2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Vallahi nazocum öğlende uyumuyorum. hiç uykum yok. normal zamandada pek uykuyu sevmezdim, şimdi hiç istemiyorum..

demi nazocum. benimkide kocakafalı:)

işin şakası, bu uyku benide mahvediyor..gece oturuyorum öle ibibik kusu gibi..eşimide oturma odasına getiriyorum o da yanımda yatıyor.rahat yatmasına gıcık oluyorum yatakta...:dill: arkadasımın oğluna doğana kadar bu bebeğin kafası cok büyük dedi durdu doktoru.hakkatten oğlan koca kafalı,ama cok tatlıydı doğduğunda şimdi de koca çeneli oldu:evet:hiç susmuyor kaan bey..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
laylammmmmm ahahhauhauahuahuahuahau mesajını yüksek sesle onur'a da okudum komaya girdi. ya sız varya kimbilir eşleriniz hakkında daha neler dıyosunuz oralarda dedi... yarıldım beeeeeeeeeeeeeeeee... ahahauauhauahuahuahuaa süpermiş yaaaa....

yazdım bebişim. gecen irem'ın bı fotosu vardı bayıldım ya. artissss arkaya yaslanmış bi havalar bi tripler. onu koysana kız moralim düzelsin azıcık. aynı ben kız o:)))

o zaman kocaları alırken kafalarına bakmak lazımmışş kocaman mı diyehahahah.(ahh azom ahh sen olaydın ben bi pas ataydım sen gol yapaydın muhahaha.)

iremi bende sana benzetiyorum zaten.cene bi milyon hazır cevap...tüylü bamyalar sizi..-rgulu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
işin şakası, bu uyku benide mahvediyor..gece oturuyorum öle ibibik kusu gibi..eşimide oturma odasına getiriyorum o da yanımda yatıyor.rahat yatmasına gıcık oluyorum yatakta...:dill: arkadasımın oğluna doğana kadar bu bebeğin kafası cok büyük dedi durdu doktoru.hakkatten oğlan koca kafalı,ama cok tatlıydı doğduğunda şimdi de koca çeneli oldu:evet:hiç susmuyor kaan bey..

bana böyle mesajlarla gel nazom keyfimi yerine getırdın kız :)))

o zaman kocaları alırken kafalarına bakmak lazımmışş kocaman mı diyehahahah.(ahh azom ahh sen olaydın ben bi pas ataydım sen gol yapaydın muhahaha.)

iremi bende sana benzetiyorum zaten.cene bi milyon hazır cevap...tüylü bamyalar sizi..-rgulu

azo olsa, kesin; " evet kafa çok önemli bi ölçüde olmalı" derdi zilli:) hatuna ver malzemeyi yoğurup yoğurup patlatsın bombaları...

dötünü yerim ben o irem'in yaaaaaa.... kız alıp gelsene bana o'nu...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yok canım konyadada başkent üniversitesi hastanesi var. doktorumun eşide orda doçent yarın ona gideceğim. doktorum özeller kapanınca doğumevinde çalışıyor, orada doğum yapmam çok zor:) acayip bir ortam ya doğumevleri...heryer kokuyor:( bu saatten sonra doktorumu değiştirmek istemezdim ama onun eşide konyada çok iyi bir doktor.. bakalım kısmet artık..

Ben istanbuldaki hastaneden çok memnun kaldım canım,inşallah konyadaki de çok iyidir.Ama ortalamanın epey üzeri elit bir hastane diye değerlendirmiştik eşimle.
Benim de son dakika hastanem değişti.Doktorum medical parkla anlaşamasını yenilemedi.Tam gün yasasını uygulamak istemiş medical park aynı devlet hastaneleri gibi, doktorum da sadece muayenehanede çalışmak istiyor sadece doğumları için özel hastaneyle anlaşıyor.Tam da benimsemiştim hastaneyi....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bana böyle mesajlarla gel nazom keyfimi yerine getırdın kız :)))

azo olsa, kesin; " evet kafa çok önemli bi ölçüde olmalı" derdi zilli:) hatuna ver malzemeyi yoğurup yoğurup patlatsın bombaları...

dötünü yerim ben o irem'in yaaaaaa.... kız alıp gelsene bana o'nu...

sen adeni alıp ankaraya gel.koca kafalı oğlunu yeriz biz.-rgulu..herif kasketi takarsın kız ne güsel işte kafası büyük olarsa.:evet:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ay ağlıcam ya internette suyun azalmasına bebek anomolisi falan yazıyo gerçi bizimki sınırda iice az değğil üff :(

döfcem sizii heee..netten okuyup okuyup içlerini karartıyo bunlar.kızım sen doğurdun doğuracan ne anomalisi.su bu azalacak tabikisi birden patlayacak hali yok ya..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay ağlıcam ya internette suyun azalmasına bebek anomolisi falan yazıyo gerçi bizimki sınırda iice az değğil üff :(

Canım son günlerde azalma anomaliye işaret değil benim bildiğim.
O daha gebeliğin ortalarında olan azalmalar.
Doktorun sana bişey demediyse netten araştırma bence.Biz düz mantıkla,tek parametre değerlendirerek bakıyoruz, ama bi teşhis koymak için bir çok parametre değerlendiriliyor...
Bilmeden moralimizi gereksiz yere bozuyoruz.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşa katılıyorum hayatım... takma kafana bişi olsa dr müdahale eder. artık bizim doğumlarımız geldi bebişim... o daha erken su kayıpları için...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
anamm hatunların bacaklarına bakın.almeda denen hatuna bakın bee.benim bacaklarım ne renkti acaba? kıldan gözükmüyo dermişim..ıyy iğrenççimm:cokkomik::cokkomik:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ya ne anamolisi canım ya.. sen zaten son haftalardasın, suyun azalması doğumun biraz erken olması olabilir. zaten bebişler gelişimlerini tamamladı..
moralini bozma be tatlım..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Canım son günlerde azalma anomaliye işaret değil benim bildiğim.
O daha gebeliğin ortalarında olan azalmalar.
Doktorun sana bişey demediyse netten araştırma bence.Biz düz mantıkla,tek parametre değerlendirerek bakıyoruz, ama bi teşhis koymak için bir çok parametre değerlendiriliyor...
Bilmeden moralimizi gereksiz yere bozuyoruz.

bende hiç nete bakmıyorum, o kadar gereksiz bilgi varki.
Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağıımıza almayı nasip etsin..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar