selam kızlar noruyonuz..ay ikide bir kalkıp kapıya bakmaktan helak oldum tam yerlesiyom uzancam kapı calıyo gıcık oluyorum bu ev sahibine iyice artık bide soledik ha ben surekli yatıyorum kalkmamam lazım diye yok tesisatcı getirir yok bilmem ne
benim gibi yap cnm birini beklemiyosan acma kapıyı
walla ya en iyisi demi..ama biliyo bunlar benim evde oldugumu
alt katta oturuyo ev sahibi bizim poff
kızlar ben acuvue ıpad 2 kampanyasına katılmıstım. asil talihliymişim mail gelmiş 2 tane. adres ve telefon istiyor 23 ocak a kadar. güvenip gönderemedim. kocişi bekliyorumm. ay heyecanı da yetti ama

bugün kadın geldi temizlik hala devam ediyor
bebişimin odasını da yaptık
yatağını, cibinliğini
çok yoruldum doğru dürüst bişi yapmasam bile
yarın sabah 08.30da randevum var nstye gircem
hayırlısı bakalım
benim ayaklarım yine çok şişmeye başladı bildiğin obez gibi ve çok sancı yapıyo ayaklarım
yatağını, cibinliğini
hayırlısı bakalım
benim ayaklarım yine çok şişmeye başladı bildiğin obez gibi ve çok sancı yapıyo ayaklarım
hayırlı olsun canım, ben de katılmıştım bana mail falan gelmedi, talihliymişsin, kızçen uğurlu geliyor desene...
güle güle kirletin evinizi![]()
yarın da hayırlı haberlerle gelirsin inşallah hayatım.
cnmm ayaklarını uzattıgında yada sarkıttıgında farketmezz , parmak uclarını uzatabildigin kadar ileri uzatıp sonra cekebildigin kadar geri cek. dizini kırmadan pedala basar gibi düsün. aklına geldikce yap cok faydalı..
evini de güle güle kirlet su yagmur bi gecsin bende temizleticem hemen. yarında güzel haberlerle gelirsin insallahhh
yaa katılmısmıydın? güvenilir mi sence. arayıp bırakayım mı adresle telefon numarasını ki? bi tek seyden rahatsız oldum bugün postada bide web sitesinde duyurulcagı yazıyo. hatta bana gelen mailin birinde talihli isimleri var 8 tane. 8 ocak postada yayınlancak diyo. ama ikisindede bişi yok site kampanya devam ediyo gibi gösteriyo
evet, siteye ben de baktım, bir şey yok, 23 ocak a daha vakit var, bir kaç gün bekle bence, sitede yayınlanırsa gönderirsin, ama adres bilgilerini vermenin ne zararı olabilir ki bilmiyorum, eşine de sor istersen.
gerci johnson & johnson a ait diyo ya ondan güvenilir buldum bende. bide adrese teslim demiyo nerden alabilceginiz bildirilcek diyo o yüzden niye adres verilmesin diye düsündüm bende. en fzla dükkan adresi veririm. baska da bişi istemiyo zaten bi adres bi telefon numarası. tebligat gönderiyolarmıs sadece öyle yazıyo. ayy haketten kazandıysam inancam kızcemin sansına iyice. simdiye kadar bişi kazandıgım yok cünkü. biletime amorti bile vurmadı
ben geldim. kimse yok ama olsun. kayınvalidemle kavga ettim, tabi önce esimle. mesele her fırsatta aksam evde olmaması. bugün gündüz zaten yoktu. insaat işleri falan vardı gitti. aksam yemege annesine gittik. ben orda otururken ila arkadasına gidicek. ben eve gidelim dedim diye bi anda beni annesine sikayet etmeye basladı. neymiş 5 kadınla napcakmıs evin içince ben cay içerken o da gidip arkadasında oturcakmıs. ii de ben buraya cay icmeye gelmedim yemek yiyip döncektik dedim. tabi o beni sikayet edince annesine delirdim. yetmedi annesi oglum ben seni de onu da anlamaya calısıyorum. sen simdi evlenince kendini bi anda hapsolmus gibi hissettin diye lafa girince delirdim. ne hapsi ya daha dün gece dısardaydı 11 e kadar. hep pazartesi salı bi gün tavla bi gün mac dısarda dedim. hele bu ara sürekli yarım saat bilmemkime yarım saat bilmem nereye diye dye sürekli arkadasında. eve gidiyorum diye kalktık bana annesinin yanında işte bak böyle yapıyo yemin ediyorum basımın surası uyustu diye konustu. doldum zaten nerdeyse aglıcaktım. asansöre binmedi benle merdivenden indi. annesi de kapıda yavrum cok sıkma işte sıkarsan diye lafa basladı dönüp bagırdım bende söyle konusup yüz verme . daha dün gece dısardaydı 11 e kadar diyorum dedim. pazartesi salı bu adam zaten dısarda dedim. sürekli bi yerde bende hep burdayım ordan pay biç. sonra carptım kapıyı bindim asansöre. ve eve gelmedi yine gitti arkadasına. zaten konusmazdı eve gelseydide. nereye giderse gitsin artık. o kadar sinirlendim ki anlatamam. ben babama kendimi ezdirmedim simdiye kadar. su an calıscak durumda degilim gerci ama azcık emsin girer işe calısırım. anacıgı baksın ona sıkmadan. bu kadar yüz göz olduktan sonra zor yürütürüz.. allah ım cok moralim bozuk. ama kayınvalidemin görümcemin yanında su duruma düstügüm için..
Ecrincim canım benim haklısın.. Bu dönemlerde özellikle yanında olmanı istiyorsun hepimiz istiyoruz.. bide erkekler bi alıştımı dışarı zor geliyor.. Canımcım eşinle sakin bi şekilde konuş, inan aşılamayacak bir mevzu değil.. kayınvaldeye gelince onların yanında böyle bi mevzu olmasaydı iyi olurdu ama olmuş bi kere.. Üzme kendini..
şimdik benim zargana oğlum doğsun totosunu kızarcam onun 44cm 2024 gr cıkkk :iyyyy: arkadaş ben herşeyden yiyorum bu bebe kilo almıyo neyse herşeyi iyiymiş omega 3 verdi bana bebe şişsin die içcez bakalım normal gayet rahat doğurursun dedi bağa gamsecimşimdik raporumu aldım 3 hafta sonra kntrolum var 21 ocakta daha sonra hafta 2 kez lerim başıylak 2 parti öle gittikten sonra haftada bir gelcen diyo hadi bakalım
:
benimkide 2.176 gram olmuş herşey normal dedi doktor
bi anormallik yok ama benim karnımda isilik oldu baya
görsen tane tane bi garip ilaç verdi inş ii gelirr
beni 15 gün sonra çağırdı
bebeğin kahvaltıdan sonra 12 saat boyunca en az 10 defa haraket etmeli dedi eğer etmezse hemen gel dedi
falan yani çok şükür herşey yolunda he bide günde mutlaka 1 saat yürüyeceksin dedi
kızlar ben acuvue ıpad 2 kampanyasına katılmıstım. asil talihliymişim mail gelmiş 2 tane. adres ve telefon istiyor 23 ocak a kadar. güvenip gönderemedim. kocişi bekliyorumm. ay heyecanı da yetti ama
yatağını, cibinliğini
hayırlısı bakalım
ben geldim. kimse yok ama olsun. kayınvalidemle kavga ettim, tabi önce esimle. mesele her fırsatta aksam evde olmaması. bugün gündüz zaten yoktu. insaat işleri falan vardı gitti. aksam yemege annesine gittik. ben orda otururken ila arkadasına gidicek. ben eve gidelim dedim diye bi anda beni annesine sikayet etmeye basladı. neymiş 5 kadınla napcakmıs evin içince ben cay içerken o da gidip arkadasında oturcakmıs. ii de ben buraya cay icmeye gelmedim yemek yiyip döncektik dedim. tabi o beni sikayet edince annesine delirdim. yetmedi annesi oglum ben seni de onu da anlamaya calısıyorum. sen simdi evlenince kendini bi anda hapsolmus gibi hissettin diye lafa girince delirdim. ne hapsi ya daha dün gece dısardaydı 11 e kadar. hep pazartesi salı bi gün tavla bi gün mac dısarda dedim. hele bu ara sürekli yarım saat bilmemkime yarım saat bilmem nereye diye dye sürekli arkadasında. eve gidiyorum diye kalktık bana annesinin yanında işte bak böyle yapıyo yemin ediyorum basımın surası uyustu diye konustu. doldum zaten nerdeyse aglıcaktım. asansöre binmedi benle merdivenden indi. annesi de kapıda yavrum cok sıkma işte sıkarsan diye lafa basladı dönüp bagırdım bende söyle konusup yüz verme . daha dün gece dısardaydı 11 e kadar diyorum dedim. pazartesi salı bu adam zaten dısarda dedim. sürekli bi yerde bende hep burdayım ordan pay biç. sonra carptım kapıyı bindim asansöre. ve eve gelmedi yine gitti arkadasına. zaten konusmazdı eve gelseydide. nereye giderse gitsin artık. o kadar sinirlendim ki anlatamam. ben babama kendimi ezdirmedim simdiye kadar. su an calıscak durumda degilim gerci ama azcık emsin girer işe calısırım. anacıgı baksın ona sıkmadan. bu kadar yüz göz olduktan sonra zor yürütürüz.. allah ım cok moralim bozuk. ama kayınvalidemin görümcemin yanında su duruma düstügüm için..