2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ağlaya ağlaya yaptırdım ağdamı :D

Şimdi yemek yapıp duşa girmem gerek, hepsini toparlayıp geliyom bacılar...

Bu arada Sshumo nerelerde acep yaa...? Kız bi geldi göründü sonra yok oldu... Meraktayım...

sıhhaetler olsun güle güle tüylenin anacım kız neden kine gerçi benimde çok hassas ya kaşlarımda bile gözümden yaş akıyo habire :mendil:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sorma Aslım... Hem kukum şişmiş, etlenmiş, yumuşamış :D (Ay çok mu detay verdim ne :D ) hem de tüyler çok sertleşmiş. Kadın iyi dayandın gene de dedi :D

yok kız çok detay vermedin cumartesi günü genel bi temizlik yaptım alttan muayene olur die allahtan olmadı alt tarafı tam göremiyorum :eek:ys: üstümü giyinirken farketmedim eşim korkuttu beni hatun bi garip olmuş ora diyi bana bi şeklini yaptı yüzüyle ama ben yerlerdeyim koptum gülmekten :D büzüşmüş şişmiş bir karmaşık olmuşmuşşş :cokkomik::eek:ys:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

yok kız çok detay vermedin cumartesi günü genel bi temizlik yaptım alttan muayene olur die allahtan olmadı alt tarafı tam göremiyorum :eek:ys: üstümü giyinirken farketmedim eşim korkuttu beni hatun bi garip olmuş ora diyi bana bi şeklini yaptı yüzüyle ama ben yerlerdeyim koptum gülmekten :D büzüşmüş şişmiş bir karmaşık olmuşmuşşş :cokkomik::eek:ys:

Ahahhahaha ben de aylardan sonra ilk kez aynadan da olsa kukumu görme şerefine nail oldum. :D Neyse, doğuma kadar götürür bu seni dedi...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sorma Aslım... Hem kukum şişmiş, etlenmiş, yumuşamış :D (Ay çok mu detay verdim ne :D ) hem de tüyler çok sertleşmiş. Kadın iyi dayandın gene de dedi :D

aaaaaaa gözümde canlandı birden bana hiç yabancı gelmedi anlattıkların kız simuş:D:D
ayyy ozaman benimkşde acıycak desene yaaa aldırdığımda hihhhhh korktum şimdi:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Simuşş sıhhatler olsun kuşum :D

Kızlar ben de cici bir ev hanımı olarak şimdi çayımı koyup, oğluma ördüğüm bereyi elime alıp, Esra Erol bacımı izlemeye koyulcam :D Ayyy hayalimdeki hayat :D
Neyse öpüyom hepinizi kendinize iyi bakın

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kesin dudaklarını büzmüş yanaklarını şişirmiş bir hal almıştır:D:Dahahahaaaaaaa koptum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

sıhhaetler olsun güle güle tüylenin anacım kız neden kine gerçi benimde çok hassas ya kaşlarımda bile gözümden yaş akıyo habire :mendil:

İşte ben de öyleyim. Normalde de zaten kaş bıyıkta bile çok canım yanar hemen gözlerim kızarır, alerjiğim. Ama ilk kez ağladım böyle bi şeyden :)

Yaaa bu arada Gökçe hadi neyse, izne çıktığından beri çok nadir geliyo da, Babuş gelicem didiydi. Nerde ki acep? :acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aaaaaaa gözümde canlandı birden bana hiç yabancı gelmedi anlattıkların kız simuş:D:D
ayyy ozaman benimkşde acıycak desene yaaa aldırdığımda hihhhhh korktum şimdi:D

:D Acıcak diye düşünme sen gene de Aslım... Pozitif düşünelim pozitif :D Bak şuan kendimi acaip rahatlamış hissediyorum, üstümden kırk ton yük kalkmış gibi...

Simuşş sıhhatler olsun kuşum :D

Kızlar ben de cici bir ev hanımı olarak şimdi çayımı koyup, oğluma ördüğüm bereyi elime alıp, Esra Erol bacımı izlemeye koyulcam :D Ayyy hayalimdeki hayat :D
Neyse öpüyom hepinizi kendinize iyi bakın

Ooooh tey tey tey... :D Hadi iyi seyirler olsun bakalım minnoş.

şyş maşallah idare etsinde sorun yok :kahkaha: valla billa ne hallere düşüyoz yaa

Amin amin. Zaten kadın alırken de şekilden şekile girdim. Düz uzanamıyom, yan dön, bacağı çek içine, ayağı havaya kaldır :D :D

Kuzular, ben de gidiyom, akşam için yimek yapmam lazım. Nohut ıslatmıştım. Onu ocağa koyup duşa giricem. Hepinizi kocaman öperim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kesin dudaklarını büzmüş yanaklarını şişirmiş bir hal almıştır:D:Dahahahaaaaaaa koptum
puhahaha:kahkaha: koparsın tabe :D
İşte ben de öyleyim. Normalde de zaten kaş bıyıkta bile çok canım yanar hemen gözlerim kızarır, alerjiğim. Ama ilk kez ağladım böyle bi şeyden :)

Yaaa bu arada Gökçe hadi neyse, izne çıktığından beri çok nadir geliyo da, Babuş gelicem didiydi. Nerde ki acep? :acep:
babuş doğursa haberim olardı ev işleri vardır haberdar eder bizleri du bi msj atayımm
:D Acıcak diye düşünme sen gene de Aslım... Pozitif düşünelim pozitif :D Bak şuan kendimi acaip rahatlamış hissediyorum, üstümden kırk ton yük kalkmış gibi...

Ooooh tey tey tey... :D Hadi iyi seyirler olsun bakalım minnoş.

Amin amin. Zaten kadın alırken de şekilden şekile girdim. Düz uzanamıyom, yan dön, bacağı çek içine, ayağı havaya kaldır :D :D

Kuzular, ben de gidiyom, akşam için yimek yapmam lazım. Nohut ıslatmıştım. Onu ocağa koyup duşa giricem. Hepinizi kocaman öperim...

kendine ii bak simuşcum azom sende benim üstümede bir ağarlık çöktüki sormayın uyuyom resmen :uyku:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet kızlar flaş flaş flaş babuşuma msj attım iyiymiş kontrolu varmış yeni doktordan gelmiş tansiyonla ilgili bir probleminden ötürü mecburi sezaryan tarihi vermiş doktor şimdi gelcem anlatırım dedi bilgilerinize hayırlısı olsun onun adına inşallah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyy sevinç bir gelseydi ben gitmeden yaaaa çok merak ettim rabbimmm yardıcısı ol inşallahhhhhh:acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bende film seyrediyodum güya daha başında uyuya kalmışım yemekte yok ve ben bıktım bu yemek işinden

ohh kuşummm senin bide yakuşuklu bi tanede oğlun var tocan var yapcan bişiler uydur mesela ben uydurayım sana bir çeşt çorba yap papates püresi yap limonlu filan fırınada tavuk ver yada köfte kızart yanındada bol yeşil bir salata heh işte

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar