2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ama peşpeşe sorunca öle anladım :D şahin ii maşallah

kaç kg bu araba

gizemle alakası yok yaa

ben 1 gece ağva yada polonez de otel ayarlıyım diom nasıl olur sizce
eymen kadardır heralde 6-6,5 kg sanırım taklım
Heee hamilelik günlerimize döndük. Şimdi sen de benim canımı dondurma çektirdin :D Bari ben de akşama adama sipariş veriim de alsın da gelsin. Zaten dünden beri de baklava canım çekiyo onu da alsın. şimdi yazdım ya kesin bide baklava çekecek iyice canımız :D :D Ay çok fenayım yaaaa. Koyabiliyosan çekip koysana kız bakalım :sila:
aboww deme yaaa ağzımın suyu aktı görselleri yalıyım biraz bari benn azomla gökçe olaydı hepiciğimiz yalardık bu arada yaa şimdi daily motiona ekliyorum paylaşcam yanlız komik olan bişi var şimdi çektim videoya tvnin seside açık çok garip bir video olmuş ama idare ediverin hiç anlamam bu işlerden maksat oğlumu görmek olsun

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaay olmuş olmuuuuş, tütütü maşallah. Tükürüklerini yirim kız ben onuuun :D Maşallah Eymen de çok hareketli. Bu bebeler bizi peşlerinden koşturcaklar anladım ben... Kimsenin bebeee sakin çıkmadı mı bizden yav? :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben izledim :cokkomik: masallah tosbaga ya essek sıpası benimikde oyle,
popoyu viyana topu gibi attırı attırıveriyo :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aaaay olmuş olmuuuuş, tütütü maşallah. Tükürüklerini yirim kız ben onuuun :D Maşallah Eymen de çok hareketli. Bu bebeler bizi peşlerinden koşturcaklar anladım ben... Kimsenin bebeee sakin çıkmadı mı bizden yav? :D
fırlama yaa çok fena bu aslında sakin hali bide karşısında oyuncak tv filan olsun sen o zaman görr :D sağol simuşum aynen bizlerde hareketliyiz ondandır bacımm sakin birimiz yok aramızda
ben izledim :cokkomik: masallah tosbaga ya essek sıpası benimikde oyle,
popoyu viyana topu gibi attırı attırıveriyo :D
haha sende eklesene göreyim beaaa viyana topumu muhahahaaa :D yirim totosunu
Kızlar benim bi mutfağa dalmam gerek. Akşam yemeği hazırlıklarına başliim, anca biter :D öpüldünüz :huhuu:
hadi git bakalım ben 5e doğru yapcam yemeği şimdi incirli kayısılı yogurt yiyorum

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

fırlama yaa çok fena bu aslında sakin hali bide karşısında oyuncak tv filan olsun sen o zaman görr :D sağol simuşum aynen bizlerde hareketliyiz ondandır bacımm sakin birimiz yok aramızda

haha sende eklesene göreyim beaaa viyana topumu muhahahaaa :D yirim totosunu

hadi git bakalım ben 5e doğru yapcam yemeği şimdi incirli kayısılı yogurt yiyorum

afiyet olsun canım.benim aram bi turlu duzelemedi yogurtla hicbi formunu yiyemiorum :acep:
kız uyuyo simdi Hira,ama genel olarak oyle yani attırıyo hep hic koydugum gibi durmuyo yani utanmasa pilates yapcak :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
afiyet olsun canım.benim aram bi turlu duzelemedi yogurtla hicbi formunu yiyemiorum :acep:
kız uyuyo simdi Hira,ama genel olarak oyle yani attırıyo hep hic koydugum gibi durmuyo yani utanmasa pilates yapcak :cokkomik:

sağol güselim incir ve kuru kayısı süper süt yapıyo ondan dogradım yogurdun içine azda şeker koydum yiyorum 1 tabak yogurt mükemmel oluyo tadı ;)
hiraya kurban olurum zilli dımat bulmadı dimi kendine eeee sportif kız

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

sağol güselim incir ve kuru kayısı süper süt yapıyo ondan dogradım yogurdun içine azda şeker koydum yiyorum 1 tabak yogurt mükemmel oluyo tadı ;)
hiraya kurban olurum zilli dımat bulmadı dimi kendine eeee sportif kız

afiyet olsun ben yogurt gorunce bile icim gıcıklanıyo bi tek cacık yada ayran seklinde tuketebiliyorum yiyemiyorum niyeyse :tskler: yok damat falan :) babası vermicekmis tursusunu kurcakmıs kızının :D

benimde kek yapasım vardı ama kactı..mutfak dagınık zaten orayı toplamadan bide kek yapmak icin dagıtırsam hic toplayasım gelmicek :iyyyy:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
otel daa pahalı:)
tamam bakayım o zaman

ark.ın kocasına benzio :D

ayyy yarıldımmmm sesle gülüyodu videoya çekiyim dedim ağzı çıkmış çocugum sadece ama ses o biçim normalde teli görünce susuyo ses çıkarmıyo gizli çekim bişeye benzememiş yogurt yerken ağzının suyu akıyodu bi lokma tattırdım ama neye güldüğünü çözemedim ben güldüm oda güldü sizdede oluyomu?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
afiyet olsun ben yogurt gorunce bile icim gıcıklanıyo bi tek cacık yada ayran seklinde tuketebiliyorum yiyemiyorum niyeyse :tskler: yok damat falan :) babası vermicekmis tursusunu kurcakmıs kızının :D

benimde kek yapasım vardı ama kactı..mutfak dagınık zaten orayı toplamadan bide kek yapmak icin dagıtırsam hic toplayasım gelmicek :iyyyy:

görürüm o günleri babasını bekliycek benim kızım sanki o güsellikle rahat bırakmazlar yavrumu aynen yediğim şeyler duruyo tezgahın üstünde yaa çok saldım kendimi zor geliyo herşeyy

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
o videoyuda ekliycem kızlar ama bende çıkmışım kıyısından sesim borazan zaten düştüğümüz hallere bak maymun ettiler şebekler bizi burda izleyin alıntı yapmayında sileyim hemen

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

ayyy yarıldımmmm sesle gülüyodu videoya çekiyim dedim ağzı çıkmış çocugum sadece ama ses o biçim normalde teli görünce susuyo ses çıkarmıyo gizli çekim bişeye benzememiş yogurt yerken ağzının suyu akıyodu bi lokma tattırdım ama neye güldüğünü çözemedim ben güldüm oda güldü sizdede oluyomu?

:) Hira en cok emerkenn yapıyo oyle saklabanlık..doyuyo mesela ama oyun yapıyo emiyomus gibi yapıyo bi cekiyo kafayı sonra gülüyo yuzume bakarak bende gulersem baslıyo onu oyun haline getiiryo bu sefer kahkaha atarak yapıyo aynı seyi :) ama benimkide tlf gorunce mum gibi oluyo tlf a bakıyo gulmuyo bagırmıyo..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar