2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

günaydınnn azoo sende geldin yehuuuu 3 kişi olduk kızçeler dün mannak teyzemizle buluştuk çok güsel ve keyifli bir gündü avatarımada resmimizi ekledim :utan: umarım birgün sizlerlede görüşürüzzz

slmmmmmmmmm kızlarrr ben geldimmmm
tuğbacığımın dediği gibi gün buluştukk vee çokkk güsel vakit geçirdik yaa
saat nasıl geçmiş hiç anlamadık
muhabbet öyle güzeldikii...

tuğbacımmm cnm benimmm iyiki buluştuk yaaa
seninn gibiii çok tatlı
hemde eşlerle beraber görüşebileğim bi arkadaşım daha olduuuuuu

çoooooooookk öpüom seniiiiiiiii

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Şansa kalmış sanırım Bebikom... Bizim doktor daha bizi anestezi uzmanıyla da görüştürecekmiş ya bakalım ne zaman... İyi düşünelim iyi olsun inşallah...

Güle güle Nazom gene gel özletme kendini :)

evet demi sans artık Allah yardımcımız olsun hepimizin bizde bebeklerimizde sag salim atlatalım insallah :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
slmmmmmmmmm kızlarrr ben geldimmmm
tuğbacığımın dediği gibi gün buluştukk vee çokkk güsel vakit geçirdik yaa
saat nasıl geçmiş hiç anlamadık
muhabbet öyle güzeldikii...

tuğbacımmm cnm benimmm iyiki buluştuk yaaa
seninn gibiii çok tatlı
hemde eşlerle beraber görüşebileğim bi arkadaşım daha olduuuuuu

çoooooooookk öpüom seniiiiiiiii

hoşgeldin nilaycım dün için çok teşekkürler gerçekten bi o kadar daha otursak doyamazdım eşli olması ayrı bir güsel oldu eşimde çok sevdi sizleri daima görüşebiliriz bitanem bebişlerimiz bizi üzmesse sakin çocukar olurlarsa daha da sık olur bu...

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

hoşgeldin nilaycım dün için çok teşekkürler gerçekten bi o kadar daha otursak doyamazdım eşli olması ayrı bir güsel oldu eşimde çok sevdi sizleri daima görüşebiliriz bitanem bebişlerimiz bizi üzmesse sakin çocukar olurlarsa daha da sık olur bu...

evettt canımmm yaaa inşşşş uslu olurlardaa sık sık buluşuruzzz
aaaa ama senin sözün vayyyy çiğköfte yapacan bizeeeee
unutmaa sakınnnnnn:evet:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Heee aradım hastaneyi, eşim giebiliyor mu doğuma diye, doktorunuzun kararı dedi. Taaaam o zaman dedim :D :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evettt canımmm yaaa inşşşş uslu olurlardaa sık sık buluşuruzzz
aaaa ama senin sözün vayyyy çiğköfte yapacan bizeeeee
unutmaa sakınnnnnn:evet:

aboowwww doğurayımda şu sıpayı ilk işim o saten fena aşeriyom etlisini sanada özel sipariş üstüne etsiz yapacak birazda :utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Oooooooh Lidırımla Mannakıma baaaaak ne güzel buluşup sohbetler etmişler :) Allah muhabbetinizi artırsın bacılar :evet:
Ben ve eşim bu arkadaş buluşmalarında çok asosyaliz. Böyle sıcak kanlıyızdır aslında ama, nedense iş sürekli görüşmeye gelince hemen çekiyoz kendimizi. İyi bi huy değil aslında ama naaapalım... :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar bebişimin odasını bitirdim sayılır birtek yatağı kaldı koca Ankara da 80-130 yatak bulamadık akşam internetten sipariş verdim oda gelsin resimini çekip sizinle paylaşacagım:utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ne kadar güzeeelll, benim hayallerim yıkılmıştı :(

off doktor kararına kaldıysak,bizimki cok sert kadın alnaz walla :(

Valla bizimkinin ben "tabi tabi en doğal hakkınız" diyceğini tahmin ediyorum ama, şimdilik sadece tahminden ibaret. Çarşamba randevumuz var. Soralım bakalım ne diyecek. Ama ben olmaz diyeceğini düşünmüyorum. Maşallah çok mülayim doktorumuz. Geçenlerde rüyamda doğum yaptığımı ve doktorumu gördüğümü söylemiştim sizlere. Arıyordum diyordu ki; tamam simuş hanım, sakin olalım. Ben şuan bi doğumdayım, siz sakin sakin hastaneyi arayın yerinizi ayarlasınlar falan diyodu. Adama anlattım nası gülüyo. Diyo rüyada bile iyimserim :D :D Maşallah tekrar, cidden çok sakin bi insan. Zaten öyle olmasa ben en baştan gitmekten vazgeçerdim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oooooooh Lidırımla Mannakıma baaaaak ne güzel buluşup sohbetler etmişler :) Allah muhabbetinizi artırsın bacılar :evet:
Ben ve eşim bu arkadaş buluşmalarında çok asosyaliz. Böyle sıcak kanlıyızdır aslında ama, nedense iş sürekli görüşmeye gelince hemen çekiyoz kendimizi. İyi bi huy değil aslında ama naaapalım... :(

amin cnm amin arısı sizlerle olur inşallah valla biz eşimle arkadaş çok severiz kaynaşmayı gidip gelmeyi bide kafa dengi olunca keyfe diycek yok eve bile girmeyiz yane :D bazı insanlarla bende hemen kaynaşamam ama hakkaten nilay ve eşi hakan abi çok samimi içten ve sıçaklar nede olsa niloşum trakyalı beaa akan abimde kayseriliymiş inşallah güseller güseli kızlarıda onlar gibi güler yüzlü şen bir bebek olur simoşum inanın hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

aboowwww doğurayımda şu sıpayı ilk işim o saten fena aşeriyom etlisini sanada özel sipariş üstüne etsiz yapacak birazda :utan:

oyyy canım benimmmmm tamammmmmm

evett cnm yaa çok güsel olduuu

senin sıcak kanlı olduğun zatn sesinden belliydi cnmm:)

bu arada sanada geçmiş olsun bi iyi olamadın ya

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

amin cnm amin arısı sizlerle olur inşallah valla biz eşimle arkadaş çok severiz kaynaşmayı gidip gelmeyi bide kafa dengi olunca keyfe diycek yok eve bile girmeyiz yane :D bazı insanlarla bende hemen kaynaşamam ama hakkaten nilay ve eşi hakan abi çok samimi içten ve sıçaklar nede olsa niloşum trakyalı beaa akan abimde kayseriliymiş inşallah güseller güseli kızlarıda onlar gibi güler yüzlü şen bir bebek olur simoşum inanın hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum

canımsınnn yaaaaaaa inan akan da çok sevdi siziiii :):)
çok tatlısınızzzzz çokkkk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar bebişimin odasını bitirdim sayılır birtek yatağı kaldı koca Ankara da 80-130 yatak bulamadık akşam internetten sipariş verdim oda gelsin resimini çekip sizinle paylaşacagım:utan:

hadi bakalım en acilinden resimleri istiyoz benim eymenin odasıda yarın geliyomuş üç kağıtcı herif gün atlıyo gidip ümüğünü sıkcam o olcak
canımsınnn yaaaaaaa inan akan da çok sevdi siziiii :):)
çok tatlısınızzzzz çokkkk

sağolsunn herşey karşılıklı hissedilmiş o saman ne mutlu bize ben kaçıyom şimdilik kızlar yemek yimem lasım benimki sinir yaptı tepiyo hadi die gelirim 1 saate bye byeee öptüm hepinizi

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
aaaa tuğbacım dün noldu bilionmuuu

sizden ayrıldıktan sonra
dedik maden kayınpederim gelmio bizde benim anneme gidelim
neyse eşim beni bıraktı babamın yanına gitti
yolda giderken kaza yapmışş
tam onun oturduğu taraftan kapıya vurmuşlarrr yaaa
çok korktummm
iyiki ben arabada yoktumm