2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nöriim laylam işte tv seyrediorum ben de eşimle,annemle...
Eşim şu an telefonda birini çaya davet ediyo ben de kıl oluyom :D:D

hamileyim desin.insan hamileyken caya misafir cağırırmı? sızlanmaya gelince onlar hamiş misafir cağırmaya gelince bişiycikleri kalmıyoo...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

mobilyanızı görmeye gelecem nazooo müsait olduğun günde sende bana gel teyzesi odamız çok güzel oldu ama yatağımız eksik

gel canım benimm.müberraa bana hangi gün teşrif ederse ertesinden sen gel bebişim.malum ben koca bir yerlerimi kaldırıp temizlik yapmıyom.evim temiz olsun barim..güle gülee yatsın kayra bey:evet: bizimde daha şifonyerimiz gelmedi bekliyoz o gün yanlış renk gelmiş.halımız perdemiz de daha tam değil ama idare etcen artık balım..:evet:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
gel canım benimm.müberraa bana hangi gün teşrif ederse ertesinden sen gel bebişim.malum ben koca bir yerlerimi kaldırıp temizlik yapmıyom.evim temiz olsun barim..güle gülee yatsın kayra bey:evet: bizimde daha şifonyerimiz gelmedi bekliyoz o gün yanlış renk gelmiş.halımız perdemiz de daha tam değil ama idare etcen artık balım..:evet:

tamam bu hafta geleyimde iki lafın belini kıralım:)bana yarın gelecek salon duvarını silecek sanada çarşamba gelmiyomu ?yatağı internetten sipariş verdim inşallah çabuk gelir ama odamızı mutlaka görmeni istiyorum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

offffff niye çağırıyo yaaa kız ona babuş doğum yapacak kadına misafirliğe gelmesinler anlayış lütfen

Gelmicek sanırsam :D
Aman iyi bari.....
hamileyim desin.insan hamileyken caya misafir cağırırmı? sızlanmaya gelince onlar hamiş misafir cağırmaya gelince bişiycikleri kalmıyoo...

Ay evet ya nazom,işlerine geldimi aşererler, naz yaparlar, her yerleri ağrır,misafir çağırmaya gelince hamile olsunlar asıl....

içtimm vallam..bi yerim şişerdi.kızların neresi şişiyodu laylamm sen bilin.yok sen değil aslı bilirdi:evet::evet:

bu arada irem tepemde yusuf yusuf kızlar notlar verilmiş nete.şimdik bakcezz bakalım.

Ay hadi inşallah güzel notlardır

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

tamam bu hafta geleyimde iki lafın belini kıralım:)bana yarın gelecek salon duvarını silecek sanada çarşamba gelmiyomu ?yatağı internetten sipariş verdim inşallah çabuk gelir ama odamızı mutlaka görmeni istiyorum

canım müberra bu beni cok kaale almıyo sanırsam carsamba diyoz persembe geliyo.canı nasıl isterse hatunun.konusuruz..hemen gelir netten inşallah..
Gelmicek sanırsam :D
Aman iyi bari.....

Ay evet ya nazom,işlerine geldimi aşererler, naz yaparlar, her yerleri ağrır,misafir çağırmaya gelince hamile olsunlar asıl....

Ay hadi inşallah güzel notlardır

ohh iyi gelmesinlerr ne işleri var..notlarımızı ilginç vermiş öğretmeni.hepsi 100 resim müzik 90-95 ne alaka onu anlamadım..ikisinide cok severek yapıyo.eserekli karıı öle denk geldi demekki..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yemekten somra hepten komaya giriyorum. 10 gündür uyku namına bişi yok geceleri napıcam bilmıyorum :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
tükürücem böle ödevin içine sabahtan beri şiir arıyorum bee.sağlık,cevre.bi de bana not versinler.her haltı ben arastırıyorum.notlar karne hediyeleri ireme..:durbun: ben baba olmak istiyorummmmmmmmm......

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım müberra bu beni cok kaale almıyo sanırsam carsamba diyoz persembe geliyo.canı nasıl isterse hatunun.konusuruz..hemen gelir netten inşallah..

ohh iyi gelmesinlerr ne işleri var..notlarımızı ilginç vermiş öğretmeni.hepsi 100 resim müzik 90-95 ne alaka onu anlamadım..ikisinide cok severek yapıyo.eserekli karıı öle denk geldi demekki..

oh tebrikler nazom.
kız 90-95 süper işte daha nolsun maşallah

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
tükürücem böle ödevin içine sabahtan beri şiir arıyorum bee.sağlık,cevre.bi de bana not versinler.her haltı ben arastırıyorum.notlar karne hediyeleri ireme..:durbun: ben baba olmak istiyorummmmmmmmm......

bütün performans ödevleri benim ve babasını ama bize not vermiyorlar en azından bi plaket bekliyorum yetkililerden nazomm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yemekten somra hepten komaya giriyorum. 10 gündür uyku namına bişi yok geceleri napıcam bilmıyorum :(

Gökçem senin sıkıldığın konu bendede var..Benimde doktorum özelini kapattı, artık doğumevinde. Ultrason felan berbat..bende doktorumun eşi başkent üniversite hastanesinde ıraya gidicem, doğumumu orda yaptıracağım..
Senin bebeğinde kafa çapı benimki gibi büyük. benimkide 2 hafta önden gidiyor.
Koca kafalı bizim oğlanlar:) bir problem yoktur inşallah.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
oh tebrikler nazom.
kız 90-95 süper işte daha nolsun maşallah

babuşum hani türkçe mat.öle olsa anlıcam sınavdan öle almıstır dicem.resim ile müzik öle olunca sasırdım. acaba bu rakamla ifade edilen notların bi önemi varmıki.bizde bi tek 5 vardı bunlar 100 üstünden değerlendiriliyorlar..8 senenin toplamı mı önemliki ortalama olarak? laylamm sen bilin oğlan büyük senin.nasıl oluyo desene bana..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar