ben de bayıldım hatuna ama miss globe dünya güzeliymiş kendisi
yimin et...abooo..ben bilmiyodum..bende bizim köyün en güzel kızıyım.kızımda köyün en güzel kızının kızı.

anamm hatunların bacaklarına bakın.almeda denen hatuna bakın bee.benim bacaklarım ne renkti acaba? kıldan gözükmüyo dermişim..ıyy iğrenççimm
başım da agrıyor bugün yaa. kızlar Allah'ın gücüne gitmesin ama şu son 1 aydır insanlıktan çıktım ben ya. valla bir an önce doğsun istıyorum artık. alt tarafım sürekli kopuyormuşcasına agrıyor, yavrumun hareketleri canımı yakıyor, alt tarfaımdan cımbızla et çekermiş gibi agrılar giriyor. son 5-6 gündür midem bulanıyor. yanmam zaten 9 aydır bizimle. gece uykusu kalmadı. sabaha karşı dalıyorum günüm gecem karıştı![]()
tansıyonum çok oynuyor, nefes nefeseyim.
al benden de o kadar.giyinmek bile istemiyorum.işkence gibi..az kaldıı..sabır cekiyozz.dimii dimii..başım da agrıyor bugün yaa. kızlar Allah'ın gücüne gitmesin ama şu son 1 aydır insanlıktan çıktım ben ya. valla bir an önce doğsun istıyorum artık. alt tarafım sürekli kopuyormuşcasına agrıyor, yavrumun hareketleri canımı yakıyor, alt tarfaımdan cımbızla et çekermiş gibi agrılar giriyor. son 5-6 gündür midem bulanıyor. yanmam zaten 9 aydır bizimle. gece uykusu kalmadı. sabaha karşı dalıyorum günüm gecem karıştı![]()
tansıyonum çok oynuyor, nefes nefeseyim.
ya babuş televizyondaki kadınları görünce sinirim bozuluyor, kendimi iyice çirkinleşmiş hissediyorum. Muazzez Abacı bile benden güzel gözüküyor
kardeşimle kendisinin hastasıyız. aynı öyle bi geçer zaman ki deki aylin ama çok benziyor. bu daha taş tabisi. bi de özel çorap giyorlarmış bebişim.
ha ben bu bacakla değil özel ubermuhteşem çorap giysem öyle gözükmez o ayrı da ama o çorapların özelliği oymuş. pürüzsüz göstermek. ...
kadının bacak boyu benim toplam boyuma eşit bu arada
bende hiç nete bakmıyorum, o kadar gereksiz bilgi varki.
Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağıımıza almayı nasip etsin..
yimin et...abooo..ben bilmiyodum..bende bizim köyün en güzel kızıyım.kızımda köyün en güzel kızının kızı.h
ya babuş televizyondaki kadınları görünce sinirim bozuluyor, kendimi iyice çirkinleşmiş hissediyorum. Muazzez Abacı bile benden güzel gözüküyor
al benden de o kadar.giyinmek bile istemiyorum.işkence gibi..az kaldıı..sabır cekiyozz.dimii dimii..
hadi hadii tanselcim.o kadar da değil..gördük senii..tüylü bamya kız o
ahha o değil de azo yemek değil toptan masayı yedi zaar. ne yiyor kız bu kaç saat oldu?
çok moralim bozuk çok. bugün saat 9 da kontrole gittim. tam akşam 4 te evdeydım. benden idrar kan, detaylı ultrason (renkli doppler yazmış ama gayet sıyah beyazdı yanisi) ve nst istedi dr'um. idrar'da epitel bol, bakteri yer yer görüldü. kan'da; RBC 3.61, HGB:11.6, HCT:33.6 çıktı. hepsi düşük yani.![]()
nst'de ne çıktığını söylemedi ama cumaya tekrar geleceksin nst'ye dedi bana.
ultrasonda; bebeğin ölçümleri çok farklı çıktı![]()
normalde sat'a göre bugun 36. haftama girdim. ama ultrasonda; BDP:38 hafta 1 gün, HC:39 Hafta 5 gün çıktı. baş geliş. Grade 3 safhasındaymış. anlamadım salak dr'um da bişi demedi.
özeller kapandı mal gibi devlete gıdp bı bok anlamadan gerı dönüyorum. bu ölçüler de anormallik yok mu![]()
sinirim altüst oldu.
tansel'im doğrusun haklısın ama içim içimi yıyor bi de bunlara ek. şimdi bebeğin kafası büyük ya, gözümün önünde garip kafalar şekillenıyor. bugün hastanede kendimi "ayyyy bu bebek güzelmiş buna benzeyebilir,,, aiyyyyy bu çirkin bunun gibi olmasın bebeğim yaaaa" falan diye konuşurken yakaladım. bildiğin kendi iç sesimden korktum ya.
kötü insanlar gibi güzel çirkin ayrımı yapıyorum daha şimdiden.
ooo burası bu saatlerde coşuyormuş da haberim yokmuş. nörüyonuz kızçeler? doğuran var mı doğuran :deli:
adengokce+, bblau+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _HaYaTiM_+
Vuuuuuuu herkişler burda![]()
Biraz geçmiş, biraz şimdi okuyayım bakalım neler olmuş
Kızlar yaaa... Beni sağlık ocağından aradılar öğleden sonra. Saat 5 e geliyodu bi uğradım da. Hemşie karnınız çok sert dedi. Hep mi böyle dedi. Ben de bilmiyorum dikkat etmemiştim, dikkat edeyim bi dedim. Saat 5 ten beri bakıyorum elliyorum, sürekli sepsert yaa... Böyle kabızmışım gibi sert. Taş gibi... Normal midir sizce? Sizin de öyle mi?
ooo burası bu saatlerde coşuyormuş da haberim yokmuş. nörüyonuz kızçeler? doğuran var mı doğuran :deli:
sağolun kızlar yaa rahatladım biraz tek sorun biraz erken olmasıysa tamam
eşim de uyuz etti
ne zaman dizi seretsem telinden internete giriyo ya kamera şakaları ya cem yılmaz vs. bişi izliyo ses son açık ne serettiğimi anlamıyom uyuz oldum tvnu kapadım niye kapadın diyo
sen seretmiyosun ben de serettiğimi anlamıyorum dedim şahin'in odasına gittim
sonra geldim geldiğimde açmış tvnu spor izliyo
ben de internetten prodigy firestarter açtım son ses şok oldu ben yatıyom dedi ii geceler bile demeden gitti anlasın biraz kere dedim kulaklık tak diyeeeee
heee.desenize surda komplekse girip cıkıyom bende..özel corap demek..benim komple gecirmem lazım o coraplardann.a
ben bi mağazanın vitrininde gördüydüm o çoraplardan tek delik vardı bilin bakalım nerdeydiannemede varis için dedim yazık sultanım alsammı ki dediydii
kafası mı büyükmüş
benim ark.ın oğluna da kafası büyük ondan normal doğuramadın dedi
bebek geldi normal bi kafa nesi büyük ki falan olduk
ama rahimden geçmesi için belli büyüklükte olması lazımmış galiba ama bakınca kafa normal oluıyo
ahha o değil de azo yemek değil toptan masayı yedi zaar. ne yiyor kız bu kaç saat oldu?