tekirdağlılara kurban olsun beeeeeeee :deli:
kavanoz mamaların hangileri güzel. ben de yolculuk için alayım diyorum Tunaya... pazartesi yola çıkıyoruz :dance2:

lilacs hayırlı olsun cnm, darısı başıma, seney inş...

Lidılım valla ben o kavanoz mamalardan milupanın organik sütlacını aldım bi kere, Duru yemedi, tadına baktım ben olsam ben de yemem. :D Dün patates brokoli püresi aldım ondan 3-5 çay kaşığı yedi, tadına baktım benim de hoşuma gitti ama başka da bişe şimdilik denemedim...

2012 şubat anaları:) Bir önerim var.
Bazılarımız mis gibkiloları verdi, bazılarımızda içnde bende var:) bunu zamanabıraktık. Zamanı geldi bence. Bi topk açalımmı subat anaları zayıflıyor:) ben, hayatım, lidoş, ecrinim, babuşum, simoşum açalım bi topik. az çok bişeyler paylaşra birbirimizi gaza getirerek vereim kiloları. Ben diyetisyene gittiğden beri 1,5 kilo verdim. Hadi gacılar forma girelim ya...

Valla bana uyar dicem ama diyet bana uymuyo :D Hayatımda hiç beceremediğim bişey o benim, boğazımı tutmak eeeeeeeeeeeen beceremediğim şey. Sizi de bozmiiim sonra :D:D:D

Puhahahhaa hatta zuhahahahhaa :kahkaha::kahkaha: veremiyom kız, halen adetim :D:D

yok ya simoş yürüyen merdivenlerden korkuttu beni cesaret edemedim :D

sen şuna sabah oldu canım istemedi kaldıramadım totomu desene :D

gidip ev süpürmem lazım ama elanın uyuyacağı tuttu.uyanır korkusunada acamıyom süpürgeyi.yakında eve paça sıvayıp girecez bu gidişle..

biz öyle giriyoz. apartmandaki herkese de tembihledim zili çalamıyo kimse :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Biz doktora gittik bugün. 6800 olmuş kilomuz ama bence değil 6800. yine de maşallah diyelim. çünkü gitmeden önce emdi, su içti ve kaka yapmamıştı. yalandan da olsa 6800 çıkmasına sevindim ne yalan söyliiim :D buna da şükür...

doktorumuz da süt alerjisinden şüphelendi, umarım laktoz intoleransı değildir de, varsa bişe süt alerjisidir dedi. laktoz intoleransı ömür boyu süren bir yapısal bozuklukmuş. süt alerjisi ise genel olarak 1 yaşında geçen, bazen ve çok nadiren 3 yaşına kadar süren bişiymiş.

artık desteksiz oturtabilirsiniz ama bu ay da bastırmıyoruz dedi.

yemek olarak da haşlanmış tavuk etini iyice tiftik edip çok küçük parçalar halinde verebilirsiniz dedi, 2 kere çekilmiş kıymadan ızgara köfte, sulu köfte yapıp verebilirsiniz dedi. patlıcan domates ve maydanoz hariç her sebzeyi verin dedi, kıymalı bezelye yemeğinden mesela ezerek yedirin dedi.

Duru nun hiç bişe yememesine şaşırdı, ilginç dedi. üst dişlerimiz de hazırlık aşamasındaymış, 1-2 aya çıkarlar dedi.

hatırladıklarım bunlar.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
2012 şubat anaları:) Bir önerim var.
Bazılarımız mis gibkiloları verdi, bazılarımızda içnde bende var:) bunu zamanabıraktık. Zamanı geldi bence. Bi topk açalımmı subat anaları zayıflıyor:) ben, hayatım, lidoş, ecrinim, babuşum, simoşum açalım bi topik. az çok bişeyler paylaşra birbirimizi gaza getirerek vereim kiloları. Ben diyetisyene gittiğden beri 1,5 kilo verdim. Hadi gacılar forma girelim ya...

enemm benide inceler gurubuna mı kattın bacım?? halbüsü bayya var yolum 58 kiloyum daha en az 8 kilom var yanim...
ama bende rejime hiç gelemeyenlerdenim bozarım sizi sen onu hissettin demek :D :D :D

evek 1 ay oldu cıkalı , halbüsü yazmıştım burda arada kaynadı demek :)

Biz doktora gittik bugün. 6800 olmuş kilomuz ama bence değil 6800. yine de maşallah diyelim. çünkü gitmeden önce emdi, su içti ve kaka yapmamıştı. yalandan da olsa 6800 çıkmasına sevindim ne yalan söyliiim :D buna da şükür...

doktorumuz da süt alerjisinden şüphelendi, umarım laktoz intoleransı değildir de, varsa bişe süt alerjisidir dedi. laktoz intoleransı ömür boyu süren bir yapısal bozuklukmuş. süt alerjisi ise genel olarak 1 yaşında geçen, bazen ve çok nadiren 3 yaşına kadar süren bişiymiş.

yemek olarak da haşlanmış tavuk etini iyice tiftik edip çok küçük parçalar halinde verebilirsiniz dedi, 2 kere çekilmiş kıymadan ızgara köfte, sulu köfte yapıp verebilirsiniz dedi. patlıcan domates ve maydanoz hariç her sebzeyi verin dedi, kıymalı bezelye yemeğinden mesela ezerek yedirin dedi.

Duru nun hiç bişe yememesine şaşırdı, ilginç dedi. üst dişlerimiz de hazırlık aşamasındaymış, 1-2 aya çıkarlar dedi.

hatırladıklarım bunlar.

maşallah canım, yerim minnoşu ben, bak kızı vemedin bi dünürüm diyemiyorum halbüsü herkesin var dünür yaaaaaa, gerçi bizim babamızda sanki kız babası oda nazlı vermiyo oglunu :D :D
gel bis babalardan habersiz yapalım şu işi bacım eheheh :D :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
enemm enem ne kadan ıssız bu topikk, korktum valla iyiysimi bende kacayım ufaktan, yarın yolculuk var kızlar, hayırlısıyla bi gitseydik...

lilacs hayırlı olsun canım tayinin...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hee olur açalımm
ben uygunsa spora da başlıcam veririz inşallah yaa

nazo layla da gelsin bebikom kapıda beklesin bizim attklarımzı yakalasın :kahkaha:

ps: bu rengi sana hiç yakıştıramadım sanki başkasyla konuşuyom
oooo bebişim benide yanındamı istedin beraber verelim kiloları 4-5 kilo fazlam var şuan 62 kiloyum ideal kilom 56 hayırlısı

anamm geçmiş olsun bacımm..zordur böbrek gelmiş geçmiş olsun.

sağol nazom evet çok zordur neyseki bugün biraz daha iyi

hatırladıklarım bunlar.

ohhh maşallah Duruma işini biliyor bu kız yavaş yavaş kilo alıyor ilerde manken olacak
baya baya yemeklere geçin demiş köfte falan nasıl yiyecek bu bebeler

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

normal gibi sonucta baska bişiyler yedi

bugün boku daka iyiydi sanki :D

:kahkaha: :kahkaha:

ne varmış kız tekirdağlılarda?söyle o yufkacıya dürmiiim onu yufka gibi. benim ana tarafım bulgaristandan göç ederken ilk tekirdağa gelmişler.hatta orda halen akrabalarım varmış ama ben tanımıyom. ama niyeyse o yörenin insanına huylarım davranışlarım çok benzer diyom kan çekiyo heral... :D

ne bilim ben de anlamadım olsun ne demekse hahahaha

sen şuna sabah oldu canım istemedi kaldıramadım totomu desene :D

yok kız gerçekten sabah düşündüm yürüyen merdivene bindim beceremedim aklımda çünkü bi kere historia'da ben sürüyodum nerdese merdivenden düşürcektim panikle eşime ay al sen kullan dedim sonra bi daha denedim yok yapamıyom eşim de kızıyo ne var yapamıcak diye ben ona yemek yapamıyo diye kızıyom mu :lululu:
sonra sen de öle diince otur dedim oturduğun yerde :D

biz öyle giriyoz. apartmandaki herkese de tembihledim zili çalamıyo kimse :D

geçen üsttekinin kızı belki 10 kere zili çaldı dövcektim nerdese akiam çıktım annesine dedim bi de demesin mi çocuk uyandı dimi anladım ben ay ben uykudan uyandırılınca çok sinirlenirim ben olsam kavga ederdim

hatırladıklarım bunlar.

ooo hadi bizi geçmişiniz :D süt alerjisi bizde de şüphelenmişti ya
önce alt dişler gelirmiş
ve niye bastırmıyon ki ben şahin'i bastırıyom bastırmıyım mı acaba
maydanoz benim dr verdi yediriom

oooo bebişim benide yanındamı istedin beraber verelim kiloları 4-5 kilo fazlam var şuan 62 kiloyum ideal kilom 56 hayırlısı

git otur yaaaaaaaaaaaa 4-5 kg için kalabalık yapma ver onu da biz veririz :kahkaha: :kahkaha:

enemm enem ne kadan ıssız bu topikk, korktum valla iyiysimi bende kacayım ufaktan, yarın yolculuk var kızlar, hayırlısıyla bi gitseydik...

lilacs hayırlı olsun canım tayinin...

hayırlı yolculuklar canım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
git otur yaaaaaaaaaaaa 4-5 kg için kalabalık yapma ver onu da biz veririz :kahkaha: :kahkaha:

Şu göbek olmasa hiç takmamda heralde bu 4-5 kiloda göbekte saklanıyor hatta bazen kendimden nefret eder duruma geliyorum
şu yaşıma kadar hiç kilo problemim olmadı diyet falanda yapamam heralde neyse yavaş yavaş gidiyor kendimi iyi hissedersem spor yapacam inşallah

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Şu göbek olmasa hiç takmamda heralde bu 4-5 kiloda göbekte saklanıyor hatta bazen kendimden nefret eder duruma geliyorum
şu yaşıma kadar hiç kilo problemim olmadı diyet falanda yapamam heralde neyse yavaş yavaş gidiyor kendimi iyi hissedersem spor yapacam inşallah

bende daha fenası var hatta 8 kilonun sekizide orada sanki!!!!!!!!!! memişlerde :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar