2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
inşallah sonuçların iyi çıkar da keyifli keyifli gider gelirsin. çok da uzun sürdü senin sonuçlar ya, alt tarafı şeker bakıcaklar. Allah Allah. nyese 19 mayıs tatili sana da çok yarayacak bana da. bayılıyorum hafta ici evde olmaya. azcık tadilar olcak bizim evde. aslında azcık degil baya bisi olcak da gozumde buyutmek istemiyorum.

Canım çok kolay gelsin sizede şimdiden.hallolur hepsi merak etme:sirin:
ayy cesimmm biz dün gez gezz öldük valla.Önce mothercare deki ayın 15 i indirimene bakalım dedik.en yakını alsancaktaymış.sonra dedik önce karabağları gezelim mobilya için.malesef senin tavsiye ettiğin kardeşler mobilya kapalıydı ve eşim deli oldu.pazar günü almayacaksam ne zaman gezecemde alacam ben diye:zonk:
neyse açık olan mağazaları gezmeye başladık.süpper ötesi bir takım gördüm ve aşık oldummmm
tabi fiyatıda süperdi 350000:ilknur:rüya gibi bir odaydı ama.resim çekemedik malum model çalma muhabbetleri olur diye zaten izin vermiyorlar bende teklif etmedim.baby hause mağazanın adı.vitrindeki beyaz lake manyak deli dehşet bir takım.benzer modellerini nette araştırıp resim eklerim bulursam.sonra 4-5 mağaza daha gezidk ama onlar fostu.orda fiyatlar 25000-28000 arası değişiyordu.tabi henüz pazarlık etmediğimiz fiyatlar bunlar.çünkü önümüzdeki ay alabileceğiz ancak.Leo'm o 350000 lük takım için pazarlıkla 28000 e kadar inebilmeyi hedefliyor:dill:
sonra maç saati geldi ve biz mothercare mağazasına gidemeden maç izlemeye özdileğe gittik:sinifsinif:
durun ben size bahsettiğim mobilyaya benzer resimler bulursam hemen ekleyeyimde fikirlerinizi alayım:panter:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
söylencek bişi yok ki, laftan anlıcak olan insan önce dertten anlar zaten. hele ki anneler, oğlunun gözüne bakıp zor durumda oldugunu anlamasi ve size kendi sıkıntılarını aksettirmemesi lazım ama nerdeeeee, neyse canim dedigim gibi sen en dogrusunu yapmissin. hayir deseydin senin vicdanın rahat olmaicakti o daha kotu olurdu senin icin bence. bu arada ne dugunu var sizde? dugun oncesi gelen giden olur demisler?

küçük görümcemin düğünü var 5 haziranda..
dün çeyizi götürüldü evine, damat yağlı biraz..
140 milyara ev aldılar kocaman, evi öyle bi dizmişler ki ağzım açık kaldı .. 19 yaşında kız öyle bi eve gelin gidiyo, biz bu yaşta tırmala behçet bişi yok :lululu: :lululu:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
amannnnn aynen napalım , benim 40 yılda bir olduğu için napim diyorum artık..
canımız sağolsun napak :)))

Tatlım aslında seninle aynı durumdayız.Bir sürü eksik gedikle gelin aldı bizim kayınvalide hazretleri.yani layıkıyla hiçbişeymizi yapmadılar nerdeyse.saolsunlar izmirdeki evlerine otutturup birde salon takımı aldılar.kira derdimiz yok en azından ama ne altın ne beyaz eşya hiçbişey yapılmadı.düğünüde beyaz eşyamızıda klima tv yi ve daha birçok şeyide eşim aldı tasit borçla.benim ailemde yatak odası vs aldı ama daha anca düzeltebiliyoruz eksikler durumuzu.he birde 2 kredide cabası:sinifsinif:
özetle şimdi ilk torunları için bile kıl kılmıldatmıyolar.dün o kadar oda baktık hep hesap kitapla.bazen diyorum vazgeçeyim odadan.sonrada diyorum zaten benim herşeyim yarımyamalak oldu bari kızımın güzel bir başlangıcı olsun:sinifsinif:
sonrada diyorum amannn sağlık olsun işteee:panter:Leom yanımda arkamda hep böyle aşkla dimdik dursun bana yeterrrrr:panter::panter:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
Cümleten sağolun kızlar öpüyorum hepinizi..
(dünürüm bunu nasıl doğurucam ben bilmiyorum şişko bişi olcak galiba) :kptmya:

şimdi kaynana mevzuuna geleyim..
annesi babasıyla tartışmış, bakkal veresiyeyi kesmiş, çok borçları varmış, ömür düğün arefesi gelen giden olur bize bi kavaltılık filan market yapalım mı? demiş.
cumartesi bizimki gülayyyyy annem aradı böyle böyle dedi, sen yok dersen arayıp yok derim dedi. bende bunlar ne biçim insan bu kadar sıkıntımızın içinde yardım edecekleri yerde yardım nasıl bekliyorlar filan diye söylendim ama , sonuçta annesi kıyamadım üzülür diye tamam ama bende gelicem markete dedim.. ben biliyorum onları çünkü, benim evime girmeyen lüks şeyler alırlar ben olmazsam dedim...
neyse aldık annesini kardeşini girdik markete, güya kahvaltılık alışveriş yapacaklardı, bi çıktık 115,00 tl..
ben baya üzüldüm filan neyse, sonr geçti ağladım zırladım evde biraz...
napim dedim sonra olsun o kadar da o da çok üzüldü zaten..

yaaa ben anlamıyorum şu insanları bile bile insan evladına hiç mi acımaz..
neyse umarım son olur... :2:

cnm üzülme hiç herkeste var böyle dertler mesela bizde daha 10 aylık evliyiz düğün borçlarımız ev kredimiz var bide bunun üzerine kaynanama buzdolabı almıştk onun taksidi var her ay 90tl. kendi annemin haberi yok olsa ben arada kalcam kafamın etini yicekler en iyisi sölememek allah büyüktür bigün elbet bitecek borçlar bizde rahata kavuşucaz

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Canım çok kolay gelsin sizede şimdiden.hallolur hepsi merak etme:sirin:
ayy cesimmm biz dün gez gezz öldük valla.Önce mothercare deki ayın 15 i indirimene bakalım dedik.en yakını alsancaktaymış.sonra dedik önce karabağları gezelim mobilya için.malesef senin tavsiye ettiğin kardeşler mobilya kapalıydı ve eşim deli oldu.pazar günü almayacaksam ne zaman gezecemde alacam ben diye:zonk:
neyse açık olan mağazaları gezmeye başladık.süpper ötesi bir takım gördüm ve aşık oldummmm
tabi fiyatıda süperdi 350000:ilknur:rüya gibi bir odaydı ama.resim çekemedik malum model çalma muhabbetleri olur diye zaten izin vermiyorlar bende teklif etmedim.baby hause mağazanın adı.vitrindeki beyaz lake manyak deli dehşet bir takım.benzer modellerini nette araştırıp resim eklerim bulursam.sonra 4-5 mağaza daha gezidk ama onlar fostu.orda fiyatlar 25000-28000 arası değişiyordu.tabi henüz pazarlık etmediğimiz fiyatlar bunlar.çünkü önümüzdeki ay alabileceğiz ancak.Leo'm o 350000 lük takım için pazarlıkla 28000 e kadar inebilmeyi hedefliyor:dill:
sonra maç saati geldi ve biz mothercare mağazasına gidemeden maç izlemeye özdileğe gittik:sinifsinif:
durun ben size bahsettiğim mobilyaya benzer resimler bulursam hemen ekleyeyimde fikirlerinizi alayım:panter:

sıfırlar bol olunca daha da bi pahalı geldi sizin takımlar bana, heralde dedim altın kakmlaı oda takımı bakıyo bunlar:nanik:inşallah gönlünüze göre bulabilirsiniz de alırsınız canım.mothercare'da ayin 15i diye bi indirim oldugnu bilmiyodum bak aklımda olsun. ben de cuma gittim oraya aldim bisiler. ikinci urunde yuzde elli indirim vardi onu degerlendirdim.mobilya fotosunu bekliyoruz hemen merak ettim.

küçük görümcemin düğünü var 5 haziranda..
dün çeyizi götürüldü evine, damat yağlı biraz..
140 milyara ev aldılar kocaman, evi öyle bi dizmişler ki ağzım açık kaldı .. 19 yaşında kız öyle bi eve gelin gidiyo, biz bu yaşta tırmala behçet bişi yok :lululu: :lululu:
Oh oh maşallah, Allah arttirsin gorumcenin kısmetini. Damat ağlıysa yapçak bişi yok kuzum napalım. Allah guldursun yuzlerini, paraları var, huzurları da olsun Allah geçim versin inşalllah. sizin kadar mutlu olmalarını dilerim.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Tatlım aslında seninle aynı durumdayız.Bir sürü eksik gedikle gelin aldı bizim kayınvalide hazretleri.yani layıkıyla hiçbişeymizi yapmadılar nerdeyse.saolsunlar izmirdeki evlerine otutturup birde salon takımı aldılar.kira derdimiz yok en azından ama ne altın ne beyaz eşya hiçbişey yapılmadı.düğünüde beyaz eşyamızıda klima tv yi ve daha birçok şeyide eşim aldı tasit borçla.benim ailemde yatak odası vs aldı ama daha anca düzeltebiliyoruz eksikler durumuzu.he birde 2 kredide cabası:sinifsinif:
özetle şimdi ilk torunları için bile kıl kılmıldatmıyolar.dün o kadar oda baktık hep hesap kitapla.bazen diyorum vazgeçeyim odadan.sonrada diyorum zaten benim herşeyim yarımyamalak oldu bari kızımın güzel bir başlangıcı olsun:sinifsinif:
sonrada diyorum amannn sağlık olsun işteee:panter:Leom yanımda arkamda hep böyle aşkla dimdik dursun bana yeterrrrr:panter::panter:

yaaaa canım sen yine şükret o kadarını yapmışlar, kira en büyük belaaaa..
ben sana bana aldıklarını yazıyorum ,
2 oda perde, ütü, ütü masası, tost makinası..
yapmadıkları

altın, mobilya, beyaz eşya, düğün vs. vs. vs.

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan onların olsun herşeyleri kocalarımız bize yeter :utan::utan:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
yaaaa canım sen yine şükret o kadarını yapmışlar, kira en büyük belaaaa..
ben sana bana aldıklarını yazıyorum ,
2 oda perde, ütü, ütü masası, tost makinası..
yapmadıkları

altın, mobilya, beyaz eşya, düğün vs. vs. vs.

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan onların olsun herşeyleri kocalarımız bize yeter :utan::utan:

Hehh işte böylee diyelim sonrada eşlerimize sıkı sıkı sarılıp kaynanaları çatlatalım canım benimmmm:huri::huri:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Cesss cessss kızlarr kızlarrr nasıl resim ekliyorduk yaa:acep:dünkü beğendiğimiz mobilyaya benzer birkaç resim buldum.ama inanın dünkü kadar güzel değiller:hihi:yinede fikir olması açısından bir görün istiyorum:panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Cesss cessss kızlarr kızlarrr nasıl resim ekliyorduk yaa:acep:dünkü beğendiğimiz mobilyaya benzer birkaç resim buldum.ama inanın dünkü kadar güzel değiller:hihi:yinede fikir olması açısından bir görün istiyorum:panter:

mesaj yaza tıkla, gelen mesaj penceresinde ataç var ona tıkla. resmi seç ve yükle. sonra yükleme penceresini kapat. mesaj paneeli geri gelcek. yine ataçın yanındaki oka tıkla. orda yükledigin fotonun ismi cıkcak. ona basında resmin gelmis olcak mesaj penceresine. bitti gitti.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bizim işte büfe de yok ve çok sapa bir yerde bir tarlanın ortasında dışarıdada alacak bir yer yok sabahları ben gelirken getiriyorum bişeyler :uzgun:

benim işyeri de İzmir eğlence semtinin ortasında. her aksam insanlar buraya oturmaya eglenmeye gelirken, biz aynı yoldan eve gitmeye calisiyoruz. elalelm gider mersine, biz gideriz tersine hesabı oluyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar