hadi bakalım en acilinden resimleri istiyoz benim eymenin odasıda yarın geliyomuş üç kağıtcı herif gün atlıyo gidip ümüğünü sıkcam o olcak
bu hafta gösteririm odamızı seninkiler hak etti sallayıp durdular sık kız yardıma geleyimmi?-kizgin
hadi bakalım en acilinden resimleri istiyoz benim eymenin odasıda yarın geliyomuş üç kağıtcı herif gün atlıyo gidip ümüğünü sıkcam o olcak
sağolsunn herşey karşılıklı hissedilmiş o saman ne mutlu bize ben kaçıyom şimdilik kızlar yemek yimem lasım benimki sinir yaptı tepiyo hadi die gelirim 1 saate bye byeee öptüm hepinizi
aaaa tuğbacım dün noldu bilionmuuu
sizden ayrıldıktan sonra
dedik maden kayınpederim gelmio bizde benim anneme gidelim
neyse eşim beni bıraktı babamın yanına gitti
yolda giderken kaza yapmışş
tam onun oturduğu taraftan kapıya vurmuşlarrr yaaa
çok korktummm
iyiki ben arabada yoktumm
iyiki ona bişey olmadı yaaa
çok gecmiş olsunnn...
sizden ayrıldıktan sonra
çok korktummm
geçmiş olsun Allah korumuş sende benim gibi paniksen iyiki arabada yoktun
yataştakilere baktık 500 küsür dediler pahalı geldi idaşta da yoktu istanbul yolu üstündeki mağazasında internetten daha hesaplı bulduk
sizden ayrıldıktan sonra
çok korktummm
merhabaaaaaaaaaa, ne var ne yok kızlar?
geçmiş olsun canım, Rabbim esirgesin. ben çok korkuyorum zaten. hastaneye jet gibi götürüyor eşim
selam hoşgeldin sende ne haberler doğurmadın değilmi?:gul:
ben 80*180 alacam yatağı, çekmeceli bölümün altına kadar gelecek, kırk kere değiştirmek istemiyorum, o yüzden yataş a bakmıştık, 350 civarıydı.
yok şekerim, sabah kontrolüm vardı. sol taraftan sağa çevirmiş sırtını. doktor "bu böyle hareket ediyorsa gelmeye niyeti yok sanırım"dedi. cumartesi bir daha gitcez. ay artık doktor yüzü görmek istemiyorum. 22 ocak'a kadar bekliycez. sonrası için karar vercez. rahim yumuşamaz, öne dönmezse sezaryana talim olcaz![]()
sol ayak bileğim dehşet şişti. normal dedi. milletin iki ayağı davul gibi oluyor, paşa paşa geziyorlar, büyütme dedideli benim doktor ya :deli:
80-180 hiç düşünmedim aslında oda olabilirdi yok 550 dediler sanırsam çok pahalı geldi sen yenimi baktın
yaa ben bu ev sahibini bi gun eve geldiginde bogazlicam ya...ay kadın gazete getirmis bir suru niye biliyomusunuz ?? mutfak dolaplarına sercekmişim ayy sanane yaa ben seylerden sermistim oluyo ya dolap ici icin rulo lar onlardan var..yetmezmis tencereler cizermis bilemm ne aaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir::sinir:
yaa ben bu ev sahibini bi gun eve geldiginde bogazlicam ya...ay kadın gazete getirmis bir suru niye biliyomusunuz ?? mutfak dolaplarına sercekmişim ayy sanane yaa ben seylerden sermistim oluyo ya dolap ici icin rulo lar onlardan var..yetmezmis tencereler cizermis bilemm ne aaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir::sinir: