2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay ne biliyim ya durup dururken neden böyle bişi istedi anlamadım. renkli dopplermış. kadın da nemrut bişi soruyosun tersliyor. çok canım sıkkın.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bilmıyorum burda özeller kapandı. her zamanki dr'uma gıdıyorum. özeli kapanınca hastanede bakıyor ama güya bakıyor :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çıkayım da uğrarım millet burdaysa sohbet ederız azıcık. özledım sızı zilliler. muck...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
oooooooooo kimler varmış burda gececi arkadaşlar vardıyaya mı gelmişler acep:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay ne biliyim ya durup dururken neden böyle bişi istedi anlamadım. renkli dopplermış. kadın da nemrut bişi soruyosun tersliyor. çok canım sıkkın.

babuş bi özel hastaneye yada doktora gidip hem sonuçlarını göstersen hem de tekrar muayene olsan? ben ölçülerde pek sorun olduğunu sanmıyorum gerçi, bebek iri olduğundan gibi geliyor ama tabi doktor da baksa iyi olurdu.
kansızlığının sorun olacağını sanmam ama bol protein bazlı beslenmende fayda olabilir.
nst'yi de yorumlardık aslında,tarayıp ekleme imkanın var mı?
Yada kendin de bakıp bize söylesen olur bebeğin kalp atışları 120-160 arasında mı zigzaglar şeklinde? arada bir de artışlar yapmalı kısa süreli?
En üstteki grafik bebeğin kalp atışları.
En alttaki de rahim kasılmaları. Rahim kasılmalarında 20yi geçen kasılma var mı değer olarak?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
çok moralim bozuk çok. bugün saat 9 da kontrole gittim. tam akşam 4 te evdeydım. benden idrar kan, detaylı ultrason (renkli doppler yazmış ama gayet sıyah beyazdı yanisi) ve nst istedi dr'um. idrar'da epitel bol, bakteri yer yer görüldü. kan'da; RBC 3.61, HGB:11.6, HCT:33.6 çıktı. hepsi düşük yani. :(

nst'de ne çıktığını söylemedi ama cumaya tekrar geleceksin nst'ye dedi bana.
ultrasonda; bebeğin ölçümleri çok farklı çıktı:(

normalde sat'a göre bugun 36. haftama girdim. ama ultrasonda; BDP:38 hafta 1 gün, HC:39 Hafta 5 gün çıktı. baş geliş. Grade 3 safhasındaymış. anlamadım salak dr'um da bişi demedi.

özeller kapandı mal gibi devlete gıdp bı bok anlamadan gerı dönüyorum. bu ölçüler de anormallik yok mu:(

sinirim altüst oldu.
hoşgeldin gökçem bence de bozma moralini bebeğin iri oluşundandır nst yede günün yakın doğum şekline karar vermek için tekrar çağırmıştır için rahat etmesi için sen sorsaydın keşke herşey normalmi diye

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu durumda sezoş en mantıklısı gibi görünüyor, tabiki bizden iyi doktorun bilir babuşum, ben doktor ne derse onu dinlicem bakalım yarın bana doğum hakkında birşey diyecek mi..Yalnız 23 Ocak biraz geç gibi geldi bana.

Valla azoşum işte ben de doktor ne derse onu dinliyorum,inşallah hakkımızda hayırlısıdır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar