selam güzellerim.geçmişi okucaktım baktım aşağısı kalabalık sonra okuyayım dedim
selamm :heyo:
..:bitter: küsüm ben sana.aldın mı kilo ona göre konusak:catalbicak::catalbicak::1::1:
yawww küsme bana nazo yaaa kilo alabilsem keske 1 gundee... bak aglarım haaa :bitter:
hiii ağlama kıyamam.ben sana yardımcı olcamşimdi gece her kalkısında tatlıları,ekmek,aralarını yiyip yatıyo.ela zırtapozu uslu dururken tam liste yapacam sana :1:
azom orda görüyom seni.özledim seni dünürrrrrrr
Kızım az konuşun ya sabahtan beri fırsat buldukça işyerimden okuyorum valla hala daha okucam yaw. Daha önümde 20 sayfam var tıp yapın bakim![]()
Bu arada Şahin paşamın resmini gördüm tam zamanında girmişim.Maşallah bittim o denizdeki mimiğine![]()
Hepinizi çok özlüyorum, eski işimde sabahtan akşama kadar konuşabiliyorduk, şimdi çok nadir yazabiliyorum ama okuyorum, boş geçmemeye çalışıyorum sayfaları.
Yarın cumartesi, iş sakin olur okucam kalanları. Şimdi minnoşuma koşucam çok öperim.
kızlar hemen çıkış yapmam lasım ama
hayatım yazmadan geçemicem
oğlum çok tatlı maşallahh ve kesinlikle senin kafana taktığın kadar zayıf değil ne yalan söyliyim ilke kez görüyom şahini çoook zayıf bişi bekliyodum maşallah subhanallah gayet yakışıklı bi oğlun var hele denizdeki pozuna bayıldım kilosu gayet güsel görünüo küçük adammm ya
bu arada o simidin pembeside benim kızımda varr şahinde keyiften 4 köşe olmuş maşallah
heheheh masallahhhh sahin paşayaa...o yandan sapkalı resme bayıldım ben anasıııı...
kızlar bi sorum olcek size.bebişlerde araba koltugunda bi büyük modele gectiniz mi.geçtiyseniz önerirsiniz?
yerim ben onu yarabbi neresini yiyimmm ölürüm ölürrrrrrrrrrrrrrrrr çok tatlı hayatımmm kız yapacam senin oğluna bakk şimdiden söz istiyom snden
Kızım az konuşun ya sabahtan beri fırsat buldukça işyerimden okuyorum valla hala daha okucam yaw. Daha önümde 20 sayfam var tıp yapın bakim![]()
Bu arada Şahin paşamın resmini gördüm tam zamanında girmişim.Maşallah bittim o denizdeki mimiğine![]()
Hepinizi çok özlüyorum, eski işimde sabahtan akşama kadar konuşabiliyorduk, şimdi çok nadir yazabiliyorum ama okuyorum, boş geçmemeye çalışıyorum sayfaları.
Yarın cumartesi, iş sakin olur okucam kalanları. Şimdi minnoşuma koşucam çok öperim.
nerdesiniz beaa :zopa:
ben geldim burdayım beaaa
layla resmini anlayana kadar bayağı bi uğraştım
benim bunun teklisi var