duygusedat
Aktif Üye
cesss gelibolu buraya 950 km miş nası gitcem bennnnnn:uzgun::uzgun::uzgun:
cesss gelibolu buraya 950 km miş nası gitcem bennnnnn:uzgun::uzgun::uzgun:
ama canım sürekli gidip gelcek degilsin yaaaaa, 1 kerecik gidivercen, dinlene dinlene, sonra da gelibolunun tadını çıkarcaksıııın, oh negzel.
yeni bi hayat beni bekliyo sanki yeniden başlıcam herşeye benim tayin çıkıyo bebeiş de geliyo yeni bir şehir güzel olcak eşim çok mutlu gitceğimiz için orası tam bize göre diyo kafa dinlicez diyo herkeslerden uzak diyo oğluşumuz da gelcek diyoo hayırlısı bakalım
canım o tarafların havası o kadar güzeldir ki. çanakkaleye gidersiniz, behramkale var, azcık aşağıya geldiniz mi kaz dağları var. çok güzel yerler canım yaaaaa, evet gerçekten senin icin yepyeni bi hayat. tertermiz bi ev. herşey çok güzel olucak.
ayyyy inş herşey güzel olur mutlu oluruz tatlım saol iyi dileklerin içinn
Gelibolu süper bi yer canım bayılacaksın oralara dönmek istemiceksin hayırlı uğurlu olsun size inşallah
tekmeler yerinde cnm gerçi 2 3 gündür yavaşladı ama olsun homburhomburr oynuor kızım-ciko sen napıorsun miraycım nasıllllmelisçim naber nasılsın.sahil nası tekmeler felan varmı ?:kayris::kayris:
ayy az kaldıı azzzz miss gibii biyere gitcekmisiniz hayri abicimBen hem açım hemde uykum var çok şimdiz izin yazdım kendime 4-12 temmuz
ne çabukkkkkkkkbiz pek hafifledik hiç acımadı ama şimdilik biraz yanıyoys:
geçicek oda inşallah
yeni bi hayat beni bekliyo sanki yeniden başlıcam herşeye benim tayin çıkıyo bebeiş de geliyo yeni bir şehir güzel olcak eşim çok mutlu gitceğimiz için orası tam bize göre diyo kafa dinlicez diyo herkeslerden uzak diyo oğluşumuz da gelcek diyoo hayırlısı bakalım
tekmeler yerinde cnm gerçi 2 3 gündür yavaşladı ama olsun homburhomburr oynuor kızım-ciko sen napıorsun miraycım nasıllll
ayy az kaldıı azzzz miss gibii biyere gitcekmisiniz hayri abicim
ne çabukkkkkkkk
tayin yerinmi belli oldu duygu gelibolumu çok güzel ya bnm eşimle hayalimizdir böle yerlerde yaşamak ne kdr şanslısınız ayyy çok sevindim adınıza yaaa
tekmeler yerinde cnm gerçi 2 3 gündür yavaşladı ama olsun homburhomburr oynuor kızım-ciko sen napıorsun miraycım nasıllll
ayy az kaldıı azzzz miss gibii biyere gitcekmisiniz hayri abicim
ne çabukkkkkkkk
tayin yerinmi belli oldu duygu gelibolumu çok güzel ya bnm eşimle hayalimizdir böle yerlerde yaşamak ne kdr şanslısınız ayyy çok sevindim adınıza yaaa
benim de hep avuç avuç dökülen saçlarımdan 1 tane bile düşmüyor artıkama lohusalıkta çok dökülecewk malesef.
ya ben saçlarımı taramıorum kıvırcık saçlı olduğum için ama doğal olarak banyo yaparken dökülüor aa eskisi kdr deil ama bildiğim kadrı ile doğumdan sonra öbek öbek gitcekmiş:uzgun:
saol incicim n€ d€m€k.tabiki sizlere yararlı olmayı çok isterim çünkü insan ilk sefer de tecrübesiz oluyo ve akıl veren biri olmassa pek bişey bilemiyo insan.bana pek akıl veren olmamıştı mesela ve ben şimdi düşünüyorum da şunu yapardım bunu yapardım bunu niye almadım şunu niye yapmadım diyorum yani.
oda takımı alıyodun sen dimi ha o zaman iyi canım
evet ya çeyiz konusunda da bana öle pek akıl veren olmamıştı şimdi bazı şeyleri gereksiz aldığımı görüyorum bi de mesela bazalı hiç bişeyim yok:zonk: yorganlar ıvırzıvırı dolaplara sığdırmaya çalışıyorum:S şimdi ki aklım olsa yatağımı falan bazalı düşünürdüm...
evet evet takım bakıyorum büyüyen yataklardan inşallah bi 10-12 yaşına kadar kullanırız diyorumm
evet ya çeyiz konusunda da bana öle pek akıl veren olmamıştı şimdi bazı şeyleri gereksiz aldığımı görüyorum bi de mesela bazalı hiç bişeyim yok:zonk: yorganlar ıvırzıvırı dolaplara sığdırmaya çalışıyorum:S şimdi ki aklım olsa yatağımı falan bazalı düşünürdüm...
evet evet takım bakıyorum büyüyen yataklardan inşallah bi 10-12 yaşına kadar kullanırız diyorumm
hele loy loy loy ben geldim-rgulu-rgulu
ay evet ya çeyizde öyle oluyo.böyle konularda muhakkak güvendiğin biri olmalı yanında.tecrübeli.valla biz istemiştikte almamışlardı baza.allahım önceden ne kadar safmışım diyorum.gerçi iyi niyetli olmaya çalıştım da hep.geçen sene aldık baza bizde.çok gerkli bişey kesinlikle.böyle ev mobilyalarını kullanışlı olanlarından seçmek lazım.
genelde öyle alıyolar büyüyen yataklardan.biz de park yatak almıştık sadece.geçen sene bazalı yatak aldı babası bi de dolap aldık aynı renk.e kızım büyüdü artık tabi.şimdi de şifonyer aldık mı çok kullanışlı olcak a zaman.