2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş bi özel hastaneye yada doktora gidip hem sonuçlarını göstersen hem de tekrar muayene olsan? ben ölçülerde pek sorun olduğunu sanmıyorum gerçi, bebek iri olduğundan gibi geliyor ama tabi doktor da baksa iyi olurdu.
kansızlığının sorun olacağını sanmam ama bol protein bazlı beslenmende fayda olabilir.
nst'yi de yorumlardık aslında,tarayıp ekleme imkanın var mı?
Yada kendin de bakıp bize söylesen olur bebeğin kalp atışları 120-160 arasında mı zigzaglar şeklinde? arada bir de artışlar yapmalı kısa süreli?
En üstteki grafik bebeğin kalp atışları.
En alttaki de rahim kasılmaları. Rahim kasılmalarında 20yi geçen kasılma var mı değer olarak?

evet babuş özel bi hastaneye gıdıcem karar verdim. parayla gıderken ilgi süperdi şimdi suratıma bakmıyo hıyar herif.

fotosunu çektim nst'nin ama anlaşılmıyo pek :( kalp atışları 120 ile 160 arası evet.

kasılmalarımda da evet var bi yerde bildiğin 60'a yakın :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

az yeseydin şeker bende çok yemişim kıpırdıycak halim yok uyku uyku uyku hepimizin genel problemi:uyku:

bende geceleri uyuyamıyorum. saat 12.00 de mesut yarın progarmı başlıyorya sanki saat 8 ana haber başlamış gibi gözler faltaşı izliyorum..

öğlenlerii uyuyunn sonra gece uyamıyorum deyin...:evet: ben öğlen korkumdan tek gözümü bile kapatmıyorum.gece uykum kacar diyee:evet::evet:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
evet babuş özel bi hastaneye gıdıcem karar verdim. parayla gıderken ilgi süperdi şimdi suratıma bakmıyo hıyar herif.

fotosunu çektim nst'nin ama anlaşılmıyo pek :( kalp atışları 120 ile 160 arası evet.

canım Nst de sorun olsa söylerdi bence. tekrar çektirirdi..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
babuşum hani türkçe mat.öle olsa anlıcam sınavdan öle almıstır dicem.resim ile müzik öle olunca sasırdım. acaba bu rakamla ifade edilen notların bi önemi varmıki.bizde bi tek 5 vardı bunlar 100 üstünden değerlendiriliyorlar..8 senenin toplamı mı önemliki ortalama olarak? laylamm sen bilin oğlan büyük senin.nasıl oluyo desene bana..

4. sınıftan itibaren aldığı notlar değerlendirilecek yani yıl sonu ortalamaları toplanacak 100 üzerinden aldığı not önemli 4-5 alması değil bizim oğlana tembih ediyoruz ortalamanı 90 nın altına düşmesin diye

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

terbiyesiz adam özel olmadığı için mi böle yaptı.sana bişiy demedi? sen cok mu sıktın canını tatlım? ya bu zamana kadar yolundaydı gökçem.bişey yoktur.belkide seni mecbur kılmak için öle bi açıklama yapmamıstır.sen ferah tut içini..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

4. sınıftan itibaren aldığı notlar değerlendirilecek yani yıl sonu ortalamaları toplanacak 100 üzerinden aldığı not önemli 4-5 alması değil bizim oğlana tembih ediyoruz ortalamanı 90 nın altına düşmesin diye

hımm iyi barim yani seneye baz alınacak bizimki..bak görüyomusun niye cocuğun ortalamayı müzikle resimle düşürüyosa? seneyede böle yapar bu.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Gökçem senin sıkıldığın konu bendede var..Benimde doktorum özelini kapattı, artık doğumevinde. Ultrason felan berbat..bende doktorumun eşi başkent üniversite hastanesinde ıraya gidicem, doğumumu orda yaptıracağım..
Senin bebeğinde kafa çapı benimki gibi büyük. benimkide 2 hafta önden gidiyor.
Koca kafalı bizim oğlanlar:) bir problem yoktur inşallah.

ya varya delirecem tanselim. parayı verırken ılgı süperdı özeller kapandı adam sanki tanımıyor beni. bugun dıyorum ki bu ölçmlerde tutarsızlık yok mu biri 36 biri 38 biri 40 hafta ölçümü nerdeyse eeee iri bebek işte diyor. :(

babsına çektı bzımkı o da koca kafalı...

az yeseydin şeker bende çok yemişim kıpırdıycak halim yok uyku uyku uyku hepimizin genel problemi:uyku:

kız az da yıyorum. çok az beşamel soslu tavuklu karnabaharla, salata yedım sadece. su içsem rahatsız edıyor şekerım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum hani türkçe mat.öle olsa anlıcam sınavdan öle almıstır dicem.resim ile müzik öle olunca sasırdım. acaba bu rakamla ifade edilen notların bi önemi varmıki.bizde bi tek 5 vardı bunlar 100 üstünden değerlendiriliyorlar..8 senenin toplamı mı önemliki ortalama olarak? laylamm sen bilin oğlan büyük senin.nasıl oluyo desene bana..

valla yeni sistemleri hiç bilmiyorum be tatlım.En son kardeşim döneminde takip ettim ben bu not işlerini ki kendisi de Allah ömür versin 25 yaşında şu an :D

Gökçem senin sıkıldığın konu bendede var..Benimde doktorum özelini kapattı, artık doğumevinde. Ultrason felan berbat..bende doktorumun eşi başkent üniversite hastanesinde ıraya gidicem, doğumumu orda yaptıracağım..
Senin bebeğinde kafa çapı benimki gibi büyük. benimkide 2 hafta önden gidiyor.
Koca kafalı bizim oğlanlar:) bir problem yoktur inşallah.

Canım başken üni.istanbul hastanesinde ben şekerimi,tiroitimi takip ettim.
Kalp doktorum da orda,tansiyonumu kontrol eden.Ben çok memnun kalmıştım,iyi bir hastaneydi....
Ankarada mı doğum yapmayı düşünüyosun?

maalesef devlet hastanelerinde bazen böyle ilgisizlik, baştansavmacılık durumları olabiliyo :(
doktor aynı doktor ama baktığı yer değişince bambaşka biri olabiliyo

kalp atışları 120-160 arasıysa normal o zaman...
kasılmalarda bir tane 60 varsa sorun değil.ama eğer düzenliyse sıkıntı olabilir ki, nst çeken illa söylerdi sana düzenli olsa canım...
Peki o kasılmanın olduğu an kalp atışı hızlanmış mı bebeğin?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya varya delirecem tanselim. parayı verırken ılgı süperdı özeller kapandı adam sanki tanımıyor beni. bugun dıyorum ki bu ölçmlerde tutarsızlık yok mu biri 36 biri 38 biri 40 hafta ölçümü nerdeyse eeee iri bebek işte diyor. :(

kız az da yıyorum. çok az beşamel soslu tavuklu karnabaharla, salata yedım sadece. su içsem rahatsız edıyor şekerım.

az kaldı gökçecim, biraz daha sabır.
bende sezeryan ile doğum yapıcam öyle görünüyor.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

aaaa bu kadar hafif yemekler yeme kız hasta olursun:) gökçem benim büyük oğlana ultrasonda dr bakıyodu bana döndü bu bebek uzaylı gibi birşey kafa kocaman vücut küçük ben ağlamaklı bir sesle ne anormalmi çocuğum dedim o sırada eşim kapıyı çaldı girebilirmiyim diye dr bi ona bi ultrasona baktı yok yok normalmiş sadece babaya benziyomuş dedi manyak adam bana kalp krizi geçirtecekti:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gökçee kaçtır yazıyom.cevapta yazmıyon kuzum..sıkma canını.koca kafalılar yakısıklı olur.ondan öle cıkıyodur annesi..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
valla yeni sistemleri hiç bilmiyorum be tatlım.En son kardeşim döneminde takip ettim ben bu not işlerini ki kendisi de Allah ömür versin 25 yaşında şu an :D

Canım başken üni.istanbul hastanesinde ben şekerimi,tiroitimi takip ettim.
Kalp doktorum da orda,tansiyonumu kontrol eden.Ben çok memnun kalmıştım,iyi bir hastaneydi....
Ankarada mı doğum yapmayı düşünüyosun?

maalesef devlet hastanelerinde bazen böyle ilgisizlik, baştansavmacılık durumları olabiliyo :(
doktor aynı doktor ama baktığı yer değişince bambaşka biri olabiliyo

kasılmalarda bir tane 60 varsa sorun değil.ama eğer düzenliyse sıkıntı olabilir ki, nst çeken illa söylerdi sana düzenli olsa canım...

Yok canım konyadada başkent üniversitesi hastanesi var. doktorumun eşide orda doçent yarın ona gideceğim. doktorum özeller kapanınca doğumevinde çalışıyor, orada doğum yapmam çok zor:) acayip bir ortam ya doğumevleri...heryer kokuyor:( bu saatten sonra doktorumu değiştirmek istemezdim ama onun eşide konyada çok iyi bir doktor.. bakalım kısmet artık..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
terbiyesiz adam özel olmadığı için mi böle yaptı.sana bişiy demedi? sen cok mu sıktın canını tatlım? ya bu zamana kadar yolundaydı gökçem.bişey yoktur.belkide seni mecbur kılmak için öle bi açıklama yapmamıstır.sen ferah tut içini..

tam terbiyesiz nazom... gel kız dövek :)

evet hızlanmış sonra normal seyrinin de altına düşmüş sonra tekrar 140 lara ulaşmış.. öyle gitmiş.

az kaldı gökçecim, biraz daha sabır.
bende sezeryan ile doğum yapıcam öyle görünüyor.

kafa kocaman şekerim naparsın o kadar yırtttım kendımı normal dıye yavrumun kafası şimdiden 40 haftalık bebek boyutunda... varyaa bende bildiğin kuş kafalıymdır. çeke çeke kafası çektı babsına pehhh...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tam terbiyesiz nazom... gel kız dövek :)

evet hızlanmış sonra normal seyrinin de altına düşmüş sonra tekrar 140 lara ulaşmış.. öyle gitmiş.

kafa kocaman şekerim naparsın o kadar yırtttım kendımı normal dıye yavrumun kafası şimdiden 40 haftalık bebek boyutunda... varyaa bende bildiğin kuş kafalıymdır. çeke çeke kafası çektı babsına pehhh...

kafa büyük olunca normal doğumu ben hiç düşünemiyorum..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

aaaa bu kadar hafif yemekler yeme kız hasta olursun:) gökçem benim büyük oğlana ultrasonda dr bakıyodu bana döndü bu bebek uzaylı gibi birşey kafa kocaman vücut küçük ben ağlamaklı bir sesle ne anormalmi çocuğum dedim o sırada eşim kapıyı çaldı girebilirmiyim diye dr bi ona bi ultrasona baktı yok yok normalmiş sadece babaya benziyomuş dedi manyak adam bana kalp krizi geçirtecekti:)

laylammmmmm ahahhauhauahuahuahuahau mesajını yüksek sesle onur'a da okudum komaya girdi. ya sız varya kimbilir eşleriniz hakkında daha neler dıyosunuz oralarda dedi... yarıldım beeeeeeeeeeeeeeeee... ahahauauhauahuahuahuaa süpermiş yaaaa....

gökçee kaçtır yazıyom.cevapta yazmıyon kuzum..sıkma canını.koca kafalılar yakısıklı olur.ondan öle cıkıyodur annesi..

yazdım bebişim. gecen irem'ın bı fotosu vardı bayıldım ya. artissss arkaya yaslanmış bi havalar bi tripler. onu koysana kız moralim düzelsin azıcık. aynı ben kız o:)))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar