2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kızlar bende bugün doktora gittim sabah..şükür gelişimi iyi cıktı.
Ama Nst'de duzensiz sancı cıktı ilk defa.. diger etmenler iyi dedi, ama 2 gun sonrası icin tekrar cagırdı.. biraz endişelendim bende dogal olarak...
ilk defa nst duzensiz cıktı... artık hayırlısı olsun..........

maşallah gelişimi iyi olsunda annesi zamanı geldiyse artık gelsin kuzucuk:Dgerçi daha var 37 desin sanırım..rabbim hayırla kurtarsın inşallah hepiciğimizi ama sizde doğumlar başlayacak artık çok zaman kalmadı:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaaa tuğbacım dün noldu bilionmuuu

sizden ayrıldıktan sonra
dedik maden kayınpederim gelmio bizde benim anneme gidelim
neyse eşim beni bıraktı babamın yanına gitti
yolda giderken kaza yapmışş
tam onun oturduğu taraftan kapıya vurmuşlarrr yaaa
çok korktummm
iyiki ben arabada yoktumm
iyiki ona bişey olmadı yaaa
:sok ne diyon balım yaaa rabbim kormuş iyiki sen yoktun korkusu yeterdi eşinde iyi dimi bişeyi yok üzüldüm cnm çok çok geçmiş olsun yağmurlu hava dikkatsiz sürücüler etmen buna allah bi daha yaşatmasın nilayım

bu hafta gösteririm odamızı seninkiler hak etti sallayıp durdular sık kız yardıma geleyimmi?-kizgin

valla billa saç baş yolmalık yeminle dövecem yaa herifi yarında getirmesinlerde göriyim
hadi afiyet olsun cmm bende tost yedim ama doymadım yaaa

çok acıkıom bu aralarr
sana tostu yasaklıyorum bebeğini adam gibi peynir zeyrtin terayağı bal reçel yumurta bunlarla besleki bunyesi sağlam olsun ekmek arası kof şişmanlıktan başka bişi etmez balım en azından ara ara ye hergün değil
hoşgeldinn cnmm

çok saolll amann yavaşş kullnasın eşinn yaa

ben zaten rahatsız oluyom arabada tümseklerden falan geçerken karnım acıyoooo
maşallah bizim tarafta heryer çukur+tümsekten ibaret olunca böle oluyo işte karın acıyo heryer acıyo
yaa ben bu ev sahibini bi gun eve geldiginde bogazlicam ya...ay kadın gazete getirmis bir suru niye biliyomusunuz ?? mutfak dolaplarına sercekmişim ayy sanane yaa ben seylerden sermistim oluyo ya dolap ici icin rulo lar onlardan var..yetmezmis tencereler cizermis bilemm ne aaaaaaaaaaaaa :sinir::sinir::sinir:
ooo hoşgeldin hacı teyze ne içindi bu pardon diyip ben olsam hacılığını yaşlılığını ev sahipliğini bir köşeye atar o gasteyi rulo yapar bi tarafına dürerdim :zopa: duymak bile delirtti benii gecen anlattıklarından sonra bide bu hastanelik ederdim o kadını pılımı pırtımı toplar çıkardım o ne laa kirayı ödüyon sessiz sedasız yaşıyon töbe töbe senin kız doğunca gelip camdan atcak heralde bebeği manyakmıdır nedir ne kıymetli evi zemini mutfak dolabı varmış arkadaş altın mı kaplı bu kadar değerliymiş soraydın biii kabusss
sadece bu olsa neyse se,herseye mudahele ediyolar karı-koca..ne evi boyamamıza izin verdiler girerken ne bi civi caktırıyolar..yok evde heryerde halı olcakmıs ayak sesleri duyuluyomus alt kata..
küçük cocuk gelmesinmis yaramazlık yapınca rahatsız oluyolarmıs..kapının onunde 1 cift ayakkabı unutsak iceri alın guzel gorunmuyo diye soyluyolar..birikti artık yani saglam bi dayak istiyo bunlar ya madem sen kiracıyla ugrasamican verme kiraya evini..dedigin gibi havalar duzelsiin durmam ben burda bu ne ya..
gelip büyük bir şerefle gırtlağını sıkabilirmiyim o ev sahibinin ???
bu ne ya yazdığımın yarısı çıkmamış allah allah:(:(
mannakcım büyük geçmiş olsun rabbim daha beterlerinden korusun inşallah iyikide sen yoktun arabada çok korkardın herşeyde vardır bir hayır işte.tuğbişlede çok tatlı çıkmışsınız maşallah sabah anlattı neler yaptığınızı:D:D

hehehe niloşun döbüşü çok şeker kıprak kıprak hep oynadı karnında :D:utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tuğbiş dünde benim kızım çok kuduruktu maşallah yaa acaba 2 kmden fazla yürüdüm ondanmı dedim alışkın değil nede olsa..eve geldik akşam resmen 1-2 saat döndü durdu ayaklarıyla baskı yaptı kukuma resmen bende sıcak banyoya girdim hemen sonra azcık rahatladıki sanırım hareketleri yavaşladı kız kuzumun ama kokrtum haaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tuğbiş dünde benim kızım çok kuduruktu maşallah yaa acaba 2 kmden fazla yürüdüm ondanmı dedim alışkın değil nede olsa..eve geldik akşam resmen 1-2 saat döndü durdu ayaklarıyla baskı yaptı kukuma resmen bende sıcak banyoya girdim hemen sonra azcık rahatladıki sanırım hareketleri yavaşladı kız kuzumun ama kokrtum haaa
yok kız korkma benim sıpa hep öle işte dansöz gibi oynatıyo göbeğimi rezil oluyom orda burdayken :D maşallah de sadece oynasın oynasın hep bizimkimi oynıycak yirim totosunu asyanın bebeğimin odası entersan bi şekilde bebek kokmaya başladı içerde yeni yıkadığım bişi yok hatta hiçbişi yok oda bomboşş şaşkınlık içerisindeyim acaba oğlum gelmeden kokusunu mu salmaya başladı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

yok kız korkma benim sıpa hep öle işte dansöz gibi oynatıyo göbeğimi rezil oluyom orda burdayken :D maşallah de sadece oynasın oynasın hep bizimkimi oynıycak yirim totosunu asyanın bebeğimin odası entersan bi şekilde bebek kokmaya başladı içerde yeni yıkadığım bişi yok hatta hiçbişi yok oda bomboşş şaşkınlık içerisindeyim acaba oğlum gelmeden kokusunu mu salmaya başladı

hahahaaa olabilir yada sen artık hasretlikten kokusunu duyar oldun ayyy bir kavuşsaydık artık valla bende çok görmek istiyorum artık kızımı:)az kaldı bacım sonra onun çığlıklarıyla gülücükleriyle dolacak o oda

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilacscım senin zamanda yaklastıkca heyecan artıyodur haliyle...
babussssssss nerdesin minnos............ bana rüyamda vize verdin kendin yoksu.. gökce de yok zaten..........................:acep:

hoş geldin pikecan :)
aynen öyle heyecan artıyor... ama bugün ne yaptıysam kıpırdamadı, korkutuyor şu an beni.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hahahaaa olabilir yada sen artık hasretlikten kokusunu duyar oldun ayyy bir kavuşsaydık artık valla bende çok görmek istiyorum artık kızımı:)az kaldı bacım sonra onun çığlıklarıyla gülücükleriyle dolacak o oda

bilemiyorum zuzum ama çok fena kokuyo kızz bildiğin yeni doğan bebek kokuyo hatta sadece bana öle geliyo sanıyodum akşam gülibiği çağırdım oturmaya bi baktım kapıdan girdim bura bebek kokuyo didi :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bilemiyorum zuzum ama çok fena kokuyo kızz bildiğin yeni doğan bebek kokuyo hatta sadece bana öle geliyo sanıyodum akşam gülibiği çağırdım oturmaya bi baktım kapıdan girdim bura bebek kokuyo didi :D

iyi valla ne güzel bol bol ciğerlerine çek bebem kokusunu:Dohh misler gibi kokarlar yaaaa kurban olduklarım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çekiyorum doğmadan bu kokuyuda duyduğum için şanslı hissediyorum kendimi cennet kokulularım benim minnak ellerini yisinler onunnnn

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar dra gittim
nstye girdim
sonra da kontrole
nstde sancı yok yine
ama suyum iyice azalmış sadece bi kesede su var dedi bilmemkaç milim mi santim mi unuttum
eşim de dedi ki bi tehlikesi var mı
bi tehlikesi yomk ama erken doğum yaparız her an herşey olabilir suyun da gelebilir sancın da dedi
normal doğuma müsaitmiyim dedim
müsaitsin ama normal sancısını beklemez suni verilmesi lazım dedi
alttan su gelmesi var mı dedi
bazen kıvamsız su gibi bişey geliyo dedim
çatala geç gelen suysa yarın doğurturuz dedi
neyyyyyyyyyyyyyyyyyy diye höykürdüm :sok
ben heren herşey olabilir sen ne diyosun dedi
sona yaklaştık artık dedi :iyyyy:
çatala geçtim demir sopa gibi bişeyle bişiler yaptı sıkma kendini dedi
aslında acımıyo ama niye sıkıyosam bilmiyom
sonra baktı su değil akıntı dedi
uzun çubuk gibi olan bi ilaç verdi
akşamlar içeri sıkcakmışım
perşembe günü yine gidiyom yine nst
çok korkuyorum ben galiba 1 hafta içinde doğurcam
kaçacak yer de yok valla girdi mecbur çıkacak
hep böle kalcak gibiydim :acep:
çok strese girdim ya napcamı valla bilmiyom
idrar ve kan verdim ayağımdaki şişlikler için offf Allahım

Amanınnnnnn tırstım ya ben...Suyu azaldı ise doğum yakındır, hadi hayırlısı olsun inşallah, sıkıntısız istediğin gibi bi doğum yaşarsın inşallah.

kızlar star'da üstün dökmenin programı var izlediniz mi hic ? ben bikac kere baktım hosuma gitti hafta ici 13.00 da baslıyo

Aaaa evet zamanında trtde iken çok izlerdim çok güzeldi..Yeniden başladığını görünce çok sevindim :)

Merhaba Kızlar;
benim bugün tansiyonum çok düşük evdeyim..yarında doktor kontrolüm var.. bakalım ne diyecek..
ya ben 36+1 haftalığım, bebiş önceki haftalara göre daha az hareketli gibi geliyor. Dün çok korktum, hemen bi hastaneye gittik NST yapıldı, şükür iyi.

Merhaba canım.Yarın benim de kontrolüm var, inşallah güzel haberlerle döneriz.

Kızlar bende bugün doktora gittim sabah..şükür gelişimi iyi cıktı.
Ama Nst'de duzensiz sancı cıktı ilk defa.. diger etmenler iyi dedi, ama 2 gun sonrası icin tekrar cagırdı.. biraz endişelendim bende dogal olarak...
ilk defa nst duzensiz cıktı... artık hayırlısı olsun..........

Gözünaydın canım..Düzensiz sancılar endişelendirmesin seni..Düzenli olursa azcık tırsmak gerek :D

Aslıcım çok güzel sabahlığın cicişlerin çok beğendim ben güle güle giy :utan:

Oğlumu kırptırıp geldim kızlar, çocukcazımın yüzü gözü açıldı şimdi uyuyor :D Veterinerimizin de yeni bebeği oldu bikaç nasihat verdi bana :D Odasını ilk günden ayırmış, hiç sallamaya alıştırmadık ilk günden itibaren dedi..Yatağa koymuşlar odasından çıkmışlar, ağlasa bile yarım saat sonra uykuya dalmış kendi kendine..Azcık sabredin ağlasa da almayın kucağınıza dedi, demesi kolay ama dayanabilmek mesele :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Heee bi de eve geldim elektrik faturası ile karşılaştım..Yahu hep 50tl. gelirdi 76tl. gelmiş, herzamanki gibi kullandık ama fena zam görmüş herhalde elektrik.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Heee bi de eve geldim elektrik faturası ile karşılaştım..Yahu hep 50tl. gelirdi 76tl. gelmiş, herzamanki gibi kullandık ama fena zam görmüş herhalde elektrik.

sağol azocum beğendiğine sevindim:D
one kız bize hep 35 tl falan gelir nadiren 40 üstüne çıkar fatura napıyonuz evde yavv:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
banada 56 filan geliyo kurutma makinesi yüzünden ama ben biliyom bu ay ne gelmiş bilemem suda 50-60 o arada geliyo doğal gaz önümüzdeki aydan sonra epey yüklü gelir bebekten ötürü sona dayayacağım için allah güç kuvvet versin ne diyelim

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hoş geldin pikecan :)
aynen öyle heyecan artıyor... ama bugün ne yaptıysam kıpırdamadı, korkutuyor şu an beni.

ya banada oyle gelmeye basladı artık, arada kımıldıyor ama hareket azalıyo cidden.. hayırlısı olsun insallah...

Merhaba canım.Yarın benim de kontrolüm var, inşallah güzel haberlerle döneriz.

Gözünaydın canım..Düzensiz sancılar endişelendirmesin seni..Düzenli olursa azcık tırsmak gerek :D

saol canım... umarım yarın senin kontrolde güzel gecer, haberlerini bekliyorus seker...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sağol azocum beğendiğine sevindim:D
one kız bize hep 35 tl falan gelir nadiren 40 üstüne çıkar fatura napıyonuz evde yavv:D:D

Pek bişi yapmıyoz ama :D Çamaşır 3 günde bir yıkanır, 2 günde bir süpürge tutarım, tv açıktır genelde..Hee bi de benim fönüm var o yakıyor olabilir..Bulaşık makinası 40yılda bi çalışır elde yıkarım ama anlamadım gitti..Zamlancak diyorlardı bu ay kaç gelcek sölersin unutmazsan :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
banada 56 filan geliyo kurutma makinesi yüzünden ama ben biliyom bu ay ne gelmiş bilemem suda 50-60 o arada geliyo doğal gaz önümüzdeki aydan sonra epey yüklü gelir bebekten ötürü sona dayayacağım için allah güç kuvvet versin ne diyelim

Ay vallahi doğru amin yani..Doğalgazı 30-35te yakıyorum ben hiç kapamadan..Bu ay o 160 geldi..Ama ev sıcak ya da ben bunalıyorum bilmiyorum, pişiyorum ben.Doğumdan sonra 45te felan yakarım mecburen.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ağlaya ağlaya yaptırdım ağdamı :D

Şimdi yemek yapıp duşa girmem gerek, hepsini toparlayıp geliyom bacılar...

Bu arada Sshumo nerelerde acep yaa...? Kız bi geldi göründü sonra yok oldu... Meraktayım...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Pek bişi yapmıyoz ama :D Çamaşır 3 günde bir yıkanır, 2 günde bir süpürge tutarım, tv açıktır genelde..Hee bi de benim fönüm var o yakıyor olabilir..Bulaşık makinası 40yılda bi çalışır elde yıkarım ama anlamadım gitti..Zamlancak diyorlardı bu ay kaç gelcek sölersin unutmazsan :D

ayın 4ünde yatırdıydık bi fatura 34.75 idi azo bu ay bakayım zam gelmişse türkiye geneline geliyor zaten birde annemler geldiler ya artık düzenli bir ev hayatımız var ütü olsun bulaşık çamaşır makinesi olsun daha çok çalışır bu aydan sonra daha çok gelir canımız sağolsun napalım öderiz demi ama:Dama fön makinesi ile su ısıtıcısı çok yakıyomuş özelliklede enerjiyi ısıya döndüren ev aletlerini dikkatli kullanın demişti bana biri ama kimdi hatırlayamadım:cokkomik::cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay vallahi doğru amin yani..Doğalgazı 30-35te yakıyorum ben hiç kapamadan..Bu ay o 160 geldi..Ama ev sıcak ya da ben bunalıyorum bilmiyorum, pişiyorum ben.Doğumdan sonra 45te felan yakarım mecburen.
benim kombi waiilant 30-35 die bilmiyorum ama benim tabirimle 3-,5 da yakıyon sen anladığım kadarıyla bende 2,5 da yakıyorum 143tl gelmiş bu ay çatı katı malum bende çok terliyorum evde kısa kolluylayım ama bebek gelince o ayar 4 kayacak 4,5da olabilerr kebap olcam belki ama oğlum üşümesin yeterki

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ağlaya ağlaya yaptırdım ağdamı :D

Şimdi yemek yapıp duşa girmem gerek, hepsini toparlayıp geliyom bacılar...

Bu arada Sshumo nerelerde acep yaa...? Kız bi geldi göründü sonra yok oldu... Meraktayım...

aaaa neden ağladın kuşum hayırdır?normalde tüyler cansızlaşır bu aralar ama seninkiler kuvvatlanmışmı anammmm:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar