Kızlar oldumu bilmiyorum ama bunlar aslında benim dün beğendiğim takımın yanından bile geçmiyor.mesela çiçek desenleri bu kadar abartılı değil.daha pastel tonlarında ve daha sade.ama porselen kulplar falan çok hoş duruyor.ayrıca istediğimiz parçaları yaptırabiliyormuşuz.şöyleki ben dolabını şifonyerini rafını oyuncak sandığını ve birde mini boy dolabını istedim.leo da birinden feragat etmeliyiz dedi
ilerdede aynı yere çalışma masanını yaptırabiliyormuşuz.odamız ne çok büyük nede çok küçük.ustalar geldiğinde ölçülere bakıp yeniden parçaları şekillendirebiliriz.
bişey daha...
aslında ben bu tarz karyola istemiyordum.karyolasını ikedan beyaz ferforje beğenmiştim ama bu büyüyebilen karyolalarda sonradan ayakucundaki iki komidini yere indiriyormuşsun ve bir genç odasına dönüşüyor.mantıklı geldi sonradan.sanırım karyolasıyla alacağız eğer alısak.çok şirin ve çok hoş bir takım mağazadaki.aşık oldumm aşıkkk
eee şimdi fikirlerinizi alayım.beğendinizmi:acep:
bişey daha...
aslında ben bu tarz karyola istemiyordum.karyolasını ikedan beyaz ferforje beğenmiştim ama bu büyüyebilen karyolalarda sonradan ayakucundaki iki komidini yere indiriyormuşsun ve bir genç odasına dönüşüyor.mantıklı geldi sonradan.sanırım karyolasıyla alacağız eğer alısak.çok şirin ve çok hoş bir takım mağazadaki.aşık oldumm aşıkkk
eee şimdi fikirlerinizi alayım.beğendinizmi:acep: