2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım maşallah diyim ben, ama sıkma canını..Senin yediklerinle bebeğin kilo almasının pek alakası yok bence..Yoksa doktorum bana herşeyi kısıtlamazdı :D Bırak zayıf doğsun, kolay doğar ve zayıf doğan bebişler çabuk kilo alırlar...Ayrıca anne-baba etkeninden zayıf olabilir.Eşin kaç kilo doğmuş mesela, sen kaç kilo olmuşsun? Bunları karşılaştırmak lazım.
Çok tatlı oğluşun var dudişlerini sana benzettim ben :)

Maşallah canım yavrukuşa, gözünaydın güzel haberler getirmişsin :) Yürüyüşü neden verdi? Bebek kanala yerleşsin diye mi?

Tebrik ederim şikerim, bence ver adres telefon.

Eline sağlık canım, son zamanlarımız ben giyinirken bile yoruluyorum :(
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin yarın..
Bu arada benim de ayak ve ellerim şişmeye başladı.

Ecrinim vallahi kayınvaliden tipik erkek anası olduğunu göstermiş..Halbuki oğlunun yanında senden yana olduğunu göstermesi lazım, artık bütün gün evde olduğum için seni çok iyi anlayabiliyorum..Akşama kadar zaten yalnızsın, akşamda eşinle oturmak ya da çıkmak istiyorsun, bu en doğal hakkın zaten..
Bence de eşinle sakin bir anında (ikinizinde) konuşmalısın, üzüldüğünü dile getirmelisin ama sinirlenmeden..Eminim anlayacaktır.

Bi de selam vereyim unutmadan sizlere :)
Rüyamda "ekmek" gördüm, 7-8 tane ekmek bizim evde..
Anlamını sordum bereket demekmiş..Oğlum bereketi ile gelsin inşallah dedim..Sonra rahmetli babamı gördüm, ölü diriyi getirir derler ya hani, acaba dedim bu hafta doğurcam mı :D
Neyse bakalım kısmet...
Yarın köpeğimi traşa götürcem, o da kel olacak garibim bebek uğruna :) Şimdi 2 gün onun depresyonu ile uğraşırım :D
Neyse öperim hepinizi, yarın görüşürüz

gelmezz mi kızz gelirr tabe bereketiyle. kendine de bol bol sans alıp gelsin insallahh:utan:

evet tam erkek annesi. yani biliyoduk zaten de dün iice gözüme battı. sofrada yemek yerken yakısııııkkklııı oglumm benimmmmm diyo böyle gözünden ısık cıkcak resmen. güldüm diye sonra güzel gelinim dedi. bende bu biraz reklam koktu yakısıklı oglumdan sonra dedim. inan hiç ayırmıyorum dedi. dicektim sen kendi kızlarından oglunu ayırıyosun benden mi ayırmıcan. demeye kalmadı gece sonunda gösterdi ne oldugu. :böö:

hiç konusmadım hiç odamdan da cıkmadım. sabah geldi kendi salca oldu. sana hakkımı helal etmiycem dedim. hala kendini haklı görüyo. ama sabaha kadar benim baskasıyla evlendigimi görmüs rüyasında. ondan yaklasıyo zaten fesatlıktan:sok git bunu da annene sikayet et ecrin bana hakkını helal etmicekmiş de dedim. derim dedi. o desin yeminle o da beni arar deme öyle et hakkını helal ogluma bilmem ne diye ay düsündükce delircek gibi oluyorum:sok

bu arada tesekkür ederim cnmm.. aradım az önce alis hanımcım toplantıdaymıs. ultra kibar bi adam cıktı. telefon numarasını bıraktım. dönücektir size hemen dedi. ii didim bende. beklemedeyim:utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben de spor aldım.Eklemiştim resimlerini oğluşumun odasının resimlerine..
Beyaz gecelik, kırmızı sabahlık, kırmızı taç..Sabahlığımda spor.Bana klasik süslü şeyler hiç yakışmıyor çaktırma :D
Sonrasında ise oğlumun hastane çıkışı ile uyumlu olsun diye lacivertli pijama bi de beyaz taç :D
Zaten kokoşu sonradan giyemezsin rahat rahat, hiç olmazsa aldıklarımızı lohusa iken rahat rahat giyeriz.

gördüm sninkileri canım çok şıktı 2 takımında..bende giyemem diye düşündüm zaten içimde yok öyle giysemde kırıtamam mal gibi dururdum içinde:Dinan bana

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet hemide yıldızlı pekiyi aldın:D:Dsen ne diyonnnn:cokkomik:
kız ne giyecen eşofmanlarımı giyerim ben sanırım ne rahat varsa onu giyerim ama sancının geldiği zamanda önemli gece gelirse pijamalarımla koptur koptur giderim gibime geliyor..bende kardeşime diyorum saç düzleştiricimi makyaj çantamı sakın unutma onlar benim için önemli doğumdan sonra:D:D
yaaa azo dün hastane pijamamı aldım ama kokoş bişey değil spoer aldım gene resmini çekip gösteririm sizede üstünde bebek var sabahlığındada bebekler var çok sevimli bişey ama:D
kokoş hatun hali başka besleme saçlarımı düzleştirsem nolur makyajsız olmaz ama :D
günaydın kızlar :)
günaydın lilacscım
aman maşallah canım maşallah diyelim..ye tabi can boğazdan gelir bak bana:D

yiyorum kız maşallah inşallah oğlumada yarasın ne diyim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gördüm sninkileri canım çok şıktı 2 takımında..bende giyemem diye düşündüm zaten içimde yok öyle giysemde kırıtamam mal gibi dururdum içinde:Dinan bana

Sağol canım. Kırıtcak halimiz kalcak mı bakalım zaten :D
Yarın doktora gidicem..İnşallah çatı muayenesi yapmaz, yoksa henüz palazlanmaya başlayan tüylerim ile karşılaşacak :D Ayyyy utandım :eek:ys:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben de spor aldım.Eklemiştim resimlerini oğluşumun odasının resimlerine..
Beyaz gecelik, kırmızı sabahlık, kırmızı taç..Sabahlığımda spor.Bana klasik süslü şeyler hiç yakışmıyor çaktırma :D
Sonrasında ise oğlumun hastane çıkışı ile uyumlu olsun diye lacivertli pijama bi de beyaz taç :D
Zaten kokoşu sonradan giyemezsin rahat rahat, hiç olmazsa aldıklarımızı lohusa iken rahat rahat giyeriz.

benimki de spor, hatta fazla spor :D
napayım, elim gitmedi diğerlerine... sabahlığı çok beğenerek aldım ama kalın sanırım hastane için, giyemem gibi geliyor şimdi. pijamayı kayınvalidem aldıydı ama o da aynı gecelik gibi spor. aman bir gece kalacaz zaten, ne gerek var kan falan bulaşır bir de.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydınn kızlarrr dandik bi izmir sabahı depresif benden:utan::utan:

günaydın ecrinnncimmm

azo kız o halini düşndükçe kocamın üzülüyorum mahçup olmuştur patron bi laf demese bari gökkuşağı gibi gitmiş rengarek halbuki ben yolcu ettim onu ama nasıl farketmedim bilemiyorum gözlerim yarım acıktı ondan mı ki

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benimki de spor, hatta fazla spor :D
napayım, elim gitmedi diğerlerine... sabahlığı çok beğenerek aldım ama kalın sanırım hastane için, giyemem gibi geliyor şimdi. pijamayı kayınvalidem aldıydı ama o da aynı gecelik gibi spor. aman bir gece kalacaz zaten, ne gerek var kan falan bulaşır bir de.

Benim sabahlıkta kalın, hastane çok sıcak..Ama napim benim telaşım sırf resimlerde iyi çıkmak için :D Sonradan vah bunu da giymeseydim demeyeyim diye :p

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yarın doktora gidicem..İnşallah çatı muayenesi yapmaz, yoksa henüz palazlanmaya başlayan tüylerim ile karşılaşacak :D Ayyyy utandım :eek:ys:

muhtemelen yapar gibime geliyo ama bellide olmass aman napcan azomm boşver görürse görsün kim bilir erken doğumlarda kadınlar ne türlü hallerle gidiyolar:eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinn
nasılsın bu sabah? sakinleştin mi biraz? üzülme ya, eşin için de zor bir dönem, erkekler pek çaktırmamaya çalışıyorlar, bir akşam konuşmaya çalış, kaygılarını anlat, anlayacaktır inşallah.

günaydın balım saol. dün geceden iiyim tabe. kızcem yalnız bırakmiyy beni saolsun. gerginligimden midir nedir dün gece hiç durmadı o da. normalde konusur anlasırdık illa ki ama burda görümcelerim ve kayınvalidemin önünde oldu ya ondan hazmedemiyorum. duymayan 2 görümcem de duyar bugün. allah ım bana bir erkek evlat da verirse bigün ona önce dünyanın merkezi olmadıgını ögreticem. kajusundan boncuk düsmücegini de. kaynanamın kocama olan sevgisi beni sogutcak kocamdan o moddayım yani. az kaldı.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benim sabahlıkta kalın, hastane çok sıcak..Ama napim benim telaşım sırf resimlerde iyi çıkmak için :D Sonradan vah bunu da giymeseydim demeyeyim diye :p

benim gecelik sabahlık pijamam hepsi çok güsel tiril tiril bir kumaştan pamuklanma yapmaz iz bırakmaz incecik tam benlik yanık bir halim var çünkü hastanede kebap gibin ne gerek var kalına evde desen kalorifer var terlerim en iyisini yaptım diyorum benim takımlarda spor dantelli giydim de koca karılara benzedim resen kendime yakıştıramadım cicikli şeyler daha çok gitti bana gibi geldi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aman onlar kaç türlüsünü görmüşlerdir kızz boşver senin palazlar şeftali tüyü gibi kalır:D:Dayyyyyyyy azo belkide tarih verir haaaaaa:evet::evet:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

muhtemelen yapar gibime geliyo ama bellide olmass aman napcan azomm boşver görürse görsün kim bilir erken doğumlarda kadınlar ne türlü hallerle gidiyolar:eek:ys:

Doğru diyon :D Zaten herhalde örtü örtüyorlarmış, karanlıkta pek görükmez :D

benim gecelik sabahlık pijamam hepsi çok güsel tiril tiril bir kumaştan pamuklanma yapmaz iz bırakmaz incecik tam benlik yanık bir halim var çünkü hastanede kebap gibin ne gerek var kalına evde desen kalorifer var terlerim en iyisini yaptım diyorum benim takımlarda spor dantelli giydim de koca karılara benzedim resen kendime yakıştıramadım cicikli şeyler daha çok gitti bana gibi geldi

Heh aynen dantelliler bana da yakışmadı, yakışanda güzel duruyor ama orası ayrı :) Ben tiril tiril sabahlık buldum ama rengi uymadı ya, el mecbur aldım yani, artık yanaklarım al al olana kadar giyerim :D Mıçımdan terler damlıyormuş, ben havamdan ödün vermemek için çıkartmıyormuşum sabahlığı :D

aman onlar kaç türlüsünü görmüşlerdir kızz boşver senin palazlar şeftali tüyü gibi kalır:D:Dayyyyyyyy azo belkide tarih verir haaaaaa:evet::evet:

Anammmm tarih mi :durbun: Zaten 30 Ocak diyordu ama, tabi sata göre, belki bebiş yola girmiştir ay inşallah bana da 10 güne gelir der :D

dimii kızzz göstermişş valla o rüya ona 1 hafta gider artık. sen bugün yok musun bakemm nereye gidiyon?

Yokum akşamüstüne kadar canım, bizim köpeği traşa götürcem, o da Kuzey için tüylerinden vazgeçiyor :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın balım saol. dün geceden iiyim tabe. kızcem yalnız bırakmiyy beni saolsun. gerginligimden midir nedir dün gece hiç durmadı o da. normalde konusur anlasırdık illa ki ama burda görümcelerim ve kayınvalidemin önünde oldu ya ondan hazmedemiyorum. duymayan 2 görümcem de duyar bugün. allah ım bana bir erkek evlat da verirse bigün ona önce dünyanın merkezi olmadıgını ögreticem. kajusundan boncuk düsmücegini de. kaynanamın kocama olan sevgisi beni sogutcak kocamdan o moddayım yani. az kaldı.

anlar hatasını seninki yakında, boşver takma kafana :huhuu: duyan da duysun ne olacak...

en iyisini yapmışsın ince almakla, ama ben gecelikten ziyade sabahlığı beğendim de kaçırmadım hemen aldım o yüzden :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Heh aynen dantelliler bana da yakışmadı, yakışanda güzel duruyor ama orası ayrı :) Ben tiril tiril sabahlık buldum ama rengi uymadı ya, el mecbur aldım yani, artık yanaklarım al al olana kadar giyerim :D Mıçımdan terler damlıyormuş, ben havamdan ödün vermemek için çıkartmıyormuşum sabahlığı :D

Anammmm tarih mi :durbun: Zaten 30 Ocak diyordu ama, tabi sata göre, belki bebiş yola girmiştir ay inşallah bana da 10 güne gelir der :D

Yokum akşamüstüne kadar canım, bizim köpeği traşa götürcem, o da Kuzey için tüylerinden vazgeçiyor :D

kız benimki örtü örterdide sonra birde ışık yakardı madenciler gibi amannnnnnn:sok:sokne var ne yok bağırsağa kadar görüyordur zaar tünel nasılsa geniş:D:D
ayy azo verecek ban sanada tarih görde ban zaten kuzey girmiştir kanala bana öyle geliyorrrr:evet::evet:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin kız 1 ne oluyor sendemi kürklü oluyon ne:D:D

kürkümsüüülü oldum :D yok kız yemek yarısmasına katıldıydım ya kurban bayramında. orda birinci oldum deyi rozetlendim böle. bide tac kazanırsam birinden havamdan gecilmez gari:D hep bi tacım olsun istedim zati:D

bi kucuyu kac saatte tras ediyolar kız. yazık depresif olur o simdi koltukların arkasına saklanır:D ha totosu acıkta kalmıs insan ha tüysüz kalmıs köpecik. kıyafet giydir bari beynini kandırsın:utan:

kız azo tras ediyolarmıs tüyü ona göre bak. enfeksiyon durumu olmasın deyi:eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar