2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bi sorum olcek size.bebişlerde araba koltugunda bi büyük modele gectiniz mi.geçtiyseniz önerirsiniz?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yerim ben onu yarabbi neresini yiyimmm ölürüm ölürrrrrrrrrrrrrrrrr çok tatlı hayatımmm kız yapacam senin oğluna bakk şimdiden söz istiyom snden

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom orda görüyom seni.özledim seni dünürrrrrrr

Kızım az konuşun ya sabahtan beri fırsat buldukça işyerimden okuyorum valla hala daha okucam yaw. Daha önümde 20 sayfam var tıp yapın bakim :D
Bu arada Şahin paşamın resmini gördüm tam zamanında girmişim.Maşallah bittim o denizdeki mimiğine :D
Hepinizi çok özlüyorum, eski işimde sabahtan akşama kadar konuşabiliyorduk, şimdi çok nadir yazabiliyorum ama okuyorum, boş geçmemeye çalışıyorum sayfaları.
Yarın cumartesi, iş sakin olur okucam kalanları. Şimdi minnoşuma koşucam çok öperim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kızım az konuşun ya sabahtan beri fırsat buldukça işyerimden okuyorum valla hala daha okucam yaw. Daha önümde 20 sayfam var tıp yapın bakim :D
Bu arada Şahin paşamın resmini gördüm tam zamanında girmişim.Maşallah bittim o denizdeki mimiğine :D
Hepinizi çok özlüyorum, eski işimde sabahtan akşama kadar konuşabiliyorduk, şimdi çok nadir yazabiliyorum ama okuyorum, boş geçmemeye çalışıyorum sayfaları.
Yarın cumartesi, iş sakin olur okucam kalanları. Şimdi minnoşuma koşucam çok öperim.

azo yerim...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar hemen çıkış yapmam lasım ama
hayatım yazmadan geçemicem
oğlum çok tatlı maşallahh ve kesinlikle senin kafana taktığın kadar zayıf değil ne yalan söyliyim ilke kez görüyom şahini çoook zayıf bişi bekliyodum maşallah subhanallah gayet yakışıklı bi oğlun var hele denizdeki pozuna bayıldım kilosu gayet güsel görünüo küçük adammm ya

bu arada o simidin pembeside benim kızımda varr şahinde keyiften 4 köşe olmuş maşallah

teşekkür ederim canım
denizi çok sevdi senin kızn nasıldı denizde sevdi mi?

heheheh masallahhhh sahin paşayaa...o yandan sapkalı resme bayıldım ben anasıııı...

sağol cnm evet o şapkayı ben de öle seviyorum kendi de aynada kendini görünce gülüyo şebelek

kızlar bi sorum olcek size.bebişlerde araba koltugunda bi büyük modele gectiniz mi.geçtiyseniz önerirsiniz?

biz fakiriz bizim arabamız yoh:D

yerim ben onu yarabbi neresini yiyimmm ölürüm ölürrrrrrrrrrrrrrrrr çok tatlı hayatımmm kız yapacam senin oğluna bakk şimdiden söz istiyom snden

böle şeylerle gelme bana :kahkaha:

sağol cnm

maşallah diyen herkesin ağzına sağlk

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ya kzlar bugün şahin'e ilkkez

hipp organik karışık sebze ve organik havuç elma püresi verdim

o da hani gezmede oluruz vermek zorunda kaırsak yer mi yemez miyi denemek için verdim ve benim yaptığımı zorla yiyodu hatta bitirmiyodu

bu ikisini şapur şupur yedi
fakat demir hapı içen ve hep sert kaka yapan çocuk ve günde 1-2 kez
bugün ishal gibi açık sarı 6-7 kez falan yaptık
neden sizce?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar