Canım maşallah diyim ben, ama sıkma canını..Senin yediklerinle bebeğin kilo almasının pek alakası yok bence..Yoksa doktorum bana herşeyi kısıtlamazdıBırak zayıf doğsun, kolay doğar ve zayıf doğan bebişler çabuk kilo alırlar...Ayrıca anne-baba etkeninden zayıf olabilir.Eşin kaç kilo doğmuş mesela, sen kaç kilo olmuşsun? Bunları karşılaştırmak lazım.
Çok tatlı oğluşun var dudişlerini sana benzettim ben![]()
Maşallah canım yavrukuşa, gözünaydın güzel haberler getirmişsinYürüyüşü neden verdi? Bebek kanala yerleşsin diye mi?
Tebrik ederim şikerim, bence ver adres telefon.
Eline sağlık canım, son zamanlarımız ben giyinirken bile yoruluyorum![]()
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin yarın..
Bu arada benim de ayak ve ellerim şişmeye başladı.
Ecrinim vallahi kayınvaliden tipik erkek anası olduğunu göstermiş..Halbuki oğlunun yanında senden yana olduğunu göstermesi lazım, artık bütün gün evde olduğum için seni çok iyi anlayabiliyorum..Akşama kadar zaten yalnızsın, akşamda eşinle oturmak ya da çıkmak istiyorsun, bu en doğal hakkın zaten..
Bence de eşinle sakin bir anında (ikinizinde) konuşmalısın, üzüldüğünü dile getirmelisin ama sinirlenmeden..Eminim anlayacaktır.
Bi de selam vereyim unutmadan sizlere![]()
Rüyamda "ekmek" gördüm, 7-8 tane ekmek bizim evde..
Anlamını sordum bereket demekmiş..Oğlum bereketi ile gelsin inşallah dedim..Sonra rahmetli babamı gördüm, ölü diriyi getirir derler ya hani, acaba dedim bu hafta doğurcam mı![]()
Neyse bakalım kısmet...
Yarın köpeğimi traşa götürcem, o da kel olacak garibim bebek uğrunaŞimdi 2 gün onun depresyonu ile uğraşırım
![]()
Neyse öperim hepinizi, yarın görüşürüz
gelmezz mi kızz gelirr tabe bereketiyle. kendine de bol bol sans alıp gelsin insallahh
evet tam erkek annesi. yani biliyoduk zaten de dün iice gözüme battı. sofrada yemek yerken yakısııııkkklııı oglumm benimmmmm diyo böyle gözünden ısık cıkcak resmen. güldüm diye sonra güzel gelinim dedi. bende bu biraz reklam koktu yakısıklı oglumdan sonra dedim. inan hiç ayırmıyorum dedi. dicektim sen kendi kızlarından oglunu ayırıyosun benden mi ayırmıcan. demeye kalmadı gece sonunda gösterdi ne oldugu. :böö:
hiç konusmadım hiç odamdan da cıkmadım. sabah geldi kendi salca oldu. sana hakkımı helal etmiycem dedim. hala kendini haklı görüyo. ama sabaha kadar benim baskasıyla evlendigimi görmüs rüyasında. ondan yaklasıyo zaten fesatlıktan:sok git bunu da annene sikayet et ecrin bana hakkını helal etmicekmiş de dedim. derim dedi. o desin yeminle o da beni arar deme öyle et hakkını helal ogluma bilmem ne diye ay düsündükce delircek gibi oluyorum:sok
bu arada tesekkür ederim cnmm.. aradım az önce alis hanımcım toplantıdaymıs. ultra kibar bi adam cıktı. telefon numarasını bıraktım. dönücektir size hemen dedi. ii didim bende. beklemedeyim