Hepinize kocaman kocaman öpücükler öncelikle:lilav:
Canlarım canlarım bişey soracağım:
Bacaklarına ağda yaptıran yada yapan varmı?
Jilet istemiyorum ağda yapasım var ama korkuyorumys:
ys:
ys:
Opr.Dr.Ayşe Duman anlatıyor kızlar...Doğal doğum hakkında...
bir izleyin ben randevu aldım perşembe günü için... çünkü ne suni sancı,ne epizyo nede başka bir müdahale istiyorum.yani doğal doğum istiyorum...:sinifsinif::sinifsinif:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
korkcak bişi yok canım, yaptır gitsin.
ben sir ağda yaptırıyorum komple bacak ama çok acıyor
ay şu çok yaşa sorunu artık sonuna kadar bekliorlar öle diorlarr çok yaşa diye burnumada pamuk tıktım şimdi öle duruorum sıkıldım yaaaya sorma ben hapşurmaktan, insanlar da çok yaşa demekten sıkıldı. canım ilaçsız atlatıcaz bunu, sık sık duşl al ki üzerindeki polenler gitsin, sabah 8-10 arası pek çıkma en çok bu saatlerde polenler uçuşuomuş. elbiselerini yatak odasında degil başka bi odada çıkart, yüzünü bol bol yıka falan filan gibi önlemleri var. ama ne kadar işe yarıyo bilemiyorum, ölücem aksırmaktan tıksırmaktan,bebişim ne hallere giriyodur bilemiyorum
.
bebeğeemm özledimmmmmmm ve sakın kaçmaaaa cidden bişi olmuor bak ben en ödlek insanım forumda ki sadece yaptığı an bir yanma oldu 5 sn kadar okdr bir daha anlamadım bile aşı olduğumumerhaba kızlar:heyo:
biz de geldik kızımla:gulbis:
kaçıyoruz tetanoz aşısındannn:zopa::zopa:
:iyyyy::iyyyy:
çok özledimmm sizi yauuuuuuuu :uzgun::uzgun::uzgun:
sabahytan beri bi internet sorunudur gidiyo daha yeni hallettiler, iş güç yığıldı, bi ara net geldi 1 sayfa dolusu hafta sonu neler yaptığımı anlattım, net bi koptu ağlıycaktım nerdeyse. şimdi hepsini tekrar yazmayı gözüm yemiyo :3:
Gözümü karartıp başlıyorum o zaman
Bitince yazarım durumu
korkcak bişi yok canım, yaptır gitsin.
merhaba kızlar:heyo:
biz de geldik kızımla:gulbis:
kaçıyoruz tetanoz aşısındannn:zopa::zopa:
:iyyyy::iyyyy:
Cescim bu arada yarın son 100 günün olacakmış
Bi kutlama yapmalısın
Ay azıcık kaldı
ay şu çok yaşa sorunu artık sonuna kadar bekliorlar öle diorlarr çok yaşa diye burnumada pamuk tıktım şimdi öle duruorum sıkıldım yaaa
bebeğeemm özledimmmmmmm ve sakın kaçmaaaa cidden bişi olmuor bak ben en ödlek insanım forumda ki sadece yaptığı an bir yanma oldu 5 sn kadar okdr bir daha anlamadım bile aşı olduğumu
gülay sabah yazdım ama yoktun bir daha yazayım cnm erol mobilyaya gittim senin beğendiğin takımıda inceledim gerçekten kullanışlı yasin bile bunlar ne be dedi nette ama yakından görünce ikna oldu ayrıca o yatak var ya ilerde çalışma masası ve komidin oluor sadece senin için iyice didikledim takımı dolabın içide kullanışlı yarısı raf yarısı askı altta 2 çekmece var güzel yani 2 yılda garantisi var ama sana bişi sölicem babyhope diye bri site var esas üretici onlar birde orayla görüş bakalım fiyatta fark oluormu
merhaba kızlar
umarım herkes iyidir
hayatım çok güzel bi video paylaşmışsınizledim.çok güzel anlatıyo bu dr.işte bu dört dörtlük bi doktor bence.yani kendini adamış bu işe.
kızlar doktor çok doğru söylüyo.suni sancı felan taktırmayın.gerekli durumlar hariç tabi.ben doğal doğum yaptım kızlar. ve gerçekten çok güzel bi doğum oldu.
bu doktorun anlattıklarını muhakkak uygulayın derimuygulamak lazım yani.çok sevdim bu kadını ya....
tamam canım saol kız kandırmış bizi demek ki
di mi güzel de durmayabilir çocuğun odasında kocaman dolap:kokos:
ys:
hande geçen hafta yaptırdım ohh mis gibi valla acımadıda ama mesela kaş bıyık aldırırken kendimi öldüresim gelior okdr canım acıor ama bacak ve koltuk altım acımadı
Ben randevu aldım işte... umarım dediği gibi doğal ve kolay bir doğum olur...
ayrıca türkiye gazetesi hastanesindeki ebeleri de çok övüyorlar.sıcak havlu koyuyorlarmış sancı çekerken.telkin edip elini bile tutuyorlarmış...
umarım dedikleri gibi olur...
ben doğal doğum yapabileceğime inanıyorum...
allah yardımcımız olsun...
allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...
maşallah sana melis. valla benim bacak derimi yırtıyorlar sandım sir ağda yaptırırken o kadar acıdı
ay şu çok yaşa sorunu artık sonuna kadar bekliorlar öle diorlarr çok yaşa diye burnumada pamuk tıktım şimdi öle duruorum sıkıldım yaaa
bebeğeemm özledimmmmmmm ve sakın kaçmaaaa cidden bişi olmuor bak ben en ödlek insanım forumda ki sadece yaptığı an bir yanma oldu 5 sn kadar okdr bir daha anlamadım bile aşı olduğumu
gülay sabah yazdım ama yoktun bir daha yazayım cnm erol mobilyaya gittim senin beğendiğin takımıda inceledim gerçekten kullanışlı yasin bile bunlar ne be dedi nette ama yakından görünce ikna oldu ayrıca o yatak var ya ilerde çalışma masası ve komidin oluor sadece senin için iyice didikledim takımı dolabın içide kullanışlı yarısı raf yarısı askı altta 2 çekmece var güzel yani 2 yılda garantisi var ama sana bişi sölicem babyhope diye bri site var esas üretici onlar birde orayla görüş bakalım fiyatta fark oluormu
hande geçen hafta yaptırdım ohh mis gibi valla acımadıda ama mesela kaş bıyık aldırırken kendimi öldüresim gelior okdr canım acıor ama bacak ve koltuk altım acımadı
kızz dünür git yaptır aaa bak biz 2.cileri olucaz sen hala yaptırmamışsın :zopa::zopa::zopa::zopa::zopa: