2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hadi bakalım en acilinden resimleri istiyoz benim eymenin odasıda yarın geliyomuş üç kağıtcı herif gün atlıyo gidip ümüğünü sıkcam o olcak

bu hafta gösteririm odamızı seninkiler hak etti sallayıp durdular sık kız yardıma geleyimmi?-kizgin

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

hadi bakalım en acilinden resimleri istiyoz benim eymenin odasıda yarın geliyomuş üç kağıtcı herif gün atlıyo gidip ümüğünü sıkcam o olcak

sağolsunn herşey karşılıklı hissedilmiş o saman ne mutlu bize ben kaçıyom şimdilik kızlar yemek yimem lasım benimki sinir yaptı tepiyo hadi die gelirim 1 saate bye byeee öptüm hepinizi

hadi afiyet olsun cmm bende tost yedim ama doymadım yaaa

çok acıkıom bu aralarr

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aaaa tuğbacım dün noldu bilionmuuu

sizden ayrıldıktan sonra
dedik maden kayınpederim gelmio bizde benim anneme gidelim
neyse eşim beni bıraktı babamın yanına gitti
yolda giderken kaza yapmışş
tam onun oturduğu taraftan kapıya vurmuşlarrr yaaa
çok korktummm
iyiki ben arabada yoktumm
iyiki ona bişey olmadı yaaa

çok gecmiş olsunnn...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

sizden ayrıldıktan sonra
çok korktummm

geçmiş olsun Allah korumuş sende benim gibi paniksen iyiki arabada yoktun

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

sizden ayrıldıktan sonra
çok korktummm

geçmiş olsun canım, Rabbim esirgesin. ben çok korkuyorum zaten. hastaneye jet gibi götürüyor eşim :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar star'da üstün dökmenin programı var izlediniz mi hic ? ben bikac kere baktım hosuma gitti hafta ici 13.00 da baslıyo

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben 80*180 alacam yatağı, çekmeceli bölümün altına kadar gelecek, kırk kere değiştirmek istemiyorum, o yüzden yataş a bakmıştık, 350 civarıydı.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

selam hoşgeldin sende ne haberler doğurmadın değilmi?:gul:

yok şekerim, sabah kontrolüm vardı. sol taraftan sağa çevirmiş sırtını. doktor "bu böyle hareket ediyorsa gelmeye niyeti yok sanırım"dedi. cumartesi bir daha gitcez. ay artık doktor yüzü görmek istemiyorum. 22 ocak'a kadar bekliycez. sonrası için karar vercez. rahim yumuşamaz, öne dönmezse sezaryana talim olcaz :(

sol ayak bileğim dehşet şişti. normal dedi. milletin iki ayağı davul gibi oluyor, paşa paşa geziyorlar, büyütme dedi :cokkomik: deli benim doktor ya :deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben 80*180 alacam yatağı, çekmeceli bölümün altına kadar gelecek, kırk kere değiştirmek istemiyorum, o yüzden yataş a bakmıştık, 350 civarıydı.

80-180 hiç düşünmedim aslında oda olabilirdi yok 550 dediler sanırsam çok pahalı geldi sen yenimi baktın

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa ben bu ev sahibini bi gun eve geldiginde bogazlicam ya...ay kadın gazete getirmis bir suru niye biliyomusunuz ?? mutfak dolaplarına sercekmişim ayy sanane yaa ben seylerden sermistim oluyo ya dolap ici icin rulo lar onlardan var..yetmezmis tencereler cizermis bilemm ne aaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir::sinir:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yok şekerim, sabah kontrolüm vardı. sol taraftan sağa çevirmiş sırtını. doktor "bu böyle hareket ediyorsa gelmeye niyeti yok sanırım"dedi. cumartesi bir daha gitcez. ay artık doktor yüzü görmek istemiyorum. 22 ocak'a kadar bekliycez. sonrası için karar vercez. rahim yumuşamaz, öne dönmezse sezaryana talim olcaz :(

sol ayak bileğim dehşet şişti. normal dedi. milletin iki ayağı davul gibi oluyor, paşa paşa geziyorlar, büyütme dedi :cokkomik: deli benim doktor ya :deli:

banada sezaryan olacakmış gibi geliyosun hayırlısı benim ayak bileklerimin ikiside şiş ve hiç inmiyorlar benim doktorda çok rahat adam sezaryan olacagıma göre en erken ne zaman olur dedim ona biz karar veremeyiz dedi kim karar verecekse cumhurbaşkanlığından veto almazsak ona bırakacam:gul:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

80-180 hiç düşünmedim aslında oda olabilirdi yok 550 dediler sanırsam çok pahalı geldi sen yenimi baktın

netten baktım layla ben, miniko mu ne... fiyatları yazıyordu. henüz yatağında yatamayacağı için erteledik almayı. park yatak da yatacak yaza kadar.

yaa ben bu ev sahibini bi gun eve geldiginde bogazlicam ya...ay kadın gazete getirmis bir suru niye biliyomusunuz ?? mutfak dolaplarına sercekmişim ayy sanane yaa ben seylerden sermistim oluyo ya dolap ici icin rulo lar onlardan var..yetmezmis tencereler cizermis bilemm ne aaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir::sinir:

vallahi senin bu ev sahibi normal değil... en kısa zamanda taşının bence canım ya, çekilmez bunlar.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ayyy uyuz şey nasıl tahammül edecen bunlara bence yazın evi değiştirin çok zor ev sahibiyle aynı yerde oturması Allah sana sabır versin gazeteyide ilk defa duydum serecek başka şey kalmamış gibi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar