2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
ama canım sürekli gidip gelcek degilsin yaaaaa, 1 kerecik gidivercen, dinlene dinlene, sonra da gelibolunun tadını çıkarcaksıııın, oh negzel.

yeni bi hayat beni bekliyo sanki yeniden başlıcam herşeye benim tayin çıkıyo bebeiş de geliyo yeni bir şehir güzel olcak eşim çok mutlu gitceğimiz için orası tam bize göre diyo kafa dinlicez diyo herkeslerden uzak diyo oğluşumuz da gelcek diyoo hayırlısı bakalım:panter::panter::panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yeni bi hayat beni bekliyo sanki yeniden başlıcam herşeye benim tayin çıkıyo bebeiş de geliyo yeni bir şehir güzel olcak eşim çok mutlu gitceğimiz için orası tam bize göre diyo kafa dinlicez diyo herkeslerden uzak diyo oğluşumuz da gelcek diyoo hayırlısı bakalım:panter::panter::panter:

canım o tarafların havası o kadar güzeldir ki. çanakkaleye gidersiniz, behramkale var, azcık aşağıya geldiniz mi kaz dağları var. çok güzel yerler canım yaaaaa, evet gerçekten senin icin yepyeni bi hayat. tertermiz bi ev. herşey çok güzel olucak.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
canım o tarafların havası o kadar güzeldir ki. çanakkaleye gidersiniz, behramkale var, azcık aşağıya geldiniz mi kaz dağları var. çok güzel yerler canım yaaaaa, evet gerçekten senin icin yepyeni bi hayat. tertermiz bi ev. herşey çok güzel olucak.

ayyyy inş herşey güzel olur mutlu oluruz tatlım saol iyi dileklerin içinn

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
melisçim naber nasılsın.sahil nası tekmeler felan varmı ?:kayris::kayris:
tekmeler yerinde cnm gerçi 2 3 gündür yavaşladı ama olsun homburhomburr oynuor kızım-ciko sen napıorsun miraycım nasıllll
Ben hem açım hemde uykum var çok şimdiz izin yazdım kendime 4-12 temmuz
ayy az kaldıı azzzz miss gibii biyere gitcekmisiniz hayri abicim
biz pek hafifledik hiç acımadı ama şimdilik biraz yanıyo :eek:ys:
geçicek oda inşallah
ne çabukkkkkkkk

tayin yerinmi belli oldu duygu gelibolumu çok güzel ya bnm eşimle hayalimizdir böle yerlerde yaşamak ne kdr şanslısınız ayyy çok sevindim adınıza yaaa

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
tekmeler yerinde cnm gerçi 2 3 gündür yavaşladı ama olsun homburhomburr oynuor kızım-ciko sen napıorsun miraycım nasıllll

ne çabukkkkkkkk

tayin yerinmi belli oldu duygu gelibolumu çok güzel ya bnm eşimle hayalimizdir böle yerlerde yaşamak ne kdr şanslısınız ayyy çok sevindim adınıza yaaa

belli oldu tatlım hiç tercih etmediğimiz bir yerdi ama nasip kısmet burası bize ugurlu gelcek inş oğluşumu o şirin yerde büyütcem hayırlısıyla gelibolu doğumlu olacak teyzesiiii

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74

ne çabukkkkkkkk

Pek çabuk yaparım kendi kendime :3::3::3::3::3:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
maşşallah o zman canım.ayyyyyyyyyyyyyyyy miray dedin ilk kez biri kızıma miraayy dediii bi tuhaf oldum yahuuuu.

miray miraaaaayyyy :1::1::1:

handecim bencede ne çabuk yahuuu :9):kayris:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
benim de hep avuç avuç dökülen saçlarımdan 1 tane bile düşmüyor artık:) ama lohusalıkta çok dökülecewk malesef.

ya ben saçlarımı taramıorum kıvırcık saçlı olduğum için ama doğal olarak banyo yaparken dökülüor aa eskisi kdr deil ama bildiğim kadrı ile doğumdan sonra öbek öbek gitcekmiş:uzgun:

ya lütfen o zaman bugünlerin tadını çıkaralım..:sinifsinif::sinifsinif:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
kızlaaarrrrr biz kaçtık bugun erken cıkıyoz işten yarın görüşürüz hepinizi ve minnoşlarınızı çok çok çok öptüm kendinize iyi bakın

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
saol incicim n€ d€m€k.tabiki sizlere yararlı olmayı çok isterim çünkü insan ilk sefer de tecrübesiz oluyo ve akıl veren biri olmassa pek bişey bilemiyo insan.bana pek akıl veren olmamıştı mesela ve ben şimdi düşünüyorum da şunu yapardım bunu yapardım bunu niye almadım şunu niye yapmadım diyorum yani.

oda takımı alıyodun sen dimi ha o zaman iyi canım

evet ya çeyiz konusunda da bana öle pek akıl veren olmamıştı şimdi bazı şeyleri gereksiz aldığımı görüyorum bi de mesela bazalı hiç bişeyim yok:zonk: yorganlar ıvırzıvırı dolaplara sığdırmaya çalışıyorum:S şimdi ki aklım olsa yatağımı falan bazalı düşünürdüm...
evet evet takım bakıyorum büyüyen yataklardan inşallah bi 10-12 yaşına kadar kullanırız diyorumm:cokkomik:

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
evet ya çeyiz konusunda da bana öle pek akıl veren olmamıştı şimdi bazı şeyleri gereksiz aldığımı görüyorum bi de mesela bazalı hiç bişeyim yok:zonk: yorganlar ıvırzıvırı dolaplara sığdırmaya çalışıyorum:S şimdi ki aklım olsa yatağımı falan bazalı düşünürdüm...
evet evet takım bakıyorum büyüyen yataklardan inşallah bi 10-12 yaşına kadar kullanırız diyorumm:cokkomik:

Gez canım dükkanları büyüleyici şeyler var :panter:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

ay evet ya çeyizde öyle oluyo.böyle konularda muhakkak güvendiğin biri olmalı yanında.tecrübeli.valla biz istemiştikte almamışlardı baza.allahım önceden ne kadar safmışım diyorum.gerçi iyi niyetli olmaya çalıştım da hep.geçen sene aldık baza bizde.çok gerkli bişey kesinlikle.böyle ev mobilyalarını kullanışlı olanlarından seçmek lazım.

genelde öyle alıyolar büyüyen yataklardan.biz de park yatak almıştık sadece.geçen sene bazalı yatak aldı babası bi de dolap aldık aynı renk.e kızım büyüdü artık tabi.şimdi de şifonyer aldık mı çok kullanışlı olcak a zaman.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ay evet ya çeyizde öyle oluyo.böyle konularda muhakkak güvendiğin biri olmalı yanında.tecrübeli.valla biz istemiştikte almamışlardı baza.allahım önceden ne kadar safmışım diyorum.gerçi iyi niyetli olmaya çalıştım da hep.geçen sene aldık baza bizde.çok gerkli bişey kesinlikle.böyle ev mobilyalarını kullanışlı olanlarından seçmek lazım.

genelde öyle alıyolar büyüyen yataklardan.biz de park yatak almıştık sadece.geçen sene bazalı yatak aldı babası bi de dolap aldık aynı renk.e kızım büyüdü artık tabi.şimdi de şifonyer aldık mı çok kullanışlı olcak a zaman.

ben bazalı istemiştim ama saolsun sevgili eşim yılmaz olmazda olmaz dedi havuz yatak yanlar mobilya yatağı yüksek olmayacakmış...şimdi sığmıyoruz dolaplara.çocuk odasındaki dolabı köye çıkartıyorum şimdi içindekileri nereye sıkıştıracam diye düşünüyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar