form istanbula ahanda burdan 10dk bana ama yarına kaldı maleseff geliyosan gel beraber geziniriznasıl mı çok kolay 1 adet eymeni alıyon bebek arabasına konduruyon tıngıl tıngıl metroya gidip form istanbulun içinde iniyon acıkında altına pisleyince bebek bakım odasına giriyon hepsi bu sonra evin yolunu geri tutuyon
heheh valla bi taşla 2 kuşşanladın onu sen ne zamandır bakınıp duruyodu daha dogumdan önce alcaktı nasip dilmiş kaldı şimdi ben süpriz yapım alım didim
leadercım şimdi alakasız ama merak ettim, senin minnoşun gözleri maviydi, döndü mü kahverengiye? resimde mi öyle cıkmış?
anlamam mıııı anladımah bende istanbulda olaydım giderdik beraber ne güzel valla :bebecik:bebecik:bebecik
ben hala karar veremedim ama braun yada philips 'in bakım setini alasım vaar hani sac sakal herbisey yapıyo ya..ama daha karar vermedimky:
saolun kızlar, Hayatım aşı infanrix miş, ithal sanırım, ilk dozajında ateş olmamıştı, bu sefer yaptı..
form istanbula ahanda burdan 10dk bana ama yarına kaldı maleseff geliyosan gel beraber geziniriznasıl mı çok kolay 1 adet eymeni alıyon bebek arabasına konduruyon tıngıl tıngıl metroya gidip form istanbulun içinde iniyon acıkında altına pisleyince bebek bakım odasına giriyon hepsi bu sonra evin yolunu geri tutuyon
heheh valla bi taşla 2 kuşşanladın onu sen ne zamandır bakınıp duruyodu daha dogumdan önce alcaktı nasip dilmiş kaldı şimdi ben süpriz yapım alım didim
Hayatım Şahinin nasıl?
ahhh nerde pikoşumm doğmadan öncede o kadar dua etmiştim mavi olsun die ama malesef lacivert gbydi tüm bebekler gibi şimdi kahve kenan imirzalı oğlu gibi olcak benim kuzum
ayyyyyyy keşkeee gezenti biriyimdir hayatımı kandıramıyorum ki arkadaş bulamadım
ben de ondan yaptırım ama sağlık bakanlığının yan etkisi daha çokmuş
koyu yeşil ışıkta ela
aman ben almıştım philipsin traş mak. 2 kere mi kullandı ne uyuz oluyom acıyomuş kibar sakalları :sila:
ben de ondan yaptırım ama sağlık bakanlığının yan etkisi daha çokmuş
senin bebek arabsı nasıl kaç kg ben evden yalnız çıkamoyom ya daha kapatırken zorlanıom var bi embesillik ama arabada tek elle 5 saniye bense 2 el 2 ayak kol kafa bi 10 dakka sürüyo sanırım o da şansa
koyu yeşil ışıkta ela
Kızlar hepinize teşekkür ederim canlar...
Simuşcum bende sabaha kadar uyumadım gibi bişey oldu arada 1 saat dalmış olabilirim, sabah baktım inmiş şükürler olsun, bende yattım uyudum şimdi kalktık oglumla...
ya öbür sfer ilk dozda hiç böyle ateş yapmamıştı ilk defa oldu, çok kötü oldum ne fena bişeymiş insanın yavrusuna bişey olması..
Rabbim korusun hepimizin evladlarını..
Bu arada Noyanın boyu 66,3cm olmuş kilo 6.5kg ama 10 gün geç gittik olçümlere 1 ay yerine 40 günlük ölçüm oldu bu sefer..
hadi yaaa daha nerdeyse 1 hafta agrı olcak desene..
saol cnm yaa gecti galiba sükürrr. bugün ii olursa yarınn sabah meyve vericem insallah.
ben bayılırım halısız eve normalde. babamların ev yerden ısıtmalı ama annem yinede her köseye halı sermeye meyilli. yaa taslar sıcak zatii niye halı seriyosun sıcacık yerlere die söylenip sinir olurum hepsen kendi evinde sermessin diodu sermem diodum bende. ama kalorifersiz evde kısıın kitchımız donunca sonradan mutfaga neyin halı almak durumunda kaldık
bence dekoratif amaclı ince kilim tarzı kücük seyler yeterli. o sebeple yazı zor bekledim
selam kızlar,
pikecim geçmiş olsun kuzuma. neyseki sorunsuz geçirmişsiniz geceyi. ben ateşten çok korkuyorum ya, yani bebek ateşi farklıymış ya ondan korkuyorum. iyice bir bilgilenmem lazım bu konuda.
ecrin size de bir daha geçmiş olsun.
simuşum sana da.
hayatım bebek takip kitapçığını doktorumuz verdi. her ay önerdiklerini ve ölçümlerini not ediyor, aşı takvimi var, onları da ekliyoruz
slm kızçeler nörüyonuz bakem şimdi evden çıkmaya niyetim var kocişe hediye almaya gitcem babalar günü için ama çıkasımda yok niyeyse puff uykumm varr mal oldum 4 aydır 3-4 saat uykuyla koca gün gezmekten öğlen uykusu olsaydı eymenin bi güsel kesitirirdim onla beraber ama max 30dk uyuyo en uzun uykusu bu ne yapcam bilmiyorum
ilk resimde kıyafetlerinde büyük duruyo diğer resimler de öle deeğil
ben teee diğer sitede çeyiz hazılığındaki arkadaşlaımla bile buluşmadım ben utanırım buluşamam
ne alcan eymen'in babasına bakimm
diğer kızlar sizler ne alcaksınız
canım hertürlü cok minnoş onlar en birincileresmer güzeli işte ne güzel..
bakanlık farklı aşımı yapıyormuş, bilmiyodum..
tatlım ben genel olarak nasıl demiştim kıss, renk olarak sormadım eheh, iyi mi, keyfi nasıl diye...
alemsin
ayy kuzum benimm iyi dimi şimdiAmiiiiiiin... Kibar sesli minnoşum beniiiiiiiiiiiiiiim
Maşallah. Allah esirgesin. Biz yarın gidicez doktora. Boyunu ölçtürmek istemiyorum ben yaaa çok korkuyorum. Bende kalça çıkığı var ya, doktor her boy ölçerken benim kızın canı yanıyo basıyo yaygarayı.
Valla Ecrinim ankarada halısız ev düşünemiyom. şuan bile ayaklarımı sandalyeye toplamış durumdayım
sağol balım...
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler Lidırcangece uyumuyor mu Eymen?
Aay Hayatım zati yüzünü bile göremedik. Ne gizemli kızmışın beee![]()
Valla ben bişe almıcam. Zati paralar nanay. Benim aylardır biriken tüm maaşım kooperatife yattı gene
Bu arada unutmuşum, Lidırcanım maşallah Eymene. Tam karadut olmuş.
ayy kuzum benimm iyi dimi şimdi
eymen akşam 7,5da yatakta olan anaya oluyo bende eşimle çay keyfine bayılırım 1 oluyo yatana kadar bizim sıpa uykuyu alıyo tabi sabahta dikiliyo şu ayda halının üstüne battaniyesini serdim sağdan sola yuvarlanıyo zırto ellerinde şap şup yapıp emiyo
uleynnn canım cekti simuş ben varya karadutttt delisiyimmm sütüm mü çekti neee oğlumu yiyim bari
Amiiiiiiin... Kibar sesli minnoşum beniiiiiiiiiiiiiiim
Maşallah. Allah esirgesin. Biz yarın gidicez doktora. Boyunu ölçtürmek istemiyorum ben yaaa çok korkuyorum. Bende kalça çıkığı var ya, doktor her boy ölçerken benim kızın canı yanıyo basıyo yaygarayı.
Valla ben bişe almıcam. Zati paralar nanay. Benim aylardır biriken tüm maaşım kooperatife yattı gene
canım benim esas senin ki öyle, sen seslendirme falan yap diyim yanim okadar
Allah esirgesin tatlım inşallah güzelce geçer kontrolunuz..
Bende bişey almıcam sanırım, onun bana aldıgı yeterk işte ehehh... belkim sonra saat alırım diyodum ama burdan alamam zaten anca istanbuldan............
Valla ben en son küçükken ağaçtan yemiştim karadutuCanını çektirdiğim için özür valla... Sizin çay keyfi de pek uzunmuş bacım. Ben 1 e kadar çay keyfi yapsam sabaha kadar da tuvalet keyfi yaparım
![]()
![]()
canım hertürlü cok minnoş onlar en birincileresmer güzeli işte ne güzel..
bakanlık farklı aşımı yapıyormuş, bilmiyodum..
tatlım ben genel olarak nasıl demiştim kıss, renk olarak sormadım eheh, iyi mi, keyfi nasıl diye...
alemsin
muh çok komiksin lennn hayriye
koptum benim adam evlenmeden önce ceyiz muhabbetine alalım dedik ben o makineleri kullanmıyorum dedi istemedi iyikide aldırtmamış şimdi traş olurken mac 3 kullanıyo haydiiii
benim bebek arabası bu tek başıma çok rahat kullanıyorum eşim her ne kadar bu aldıgım arabayı bir türlü sevmesede kendisi kraft twist istiyodu...ben çok memnunum baby2go pulse modeli çift yönlü kullanımı var kökten çıkan bişi çok hafif hemde büyüyncede çok rahat kullancagı bir model
Amiiiiiiin... Kibar sesli minnoşum beniiiiiiiiiiiiiiim
Valla Ecrinim ankarada halısız ev düşünemiyom. şuan bile ayaklarımı sandalyeye toplamış durumdayım
sağol balım...
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler Lidırcangece uyumuyor mu Eymen?
Aay Hayatım zati yüzünü bile göremedik. Ne gizemli kızmışın beee![]()
ayyyyy bhu ve madonun karadutlu dondurması olsa şimdii hıhhhhh içim ditti dur sipariş vereyimm telle yoksa akşam olmaz bana
çay keyfi 10da başlıyo 3 saat bizim 2 parti demliyorum eşim çok içmezde benim maşallahım var demliğin dibini görene kadar devameymende 12de 1 parti uyanıyo emiyo geri yatıyo işte uykum 1i buluyo şu anda videoya çekip sizinle paylaşmayı çok istiyorum çok komik bu yaaa kendi kendine konuşuyo elleriyle toto yerde durmuyo habire yandan yandan attırıyo
gizemle alakası yok yaa
ben 1 gece ağva yada polonez de otel ayarlıyım diom nasıl olur sizce