2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
netten baktım layla ben, miniko mu ne... fiyatları yazıyordu. henüz yatağında yatamayacağı için erteledik almayı. park yatak da yatacak yaza kadar.

bende yatırmıcam beşik aldımya ama odası hazır olsun istedim rahat edemem yoksa hem gündüzleri orda yatırmayı düşünüyorum odaya alışsın sonra zor oluyor

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar günaydın geldim ama cıkmam lazım esim geliyomus o gitsin giricem tekrar.. öpüyorum herkesi............. :utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

ayyy uyuz şey nasıl tahammül edecen bunlara bence yazın evi değiştirin çok zor ev sahibiyle aynı yerde oturması Allah sana sabır versin gazeteyide ilk defa duydum serecek başka şey kalmamış gibi

sadece bu olsa neyse se,herseye mudahele ediyolar karı-koca..ne evi boyamamıza izin verdiler girerken ne bi civi caktırıyolar..yok evde heryerde halı olcakmıs ayak sesleri duyuluyomus alt kata..
küçük cocuk gelmesinmis yaramazlık yapınca rahatsız oluyolarmıs..kapının onunde 1 cift ayakkabı unutsak iceri alın guzel gorunmuyo diye soyluyolar..birikti artık yani saglam bi dayak istiyo bunlar ya madem sen kiracıyla ugrasamican verme kiraya evini..dedigin gibi havalar duzelsiin durmam ben burda bu ne ya..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

banada sezaryan olacakmış gibi geliyosun hayırlısı benim ayak bileklerimin ikiside şiş ve hiç inmiyorlar benim doktorda çok rahat adam sezaryan olacagıma göre en erken ne zaman olur dedim ona biz karar veremeyiz dedi kim karar verecekse cumhurbaşkanlığından veto almazsak ona bırakacam:gul:

tam çocuğum kilodan vazgeçti, normal şansım arttı derken şimdi de rahim problemli çıktı :deli:

seninki de iyiymiş. benimkine bugün alalım desem alcak, rapora göre 38.haftadayız ya, bana diyorki "bu bebek zaten raporunla aynı gidiyor, küçük sayılmaz, artık doğum şekline de sen karar ver" :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
sadece bu olsa neyse se,herseye mudahele ediyolar karı-koca..ne evi boyamamıza izin verdiler girerken ne bi civi caktırıyolar..yok evde heryerde halı olcakmıs ayak sesleri duyuluyomus alt kata..
küçük cocuk gelmesinmis yaramazlık yapınca rahatsız oluyolarmıs..kapının onunde 1 cift ayakkabı unutsak iceri alın guzel gorunmuyo diye soyluyolar..birikti artık yani saglam bi dayak istiyo bunlar ya madem sen kiracıyla ugrasamican verme kiraya evini..dedigin gibi havalar duzelsiin durmam ben burda bu ne ya..
valla sabır versin onlara şöyle deli ağzına geleni söyleyen bi kiracı lazım mum gibi olurlar sinir hastası olur insan

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
netten baktım layla ben, miniko mu ne... fiyatları yazıyordu. henüz yatağında yatamayacağı için erteledik almayı. park yatak da yatacak yaza kadar.

vallahi senin bu ev sahibi normal değil... en kısa zamanda taşının bence canım ya, çekilmez bunlar.

evet tasınırım ben burdan hele bi yaz gelsin hem havalar duzelsin hem bebis kendini toparlamıs olur azcık durmicam burda bu ne ya..gormemisin evi olmus ... gerizekalı bide karı koca hacı bunlar ha..
:protesto:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
tam çocuğum kilodan vazgeçti, normal şansım arttı derken şimdi de rahim problemli çıktı :deli:

seninki de iyiymiş. benimkine bugün alalım desem alcak, rapora göre 38.haftadayız ya, bana diyorki "bu bebek zaten raporunla aynı gidiyor, küçük sayılmaz, artık doğum şekline de sen karar ver" :D

bence kendini hiç strese sokma sezaryanda kötü değil sadece iyileşme sürecin uzuyor sat a göre kaç haftalıksın?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

bende yatırmıcam beşik aldımya ama odası hazır olsun istedim rahat edemem yoksa hem gündüzleri orda yatırmayı düşünüyorum odaya alışsın sonra zor oluyor

bizim odamız soğuk, yaza kadar yatıramam. ama böyle de kel gibi kaldı oda haklısın :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;
benim bugün tansiyonum çok düşük evdeyim..yarında doktor kontrolüm var.. bakalım ne diyecek..
ya ben 36+1 haftalığım, bebiş önceki haftalara göre daha az hareketli gibi geliyor. Dün çok korktum, hemen bi hastaneye gittik NST yapıldı, şükür iyi.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canımcım doktor seni önce erken doğuma alıştırdı, şimdide zamanında gelir diyor. İşte ne olacağı belli olmuyor ama şükür bebişin iyiymiş. senle aynı haftadayız, bende 36+1 haftalığım. bende sezeryan olcam galiba. Öyle görünüyor.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Merhaba Kızlar;
benim bugün tansiyonum çok düşük evdeyim..yarında doktor kontrolüm var.. bakalım ne diyecek..
ya ben 36+1 haftalığım, bebiş önceki haftalara göre daha az hareketli gibi geliyor. Dün çok korktum, hemen bi hastaneye gittik NST yapıldı, şükür iyi.

geçmiş olsun canım neyseki herşey yolundaymış yat dinlen bari

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yemeğimi yedimde geldim şükür doydum:D
tanselcim yat dinlen biraz ya yoruldun bu aralar ondandır bişeycik olmaz inşallah
mannakcım rabbim daha beterind:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bu ne ya yazdığımın yarısı çıkmamış allah allah:(:(
mannakcım büyük geçmiş olsun rabbim daha beterlerinden korusun inşallah iyikide sen yoktun arabada çok korkardın herşeyde vardır bir hayır işte.tuğbişlede çok tatlı çıkmışsınız maşallah sabah anlattı neler yaptığınızı:D:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar dra gittim
nstye girdim
sonra da kontrole
nstde sancı yok yine
ama suyum iyice azalmış sadece bi kesede su var dedi bilmemkaç milim mi santim mi unuttum
eşim de dedi ki bi tehlikesi var mı
bi tehlikesi yomk ama erken doğum yaparız her an herşey olabilir suyun da gelebilir sancın da dedi
normal doğuma müsaitmiyim dedim
müsaitsin ama normal sancısını beklemez suni verilmesi lazım dedi
alttan su gelmesi var mı dedi
bazen kıvamsız su gibi bişey geliyo dedim
çatala geç gelen suysa yarın doğurturuz dedi
neyyyyyyyyyyyyyyyyyy diye höykürdüm :sok
ben heren herşey olabilir sen ne diyosun dedi
sona yaklaştık artık dedi :iyyyy:
çatala geçtim demir sopa gibi bişeyle bişiler yaptı sıkma kendini dedi
aslında acımıyo ama niye sıkıyosam bilmiyom
sonra baktı su değil akıntı dedi
uzun çubuk gibi olan bi ilaç verdi
akşamlar içeri sıkcakmışım
perşembe günü yine gidiyom yine nst
çok korkuyorum ben galiba 1 hafta içinde doğurcam
kaçacak yer de yok valla girdi mecbur çıkacak
hep böle kalcak gibiydim :acep:
çok strese girdim ya napcamı valla bilmiyom
idrar ve kan verdim ayağımdaki şişlikler için offf Allahım

masallah canım ogluna doktorun yakın takip etmesi iyi bişey bence.. artık hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun canım...

doktora göre değişiyor heralde benim de 11 yıl oldu bakalım bunda kaç gün kalacaz gazını çıkarabiliyorsan sorun yok demekmiş dr öyle demişti

ayy masallah canım okadar buyukmuydu minnos oglun masallah....

sağolun kızlar giyince çok şeker gözüktü gözüme ne bileyim aldım bende..ben yemek yiyim geliyim öptüm siziiiiiiiiiiii

güle güle giy cok tatlı...
Saol Lilacscım, inşallah atlatırım... Şuan sürekli dua ediyorum geçsin diye. Çünkü hamileliğinin son döneminde gribal enfeksiyona yakalanan annelerin bu rahatsızlıklarını bebeklerine bulaştırma ihtimalleri çok yüksekmiş :(
.

canım cok gecmiş olsun yaa.. insallah toparlarsın kendini ama bak dinlenmeyi ihmal etme minnos...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Merhaba Kızlar;

bende bugun tam 36+1 oldum.. önceki haftalara göre azalması normal ama cok az geliyorsa doktorunu ara mutlaka... (benim doktor böyle dedi bana)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yok şekerim, sabah kontrolüm vardı. sol taraftan sağa çevirmiş sırtını. doktor "bu böyle hareket ediyorsa gelmeye niyeti yok sanırım"dedi. cumartesi bir daha gitcez. ay artık doktor yüzü görmek istemiyorum. 22 ocak'a kadar bekliycez. sonrası için karar vercez. rahim yumuşamaz, öne dönmezse sezaryana talim olcaz :(

sol ayak bileğim dehşet şişti. normal dedi. milletin iki ayağı davul gibi oluyor, paşa paşa geziyorlar, büyütme dedi :cokkomik: deli benim doktor ya :deli:

gecmiş olsun canım.. hayırlısı olsun artık dogum sekli acısından...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar bende bugün doktora gittim sabah..şükür gelişimi iyi cıktı.
Ama Nst'de duzensiz sancı cıktı ilk defa.. diger etmenler iyi dedi, ama 2 gun sonrası icin tekrar cagırdı.. biraz endişelendim bende dogal olarak...
ilk defa nst duzensiz cıktı... artık hayırlısı olsun..........

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
lilacscım senin zamanda yaklastıkca heyecan artıyodur haliyle...
babussssssss nerdesin minnos............ bana rüyamda vize verdin kendin yoksu.. gökce de yok zaten..........................:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar