- #11.721
Gez canım dükkanları büyüleyici şeyler var
dün baktık ilkkez modokoya bi takım beğendim bakalım daha araştırcaz
hele loy loy loy ben geldim-rgulu-rgulu
hoşgeldin meloşş
Gez canım dükkanları büyüleyici şeyler var
hele loy loy loy ben geldim-rgulu-rgulu
tekmeler yerinde cnm gerçi 2 3 gündür yavaşladı ama olsun homburhomburr oynuor kızım-ciko sen napıorsun miraycım nasıllll
ayy az kaldıı azzzz miss gibii biyere gitcekmisiniz hayri abicim
ne çabukkkkkkkk
tayin yerinmi belli oldu duygu gelibolumu çok güzel ya bnm eşimle hayalimizdir böle yerlerde yaşamak ne kdr şanslısınız ayyy çok sevindim adınıza yaaa
hoşgeldin :zuzu::zuzu:
dün baktık ilkkez modokoya bi takım beğendim bakalım daha araştırcaz
hoşgeldin meloşş
bugün doktora kim gidecekti kızlar ya düşünüyorum bulamıyorum
OOO MELOŞ HANIMDA BURDALARMIŞŞŞŞŞ CISTAK CISTA :dj
ben bazalı istemiştim ama saolsun sevgili eşim yılmaz olmazda olmaz dedi havuz yatak yanlar mobilya yatağı yüksek olmayacakmış...şimdi sığmıyoruz dolaplara.çocuk odasındaki dolabı köye çıkartıyorum şimdi içindekileri nereye sıkıştıracam diye düşünüyorum....
ben cumartesi gidecem şekerim az kaldı oğlumla buluşmaya
teşekkür ederiz nasılsınız kızlar
Kızlar dn perde süsü aldım hani şu yeni çıkanlar var ya yaptırdım şöle özel bişiler salonda süper gözüküyor tavsiye ederim
ben bazalı istemiştim ama saolsun sevgili eşim yılmaz olmazda olmaz dedi havuz yatak yanlar mobilya yatağı yüksek olmayacakmış...şimdi sığmıyoruz dolaplara.çocuk odasındaki dolabı köye çıkartıyorum şimdi içindekileri nereye sıkıştıracam diye düşünüyorum....
sorma sorma meloş ben de sığamıyorum:uzgun: bazalı yatakları sevmiyodum ben de artislik yaptım almadım ama kullanışlı olması daha önemli geliyo şimdii:sinifsinif:
iyiyiz canım sen nasılsınn?
nasıl merak ettim boncuk mu?
saol tatlım iyiyiziyiyiz canım sen nasılsınn?
nasıl merak ettim boncuk mu?
niye yüksek yatak istemedi ki canım? evet canım ya baza gerçekten çok gerekli.baza olduğu halde ben sığmıyorum.kızın da bazası var.onların eşyasını da oraya koyuyorum.herşey yerli yerinde ve düzenli oluyo.çocuk içinde öyle düşünün kızlar.yani bazalı derim.çünkü yazlık -kışlık giysi olayı var ya iyi oluyo yani.tabi ilerisi için diyorum.
sizde daha yeni evlisiniz.yatağı değiştirseniz olmaz dimi.bi baza da sana alsa yani
yok canım boncuk değil osmanlı motiflerinden taşlı, kocaman kadife motifi var kahverengi sonra 4 tana falan boncuğu var 70 tl ye yaptırdım normalde 150 tl canım istanbuldaysan tavsiye edeceğim bir yer var
resim ekleme şansın varmı canım bizde alırızys:
mehtap nedir boncuklu olan