2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ayy kızlar çarşamba günü gün parası alcam.çok diil ama en azından bebişin eşyalarını almaya yeter.çok bişey almıycam zaten ya.geri kalanından da kendime pijama takımı alırım.ay çok heyecan yaptım.yeni bebişe yeni eşyalar.en güzel yanı alışveriş.hihihi.parayı alayım hemen çarşıya valla.:1::1::1:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
yok canım boncuk değil osmanlı motiflerinden taşlı, kocaman kadife motifi var kahverengi sonra 4 tana falan boncuğu var 70 tl ye yaptırdım normalde 150 tl canım istanbuldaysan tavsiye edeceğim bir yer var

wauuw tam benlik gibi göründü:1::1: süslü şeyleri çok severim de:1:
evet istanbuldayım mehtapcım ben de nerde yaptırdın?

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
İstanbulda yeni moda perde süsleri (sarkıtları) çıktı canım onlardan bahsediyordum uyguna yaptırdımda
ay bende merak ettim yaniiii resim paylaşırsan bi bakayım
ayy kızlar çarşamba günü gün parası alcam.çok diil ama en azından bebişin eşyalarını almaya yeter.çok bişey almıycam zaten ya.geri kalanından da kendime pijama takımı alırım.ay çok heyecan yaptım.yeni bebişe yeni eşyalar.en güzel yanı alışveriş.hihihi.parayı alayım hemen çarşıya valla.:1::1::1:

benim 3 günüm var üçünü de temmuz da alıcam....nasıl denk geldiyse maşallah bana şanslıyım vesselam

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

ayy ne güzelll birde ben başlasam şu alışverişlere.
kızlar bişey sorcam bebeğin beşiğini benim annem almak istiyor erkek tarafının alması gerekmezmi...alsınmı annemler bilemedim

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
kızlar bişey sorcam bebeğin beşiğini benim annem almak istiyor erkek tarafının alması gerekmezmi...alsınmı annemler bilemedim

bizde kız annesi alır canım ama biz istemedik kendimiz alacağız dedik bende bugün teyzeleirne ananesine falan haber saldım 3 hafta sonra alışverişe çıkcaz varsa Rüzgar paşa ya bişi almak isteyen parasını yollasın dedim ne kötüyüm dimi :eek:ys:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
bizde kız annesi alır canım ama biz istemedik kendimiz alacağız dedik bende bugün teyzeleirne ananesine falan haber saldım 3 hafta sonra alışverişe çıkcaz varsa Rüzgar paşa ya bişi almak isteyen parasını yollasın dedim ne kötüyüm dimi :eek:ys:

çok mantıklı yapmışsın valla canım bende anneme diyorum biz kendimiz alalım ne o taraf alsın ne bizimkiler.onun yerine bebişe takı takarlar yada bana :cokkomik::cokkomik:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
çok mantıklı yapmışsın valla canım bende anneme diyorum biz kendimiz alalım ne o taraf alsın ne bizimkiler.onun yerine bebişe takı takarlar yada bana :cokkomik::cokkomik:

yada para göndersinler canım onlar alırsa istediğin gibi olmaya bilir aman ne bilim doğrusu sen istediğin gibi al bişi almak isteyen var ise para göndersin

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
tamam canım akşam koyacam, oğlanın şansı kızzzzzzzzzzzzz
inaşşalh hep şanslı olsun

bizde kız tarafı yapar yani annaneye düşer ilk çocuk.herşeyini a dan z ye yapar...ama biz adetleri yerine getirmiyoruz annem duramaz zaten herşeyini alıyor.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
belli oldu tatlım hiç tercih etmediğimiz bir yerdi ama nasip kısmet burası bize ugurlu gelcek inş oğluşumu o şirin yerde büyütcem hayırlısıyla gelibolu doğumlu olacak teyzesiiii
ne mutlu yaaaa maşallaahh
maşşallah o zman canım.ayyyyyyyyyyyyyyyy miray dedin ilk kez biri kızıma miraayy dediii bi tuhaf oldum yahuuuu.

miray miraaaaayyyy :1::1::1:

handecim bencede ne çabuk yahuuu :9):kayris:
miray çok şık ve güzel bir isim nesli
ya lütfen o zaman bugünlerin tadını çıkaralım..:sinifsinif::sinifsinif:
deme ölee öle demeeee:uzgun:
hele loy loy loy ben geldim-rgulu-rgulu
hoşgeldinnnnnnnnnnn:sila:
izmirde düğün var eşim oraya gidecek giderken bizi altınoluk a bırakacak düğüne katılacak dönecek 1 hafta tatil yapacağız kısmet olursa tabi doktor amcamız izin verirse 7 aylık olcaz da
ohh inşallah izin verirr
Kızlar dn perde süsü aldım hani şu yeni çıkanlar var ya yaptırdım şöle özel bişiler salonda süper gözüküyor tavsiye ederim

nasıl bi süs aldın mehtap

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

valla hayatım nasıl arzu ediyolarsa.benim de kayınvalidem almıştı beşiğini.yani parasını vermişti ama sanırım pek hatırlayamadım galiba.bi de bilezik almıştı kızıma.ee adını koyduk diye de bi çeyrek sözü var. :)

ama genelde babaanne alır.bebek çeyizini de genelde anneanne yapıyo.ama herkesin adetleri farklı tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar