2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
Hepinize kocaman kocaman öpücükler öncelikle:lilav:
Canlarım canlarım bişey soracağım:
Bacaklarına ağda yaptıran yada yapan varmı?
Jilet istemiyorum ağda yapasım var ama korkuyorum :eek:ys::eek:ys:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
Opr.Dr.Ayşe Duman anlatıyor kızlar...Doğal doğum hakkında...
bir izleyin ben randevu aldım perşembe günü için... çünkü ne suni sancı,ne epizyo nede başka bir müdahale istiyorum.yani doğal doğum istiyorum...:sinifsinif::sinifsinif:

merhaba kızlar :)

umarım herkes iyidir :)

hayatım çok güzel bi video paylaşmışsın:) izledim.çok güzel anlatıyo bu dr.işte bu dört dörtlük bi doktor bence.yani kendini adamış bu işe.

kızlar doktor çok doğru söylüyo.suni sancı felan taktırmayın.gerekli durumlar hariç tabi.ben doğal doğum yaptım kızlar. ve gerçekten çok güzel bi doğum oldu.

bu doktorun anlattıklarını muhakkak uygulayın derim :) uygulamak lazım yani.çok sevdim bu kadını ya....

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ya sorma ben hapşurmaktan, insanlar da çok yaşa demekten sıkıldı. canım ilaçsız atlatıcaz bunu, sık sık duşl al ki üzerindeki polenler gitsin, sabah 8-10 arası pek çıkma en çok bu saatlerde polenler uçuşuomuş. elbiselerini yatak odasında degil başka bi odada çıkart, yüzünü bol bol yıka falan filan gibi önlemleri var. ama ne kadar işe yarıyo bilemiyorum, ölücem aksırmaktan tıksırmaktan,bebişim ne hallere giriyodur bilemiyorum
.
ay şu çok yaşa sorunu artık sonuna kadar bekliorlar öle diorlarr çok yaşa diye burnumada pamuk tıktım şimdi öle duruorum sıkıldım yaaa
merhaba kızlar:heyo:
biz de geldik kızımla:gulbis:
kaçıyoruz tetanoz aşısındannn:zopa::zopa:
:iyyyy::iyyyy:
bebeğeemm özledimmmmmmm ve sakın kaçmaaaa cidden bişi olmuor bak ben en ödlek insanım forumda ki sadece yaptığı an bir yanma oldu 5 sn kadar okdr bir daha anlamadım bile aşı olduğumu
çok özledimmm sizi yauuuuuuuu :uzgun::uzgun::uzgun:

sabahytan beri bi internet sorunudur gidiyo daha yeni hallettiler, iş güç yığıldı, bi ara net geldi 1 sayfa dolusu hafta sonu neler yaptığımı anlattım, net bi koptu ağlıycaktım nerdeyse. şimdi hepsini tekrar yazmayı gözüm yemiyo :3:

gülay sabah yazdım ama yoktun bir daha yazayım cnm erol mobilyaya gittim senin beğendiğin takımıda inceledim gerçekten kullanışlı yasin bile bunlar ne be dedi nette ama yakından görünce ikna oldu ayrıca o yatak var ya ilerde çalışma masası ve komidin oluor sadece senin için iyice didikledim takımı dolabın içide kullanışlı yarısı raf yarısı askı altta 2 çekmece var güzel yani 2 yılda garantisi var ama sana bişi sölicem babyhope diye bri site var esas üretici onlar birde orayla görüş bakalım fiyatta fark oluormu

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
ay şu çok yaşa sorunu artık sonuna kadar bekliorlar öle diorlarr çok yaşa diye burnumada pamuk tıktım şimdi öle duruorum sıkıldım yaaa

bebeğeemm özledimmmmmmm ve sakın kaçmaaaa cidden bişi olmuor bak ben en ödlek insanım forumda ki sadece yaptığı an bir yanma oldu 5 sn kadar okdr bir daha anlamadım bile aşı olduğumu

gülay sabah yazdım ama yoktun bir daha yazayım cnm erol mobilyaya gittim senin beğendiğin takımıda inceledim gerçekten kullanışlı yasin bile bunlar ne be dedi nette ama yakından görünce ikna oldu ayrıca o yatak var ya ilerde çalışma masası ve komidin oluor sadece senin için iyice didikledim takımı dolabın içide kullanışlı yarısı raf yarısı askı altta 2 çekmece var güzel yani 2 yılda garantisi var ama sana bişi sölicem babyhope diye bri site var esas üretici onlar birde orayla görüş bakalım fiyatta fark oluormu

hehe Gülay evet kendi sitelerine bak oluyor fark
Ordada fiyatlar var onlara bak ona göre karar ver
Bende beşiği babyhope aldım

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
merhaba kızlar :)

umarım herkes iyidir :)

hayatım çok güzel bi video paylaşmışsın:) izledim.çok güzel anlatıyo bu dr.işte bu dört dörtlük bi doktor bence.yani kendini adamış bu işe.

kızlar doktor çok doğru söylüyo.suni sancı felan taktırmayın.gerekli durumlar hariç tabi.ben doğal doğum yaptım kızlar. ve gerçekten çok güzel bi doğum oldu.

bu doktorun anlattıklarını muhakkak uygulayın derim :) uygulamak lazım yani.çok sevdim bu kadını ya....

Ben randevu aldım işte... umarım dediği gibi doğal ve kolay bir doğum olur...
ayrıca türkiye gazetesi hastanesindeki ebeleri de çok övüyorlar.sıcak havlu koyuyorlarmış sancı çekerken.telkin edip elini bile tutuyorlarmış...
umarım dedikleri gibi olur...
ben doğal doğum yapabileceğime inanıyorum...
allah yardımcımız olsun...
allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
tamam canım saol kız kandırmış bizi demek ki:hayir::hayir:
di mi güzel de durmayabilir çocuğun odasında kocaman dolap:kokos:

kızlar şifonyer alın derim.yani çekmeceli bişey.eğer yatağının dolabı var ve yeter diyosanız bilemem.eğer dolap alacaksanız da içinde muhakkak çekmece olsun.bebe eşyalarını çekmecelerde daha iyi zaptedebilirsiniz çünkü.

benim büyük kızın dolabı var ama bi de şifonyer alıcam.hem bebek kulalnır hem ablası.çünkü dolabı çekmeceli diil ve benim komidinimi koydum odasına iç çamaşırları için onu kullanıyoz.ama şifonyer şart derim.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Hepinize kocaman kocaman öpücükler öncelikle:lilav:
Canlarım canlarım bişey soracağım:
Bacaklarına ağda yaptıran yada yapan varmı?
Jilet istemiyorum ağda yapasım var ama korkuyorum :eek:ys::eek:ys:

hande geçen hafta yaptırdım ohh mis gibi valla acımadıda ama mesela kaş bıyık aldırırken kendimi öldüresim gelior okdr canım acıor ama bacak ve koltuk altım acımadı

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
hande geçen hafta yaptırdım ohh mis gibi valla acımadıda ama mesela kaş bıyık aldırırken kendimi öldüresim gelior okdr canım acıor ama bacak ve koltuk altım acımadı

maşallah sana melis. valla benim bacak derimi yırtıyorlar sandım sir ağda yaptırırken o kadar acıdı

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
Ben randevu aldım işte... umarım dediği gibi doğal ve kolay bir doğum olur...
ayrıca türkiye gazetesi hastanesindeki ebeleri de çok övüyorlar.sıcak havlu koyuyorlarmış sancı çekerken.telkin edip elini bile tutuyorlarmış...
umarım dedikleri gibi olur...
ben doğal doğum yapabileceğime inanıyorum...
allah yardımcımız olsun...
allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

kesinlikle ebeler ve doktor çok önemli.

inşaallah güzel bi doğumun olur canım.yani herkesin öyle.kötü bi hatıra diilde çok güzel bi şekilde hatırlarsın doğumunu ve kendinle gurur duyarsın inşallah.

allah bana 2.yide güzel doğurmayı nasip eder inşaallah.ayyyyy bituhaf oldum-rgulu

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
maşallah sana melis. valla benim bacak derimi yırtıyorlar sandım sir ağda yaptırırken o kadar acıdı

esracım o zaman yapan kişinin eli ağırdır.ya da pek almayı bilmiyodur.çünkü alan kişiye göre acısı değişiyo.bacak mı aldırdın sadece bi de kaça aldırıyosun şekerim ?

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

melisimm ben de seni çok özledimm:teselli: baktım şimdi fotolarına büyümüş baya göbiş çookk yakışmış sana hamilelik bayıldımm:panter:
yarın falan yaptırırım artık canımcım:uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar