simurganka01
Daimi Üye
Ööööf yattım ama uyuyamıyorum. Zaten hatun da kıpır kıpır... En iyisi takılayım biraz bura biraz ora biraz da hora.. 55:
bişi dicem dr size dedi mi siz kendiniz mi veriyosunuz yoğurt kaşık maması falan
bebişi ateşlenmiş
günaydınn hanımlarrrr.. kızımm hala kaka yapmadı. bu iyiye isaret sanırsam sabah bezi de cişliydi biraz sonunda. dün aksam görümceme gittim esim gec kalınca. saatt 9 da bi uyudu ordan cıktık eve geldikyerini degiştirdim falan bana mısın demedi. 1.30 du bende yattım uyudum uyanırım artık emzirmeye diye. ama sabah ezanı okunuyodu uyandıgında. ya mama cok tok tuttu yada hastalıgın yorgunlugunu attı üzerinden.
defne 4_5 gündür sallanmadan kucaga almadan kendi kendine uyuyo. hastalıgın etkisi var tabi ama dün bugün baya keyifliydi. yinede uyudu. mızıklanmaya baslıyo bakıyorum gözlerini ovuyo. bi 110 dk daha beleyip yataga götürüyorum. biraz poposunu pıspıslıyorum uyuyo. ayyy dua edin böyle devam etsinn bozulmasınn. cok rahat oldu. salla salla kollarım kopuyodu yaff
benimde ince ince kasık agrım devam ediyo. sıkıntı geldi valla. azosummm taktırdıydı spiral kac gün agrıdı kii acepp??
neyse hazır o uyumusken gideyim banyomu temizleyim. halıları toplucam. yarın yıkamaya vercem. bi daha da sermicem yaz geldi zaten. bi tek misafir gelince salonunkini serer kaldırırım. temizlik daha kolay oluyo. zaten her yer parke. koridor mutfak banyo tas o kadar da olsun. görümcemin bi park yatagı vardı.ben yagmurda bıraktıgımdan kenarları accık küf lekesi olmus ama olsun .güzelce yıkadım sildim. içine fazlalık yorgandan dösek yapıp defneyi içine yatırcam artık. orda debelensin dursun
Defnenin uyumasına da daha iyi olmasına da çok sevindim canım. Çok şükür.
Bizim burda halılar yaz kış hiç kalkmıyor. ben de yıkamaya vermeliyim ama ne zaman onu kestiremiyorum. hava çok belirsiz 1 gün güneşliyse 3 gün karanlık ve yağmurluspiral ben de taktırdım, sanırım bi 10-15 gün ağrı olmuştu...
hım verme zaten cnm sütün yetiyosa hiç gerek yok mamaya benide fazla takma kafaya eşimden dolayı çok evhamlı oldum mümessil ya fazla bilmiş kesildi başıma yok onu verme yok bunu ver falan amann ne yapcağımı kestiremedim bebeğiniz neyi seviyosa onu verin benceselam kızlar,
mama konuşulmuş bol bolbenim memlekette bulduğum çocuk doktoru yakın bir aile dostumuzun fakülteden arkadaşı. o yüzden mama sorduğumda "aman anne sütü ver, başka birşey verme" gibi söylemlere girmeden bir sürü mama markası sıraladı. sma bunların ilk sırasındaydı. ben de paylaşmıştım hatta. mama seçiminde iplerin bebeğimin elinde olacağını, üstüne basa basa söylemişti. sma içmeyebilir şunu dene , o olmazsa bunu dene... yani aslına bakarsanız içeriğinden veya iyi kilo yapmasında yola çıkarak söylemedi sma'yı... sanırım bebeklerin daha kolay kabullendiği bir mama...
hatta sonra lidırım aptamil deyince ben yine evhamlanmış ve bir kere de eczacı arkadaşıma sormuştum. o da "bizden tavsiye isteyenlere sma veriyoruz" deyince bir kutu almıştım. daha açmadık bile. sever mi sevmez mi bilemiyorum :dance2:
bu arada doktorumuz da bacağına kolonya kompresi yapmamızı önerdi ve 2 günde geçti beze. ben unutmuştum ki, doktor arayıp nasıl olduğunu sordu :sok adamı buraya getircem, hazır doktorsuz kalmışken buralar, milletin gözü doktor görsün
hımmm babuş mama öneriyorum çocugum aptamili içmiyince tadıda bakmıştım hatırlarsan midem bulanmıştı bana göre iğrenç acaba çocugumdamı tiskindi diye demiştim onu ama tüm mamalar iğrenç bana göre yavruşş ama el mahkum bebeklerimize üsülüyom garipler sağlıklı die veriyoz o fena kokan şeyleri bana kalsa tatlı şeker gibi mama yapar (kaşık maması) yedirirm ama doktorları dinliyoz işte yavruların dili yok ki ne versek el mahkum içiyolarLidoş mama mi öneriyon kiz?
En son igrenc diye biliyoduk mamayi biz
Ehehehe
all bak hayatım sen benim oğlanı büyük sanıyon ama bi karış kız öle büyük değil ben seni bigün bascam sırf merakımdan yahuu buluşalım dedim kaçıyon benden oğluşları buluştururduk hemidekardeş,ne çok güldüm
sen de bayağı uykucuymuşsun
2,5 ayla 6 ay arasında napmış annamadım
ya eymen'in avatardaki resmini eklesene bu adam hibi yahu maşallah
medilife bizim evin üstü hemen
oh ne güzel gezmişsiniz
Allah kolaylık versin bakıcı alıştırmasında da canım
demir hapı vermiyo benim dr
bağırsakları ve mideyi dedi galiba zorluuyor dedi kabız yapıyo gerek yok şu an dedi
hadi gözünaydın canım
bebek takip kitapçığı ne kim verdi
formül süt pre+1 no mamalar işte bebek sütü diye geçiyo
muhallebi mi yapıyosun hangi sütle inek keçi manda vs.
hey maşallah tosun
canım en iyi sonucu popodan alırsın ordan ölç
kalın giydirme ince tek kat
üstünü örtme tek bacaklarını ört
ve takip ara ara uyanıp
ben de öncesnde veriyorum
ben de anlamadım aynı mallık bende de var
geçmiş olsun bebeğim o durum bende hep var gece eşimi yanlız bırakmıyım die 1 e kadar oturuyorum benim sıpada sabah 5de dikliyo ayaga uyku yalan gecede bi posta kalkıyo ben mal oluyorum bide üstüne migren var bende kuduruyo başım sonraGünaydın kızlar,hepiniz iyisinirzdir umarım okuyamadım cunku gecmisi acayip bi bas agrısı cekiyorum goz kapaklarıma kadar..
Dün esim izinliydi piknige gitcektik sabah aniden hastalandı ates kusma ishal falan..gidemedik,neyseki bulasıcı bisi degilmis bugun daha iyi oldu zaten ama sehir dısına gitti cumartesi gece doncek kısmetse,yanlız kaldık kızımla yani
Bide benim neyimeyse muhtesem yuzyıl seyretmek..salak gib oturdum izledim o da 12 de bitti simdi de uykusuzluktan basım agrıyo sersem gibiyim
bidaha izlemem kardesim beim icin uyku vakti saat 22.00 dır bundan sonra en gec 23.00 o da en gec yani yoksa sallanıyom butun gun gucum kuvvetim kalmıyo walla..
Bu arada Noyanın boyu 66,3cm olmuş kilo 6.5kg ama 10 gün geç gittik olçümlere 1 ay yerine 40 günlük ölçüm oldu bu sefer..
günaydınn hanımlarrrr.. kızımm hala kaka yapmadı. bu iyiye isaret sanırsam sabah bezi de cişliydi biraz sonunda. dün aksam görümceme gittim esim gec kalınca. saatt 9 da bi uyudu ordan cıktık eve geldikyerini degiştirdim falan bana mısın demedi. 1.30 du bende yattım uyudum uyanırım artık emzirmeye diye. ama sabah ezanı okunuyodu uyandıgında. ya mama cok tok tuttu yada hastalıgın yorgunlugunu attı üzerinden.
defne 4_5 gündür sallanmadan kucaga almadan kendi kendine uyuyo. hastalıgın etkisi var tabi ama dün bugün baya keyifliydi. yinede uyudu. mızıklanmaya baslıyo bakıyorum gözlerini ovuyo. bi 110 dk daha beleyip yataga götürüyorum. biraz poposunu pıspıslıyorum uyuyo. ayyy dua edin böyle devam etsinn bozulmasınn. cok rahat oldu. salla salla kollarım kopuyodu yaff
benimde ince ince kasık agrım devam ediyo. sıkıntı geldi valla. azosummm taktırdıydı spiral kac gün agrıdı kii acepp??
neyse hazır o uyumusken gideyim banyomu temizleyim. halıları toplucam. yarın yıkamaya vercem. bi daha da sermicem yaz geldi zaten. bi tek misafir gelince salonunkini serer kaldırırım. temizlik daha kolay oluyo. zaten her yer parke. koridor mutfak banyo tas o kadar da olsun. görümcemin bi park yatagı vardı.ben yagmurda bıraktıgımdan kenarları accık küf lekesi olmus ama olsun .güzelce yıkadım sildim. içine fazlalık yorgandan dösek yapıp defneyi içine yatırcam artık. orda debelensin dursun
Kızlar hepinize teşekkür ederim canlar...
Simuşcum bende sabaha kadar uyumadım gibi bişey oldu arada 1 saat dalmış olabilirim, sabah baktım inmiş şükürler olsun, bende yattım uyudum şimdi kalktık oglumla...
ya öbür sfer ilk dozda hiç böyle ateş yapmamıştı ilk defa oldu, çok kötü oldum ne fena bişeymiş insanın yavrusuna bişey olması..
Rabbim korusun hepimizin evladlarını..
Bu arada Noyanın boyu 66,3cm olmuş kilo 6.5kg ama 10 gün geç gittik olçümlere 1 ay yerine 40 günlük ölçüm oldu bu sefer..
selam kızlar,
pikecim geçmiş olsun kuzuma. neyseki sorunsuz geçirmişsiniz geceyi. ben ateşten çok korkuyorum ya, yani bebek ateşi farklıymış ya ondan korkuyorum. iyice bir bilgilenmem lazım bu konuda.
ecrin size de bir daha geçmiş olsun.
simuşum sana da.
hayatım bebek takip kitapçığını doktorumuz verdi. her ay önerdiklerini ve ölçümlerini not ediyor, aşı takvimi var, onları da ekliyoruz
slm kızçeler nörüyonuz bakem şimdi evden çıkmaya niyetim var kocişe hediye almaya gitcem babalar günü için ama çıkasımda yok niyeyse puff uykumm varr mal oldum 4 aydır 3-4 saat uykuyla koca gün gezmekten öğlen uykusu olsaydı eymenin bi güsel kesitirirdim onla beraber ama max 30dk uyuyo en uzun uykusu bu ne yapcam bilmiyorum
iyi olmasına sevindim cnm inşallah daha da iyin olur hemencecik
anladım cnm bakalım bizi ne zaman geçircek eklere
ben de kaldırdım halıları heryerden sonra cercem yıkamaya kışa kadar sermem uyuz oluyorum halı süpürmeye
cnm sizin karma aşı sağlık bakanlığının aşısı mı yoksa bu infarix mi de adı ithal o mu?
Aminnn bu arada
maşallah çok iyi
he bende de var ama ben defter diyom sen kitap diyince sşaşırdım
ilk resimde kıyafetlerinde büyük duruyo diğer resimler de öle deeğil
ben teee diğer sitede çeyiz hazılığındaki arkadaşlaımla bile buluşmadım ben utanırım buluşamam
ne alcan eymen'in babasına bakimm
slm kızçeler nörüyonuz bakem şimdi evden çıkmaya niyetim var kocişe hediye almaya gitcem babalar günü için ama çıkasımda yok niyeyse puff uykumm varr mal oldum 4 aydır 3-4 saat uykuyla koca gün gezmekten öğlen uykusu olsaydı eymenin bi güsel kesitirirdim onla beraber ama max 30dk uyuyo en uzun uykusu bu ne yapcam bilmiyorum
form istanbula ahanda burdan 10dk bana ama yarına kaldı maleseff geliyosan gel beraber gezinirizhangi forum nası gidion çocukla
heheh valla bi taşla 2 kuşşkız tugbisim babaya foto makinası ama asıl amac eymen icin demiguzel guzel fotoları ccekilsin diye hihihi