nörüyüm babuş tv seyrediyorum oğlan sınava çalışıyor eşim gelmedi sen nörüyon
Nöriim laylam işte tv seyrediorum ben de eşimle,annemle...
Eşim şu an telefonda birini çaya davet ediyo ben de kıl oluyom
nörüyüm babuş tv seyrediyorum oğlan sınava çalışıyor eşim gelmedi sen nörüyon
bende yemek yedim tabisi burger değil ben sağlıklı besleniyorum kocam daha gelmedi ona sinirlendim biraz fazla kaçırdım çok rahatsızım nazoooooo
sende geri sayıma başla son 14 gün
sağlıklı arkadasım benim..anamm canım cok cektii napim dayanamadımm...soda iç balım.iyi gelir belkimm
Benim canım da kola istiyo yaaaaa içirmiyolar ama
sağlıklı arkadasım benim..anamm canım cok cektii napim dayanamadımm...soda iç balım.iyi gelir belkimm
mobilyanızı görmeye gelecem nazooo müsait olduğun günde sende bana gel teyzesi odamız çok güzel oldu ama yatağımız eksik
gel canım benimm.müberraa bana hangi gün teşrif ederse ertesinden sen gel bebişim.malum ben koca bir yerlerimi kaldırıp temizlik yapmıyom.evim temiz olsun barim..güle gülee yatsın kayra beybizimde daha şifonyerimiz gelmedi bekliyoz o gün yanlış renk gelmiş.halımız perdemiz de daha tam değil ama idare etcen artık balım..
offffff niye çağırıyo yaaa kız ona babuş doğum yapacak kadına misafirliğe gelmesinler anlayış lütfen
hamileyim desin.insan hamileyken caya misafir cağırırmı? sızlanmaya gelince onlar hamiş misafir cağırmaya gelince bişiycikleri kalmıyoo...
içtimm vallam..bi yerim şişerdi.kızların neresi şişiyodu laylamm sen bilin.yok sen değil aslı bilirdi
bu arada irem tepemde yusuf yusuf kızlar notlar verilmiş nete.şimdik bakcezz bakalım.
tamam bu hafta geleyimde iki lafın belini kıralımbana yarın gelecek salon duvarını silecek sanada çarşamba gelmiyomu ?yatağı internetten sipariş verdim inşallah çabuk gelir ama odamızı mutlaka görmeni istiyorum
Gelmicek sanırsam
Aman iyi bari.....
Ay evet ya nazom,işlerine geldimi aşererler, naz yaparlar, her yerleri ağrır,misafir çağırmaya gelince hamile olsunlar asıl....
Ay hadi inşallah güzel notlardır
Gelmicek sanırsam
Aman iyi bari.....
Ay evet ya nazom,işlerine geldimi aşererler, naz yaparlar, her yerleri ağrır,misafir çağırmaya gelince hamile olsunlar asıl....
yemekten somra hepten komaya giriyorum. 10 gündür uyku namına bişi yok geceleri napıcam bilmıyorum
canım müberra bu beni cok kaale almıyo sanırsam carsamba diyoz persembe geliyo.canı nasıl isterse hatunun.konusuruz..hemen gelir netten inşallah..
ohh iyi gelmesinlerr ne işleri var..notlarımızı ilginç vermiş öğretmeni.hepsi 100 resim müzik 90-95 ne alaka onu anlamadım..ikisinide cok severek yapıyo.eserekli karıı öle denk geldi demekki..
tükürücem böle ödevin içine sabahtan beri şiir arıyorum bee.sağlık,cevre.bi de bana not versinler.her haltı ben arastırıyorum.notlar karne hediyeleri ireme..ben baba olmak istiyorummmmmmmmm......
yemekten somra hepten komaya giriyorum. 10 gündür uyku namına bişi yok geceleri napıcam bilmıyorum
oh tebrikler nazom.
kız 90-95 süper işte daha nolsun maşallah