2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bekle sen bekle hic belli olmaz biz 4 kardesiz annem hepimizde de,dogurcagı gunden bi gun once acayip hareket ediyodunuz dedi yani normalden bile cok kıpırdamısız dogmadan once..hic belli olmaz herkesin karnının buyuklugu yeri farklı senin kız rahat demek ne guzel iste :))

bu arada benden baska parmak yiyen yokmu henüz :lilav:

Parmak yiyen ne kız :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bekle sen bekle hic belli olmaz biz 4 kardesiz annem hepimizde de,dogurcagı gunden bi gun once acayip hareket ediyodunuz dedi yani normalden bile cok kıpırdamısız dogmadan once..hic belli olmaz herkesin karnının buyuklugu yeri farklı senin kız rahat demek ne guzel iste :))

bu arada benden baska parmak yiyen yokmu henüz :lilav:

benden yesil bi akıntı gelmişti ya gecen ay o zaman yediydim ben. simdi bu sefer yicekmişimm dr öle didi:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benden yesil bi akıntı gelmişti ya gecen ay o zaman yediydim ben. simdi bu sefer yicekmişimm dr öle didi:D

cok degisik bi his ya bence yani tamam oraya giren bisey var zati normal zamanlarda ama bi doktorun ooyle parmaklicak olması seninde onu kuzu kuzu beklemen garip oluyo ben baya sıktım kendimi napiyim :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın kızlarr bugun aksam annem geliyooo
gözün aydın bebişkom hadi bakalım anacığına kavuşuyosun benimkide cumartesi gidiyo pazartesi geri geliyo izmir istanbul arası mekik dokumakla meşkul
bugün kadın geldi temizlik hala devam ediyor
bebişimin odasını da yaptık
yatağını, cibinliğini
çok yoruldum doğru dürüst bişi yapmasam bile
yarın sabah 08.30da randevum var nstye gircem
hayırlısı bakalım
benim ayaklarım yine çok şişmeye başladı bildiğin obez gibi ve çok sancı yapıyo ayaklarım :(
hayırlı haberlerle gel hayatım hala gelmedin kız meraklandım iyisindir inşallah
günaydın kızlarrr...ankarada kar var her yer bembeyaz olmus,halen yağmaya devam ediyor.iremde kıç atıyor okullar tatil olcek diye:evet::beyazbayrak:
ohhh nazomm mükemmel keşke burdada yağsa iremin tıçını yirim bennnn kokoş kızçe
Hoşgeldin, oh hadi gözünaydın :)

Üzülüyor canım, ama alışıyor 2 gün sonra..Bi de tüyleri uzunken zor oluyor her dışarı çıkıştan sonra ayaklarını yıka, kurut..Kısayken rahat ediyoruz..Şimdi haberi yok yatıyor yerde garibim :D
İnşallah kuşum hayırlı haberlerle dönerim, belki dönmem doğururum gitmişken fena olmazdı hani :D

kıyamam ben ona onunda psikolojisi var ama annesi bebiş için katlancak bakalım kim bilir bebeğe ne yapcak doğunca

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hosbuldum aslımmm:beyazbayrak:özledim sizii..yine kızlar yok..bunlar ev hanımı olsaymış hiç toplanamazmış kimsee galibaa..:evet:

bizde özledik anam seni:D
valla yaaaa sorma zaten gökçe tümden iptal oldu kıçı ağrımazsa başı ağrıyor:D:Dhahahahaaaaamaaha
hayatımda yeni çıktı izne gerçi dün girmiş sanırım bugün kontrolü vardısonra bluyla ne zamandır görüşemedim genelde denk gelemiyoruz.ama azoda istikrar var bak taktir ettim sabah:D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

gözün aydın bebişkom hadi bakalım anacığına kavuşuyosun benimkide cumartesi gidiyo pazartesi geri geliyo izmir istanbul arası mekik dokumakla meşkul

hayırlı haberlerle gel hayatım hala gelmedin kız meraklandım iyisindir inşallah

ohhh nazomm mükemmel keşke burdada yağsa iremin tıçını yirim bennnn kokoş kızçe

kıyamam ben ona onunda psikolojisi var ama annesi bebiş için katlancak bakalım kim bilir bebeğe ne yapcak doğunca

tuğbam o resim ne güzel öleee..ne tatlı cıkmıssınız sizz.. ne iyi yapmıssınız bulusmakla..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben olmadım.benim doktor doğuma kadar bakmam dedi zaten.her doktor farklı işte yada şikayetlere göre belkide gerçi benim bi normal doğumum var catımı muayene ettirmeme gerek yoktur sanırsam:evet::evet:

heheeh evet yani bi tane dogurduguna gore :) biz napalım bilmiyoz iste catı musaitmi degilmi alttan kurcalıyıveriyolar :) gerci benimkide bakmicaktı daha ama bakmam lazım acılma varmı diye dedi ondan erken baktı benimkine

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cok degisik bi his ya bence yani tamam oraya giren bisey var zati normal zamanlarda ama bi doktorun ooyle parmaklicak olması seninde onu kuzu kuzu beklemen garip oluyo ben baya sıktım kendimi napiyim :cokkomik:

aslında bende cok kastım accık canımda yandı o yüzden ama sıkmayınca yanmıyor biliyorum yani:D ama nezahatcim o kadar sakin ve güleryüzlü kii korkmaa hiç, bişi olmucak,cok canını yakcak bişi degil, serbest bırak kendini, taamammm bitiyooo, kasma cnm vs diyerekten kasla göz arasında cözdü olayı:D

bence masa cirkin ondan. backları koydugun yetmiyo bide asagıya dogru kay diyolar.. ortaya rezalet bi sekil cıkıyo

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
heheeh evet yani bi tane dogurduguna gore :) biz napalım bilmiyoz iste catı musaitmi degilmi alttan kurcalıyıveriyolar :) gerci benimkide bakmicaktı daha ama bakmam lazım acılma varmı diye dedi ondan erken baktı benimkine

yaa ben bebek düşünmeye başladığımda bu doktoruma gitmiştim gene başından beri bu takip ediyor beni ozaman çatı güzel normal doğuma müsait demişti acaba bana bakmazmıki yada böyle dediğini hatırlarmıki yada böyle dedin diye ben hatırlatsammıki:D:D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazo, bebikommm hoş geldiniz :)
hosbulduk canım..
bizde özledik anam seni:D
valla yaaaa sorma zaten gökçe tümden iptal oldu kıçı ağrımazsa başı ağrıyor:D:Dhahahahaaaaamaaha
hayatımda yeni çıktı izne gerçi dün girmiş sanırım bugün kontrolü vardısonra bluyla ne zamandır görüşemedim genelde denk gelemiyoruz.ama azoda istikrar var bak taktir ettim sabah:D:D
benim dünürüm işte be..takdir ediyom bende azomu..gökçede yatsın büyütsün totoyu iyicee..babus gelir bence..gecelerimi takılsak napsak.nasılsa uyku yok..
:sinir::sinir:parıltııııııı sen kimsin anammmm ben hadi konuş azcık

benim bi tahminim var..ama...hatta biçok tahminim var..senarist olcak hatunmusum be..:evet::evet:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar