2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
başım da agrıyor bugün yaa. kızlar Allah'ın gücüne gitmesin ama şu son 1 aydır insanlıktan çıktım ben ya. valla bir an önce doğsun istıyorum artık. alt tarafım sürekli kopuyormuşcasına agrıyor, yavrumun hareketleri canımı yakıyor, alt tarfaımdan cımbızla et çekermiş gibi agrılar giriyor. son 5-6 gündür midem bulanıyor. yanmam zaten 9 aydır bizimle. gece uykusu kalmadı. sabaha karşı dalıyorum günüm gecem karıştı:(

tansıyonum çok oynuyor, nefes nefeseyim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anamm hatunların bacaklarına bakın.almeda denen hatuna bakın bee.benim bacaklarım ne renkti acaba? kıldan gözükmüyo dermişim..ıyy iğrenççimm:cokkomik::cokkomik:

kardeşimle kendisinin hastasıyız. aynı öyle bi geçer zaman ki deki aylin ama çok benziyor. bu daha taş tabisi. bi de özel çorap giyorlarmış bebişim.

ha ben bu bacakla değil özel ubermuhteşem çorap giysem öyle gözükmez o ayrı da ama o çorapların özelliği oymuş. pürüzsüz göstermek. ...

kadının bacak boyu benim toplam boyuma eşit bu arada :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
başım da agrıyor bugün yaa. kızlar Allah'ın gücüne gitmesin ama şu son 1 aydır insanlıktan çıktım ben ya. valla bir an önce doğsun istıyorum artık. alt tarafım sürekli kopuyormuşcasına agrıyor, yavrumun hareketleri canımı yakıyor, alt tarfaımdan cımbızla et çekermiş gibi agrılar giriyor. son 5-6 gündür midem bulanıyor. yanmam zaten 9 aydır bizimle. gece uykusu kalmadı. sabaha karşı dalıyorum günüm gecem karıştı:(

vallahi gökçem bugün tansiyonum düşüktü öyle yattım..az kaldı sabır diyorum.. ama sonucu düşününce bi mutlu oluyorum. bebişlerimiz bizimle olcak inşallah az kaldı canımcım

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

al benden de o kadar.giyinmek bile istemiyorum.işkence gibi..az kaldıı..sabır cekiyozz.dimii dimii..
ya babuş televizyondaki kadınları görünce sinirim bozuluyor, kendimi iyice çirkinleşmiş hissediyorum. Muazzez Abacı bile benden güzel gözüküyor:)

hadi hadii tanselcim.o kadar da değil..gördük senii..tüylü bamya kız o:evet:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tansel'im doğrusun haklısın ama içim içimi yıyor bi de bunlara ek. şimdi bebeğin kafası büyük ya, gözümün önünde garip kafalar şekillenıyor. bugün hastanede kendimi "ayyyy bu bebek güzelmiş buna benzeyebilir,,, aiyyyyy bu çirkin bunun gibi olmasın bebeğim yaaaa" falan diye konuşurken yakaladım. bildiğin kendi iç sesimden korktum ya.

kötü insanlar gibi güzel çirkin ayrımı yapıyorum daha şimdiden.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kardeşimle kendisinin hastasıyız. aynı öyle bi geçer zaman ki deki aylin ama çok benziyor. bu daha taş tabisi. bi de özel çorap giyorlarmış bebişim.

ha ben bu bacakla değil özel ubermuhteşem çorap giysem öyle gözükmez o ayrı da ama o çorapların özelliği oymuş. pürüzsüz göstermek. ...

kadının bacak boyu benim toplam boyuma eşit bu arada :)

heee.desenize surda komplekse girip cıkıyom bende..özel corap demek..benim komple gecirmem lazım o coraplardann.hahahahaa:evet:

ben bi mağazanın vitrininde gördüydüm o çoraplardan tek delik vardı bilin bakalım nerdeydi:evet::evet: annemede varis için dedim yazık sultanım alsammı ki dediydii:cokkomik::cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende hiç nete bakmıyorum, o kadar gereksiz bilgi varki.
Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağıımıza almayı nasip etsin..

Ben önceden çok bakardım artık ben de hiç bakmıyorum...

yimin et...abooo..ben bilmiyodum..bende bizim köyün en güzel kızıyım.kızımda köyün en güzel kızının kızı.hahahahah:evet::evet:

Eheheheh aynen ben de :D Bizim evin en güzel kızıyım ben de :D

ya babuş televizyondaki kadınları görünce sinirim bozuluyor, kendimi iyice çirkinleşmiş hissediyorum. Muazzez Abacı bile benden güzel gözüküyor:)

Eheheheheheheh koptum :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
Aynen aynen.Benim yatak odasındaki dolabım komple ayna her sabah yuvarlanarak yataktan kalkmaya çabalarken kendime bi bakıyorum da ağlayasım geliyo :lilav:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
al benden de o kadar.giyinmek bile istemiyorum.işkence gibi..az kaldıı..sabır cekiyozz.dimii dimii..

hadi hadii tanselcim.o kadar da değil..gördük senii..tüylü bamya kız o:evet:

evet bi tek oradn kurtarıyorum, geçen hafta ağda yaptırdım:) en azından tüylerim yok...

ya biraz önce annem aradı vallahi sinirlendim kapadım telefonu. bana diyorki sen çok sabırsızsın doktora haftasından önce felan aldırtma bebeği. he anne dedim ben gerikalıyım böyle bişey diyeceğim:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
adengokce+, bblau+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _HaYaTiM_+

Vuuuuuuu herkişler burda :D

Biraz geçmiş, biraz şimdi okuyayım bakalım neler olmuş :D

Kızlar yaaa... Beni sağlık ocağından aradılar öğleden sonra. Saat 5 e geliyodu bi uğradım da. Hemşie karnınız çok sert dedi. Hep mi böyle dedi. Ben de bilmiyorum dikkat etmemiştim, dikkat edeyim bi dedim. Saat 5 ten beri bakıyorum elliyorum, sürekli sepsert yaa... Böyle kabızmışım gibi sert. Taş gibi... Normal midir sizce? Sizin de öyle mi?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
çok moralim bozuk çok. bugün saat 9 da kontrole gittim. tam akşam 4 te evdeydım. benden idrar kan, detaylı ultrason (renkli doppler yazmış ama gayet sıyah beyazdı yanisi) ve nst istedi dr'um. idrar'da epitel bol, bakteri yer yer görüldü. kan'da; RBC 3.61, HGB:11.6, HCT:33.6 çıktı. hepsi düşük yani. :(

nst'de ne çıktığını söylemedi ama cumaya tekrar geleceksin nst'ye dedi bana.
ultrasonda; bebeğin ölçümleri çok farklı çıktı:(

normalde sat'a göre bugun 36. haftama girdim. ama ultrasonda; BDP:38 hafta 1 gün, HC:39 Hafta 5 gün çıktı. baş geliş. Grade 3 safhasındaymış. anlamadım salak dr'um da bişi demedi.

özeller kapandı mal gibi devlete gıdp bı bok anlamadan gerı dönüyorum. bu ölçüler de anormallik yok mu:(

sinirim altüst oldu.

yavrum benim oğlan da öyle, napalım kaderimiz buymuş, adamlar illa kestirecek bizi. canları sağolsun. dert etme. nst için cuma tekrar çağırması çok normal.artık haftalarımız ilerledi. bak ben 3 güne gidiyorum artık.afakanlar bastı doktor yüzü görmekten. ama gayet şenim, şakrağım :deli: ay neşelen tatlım, bişi olmaz...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tansel'im doğrusun haklısın ama içim içimi yıyor bi de bunlara ek. şimdi bebeğin kafası büyük ya, gözümün önünde garip kafalar şekillenıyor. bugün hastanede kendimi "ayyyy bu bebek güzelmiş buna benzeyebilir,,, aiyyyyy bu çirkin bunun gibi olmasın bebeğim yaaaa" falan diye konuşurken yakaladım. bildiğin kendi iç sesimden korktum ya.

kötü insanlar gibi güzel çirkin ayrımı yapıyorum daha şimdiden.

gökçem varya adenim doğsun, o sana dünyanın en güzel bebeği gelecek. Anneme göre ben bütün mankenlerden güzelim düşün yani:) annelik ne kadar gözleri kör ediyor..:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
adengokce+, bblau+, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, tansel+, _HaYaTiM_+

Vuuuuuuu herkişler burda :D

Biraz geçmiş, biraz şimdi okuyayım bakalım neler olmuş :D

Kızlar yaaa... Beni sağlık ocağından aradılar öğleden sonra. Saat 5 e geliyodu bi uğradım da. Hemşie karnınız çok sert dedi. Hep mi böyle dedi. Ben de bilmiyorum dikkat etmemiştim, dikkat edeyim bi dedim. Saat 5 ten beri bakıyorum elliyorum, sürekli sepsert yaa... Böyle kabızmışım gibi sert. Taş gibi... Normal midir sizce? Sizin de öyle mi?

benim zaman zaman cok sertleşiyo canım.hep öle değil.ne oluyomuş hep sert olunca?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ooo burası bu saatlerde coşuyormuş da haberim yokmuş. nörüyonuz kızçeler? doğuran var mı doğuran :deli:

gel kız gel sohbet muhabbet o biçim çek bi oturak oturr... çay??

sağolun kızlar yaa rahatladım biraz tek sorun biraz erken olmasıysa tamam

eşim de uyuz etti
ne zaman dizi seretsem telinden internete giriyo ya kamera şakaları ya cem yılmaz vs. bişi izliyo ses son açık ne serettiğimi anlamıyom uyuz oldum tvnu kapadım niye kapadın diyo
sen seretmiyosun ben de serettiğimi anlamıyorum dedim şahin'in odasına gittim
sonra geldim geldiğimde açmış tvnu spor izliyo
ben de internetten prodigy firestarter açtım son ses şok oldu ben yatıyom dedi ii geceler bile demeden gitti anlasın biraz kere dedim kulaklık tak diyeeeee

ehehe tribe bakkk :)))

heee.desenize surda komplekse girip cıkıyom bende..özel corap demek..benim komple gecirmem lazım o coraplardann.hahahahaa:evet:

ben bi mağazanın vitrininde gördüydüm o çoraplardan tek delik vardı bilin bakalım nerdeydi:evet::evet: annemede varis için dedim yazık sultanım alsammı ki dediydii:cokkomik::cokkomik:

agfdsfadfdadaga yarıldımmm.a gafghafghafaha...

kafası mı büyükmüş
benim ark.ın oğluna da kafası büyük ondan normal doğuramadın dedi
bebek geldi normal bi kafa nesi büyük ki falan olduk
ama rahimden geçmesi için belli büyüklükte olması lazımmış galiba ama bakınca kafa normal oluıyo

hee kafası büyük teyzesi. napıcaz bilemıyoz. di mi kız bi gariplik yoktu yani çocukta? ödüm kopuyo valla kafası buyuk deyınce. aklıma koca kafalı garip tipler geliyo falan ödff :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar