2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hadi yaaaa o zaman daha çok üzüldüm... :( Tez zamanda sağlıkla kurtulur o taştan inşallah. Çok mu belli uyku harici bişeyimin olduğu? :D Ay ne biliim yaaa nerdeyse 10 gün olcak adetim, sıkıldım artık popomda bişeyle gezmekten, sıcaktan pişik oldum çok feci

evet çok belli senin uykunda olsa muhabetin iyidir yıvvrum
neden o kadar sürüyo kız hepmi böyleydi?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hayatım
bugün Kayra ishal gibi tam 5 kez kaka yaptı bende öğlen meyve püresi yapmıştım şeftali kayısı ve erik o yaptı heralde diye düşündüm

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
simoş ben yarın ikea'ya gitcem oğlumla beraber ilk kez o kadar uzaklaşcam inşallah becerebilirim tek korkum yürüyen merdi,venlerden arabayla nası incem çıkcam :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Allahııııııııııııııııııııııııım kurban olurum ben onu verene yaradana! Yerim kız ben bu Şahiniiii. Maşallah subhanallah. Denizdeki pozuna bittim yaaaa nası bi hırs yaptırmışınız çocuuuma yüz yüz falan mı dediniz yavru ceylanıma yaaa :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Allahııııııııııııııııııııııııım kurban olurum ben onu verene yaradana! Yerim kız ben bu Şahiniiii. Maşallah subhanallah. Denizdeki pozuna bittim yaaaa nası bi hırs yaptırmışınız çocuuuma yüz yüz falan mı dediniz yavru ceylanıma yaaa :D

yok kız normalde de çok hırslı hedefini tamamlşamadan hedefinden şaşmıyo maşallah
denizde de ayaklarnını bi çırpışı var saroz hasta oldu :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

evet çok belli senin uykunda olsa muhabetin iyidir yıvvrum
neden o kadar sürüyo kız hepmi böyleydi?

Aaaay saol tatlişkooom. Bugün iyice bi halsizlik çöktü artık üstüme. Bide Duru çok yordu ya o da tuzu biberi oldu, gene var bi sıkıntısı bizimkinin ya hayrolsun inşallah. Yaa ben hamile kalmadan önce 3 gün bilemedin 5 gün sürerdi. Doğumdan sonra bişe oldu anlamadım, spiral takılmadan önce de 2 adet oldum onlar da 10 gün falan sürdü, şimdi de spiral var 10-15 arasına çıktı. Düzelsin diye bekliyom ama normal midir bilmiyom. Mahfoluyorum yaaa....

simoş ben yarın ikea'ya gitcem oğlumla beraber ilk kez o kadar uzaklaşcam inşallah becerebilirim tek korkum yürüyen merdi,venlerden arabayla nası incem çıkcam :D

Ay Hayatıııım noolur dikkat et o yürüyen merdivenlerde. Biz 2 kişi zorlanıyoz bak. Geçen arabanın tekeri bi takıldı dönmedi, valla kapaklanıyoduk bebeyle beraber Allah korudu...

Hayatım
bugün Kayra ishal gibi tam 5 kez kaka yaptı bende öğlen meyve püresi yapmıştım şeftali kayısı ve erik o yaptı heralde diye düşündüm

Laylam Kayraya da geçmiş olsun. Meyvelerin etkisi olabilir cidden.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yok kız normalde de çok hırslı hedefini tamamlşamadan hedefinden şaşmıyo maşallah
denizde de ayaklarnını bi çırpışı var saroz hasta oldu :D

Maşallah hasta olunmayacak gibi değil ki bu arada hani bi sandalyeye oturtmuşunuz ya, şapkası ters takılı. o kendi odasında mı yoksa bi alışveriş merkezi oyun alanı falan gibi bi yerde mi?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar... eşim bana; "keşke bana da biraz zaman ayırsan, keşke arkadaşlarını sevdiğin kadar beni de sevsen" der gibi bakıyo.... üzüldüm lan :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Aaaay saol tatlişkooom. Bugün iyice bi halsizlik çöktü artık üstüme. Bide Duru çok yordu ya o da tuzu biberi oldu, gene var bi sıkıntısı bizimkinin ya hayrolsun inşallah. Yaa ben hamile kalmadan önce 3 gün bilemedin 5 gün sürerdi. Doğumdan sonra bişe oldu anlamadım, spiral takılmadan önce de 2 adet oldum onlar da 10 gün falan sürdü, şimdi de spiral var 10-15 arasına çıktı. Düzelsin diye bekliyom ama normal midir bilmiyom. Mahfoluyorum yaaa....

Ay Hayatıııım noolur dikkat et o yürüyen merdivenlerde. Biz 2 kişi zorlanıyoz bak. Geçen arabanın tekeri bi takıldı dönmedi, valla kapaklanıyoduk bebeyle beraber Allah korudu...

Laylam Kayraya da geçmiş olsun. Meyvelerin etkisi olabilir cidden.

asansörden de korkuyom :D

Maşallah hasta olunmayacak gibi değil ki bu arada hani bi sandalyeye oturtmuşunuz ya, şapkası ters takılı. o kendi odasında mı yoksa bi alışveriş merkezi oyun alanı falan gibi bi yerde mi?

doktorunda cnm o resim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
asansörden de korkuyom :D

doktorunda cnm o resim

Emin ol asansör daha güvenli o merdivenlerden. Bide cumartesi günü iea çok kalabalık olur dikaktli ol emi.

Yaa niye sordum biliyo musun? Ben çok pimpirikli bi insanım, mesela tanıdığım da olsa tanımadığım da olsa biri Durunun elini elledi ya hemen ıslak mendille siliyom. Dışarı bi yere yemeğe mi gittik ve kız kucağımda mı durcak hemen elinin değebileceği yerleri kolonyalı mendille siliyom. artık iyice psikopata bağladım. Ben nası kurtulcam bundan yaaaa....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Emin ol asansör daha güvenli o merdivenlerden. Bide cumartesi günü iea çok kalabalık olur dikaktli ol emi.

Yaa niye sordum biliyo musun? Ben çok pimpirikli bi insanım, mesela tanıdığım da olsa tanımadığım da olsa biri Durunun elini elledi ya hemen ıslak mendille siliyom. Dışarı bi yere yemeğe mi gittik ve kız kucağımda mı durcak hemen elinin değebileceği yerleri kolonyalı mendille siliyom. artık iyice psikopata bağladım. Ben nası kurtulcam bundan yaaaa....

öyle ama darakıyom asansörde

amannn heryeri silmem lazm o zaman
hayat geçmez öle

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
senin ki sadece bakyo mu benimki söledi geçen gün :D

ay yazık kız... valla biz de az değiliz haaa paso çektiriyoz adamlara. Allahım şuan bakışlarını bi görsen... Dudaklar çeneden yukarı doğru itilmiş, kaşlar havaya kalkmış, gözler sabit bi eyre bakıyo. Aynı küçük Emrahın düz saçlı haline benziyo. Yazık kıııız.... :D :D:D Ay dayanamıcam. Çıkayım bari de 2 sohbet edeyim adamla. Sonra da kızı besler yatarım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar