2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
hehe Gülay evet kendi sitelerine bak oluyor fark
Ordada fiyatlar var onlara bak ona göre karar ver
Bende beşiği babyhope aldım
ben fiyatları bulamıorum sitede yaa
maşallah sana melis. valla benim bacak derimi yırtıyorlar sandım sir ağda yaptırırken o kadar acıdı
yaaa deme ölee bende kaş bıyıktaa işte fena oluorum ya bünyeye ya da yapana göre deişior olabilir
melisimm ben de seni çok özledimm:teselli: baktım şimdi fotolarına büyümüş baya göbiş çookk yakışmış sana hamilelik bayıldımm:panter:
yarın falan yaptırırım artık canımcım:uzgun:

saol cnmmmm ayy kendim geldim aklımaaa ne kaçmıştım ama annem götürdü sonunda:eek:ys:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
esracım o zaman yapan kişinin eli ağırdır.ya da pek almayı bilmiyodur.çünkü alan kişiye göre acısı değişiyo.bacak mı aldırdın sadece bi de kaça aldırıyosun şekerim ?

sadece bacak aldırıyorum cnm ama tam bacak yarım deil. 30tl bizim burda. hamile kalmadan öncede aynı yere gidiyordum sanki o kadar acımıyordu hamilelikten sanırım daha hassas oldum acıyı çok çok fazla hissediyorum.

Tepki
29
Kızlar saçınızı boyattınız mı ,boyatacak mısınız?
Bununla ilgili bir piyasa yoklaması lazım bana
Doktor 17.haftadan sonra konuşuruz dedi
Ama eşim dr evet dese bile zararlı olduğunu düşünüyor o yüzden tekrar doktora sormadım
Benim saçlarımın önü kopmle bembeyaz oldu(ırsi malesef)
takmıyorum ama bazen moralim bozuluyor

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ben fiyatları bulamıorum sitede yaa

yaaa deme ölee bende kaş bıyıktaa işte fena oluorum ya bünyeye ya da yapana göre deişior olabilir

saol cnmmmm ayy kendim geldim aklımaaa ne kaçmıştım ama annem götürdü sonunda:eek:ys:

hamilelikten bence cnm. tek hoşuma giden bacaklarımdaki tüyler şuan azaldı önceden 1 haftada orman olurdu şimdi haftalarca çıkmıyor keşke hep böyle kalsa.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
kızlar şifonyer alın derim.yani çekmeceli bişey.eğer yatağının dolabı var ve yeter diyosanız bilemem.eğer dolap alacaksanız da içinde muhakkak çekmece olsun.bebe eşyalarını çekmecelerde daha iyi zaptedebilirsiniz çünkü.

benim büyük kızın dolabı var ama bi de şifonyer alıcam.hem bebek kulalnır hem ablası.çünkü dolabı çekmeceli diil ve benim komidinimi koydum odasına iç çamaşırları için onu kullanıyoz.ama şifonyer şart derim.

takımın içinde var canım o.
bu arada teşekkürler neslicim ne güzel hep tecrübelerini bizimle paylaşıyosun ben çok mutlu oluyorum ve hepsini aklımda tutuyorumm:panter:
aramızda taze taze tecrübeli bilgili annelerin olması da süperr oluyoo-ciko:teytey:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
kesinlikle ebeler ve doktor çok önemli.

inşaallah güzel bi doğumun olur canım.yani herkesin öyle.kötü bi hatıra diilde çok güzel bi şekilde hatırlarsın doğumunu ve kendinle gurur duyarsın inşallah.

allah bana 2.yide güzel doğurmayı nasip eder inşaallah.ayyyyy bituhaf oldum-rgulu
İnşallah canım....amin....

ağda ısınıyo bebişim :3:
kazasız belasız bitirebilirsem işlemi yazarım :3::3::3:

kolay gelsin canım...
benim saçlarım hiç dökülmüyor... acayip gürleşti kızlar.sizdede oluyor mu?:cokkomik::cokkomik:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Ama eşim dr evet dese bile zararlı olduğunu düşünüyor o yüzden tekrar doktora sormadım
cnm ben 3.5 aydan beri boyatıorum 2 dr deiştirdim ikiside boyat dedi hatta şuanki dr um böle beyazlarla gezme cnm sen hamilede olsan akdınsın kocan var dedi
hamilelikten bence cnm. tek hoşuma giden bacaklarımdaki tüyler şuan azaldı önceden 1 haftada orman olurdu şimdi haftalarca çıkmıyor keşke hep böyle kalsa.

ya bnm kaş bıyıktada öle inş öle devm etsin normade haftada1 çıakrdı şimdi 3 haftada 1 aldırıorum

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
sadece bacak aldırıyorum cnm ama tam bacak yarım deil. 30tl bizim burda. hamile kalmadan öncede aynı yere gidiyordum sanki o kadar acımıyordu hamilelikten sanırım daha hassas oldum acıyı çok çok fazla hissediyorum.

anladım canım.yuuh diyorum 30 mu.resmen soygun.ben en son aldırdığımda aklına gelebilecek her yer kaş bıyıkta var.komple bütün vücudum diyebilirm yani.kollar felan...30 lira verdim.sadece bacaklar 9 lira.yuh canım ya yazık parana.çıkçık

ben de boyatmak istiyorum.ama gittiğim bi kuaför hayır boyatmayın dedi.kimyasal boyayla olmaz dedi ama bitkisel olabilir dedi.bakalım memlekette boyatırım diye düşünüyorum.

benim de esracım tüylerle başım dertteydi almamla çıkması bir oluyodu yani.ama bu ay azaldı benim ki daha ve yavaşladı çıkmaları.ah keşke hep böyle kalsa dediğin gibi :(

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
anladım canım.yuuh diyorum 30 mu.resmen soygun.ben en son aldırdığımda aklına gelebilecek her yer kaş bıyıkta var.komple bütün vücudum diyebilirm yani.kollar felan...30 lira verdim.sadece bacaklar 9 lira.yuh canım ya yazık parana.çıkçık

ben de boyatmak istiyorum.ama gittiğim bi kuaför hayır boyatmayın dedi.kimyasal boyayla olmaz dedi ama bitkisel olabilir dedi.bakalım memlekette boyatırım diye düşünüyorum.

benim de esracım tüylerle başım dertteydi almamla çıkması bir oluyodu yani.ama bu ay azaldı benim ki daha ve yavaşladı çıkmaları.ah keşke hep böyle kalsa dediğin gibi :(

valla burda komple ağda 50 falan tam bilmiyorum ama o civar. kaş bıyık 10 galiba ben kendim aldığım için fiyatları pek bilmem sadece bacaklarımı aldırıyorum güzellik salonunda o da 30tl. inş. doğumdan sonrada fazla çıkmaz tüyler böyle çok rahat

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
takımın içinde var canım o.
bu arada teşekkürler neslicim ne güzel hep tecrübelerini bizimle paylaşıyosun ben çok mutlu oluyorum ve hepsini aklımda tutuyorumm:panter:
aramızda taze taze tecrübeli bilgili annelerin olması da süperr oluyoo-ciko:teytey:

saol incicim n€ d€m€k.tabiki sizlere yararlı olmayı çok isterim çünkü insan ilk sefer de tecrübesiz oluyo ve akıl veren biri olmassa pek bişey bilemiyo insan.bana pek akıl veren olmamıştı mesela ve ben şimdi düşünüyorum da şunu yapardım bunu yapardım bunu niye almadım şunu niye yapmadım diyorum yani.

oda takımı alıyodun sen dimi ha o zaman iyi canım

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
İnşallah canım....amin....

kolay gelsin canım...
benim saçlarım hiç dökülmüyor... acayip gürleşti kızlar.sizdede oluyor mu?:cokkomik::cokkomik:

ya ben saçlarımı taramıorum kıvırcık saçlı olduğum için ama doğal olarak banyo yaparken dökülüor aa eskisi kdr deil ama bildiğim kadrı ile doğumdan sonra öbek öbek gitcekmiş:uzgun:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ben boyattım kızlar 3 aydan itibaren doktorumda sıkıntı yok dedi, ağda konusuna gelince benim epilasyon aletim var ilk defa onunla geçen ay aldım hamile kaldığıdam beri hala çıkmadı. Doğuma yakon ağdaya gitmeyi düşünüyorum son 10 gün kala falan yada bayramda

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar