2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
şimdi bu bakarmış şeysime yok aslı hanım sezoşa alacaz seni dermiş yalancı hayallerimle oynadın yıllar evvel çatın geniş dediydin deyip tokat atıp odasından çıkarmışım haaa hülya koçyiğit misali olmamı kızz:D:D

puhahaha :kahkaha: aslı fenasın heee o adam askeriyede çalışmış adam kısım tokatın sökmez ona oda kadir inanır gibi 2 tokat geçirirse görürsün :D nayır yalan söylüyorsun dirse:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ayyy yaa canımmm valla sen yazdıkça böyle ben heycanlanıyorumki sen kimbilir ne durumdasın...güzel haberlerini verirsin değilmi inşallah ilk fırsatta çok merk ederiz çünkü seni:acep:

:) haber veririm inşallah hastaneden... gündüz kalabalıktan ya da yatmaktan haber veremesem de gece veririm muhakkak.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

kendine ii bak azo çabuk gel emii

ivet dün niloşla buluştuk süperdi valla sohbet muhabbet bi baktıkki saat 2 olmuş eşler beraber süper oldu gerçekten umarım bebişler doğduktan sonra yine görüşürüzz

ben o çatı muayenesini hayal etmek istemiyorum bile kabussss :böö: napcam bilemiyorum gamsecim kibar ama ben o durumda nasıl bir tepki vercem bilemiyorum

sakin olcenn cıt cıkarmıcann:D olay kacınılmazsa zevk almaya bak derler ya filmlerde:D gamzecigininn sefkatli kollarında salcan kendini artık. ısıgı yaklastırıp oturdugunda tavana baktım ben sanki orda yokmus gibi:D
:cokkomik: haklısın evet o masa bozuyo olayı insanı geriyo zaten..fena ya yani niye baska turlu bisi bulamamıslar merak ediyom halbuki oyle yatar pozisyonda degilde daha bole coker pozisyonda bi masa yapsalar dogum daha kolay olurdu bence daha rahat iterdik ıkınırdık..kasılıyo insan ister istemez bile bile bekliyosun oyle :)

dimi en rahat dogum normal sandalyede olurmus zati yer cekimi dolaysı ile. ortası kesik bi sandalye alıp ta mı gitsem acep.. banane ben buna oturcam diyimm. yada plates topu cok kolaylastırıyomus:D

çok heyecanlıyım ben yaa, son 7 kaldı, haftaya pzt bu saatlerde hastanede olacam, doğum öğleden sonra olacak ama 11de giriş yapacakmışız... ayyy:ayk:

17 sine mi aldın sen randevuyu. ben de 20 sinde hastahanede olucam. cıkma beni bekle:D kac gün yatcakmıssın?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sağol nazom ama korkmuyorum desem yalan olur, zaten çok nazlıyımdır, ameliyathanede bir başıma olacam, tırsıyorum... kendi kendimi teselliye çalışıyorum ama biliyorum kendimi heyecan yapcam fazlasıyla. ay ağlamasam bari.

nasıl olcak dogum tam olarak simdi ? sezeryan ne sekilde olcak genel mi ?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
danısmaya gidip lilacs nerde yatiyy acep dicem:D amann ya dicem işte avatarına mikili bebik koyan kız dicem.hani benim kıza elbise aldıydı falan. bildin mi dicem:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Awww ben de çok heyecanlıyım valla. Acaba nasıl olucak, bize neler anlatıcaksın. Bebek kime benzicek. (Hayır banane belki biliyom ama, çok kanıksadım sizi de, kendim doğuruyo gibi olucam eminim herkesin doğumunda :D )

geçenlerde yüzünü gördük kime benziyor anlamadık ama suratı asıktı :D
eşim de seni tıksalar daracık yere senin de suratın asılır, napsın çocuk diyoo :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sağol nazom ama korkmuyorum desem yalan olur, zaten çok nazlıyımdır, ameliyathanede bir başıma olacam, tırsıyorum... kendi kendimi teselliye çalışıyorum ama biliyorum kendimi heyecan yapcam fazlasıyla. ay ağlamasam bari.

canım benimm..seni cok iyi anlayabiliyorum.zaten sartlar ne olursa olsun,doğuma bir orduylada gitsen,aşağıda seni tüm ailen bile beklese hiç bişey değişmiyo.o anda sadece allahla basbasasın.tek yardımcın o.ağlakii nolcak canım.cok normal.doktoruna güveniyosun,sıkma kendini hersey yolunda gidecek insallah.uyandığında kucağına alacağın miniği düşün..o zaman rahatlarsın belki..ömrün olduğunca herseyden esirgeyeceğin,canın olacak bi varlık yanına gelecek öle düşün..hersey yolunda gidecek allahın izniyle..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Geçmedi Aslıcım yaa... Bi o kaldı içmediğim, onu da içiiim :D :D

Awww ben de çok heyecanlıyım valla. Acaba nasıl olucak, bize neler anlatıcaksın. Bebek kime benzicek. (Hayır banane belki biliyom ama, çok kanıksadım sizi de, kendim doğuruyo gibi olucam eminim herkesin doğumunda :D )

Saol Nazom... Sen de yoktun geçen hafta pek. İşlerin varmış sanırım. Mobilya temizlik vs :) Hallettiğine sevindim, güle güle oturun inşallah...

Kızlar ben bişeler atıştırıp geliyorum...

simuss sıcak içmicenn hee ılık iççen bak cok sakıncalı en güzeli tavuk suyuna bol limonlu karabiberli corba yapıpp içicen, onun dısındada ıhlamur,adacayı falann.. bol limonlu. ben hep sıcak suya limon sıkıp içerim:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ağdaya gitcem bacaklarıma ama uzamamışlar daha, bir ay da oldu. onlar uzasa da başka yerler uzamasa ya... ama ı-ıh. alamaz şimdi ağda bunları ne yapsam ki yaf.
cnm en kötü ihtimal epilasyon makinen varsa onunla alıver oda yoksa mecburen prmtk diyorum eğer takıntılıysan tüycüklere gözünü karar cnm bir hafta hee allah yardımcın olsun bacım eve geldiğin gibi haberdar et bizi hatta istersen numaranı özelden yaz bana msj atayım beni haberdar et bende kızçlere bilgilerini yazayım malum ilk bebek seninki olcek çok heyecanlıyız rabbim hayırlı kolay bir doğum nasip etsin güselim

korkma inşallah herşey yolunda gitcek tam anestezimi vercekler güselim

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
17 sine mi aldın sen randevuyu. ben de 20 sinde hastahanede olucam. cıkma beni bekle:D kac gün yatcakmıssın?

16 ocak :ayk: bir gece yatarım herhalde, herkes bir gece yatıyor...

nasıl olcak dogum tam olarak simdi ? sezeryan ne sekilde olcak genel mi ?

epidural yaparız dedi dr, ben heyecan yaparım dedim, uyursun o zaman dedi, anestezi uzmanıyla görüşmem lazımmış onu. genel olmak istemiyorum aslında uyanırken sorun olmasın diye ama diğerinde de ya uyuşmazsam ya dayanamazsam diye korkuyorum, henüz bilemiyorum yani :acep:

danısmaya gidip lilacs nerde yatiyy acep dicem:D amann ya dicem işte avatarına mikili bebik koyan kız dicem.hani benim kıza elbise aldıydı falan. bildin mi dicem:D

:) hani şu çok korkan da de :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

epidural yaparız dedi dr, ben heyecan yaparım dedim, uyursun o zaman dedi, anestezi uzmanıyla görüşmem lazımmış onu. genel olmak istemiyorum aslında uyanırken sorun olmasın diye ama diğerinde de ya uyuşmazsam ya dayanamazsam diye korkuyorum, henüz bilemiyorum yani :acep:

sezaryanda 2 gün yatırıyorlar benim ilki geneldi şimdi eşim bana gaz veriyo epidural ol diye bende kararsızım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

hee öle diyimm.. son kontrolde bebesinin suratı asıkmıs diyim.. bence epi iste datlumm yoksa ilk baskası görcek bebeyi. bende epi isticem önce kaynanam görmesin ben göreyimm:D sende benim numaram yok mu kızz haber ver bana ben yazarım kızlara. kocişinin haberi var mı internet ilişkimizden:D gelip olay yerinde de inceleyebilirim. soranlara eski bir tanıdık dersin, bana sorarlarsa bende bir dost derim:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

anladım,kendine guvenemiyosan en iyisi uyu napcan baska yukarı tukursen bıyık asgı tukursen sakal..
korkuyosan genel anestezi yaptır en iyisi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tam böle yap aslımm.hayallerimi yıktın uleynn.bir daha sölee dersin.cakarsın tokadı:beyazbayrak::evet:,

öle dediyse yıllar önce cıtırkene daralacak hali yokya bu meretin.aksine genişleme olmus olabiler..malum kullanıma göre değişiyo.hahahahha:evet: sen en normalinden doğurursun aslım benim içime doğuyoo:evet:
demi kız şimdiki hali daha böyyüktür daha kolay pırtlatırım kızımı inşallah..valla nede güzeldi eskiden ayyy yaa geçmişte kaldı herşer:D:D

puhahaha :kahkaha: aslı fenasın heee o adam askeriyede çalışmış adam kısım tokatın sökmez ona oda kadir inanır gibi 2 tokat geçirirse görürsün :D nayır yalan söylüyorsun dirse:D

orasıda doğru kız tuğbiş adamın askeri kökenli olduğunu unuttuydum iyiki hatırlattın:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
canım benimm..seni cok iyi anlayabiliyorum.zaten sartlar ne olursa olsun,doğuma bir orduylada gitsen,aşağıda seni tüm ailen bile beklese hiç bişey değişmiyo.o anda sadece allahla basbasasın.tek yardımcın o.ağlakii nolcak canım.cok normal.doktoruna güveniyosun,sıkma kendini hersey yolunda gidecek insallah.uyandığında kucağına alacağın miniği düşün..o zaman rahatlarsın belki..ömrün olduğunca herseyden esirgeyeceğin,canın olacak bi varlık yanına gelecek öle düşün..hersey yolunda gidecek allahın izniyle..

ay ne güzel moral vermişsin, sağol, evet oğlumu düşünmeye çalışayım, olmazsa ne isim versek diye düşüneyim, daha ismi bile yok :(

cnm en kötü ihtimal epilasyon makinen varsa onunla alıver oda yoksa mecburen prmtk diyorum eğer takıntılıysan tüycüklere gözünü karar cnm bir hafta hee allah yardımcın olsun bacım eve geldiğin gibi haberdar et bizi hatta istersen numaranı özelden yaz bana msj atayım beni haberdar et bende kızçlere bilgilerini yazayım malum ilk bebek seninki olcek çok heyecanlıyız rabbim hayırlı kolay bir doğum nasip etsin güselim

korkma inşallah herşey yolunda gitcek tam anestezimi vercekler güselim

epilasyon mak. var da eğilemiyom ki :D
yaptıracak birini bulayım makineyle.
inşallah her şey yolunda gider, başım sakinleyince netten girerim ben hastanede size haber vermeye inşallah.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar dün aldığım lahusa pijaması hastanede giyicem dediğim resmini buldum netten bakalım beğenecekmisiniz??pembesi bu arada tabisi:D

Ekli dosyalar

• cats2012.jpg
    cats2012.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 52

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

günaydın kızlar hoşbulduk

günaydınn cnm benimmm hoşgeldinnn

hadi yaa sezaryanda 2 gece yatırıyolar bizim hastanede duruma göre 1,5 gün kalabiliyosun erken yürüyebilmene ve büyük abdestini yapmana bağlı didi asistan kızçe rabbim yardımcın olsun cnm

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

sezaryanda 2 gün yatırıyorlar benim ilki geneldi şimdi eşim bana gaz veriyo epidural ol diye bende kararsızım

bilmem, bir gün gibi konuştular bana, ondan dedim. görümcem de bi gün kaldıydı ama 6 sene önce :D

hee öle diyimm.. son kontrolde bebesinin suratı asıkmıs diyim.. bence epi iste datlumm yoksa ilk baskası görcek bebeyi. bende epi isticem önce kaynanam görmesin ben göreyimm:D sende benim numaram yok mu kızz haber ver bana ben yazarım kızlara. kocişinin haberi var mı internet ilişkimizden:D gelip olay yerinde de inceleyebilirim. soranlara eski bir tanıdık dersin, bana sorarlarsa bende bir dost derim:D

senin sabit telefonun var, ama sorun değil, hastanedeki wireless tan ya da eşimin telefonundan girerim nete ben inşallah. haber veririm size. eşimin haberi var siteden hediyelerden her bir şeyden :D senin hediyeni kargoya o verdiydi hatta.

anladım,kendine guvenemiyosan en iyisi uyu napcan baska yukarı tukursen bıyık asgı tukursen sakal..
korkuyosan genel anestezi yaptır en iyisi

evet, hiç güvenmiyorum, genel yaptıran bir arkadaşım da son ana kadar uyutmuyorlar her bişeyi görüyon dedi. hazırlıkların hepsinde uyanıksın sadece bebeği çıkartırken uyutuyorlar dedi, o da 5 dk sürüyormuş zaten. şimdi olsa uyumazdım diyo... kafam karışıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar