şimdi bu bakarmış şeysime yok aslı hanım sezoşa alacaz seni dermiş yalancı hayallerimle oynadın yıllar evvel çatın geniş dediydin deyip tokat atıp odasından çıkarmışım haaa hülya koçyiğit misali olmamı kızz
pu

şimdi bu bakarmış şeysime yok aslı hanım sezoşa alacaz seni dermiş yalancı hayallerimle oynadın yıllar evvel çatın geniş dediydin deyip tokat atıp odasından çıkarmışım haaa hülya koçyiğit misali olmamı kızz
ayyy yaa canımmm valla sen yazdıkça böyle ben heycanlanıyorumki sen kimbilir ne durumdasın...güzel haberlerini verirsin değilmi inşallah ilk fırsatta çok merk ederiz çünkü seni:acep:
kendine ii bak azo çabuk gel emii
ivet dün niloşla buluştuk süperdi valla sohbet muhabbet bi baktıkki saat 2 olmuş eşler beraber süper oldu gerçekten umarım bebişler doğduktan sonra yine görüşürüzz
ben o çatı muayenesini hayal etmek istemiyorum bile kabussss :böö: napcam bilemiyorum gamsecim kibar ama ben o durumda nasıl bir tepki vercem bilemiyorum
haklısın evet o masa bozuyo olayı insanı geriyo zaten..fena ya yani niye baska turlu bisi bulamamıslar merak ediyom halbuki oyle yatar pozisyonda degilde daha bole coker pozisyonda bi masa yapsalar dogum daha kolay olurdu bence daha rahat iterdik ıkınırdık..kasılıyo insan ister istemez bile bile bekliyosun oyle
çok heyecanlıyım ben yaa, son 7 kaldı, haftaya pzt bu saatlerde hastanede olacam, doğum öğleden sonra olacak ama 11de giriş yapacakmışız... ayyy:ayk:
sağol nazom ama korkmuyorum desem yalan olur, zaten çok nazlıyımdır, ameliyathanede bir başıma olacam, tırsıyorum... kendi kendimi teselliye çalışıyorum ama biliyorum kendimi heyecan yapcam fazlasıyla. ay ağlamasam bari.
(
günaydınnnn canımmmm hoşgeldinnn:beyazbayrak:
günaydın laylamm.hoşgeldinn..
Awww ben de çok heyecanlıyım valla. Acaba nasıl olucak, bize neler anlatıcaksın. Bebek kime benzicek. (Hayır banane belki biliyom ama, çok kanıksadım sizi de, kendim doğuruyo gibi olucam eminim herkesin doğumunda)
sağol nazom ama korkmuyorum desem yalan olur, zaten çok nazlıyımdır, ameliyathanede bir başıma olacam, tırsıyorum... kendi kendimi teselliye çalışıyorum ama biliyorum kendimi heyecan yapcam fazlasıyla. ay ağlamasam bari.
Geçmedi Aslıcım yaa... Bi o kaldı içmediğim, onu da içiiim![]()
Awww ben de çok heyecanlıyım valla. Acaba nasıl olucak, bize neler anlatıcaksın. Bebek kime benzicek. (Hayır banane belki biliyom ama, çok kanıksadım sizi de, kendim doğuruyo gibi olucam eminim herkesin doğumunda)
Saol Nazom... Sen de yoktun geçen hafta pek. İşlerin varmış sanırım. Mobilya temizlik vsHallettiğine sevindim, güle güle oturun inşallah...
Kızlar ben bişeler atıştırıp geliyorum...
cnm en kötü ihtimal epilasyon makinen varsa onunla alıver oda yoksa mecburen prmtk diyorum eğer takıntılıysan tüycüklere gözünü karar cnm bir hafta hee allah yardımcın olsun bacım eve geldiğin gibi haberdar et bizi hatta istersen numaranı özelden yaz bana msj atayım beni haberdar et bende kızçlere bilgilerini yazayım malum ilk bebek seninki olcek çok heyecanlıyız rabbim hayırlı kolay bir doğum nasip etsin güselimağdaya gitcem bacaklarıma ama uzamamışlar daha, bir ay da oldu. onlar uzasa da başka yerler uzamasa ya... ama ı-ıh. alamaz şimdi ağda bunları ne yapsam ki yaf.
17 sine mi aldın sen randevuyu. ben de 20 sinde hastahanede olucam. cıkma beni beklekac gün yatcakmıssın?
nasıl olcak dogum tam olarak simdi ? sezeryan ne sekilde olcak genel mi ?
danısmaya gidip lilacs nerde yatiyy acep dicemamann ya dicem işte avatarına mikili bebik koyan kız dicem.hani benim kıza elbise aldıydı falan. bildin mi dicem
16 ocak :ayk: bir gece yatarım herhalde, herkes bir gece yatıyor...
epidural yaparız dedi dr, ben heyecan yaparım dedim, uyursun o zaman dedi, anestezi uzmanıyla görüşmem lazımmış onu. genel olmak istemiyorum aslında uyanırken sorun olmasın diye ama diğerinde de ya uyuşmazsam ya dayanamazsam diye korkuyorum, henüz bilemiyorum yani :acep:
hani şu çok korkan da de
epidural yaparız dedi dr, ben heyecan yaparım dedim, uyursun o zaman dedi, anestezi uzmanıyla görüşmem lazımmış onu. genel olmak istemiyorum aslında uyanırken sorun olmasın diye ama diğerinde de ya uyuşmazsam ya dayanamazsam diye korkuyorum, henüz bilemiyorum yani :acep:
hani şu çok korkan da de
hani şu çok korkan da de
demi kız şimdiki hali daha böyyüktür daha kolay pırtlatırım kızımı inşallah..valla nede güzeldi eskiden ayyy yaa geçmişte kaldı herşertam böle yap aslımm.hayallerimi yıktın uleynn.bir daha sölee dersin.cakarsın tokadı:beyazbayrak:,
öle dediyse yıllar önce cıtırkene daralacak hali yokya bu meretin.aksine genişleme olmus olabiler..malum kullanıma göre değişiyo.hahha
sen en normalinden doğurursun aslım benim içime doğuyoo
puha :kahkaha: aslı fenasın heee o adam askeriyede çalışmış adam kısım tokatın sökmez ona oda kadir inanır gibi 2 tokat geçirirse görürsün
nayır yalan söylüyorsun dirse
canım benimm..seni cok iyi anlayabiliyorum.zaten sartlar ne olursa olsun,doğuma bir orduylada gitsen,aşağıda seni tüm ailen bile beklese hiç bişey değişmiyo.o anda sadece allahla basbasasın.tek yardımcın o.ağlakii nolcak canım.cok normal.doktoruna güveniyosun,sıkma kendini hersey yolunda gidecek insallah.uyandığında kucağına alacağın miniği düşün..o zaman rahatlarsın belki..ömrün olduğunca herseyden esirgeyeceğin,canın olacak bi varlık yanına gelecek öle düşün..hersey yolunda gidecek allahın izniyle..
cnm en kötü ihtimal epilasyon makinen varsa onunla alıver oda yoksa mecburen prmtk diyorum eğer takıntılıysan tüycüklere gözünü karar cnm bir hafta hee allah yardımcın olsun bacım eve geldiğin gibi haberdar et bizi hatta istersen numaranı özelden yaz bana msj atayım beni haberdar et bende kızçlere bilgilerini yazayım malum ilk bebek seninki olcek çok heyecanlıyız rabbim hayırlı kolay bir doğum nasip etsin güselim
korkma inşallah herşey yolunda gitcek tam anestezimi vercekler güselim
günaydın kızlar hoşbulduk
hani şu çok korkan da de
kızlar dün aldığım lahusa pijaması hastanede giyicem dediğim resmini buldum netten bakalım beğenecekmisiniz??pembesi bu arada tabisi
sezaryanda 2 gün yatırıyorlar benim ilki geneldi şimdi eşim bana gaz veriyo epidural ol diye bende kararsızım
hee öle diyimm.. son kontrolde bebesinin suratı asıkmıs diyim.. bence epi iste datlumm yoksa ilk baskası görcek bebeyi. bende epi isticem önce kaynanam görmesin ben göreyimmsende benim numaram yok mu kızz haber ver bana ben yazarım kızlara. kocişinin haberi var mı internet ilişkimizden
gelip olay yerinde de inceleyebilirim. soranlara eski bir tanıdık dersin, bana sorarlarsa bende bir dost derim
anladım,kendine guvenemiyosan en iyisi uyu napcan baska yukarı tukursen bıyık asgı tukursen sakal..
korkuyosan genel anestezi yaptır en iyisi