2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
anlar hatasını seninki yakında, boşver takma kafana :huhuu: duyan da duysun ne olacak...

en iyisini yapmışsın ince almakla, ama ben gecelikten ziyade sabahlığı beğendim de kaçırmadım hemen aldım o yüzden :D

benim bu huyum cok pis lilacs ım ya ben birini cok zor severim alısırım.. ama sogudum mu da bi anda sogurum. görümcemler karısmadı zati hatta biri yanımızdaydı beni tuttu ama işte tipik gelin kaynana durumundayım su an:utan: simdi bebemi sevdikce dogunca sinirlencem. dün bütün gece onu düsündüm dr la konuscam zati enfeksiyon tehlikesi var bagısıklıgı yok. öptürmücem kimseye. insallahh o da kucagına gittikce basar yaygarayı:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Doğru diyon :D Zaten herhalde örtü örtüyorlarmış, karanlıkta pek görükmez :D

Heh aynen dantelliler bana da yakışmadı, yakışanda güzel duruyor ama orası ayrı :) Ben tiril tiril sabahlık buldum ama rengi uymadı ya, el mecbur aldım yani, artık yanaklarım al al olana kadar giyerim :D Mıçımdan terler damlıyormuş, ben havamdan ödün vermemek için çıkartmıyormuşum sabahlığı :D

Anammmm tarih mi :durbun: Zaten 30 Ocak diyordu ama, tabi sata göre, belki bebiş yola girmiştir ay inşallah bana da 10 güne gelir der :D

Yokum akşamüstüne kadar canım, bizim köpeği traşa götürcem, o da Kuzey için tüylerinden vazgeçiyor :D
hımmm azom hayırlı haberler verir inşallah mükerrem bu arada köpek umarım haline üzülmezz
anlar hatasını seninki yakında, boşver takma kafana :huhuu: duyan da duysun ne olacak...

en iyisini yapmışsın ince almakla, ama ben gecelikten ziyade sabahlığı beğendim de kaçırmadım hemen aldım o yüzden :D

şimdi geceliği doğum nasıl olur belli olmadığı için aldım sezoşto pijama çok zor oluyomuş brde evde pijamadan çok giyinirim geceliği rahat olur dedim normal doğurursam mutlaka pijama giyerim hastanede daha rahat olur

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gideyim kahvaltı yapayım kızlar, çok acıktım.

Afiyet olsun canım.

kız benimki örtü örterdide sonra birde ışık yakardı madenciler gibi amannnnnnn:sok:sokne var ne yok bağırsağa kadar görüyordur zaar tünel nasılsa geniş:D:D
ayy azo verecek ban sanada tarih görde ban zaten kuzey girmiştir kanala bana öyle geliyorrrr:evet::evet:

Ay ne diyosun ya :D İnşallah bizimkisi ışık yakmaz :D Girmiştir dimi akıllı oğlum :D Ama karnım çok düşmedi benim.

bi kucuyu kac saatte tras ediyolar kız. yazık depresif olur o simdi koltukların arkasına saklanır:D ha totosu acıkta kalmıs insan ha tüysüz kalmıs köpecik. kıyafet giydir bari beynini kandırsın:utan:

kız azo tras ediyolarmıs tüyü ona göre bak. enfeksiyon durumu olmasın deyi:eek:ys:

Yarım saat sürer traş, yarım saat gidiş, yarım saat geliş 1,5 saat :)
1 saat hazırlanma 2,5 .Sorma nasıl depresyona giriyor hemen saklanıyor evde kıyamam :D Ama çok tipsiz oluyor haklı saklanmakta.Ben olsam ben de saklanırdım :D

Traş mı? Beni mi? Ayyy ama uzatmam lazım derim ağda için :) Uzamıyor meret, inadı tuttu kaldı öyle minnak minnak, strese girdi kuku tüylerim :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlarrr...ankarada kar var her yer bembeyaz olmus,halen yağmaya devam ediyor.iremde kıç atıyor okullar tatil olcek diye:evet::beyazbayrak:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlarr bugun aksam annem geliyooo

Hoşgeldin, oh hadi gözünaydın :)

hımmm azom hayırlı haberler verir inşallah mükerrem bu arada köpek umarım haline üzülmezz

Üzülüyor canım, ama alışıyor 2 gün sonra..Bi de tüyleri uzunken zor oluyor her dışarı çıkıştan sonra ayaklarını yıka, kurut..Kısayken rahat ediyoruz..Şimdi haberi yok yatıyor yerde garibim :D
İnşallah kuşum hayırlı haberlerle dönerim, belki dönmem doğururum gitmişken fena olmazdı hani :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın kızlarrr...ankarada kar var her yer bembeyaz olmus,halen yağmaya devam ediyor.iremde kıç atıyor okullar tatil olcek diye:evet::beyazbayrak:

Günaydın nazommm
Ne güzel ya, burda yağmur var..Annem sen doğurmadan kar yağmasın diyor ama ben de karlı havada doğurmak istiyorum :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hoşgeldin, oh hadi gözünaydın :)

Üzülüyor canım, ama alışıyor 2 gün sonra..Bi de tüyleri uzunken zor oluyor her dışarı çıkıştan sonra ayaklarını yıka, kurut..Kısayken rahat ediyoruz..Şimdi haberi yok yatıyor yerde garibim :D
İnşallah kuşum hayırlı haberlerle dönerim, belki dönmem doğururum gitmişken fena olmazdı hani :D

sagol tesekkur ederim gecen gittiginde ne bicm agladıydım arkasından :cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Afiyet olsun canım.

Ay ne diyosun ya :D İnşallah bizimkisi ışık yakmaz :D Girmiştir dimi akıllı oğlum :D Ama karnım çok düşmedi benim.

1 saat hazırlanma 2,5 .Sorma nasıl depresyona giriyor hemen saklanıyor evde kıyamam :D Ama çok tipsiz oluyor haklı saklanmakta.Ben olsam ben de saklanırdım :D

Traş mı? Beni mi? Ayyy ama uzatmam lazım derim ağda için :) Uzamıyor meret, inadı tuttu kaldı öyle minnak minnak, strese girdi kuku tüylerim :D

kızz catı muayenesinde traslamıyolar. doguma alırken traslıyolarmıs:D ameliyat olur kiminn. kısayken dogurma gari sende. yada anladın ki dogurcan kendin trasla:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Afiyet olsun canım.

o tuylere bide kese yapmayı dene hava almadıgı iicn cabuk uzayamıyolardır,banyoda kese yap oralara azcık acılsın ben hep ooyle yaparım daha rahat cıkıyolar o zaman belki faydası olur

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bebikommm nazo hosgeldinizz:beyazbayrak: ay burdada kar yagsa keske:utan:

bende gidiciiimm annem sarma yapmıs. oturup ben saramıcagma göre artık gidip sarılmısını yiyim bari:utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın nazommm
Ne güzel ya, burda yağmur var..Annem sen doğurmadan kar yağmasın diyor ama ben de karlı havada doğurmak istiyorum :D

deli kızz..:beyazbayrak:bende ben doğurana kadar kar,çamur olayı bitsin istiyorum:cokkomik: yukarıya ilettim mesajı ama insallah istediğim gibi olur..:beyazbayrak:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bebek dogumu kendi baslatıyomus ya. benimki bu kadar rahat hareket ettigine göre sıkısmadı sanyorum sıskalıktan. e simdi o hareket ettigi sürece ben dogurmayı ummayayım mı acaba. her agrıda bosuna mı heyecanlanıyorum:sok b ide catının acılmaya basladıgını yürüyüsünüzden anlayabiliyomussunuz. yada üst bacagın seklinden

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebek dogumu kendi baslatıyomus ya. benimki bu kadar rahat hareket ettigine göre sıkısmadı sanyorum sıskalıktan. e simdi o hareket ettigi sürece ben dogurmayı ummayayım mı acaba. her agrıda bosuna mı heyecanlanıyorum:sok b ide catının acılmaya basladıgını yürüyüsünüzden anlayabiliyomussunuz. yada üst bacagın seklinden

sıkıscak olan kafası sadece geri kalan elleri kolları bacaklarını cok rahat hareket ettiriyolar benimkide oyle iste simdi 25oo gram kafa yerlesmis ama geri kalan heryeri tam gaz oynuyo masllah hic durmuyo ki

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sıkıscak olan kafası sadece geri kalan elleri kolları bacaklarını cok rahat hareket ettiriyolar benimkide oyle iste simdi 25oo gram kafa yerlesmis ama geri kalan heryeri tam gaz oynuyo masllah hic durmuyo ki

heyecanlanabilirim yani:D ya hep bu ayda hareketleri azalcak efendim yeri daralcak bilmem ne yazıyo ya heryerde. bende bekliyorum hareketleri azalcak da zorlucak diye. beni zorluyo sıpa. e ii ben bekliyim o vakit-rgulu

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
heyecanlanabilirim yani:D ya hep bu ayda hareketleri azalcak efendim yeri daralcak bilmem ne yazıyo ya heryerde. bende bekliyorum hareketleri azalcak da zorlucak diye. beni zorluyo sıpa. e ii ben bekliyim o vakit-rgulu

bekle sen bekle hic belli olmaz biz 4 kardesiz annem hepimizde de,dogurcagı gunden bi gun once acayip hareket ediyodunuz dedi yani normalden bile cok kıpırdamısız dogmadan once..hic belli olmaz herkesin karnının buyuklugu yeri farklı senin kız rahat demek ne guzel iste :))

bu arada benden baska parmak yiyen yokmu henüz :lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar