anlar hatasını seninki yakında, boşver takma kafanaduyan da duysun ne olacak...
en iyisini yapmışsın ince almakla, ama ben gecelikten ziyade sabahlığı beğendim de kaçırmadım hemen aldım o yüzden
hımmm azom hayırlı haberler verir inşallah mükerrem bu arada köpek umarım haline üzülmezzDoğru diyonZaten herhalde örtü örtüyorlarmış, karanlıkta pek görükmez
Heh aynen dantelliler bana da yakışmadı, yakışanda güzel duruyor ama orası ayrıBen tiril tiril sabahlık buldum ama rengi uymadı ya, el mecbur aldım yani, artık yanaklarım al al olana kadar giyerim
Mıçımdan terler damlıyormuş, ben havamdan ödün vermemek için çıkartmıyormuşum sabahlığı
Anammmm tarih miZaten 30 Ocak diyordu ama, tabi sata göre, belki bebiş yola girmiştir ay inşallah bana da 10 güne gelir der
![]()
Yokum akşamüstüne kadar canım, bizim köpeği traşa götürcem, o da Kuzey için tüylerinden vazgeçiyor
anlar hatasını seninki yakında, boşver takma kafanaduyan da duysun ne olacak...
en iyisini yapmışsın ince almakla, ama ben gecelikten ziyade sabahlığı beğendim de kaçırmadım hemen aldım o yüzden
gideyim kahvaltı yapayım kızlar, çok acıktım.
kız benimki örtü örterdide sonra birde ışık yakardı madenciler gibi amannnnnnn:sok:sokne var ne yok bağırsağa kadar görüyordur zaar tünel nasılsa geniş
ayy azo verecek ban sanada tarih görde ban zaten kuzey girmiştir kanala bana öyle geliyorrrr
bi kucuyu kac saatte tras ediyolar kız. yazık depresif olur o simdi koltukların arkasına saklanırha totosu acıkta kalmıs insan ha tüysüz kalmıs köpecik. kıyafet giydir bari beynini kandırsın
![]()
kız azo tras ediyolarmıs tüyü ona göre bak. enfeksiyon durumu olmasın deyiys:
Günaydın kızlarr bugun aksam annem geliyooo
hımmm azom hayırlı haberler verir inşallah mükerrem bu arada köpek umarım haline üzülmezz
günaydın kızlarrr...ankarada kar var her yer bembeyaz olmus,halen yağmaya devam ediyor.iremde kıç atıyor okullar tatil olcek diye:beyazbayrak:
günaydın kızlarrr...ankarada kar var her yer bembeyaz olmus,halen yağmaya devam ediyor.iremde kıç atıyor okullar tatil olcek diye:beyazbayrak:
Hoşgeldin, oh hadi gözünaydın![]()
Üzülüyor canım, ama alışıyor 2 gün sonra..Bi de tüyleri uzunken zor oluyor her dışarı çıkıştan sonra ayaklarını yıka, kurut..Kısayken rahat ediyoruz..Şimdi haberi yok yatıyor yerde garibim![]()
İnşallah kuşum hayırlı haberlerle dönerim, belki dönmem doğururum gitmişken fena olmazdı hani
Afiyet olsun canım.
Ay ne diyosun yaİnşallah bizimkisi ışık yakmaz
Girmiştir dimi akıllı oğlum
Ama karnım çok düşmedi benim.
Yarım saat sürer traş, yarım saat gidiş, yarım saat geliş 1,5 saat![]()
1 saat hazırlanma 2,5 .Sorma nasıl depresyona giriyor hemen saklanıyor evde kıyamamAma çok tipsiz oluyor haklı saklanmakta.Ben olsam ben de saklanırdım
Traş mı? Beni mi? Ayyy ama uzatmam lazım derim ağda içinUzamıyor meret, inadı tuttu kaldı öyle minnak minnak, strese girdi kuku tüylerim
Afiyet olsun canım.
Ay ne diyosun yaİnşallah bizimkisi ışık yakmaz
Girmiştir dimi akıllı oğlum
Ama karnım çok düşmedi benim.
Yarım saat sürer traş, yarım saat gidiş, yarım saat geliş 1,5 saat![]()
1 saat hazırlanma 2,5 .Sorma nasıl depresyona giriyor hemen saklanıyor evde kıyamamAma çok tipsiz oluyor haklı saklanmakta.Ben olsam ben de saklanırdım
Traş mı? Beni mi? Ayyy ama uzatmam lazım derim ağda içinUzamıyor meret, inadı tuttu kaldı öyle minnak minnak, strese girdi kuku tüylerim
sagol tesekkur ederim gecen gittiginde ne bicm agladıydım arkasından
Günaydın nazommm
Ne güzel ya, burda yağmur var..Annem sen doğurmadan kar yağmasın diyor ama ben de karlı havada doğurmak istiyorum
Ay canım yaBu kez uzun kalır ama dimi, doğumdan sonra da yardımcı olur.
bebek dogumu kendi baslatıyomus ya. benimki bu kadar rahat hareket ettigine göre sıkısmadı sanyorum sıskalıktan. e simdi o hareket ettigi sürece ben dogurmayı ummayayım mı acaba. her agrıda bosuna mı heyecanlanıyorum:sok b ide catının acılmaya basladıgını yürüyüsünüzden anlayabiliyomussunuz. yada üst bacagın seklinden
sıkıscak olan kafası sadece geri kalan elleri kolları bacaklarını cok rahat hareket ettiriyolar benimkide oyle iste simdi 25oo gram kafa yerlesmis ama geri kalan heryeri tam gaz oynuyo masllah hic durmuyo ki
heyecanlanabilirim yaniya hep bu ayda hareketleri azalcak efendim yeri daralcak bilmem ne yazıyo ya heryerde. bende bekliyorum hareketleri azalcak da zorlucak diye. beni zorluyo sıpa. e ii ben bekliyim o vakit-rgulu