2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
tekmeler yerinde cnm gerçi 2 3 gündür yavaşladı ama olsun homburhomburr oynuor kızım-ciko sen napıorsun miraycım nasıllll

ayy az kaldıı azzzz miss gibii biyere gitcekmisiniz hayri abicim

ne çabukkkkkkkk

tayin yerinmi belli oldu duygu gelibolumu çok güzel ya bnm eşimle hayalimizdir böle yerlerde yaşamak ne kdr şanslısınız ayyy çok sevindim adınıza yaaa

izmirde düğün var eşim oraya gidecek giderken bizi altınoluk a bırakacak düğüne katılacak dönecek 1 hafta tatil yapacağız kısmet olursa tabi doktor amcamız izin verirse 7 aylık olcaz da

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Kızlar dn perde süsü aldım hani şu yeni çıkanlar var ya yaptırdım şöle özel bişiler salonda süper gözüküyor tavsiye ederim

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ben bazalı istemiştim ama saolsun sevgili eşim yılmaz olmazda olmaz dedi havuz yatak yanlar mobilya yatağı yüksek olmayacakmış...şimdi sığmıyoruz dolaplara.çocuk odasındaki dolabı köye çıkartıyorum şimdi içindekileri nereye sıkıştıracam diye düşünüyorum....

sorma sorma meloş ben de sığamıyorum:uzgun: bazalı yatakları sevmiyodum ben de artislik yaptım almadım ama kullanışlı olması daha önemli geliyo şimdii:sinifsinif:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ben bazalı istemiştim ama saolsun sevgili eşim yılmaz olmazda olmaz dedi havuz yatak yanlar mobilya yatağı yüksek olmayacakmış...şimdi sığmıyoruz dolaplara.çocuk odasındaki dolabı köye çıkartıyorum şimdi içindekileri nereye sıkıştıracam diye düşünüyorum....

niye yüksek yatak istemedi ki canım? evet canım ya baza gerçekten çok gerekli.baza olduğu halde ben sığmıyorum.kızın da bazası var.onların eşyasını da oraya koyuyorum.herşey yerli yerinde ve düzenli oluyo.çocuk içinde öyle düşünün kızlar.yani bazalı derim.çünkü yazlık -kışlık giysi olayı var ya iyi oluyo yani.tabi ilerisi için diyorum.

sizde daha yeni evlisiniz.yatağı değiştirseniz olmaz dimi.bi baza da sana alsa yani :)

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
sorma sorma meloş ben de sığamıyorum:uzgun: bazalı yatakları sevmiyodum ben de artislik yaptım almadım ama kullanışlı olması daha önemli geliyo şimdii:sinifsinif:

valla yatağı değişecem galiba bu gidişle yılmaz ağlayacak resmen...yeni yatağı nasıl atarız diyor ben de köye kurarız diyorum olmaz diyor..bi balkonum kapalı hurçlara doldurup oraya koyucaz mecbur...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
iyiyiz canım sen nasılsınn?

nasıl merak ettim boncuk mu?
saol tatlım iyiyiz
niye yüksek yatak istemedi ki canım? evet canım ya baza gerçekten çok gerekli.baza olduğu halde ben sığmıyorum.kızın da bazası var.onların eşyasını da oraya koyuyorum.herşey yerli yerinde ve düzenli oluyo.çocuk içinde öyle düşünün kızlar.yani bazalı derim.çünkü yazlık -kışlık giysi olayı var ya iyi oluyo yani.tabi ilerisi için diyorum.

sizde daha yeni evlisiniz.yatağı değiştirseniz olmaz dimi.bi baza da sana alsa yani :)

valla benim eşim estetik hastası güzel duracak herşey dolapların üstünde bişey olmayacak...onun dedğini aldık...çocuk odasında tek kişilik bazam var ama içi dolu.baza alıcaz bu gidişle.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
yok canım boncuk değil osmanlı motiflerinden taşlı, kocaman kadife motifi var kahverengi sonra 4 tana falan boncuğu var 70 tl ye yaptırdım normalde 150 tl canım istanbuldaysan tavsiye edeceğim bir yer var

resim ekleme şansın varmı canım bizde alırız :eek:ys:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar