inşallah sonuçların iyi çıkar da keyifli keyifli gider gelirsin. çok da uzun sürdü senin sonuçlar ya, alt tarafı şeker bakıcaklar. Allah Allah. nyese 19 mayıs tatili sana da çok yarayacak bana da. bayılıyorum hafta ici evde olmaya. azcık tadilar olcak bizim evde. aslında azcık degil baya bisi olcak da gozumde buyutmek istemiyorum.
Canım çok kolay gelsin sizede şimdiden.hallolur hepsi merak etme:sirin:
ayy cesimmm biz dün gez gezz öldük valla.Önce mothercare deki ayın 15 i indirimene bakalım dedik.en yakını alsancaktaymış.sonra dedik önce karabağları gezelim mobilya için.malesef senin tavsiye ettiğin kardeşler mobilya kapalıydı ve eşim deli oldu.pazar günü almayacaksam ne zaman gezecemde alacam ben diye:zonk:
neyse açık olan mağazaları gezmeye başladık.süpper ötesi bir takım gördüm ve aşık oldummmm
tabi fiyatıda süperdi 350000:ilknur:rüya gibi bir odaydı ama.resim çekemedik malum model çalma muhabbetleri olur diye zaten izin vermiyorlar bende teklif etmedim.baby hause mağazanın adı.vitrindeki beyaz lake manyak deli dehşet bir takım.benzer modellerini nette araştırıp resim eklerim bulursam.sonra 4-5 mağaza daha gezidk ama onlar fostu.orda fiyatlar 25000-28000 arası değişiyordu.tabi henüz pazarlık etmediğimiz fiyatlar bunlar.çünkü önümüzdeki ay alabileceğiz ancak.Leo'm o 350000 lük takım için pazarlıkla 28000 e kadar inebilmeyi hedefliyor:dill:
sonra maç saati geldi ve biz mothercare mağazasına gidemeden maç izlemeye özdileğe gittik:sinifsinif:
durun ben size bahsettiğim mobilyaya benzer resimler bulursam hemen ekleyeyimde fikirlerinizi alayım