simurganka01
Daimi Üye
aaaa neden ağladın kuşum hayırdır?normalde tüyler cansızlaşır bu aralar ama seninkiler kuvvatlanmışmı anammmm
Sorma Aslım... Hem kukum şişmiş, etlenmiş, yumuşamış
aaaa neden ağladın kuşum hayırdır?normalde tüyler cansızlaşır bu aralar ama seninkiler kuvvatlanmışmı anammmm
Ağlaya ağlaya yaptırdım ağdamı![]()
Şimdi yemek yapıp duşa girmem gerek, hepsini toparlayıp geliyom bacılar...
Bu arada Sshumo nerelerde acep yaa...? Kız bi geldi göründü sonra yok oldu... Meraktayım...
Sorma Aslım... Hem kukum şişmiş, etlenmiş, yumuşamış(Ay çok mu detay verdim ne
) hem de tüyler çok sertleşmiş. Kadın iyi dayandın gene de dedi
yok kız çok detay vermedin cumartesi günü genel bi temizlik yaptım alttan muayene olur die allahtan olmadı alt tarafı tam göremiyorumys: üstümü giyinirken farketmedim eşim korkuttu beni hatun bi garip olmuş ora diyi bana bi şeklini yaptı yüzüyle ama ben yerlerdeyim koptum gülmekten
büzüşmüş şişmiş bir karmaşık olmuşmuşşş
ys:
Sorma Aslım... Hem kukum şişmiş, etlenmiş, yumuşamış(Ay çok mu detay verdim ne
) hem de tüyler çok sertleşmiş. Kadın iyi dayandın gene de dedi
Ahahha ben de aylardan sonra ilk kez aynadan da olsa kukumu görme şerefine nail oldum.
Neyse, doğuma kadar götürür bu seni dedi...
yok kız çok detay vermedin cumartesi günü genel bi temizlik yaptım alttan muayene olur die allahtan olmadı alt tarafı tam göremiyorumys: üstümü giyinirken farketmedim eşim korkuttu beni hatun bi garip olmuş ora diyi bana bi şeklini yaptı yüzüyle ama ben yerlerdeyim koptum gülmekten
büzüşmüş şişmiş bir karmaşık olmuşmuşşş
ys:
sıhhaetler olsun güle güle tüylenin anacım kız neden kine gerçi benimde çok hassas ya kaşlarımda bile gözümden yaş akıyo habire
Simuşş sıhhatler olsun kuşum![]()
Kızlar ben de cici bir ev hanımı olarak şimdi çayımı koyup, oğluma ördüğüm bereyi elime alıp, Esra Erol bacımı izlemeye koyulcamAyyy hayalimdeki hayat
![]()
Neyse öpüyom hepinizi kendinize iyi bakın
aaaaaaa gözümde canlandı birden bana hiç yabancı gelmedi anlattıkların kız simuş
ayyy ozaman benimkşde acıycak desene yaaa aldırdığımda hihhhhh korktum şimdi
Simuşş sıhhatler olsun kuşum![]()
Kızlar ben de cici bir ev hanımı olarak şimdi çayımı koyup, oğluma ördüğüm bereyi elime alıp, Esra Erol bacımı izlemeye koyulcamAyyy hayalimdeki hayat
![]()
Neyse öpüyom hepinizi kendinize iyi bakın
şyş maşallah idare etsinde sorun yok :kahkaha: valla billa ne hallere düşüyoz yaa
pukesin dudaklarını büzmüş yanaklarını şişirmiş bir hal almıştıra
haaaaaaa koptum
babuş doğursa haberim olardı ev işleri vardır haberdar eder bizleri du bi msj atayımmİşte ben de öyleyim. Normalde de zaten kaş bıyıkta bile çok canım yanar hemen gözlerim kızarır, alerjiğim. Ama ilk kez ağladım böyle bi şeyden
Yaaa bu arada Gökçe hadi neyse, izne çıktığından beri çok nadir geliyo da, Babuş gelicem didiydi. Nerde ki acep? :acep:
Acıcak diye düşünme sen gene de Aslım... Pozitif düşünelim pozitif
Bak şuan kendimi acaip rahatlamış hissediyorum, üstümden kırk ton yük kalkmış gibi...
Ooooh tey tey tey...Hadi iyi seyirler olsun bakalım minnoş.
Amin amin. Zaten kadın alırken de şekilden şekile girdim. Düz uzanamıyom, yan dön, bacağı çek içine, ayağı havaya kaldır![]()
Kuzular, ben de gidiyom, akşam için yimek yapmam lazım. Nohut ıslatmıştım. Onu ocağa koyup duşa giricem. Hepinizi kocaman öperim...
ne haber kızlar amma uyumuşum gözlerim şişmiş
aynen layloş ayakta uyuyorum resmen ağırlık çöktü üstüme
bende film seyrediyodum güya daha başında uyuya kalmışım yemekte yok ve ben bıktım bu yemek işinden
bende film seyrediyodum güya daha başında uyuya kalmışım yemekte yok ve ben bıktım bu yemek işinden