ay ne biliyim ya durup dururken neden böyle bişi istedi anlamadım. renkli dopplermış. kadın da nemrut bişi soruyosun tersliyor. çok canım sıkkın.
kızlar burda mısınız? onur geldi bi yemek yiyelim gelecem burdaysanız?
kızlar burda mısınız? onur geldi bi yemek yiyelim gelecem burdaysanız?
Nazom burgerin yanında kola da içtin mi
oooooooooo kimler varmış burda gececi arkadaşlar vardıyaya mı gelmişler acep
ay ne biliyim ya durup dururken neden böyle bişi istedi anlamadım. renkli dopplermış. kadın da nemrut bişi soruyosun tersliyor. çok canım sıkkın.
mesaiye kaldık canım...
sen naparsın?
oooooooooo kimler varmış burda gececi arkadaşlar vardıyaya mı gelmişler acep
hoşgeldin gökçem bence de bozma moralini bebeğin iri oluşundandır nst yede günün yakın doğum şekline karar vermek için tekrar çağırmıştır için rahat etmesi için sen sorsaydın keşke herşey normalmi diyeçok moralim bozuk çok. bugün saat 9 da kontrole gittim. tam akşam 4 te evdeydım. benden idrar kan, detaylı ultrason (renkli doppler yazmış ama gayet sıyah beyazdı yanisi) ve nst istedi dr'um. idrar'da epitel bol, bakteri yer yer görüldü. kan'da; RBC 3.61, HGB:11.6, HCT:33.6 çıktı. hepsi düşük yani.![]()
nst'de ne çıktığını söylemedi ama cumaya tekrar geleceksin nst'ye dedi bana.
ultrasonda; bebeğin ölçümleri çok farklı çıktı![]()
normalde sat'a göre bugun 36. haftama girdim. ama ultrasonda; BDP:38 hafta 1 gün, HC:39 Hafta 5 gün çıktı. baş geliş. Grade 3 safhasındaymış. anlamadım salak dr'um da bişi demedi.
özeller kapandı mal gibi devlete gıdp bı bok anlamadan gerı dönüyorum. bu ölçüler de anormallik yok mu![]()
sinirim altüst oldu.
Bu durumda sezoş en mantıklısı gibi görünüyor, tabiki bizden iyi doktorun bilir babuşum, ben doktor ne derse onu dinlicem bakalım yarın bana doğum hakkında birşey diyecek mi..Yalnız 23 Ocak biraz geç gibi geldi bana.
selam layla nöörüyon
anladım tatlımm.hayırlısı olsun.tek sağ salim doğsunlarda nasıl doğmak isterlerse artık..
Valla azoşum işte ben de doktor ne derse onu dinliyorum,inşallah hakkımızda hayırlısıdır...