2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Kızlar oldumu bilmiyorum ama bunlar aslında benim dün beğendiğim takımın yanından bile geçmiyor.mesela çiçek desenleri bu kadar abartılı değil.daha pastel tonlarında ve daha sade.ama porselen kulplar falan çok hoş duruyor.ayrıca istediğimiz parçaları yaptırabiliyormuşuz.şöyleki ben dolabını şifonyerini rafını oyuncak sandığını ve birde mini boy dolabını istedim.leo da birinden feragat etmeliyiz dedi:hihi:ilerdede aynı yere çalışma masanını yaptırabiliyormuşuz.odamız ne çok büyük nede çok küçük.ustalar geldiğinde ölçülere bakıp yeniden parçaları şekillendirebiliriz.
bişey daha...
aslında ben bu tarz karyola istemiyordum.karyolasını ikedan beyaz ferforje beğenmiştim ama bu büyüyebilen karyolalarda sonradan ayakucundaki iki komidini yere indiriyormuşsun ve bir genç odasına dönüşüyor.mantıklı geldi sonradan.sanırım karyolasıyla alacağız eğer alısak.çok şirin ve çok hoş bir takım mağazadaki.aşık oldumm aşıkkk:panter:
eee şimdi fikirlerinizi alayım.beğendinizmi:acep:

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 2.jpg
    2.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 3.jpg
    3.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 4.jpg
    4.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 50
  • 5.jpg
    5.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 49

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar oldumu bilmiyorum ama bunlar aslında benim dün beğendiğim takımın yanından bile geçmiyor.mesela çiçek desenleri bu kadar abartılı değil.daha pastel tonlarında ve daha sade.ama porselen kulplar falan çok hoş duruyor.ayrıca istediğimiz parçaları yaptırabiliyormuşuz.şöyleki ben dolabını şifonyerini rafını oyuncak sandığını ve birde mini boy dolabını istedim.leo da birinden feragat etmeliyiz dedi:hihi:ilerdede aynı yere çalışma masanını yaptırabiliyormuşuz.odamız ne çok büyük nede çok küçük.ustalar geldiğinde ölçülere bakıp yeniden parçaları şekillendirebiliriz.
bişey daha...
aslında ben bu tarz karyola istemiyordum.karyolasını ikedan beyaz ferforje beğenmiştim ama bu büyüyebilen karyolalarda sonradan ayakucundaki iki komidini yere indiriyormuşsun ve bir genç odasına dönüşüyor.mantıklı geldi sonradan.sanırım karyolasıyla alacağız eğer alısak.çok şirin ve çok hoş bir takım mağazadaki.aşık oldumm aşıkkk:panter:
Ben begendim Haticecim. kendi tarzi icerisinde gayet güzel mobilyalar bence. kiz cocuk icin de cok uygun bence. Allah icine sindirsin, gonlune gore versin.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
herkese günayydıınn:cicek::cicek:

gülaayy maşallah tosununa haberlerine çok sevindiim
deryacım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ne güzel bebeğini görüceksin
kızlar bu arada dün mothercare gittik biz ama indirim olarak pek bişey göremedim ben haberiniz olsunn:zonk:
haticecim ben beğendim takımı çok şık duruyo:panter:

bu arada biz de yarıladık sonundaa 20 haftalık olduuukkk:D:D:D

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
günaydın güzel anneler :) ne güzel herkes tatlı telaşlar içerisinde :) bugünlerin tadını çıkarın valla.gözünüzde hiçbişey kalmasın.herşeyin en güzelini almaya çalışın :):kayris:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Ben begendim Haticecim. kendi tarzi icerisinde gayet güzel mobilyalar bence. kiz cocuk icin de cok uygun bence. Allah icine sindirsin, gonlune gore versin.

Ayy canım beğenmene çok sevindim.çünkü ben önce bayılıp sonradan ayıldığımda kendi kendime acaba çokmu havalı bir tarz diye düşünmeye başlamıştım:hihi:Hatta eşime "bu takımı kendimize yaptıralım bebeğimizi bizim odaya atalım" bile demişim kendimi kaybedip:hihi::hihi::hihi:
tekrar tekrar söylüyorummmm, dünkü takım bunların kat be kat üstünde bir takımdı.çok asildi yawssss
eğer almaya karar verirsek hemen mağazadakinin resmini çekip yükleyeceğim o zaman bana hak vereceksiniz:panter:
bi takım daha vardı.bunun sadesi.oda güzeldi sedef lake boyalı.ama bu porselen kulplar ve o nadide el yapımı çiçek desenleri beni mestettiiiii:panter:

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
bişey daha...

Resimdekinin cicek deseni biraz abarti gibi geldi bana. Ama sen sizin begendiginizin rengi daha pastel diyosun oylesi daha iyidir bence. Gule gule kullansin prensesin.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
herkese günayydıınn:cicek::cicek:

gülaayy maşallah tosununa haberlerine çok sevindiim
deryacım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ne güzel bebeğini görüceksin
kızlar bu arada dün mothercare gittik biz ama indirim olarak pek bişey göremedim ben haberiniz olsunn:zonk:
haticecim ben beğendim takımı çok şık duruyo:panter:

bu arada biz de yarıladık sonundaa 20 haftalık olduuukkk:D:D:D

Canımmm çok teşekkürler beğendiğin için.Demek mothercare de çokda bişey yoktu.iyi o zaman kaçırdım gidemedim diye üzülmeyeyim artık:hihi:
20. haftanızda hayırlı uğurlu kutlu ve mutlu olsun canımmmm benimmm:panter:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Resimdekinin cicek deseni biraz abarti gibi geldi bana. Ama sen sizin begendiginizin rengi daha pastel diyosun oylesi daha iyidir bence. Gule gule kullansin prensesin.

Canım evet gerçekten bu resimdekiler biraz göz yoruyor ama size orjinal resimleri göstermeyi çokk istiyorummm:hihi:
bende dedim kızlardan mutlaka fikir alayım.yoksa ilk görüşte aşk yaşadığım bu takım ile sonradan pişamanlık yaşamayayım:hihi:
daha iyileri tüm bebişlerin olsun inşallahhh:panter:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bişey daha...

canım çok güzeller ama camlı tercih etme bence , ne bilim deprem filan olur allah korusun ben camlı tercih etmiyorum.. tabi sen bilirsin bide büyüyen beşikte yatağın sonundaki komdinin üstü alt açma yeri olarak kullanılıyor yaa, oradının ki tarafındada düşmemesi için bebişin korumaluk olmalı.. o da çok kullanışlı :)

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
tünaydınnn bebekklerr ve güzel anneleriiiiiii

kızlar sabah gözümü açtım yasinin dolabıın kapısı açıktı öle bakıordum bir baktım çizgi filmlerde bir karakter olan bi köpek koşuor rafın üstünde gö<zümü açıorum kapıorum ovuşturuorum yok anacım bilidğin halüsülasyon görüorum ama engel olamıorum kafayımı yiyeceğim acaba yaaa:ilknur:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

kızlar sabah gözümü açtım yasinin dolabıın kapısı açıktı öle bakıordum bir baktım çizgi filmlerde bir karakter olan bi köpek koşuor rafın üstünde gö<zümü açıorum kapıorum ovuşturuorum yok anacım bilidğin halüsülasyon görüorum ama engel olamıorum kafayımı yiyeceğim acaba yaaa:ilknur:

iyi sen çizgi film karakteri görmüşsün, ben gece uyanıp adam gördümyatakta bana doğru eğilmişti, ödüm koptu, sonra bi daha baktım yorganmış :lululu:

bol bol dua edip yatacaz artık, hamilelikte olurmuş böyle tuhaflıklar :ilknur:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

bomba gibi düştün yine topike canım. halüsinasyon da muı hamilelikle alakalıymış baktın mı?

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
günaydın kızlar;

baya yoğun bir hafta sonu geçirdik..

cumartesi doktora gittim kuzumu gördüm çok güzeldi, 720 gr olmuş kızım 5,5 aylık :lululu:
gayet iyiymiş. eşide biraz yukarı çıkmış. kesinlikle üzülme yok dedi, yağlı tuzlu ve turşu yemek yasakmış.. suda eritilen magnezyum ve kalsiyum verdi.
Kızımın gülerken fotoğrafı varrrrrrr :kptmya:
dün kaza yaptık, daha doğrusu biri gelip bize arkadan çarptı, ödüm koptu yauuuuu :uzgun::uzgun:
korkmazyın kimsede bişi yok, arabadada az bişi hasar var onun evrak işleri ile ilgilniyorum şimdi..
şahinimin kuyrukunu ezdiler :lululu:

maşallah kuzuna maşallah ikinci 720 gr senin kız oldu herhalde:hihi:kızların kiloları daha fazla olcak galiba:hihi:bu arada geçmiş olsun canım

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
canım çok güzeller ama camlı tercih etme bence , ne bilim deprem filan olur allah korusun ben camlı tercih etmiyorum.. tabi sen bilirsin bide büyüyen beşikte yatağın sonundaki komdinin üstü alt açma yeri olarak kullanılıyor yaa, oradının ki tarafındada düşmemesi için bebişin korumaluk olmalı.. o da çok kullanışlı :)

Haklısın canım camlı düşünmeyebiliriz.O dediğin alt açma özelliğinide mağazada gördük.alt açma pedi koymuşlar üstüne kenarınada monte bir aparat.duvarada 2 kat raf.harika olmuş.çok mantıklı geldi bana.zira sadece alt açma ünitelerini ayrı yaptıralım desek 500 tl falan.ki sonradan nereye koyayım yada ne olarak kullanayım:hihi:
zaten muhtemelen altını hep aşağıda salonda açacağım:zonk:günde bilmem kaçkere bir kat yukarı çıkıp çişini kakasını temizleyip sonraa hopp bebişi yüklenip bidaha aşağıya inmeye çok üşeneceğim kesin:hihi:
alt açma minderleri aldık 2 tane.süpperler.koltukta değişsin Dilber Hale hanımın bezide artık ne yapalım:lala:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kızlar tayinci olanlar ve evleri küçük olanlar kesinlikle park yatak almalı.bebek odası düşünmüyosanız tabi :) çünkü işiniz bitince yatağı bozup bi kenara koyma imkanınız oluyo.bi tavsiye tabi :) ,

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Haklısın canım camlı düşünmeyebiliriz.O dediğin alt açma özelliğinide mağazada gördük.alt açma pedi koymuşlar üstüne kenarınada monte bir aparat.duvarada 2 kat raf.harika olmuş.çok mantıklı geldi bana.zira sadece alt açma ünitelerini ayrı yaptıralım desek 500 tl falan.ki sonradan nereye koyayım yada ne olarak kullanayım:hihi:
zaten muhtemelen altını hep aşağıda salonda açacağım:zonk:günde bilmem kaçkere bir kat yukarı çıkıp çişini kakasını temizleyip sonraa hopp bebişi yüklenip bidaha aşağıya inmeye çok üşeneceğim kesin:hihi:
alt açma minderleri aldık 2 tane.süpperler.koltukta değişsin Dilber Hale hanımın bezide artık ne yapalım:lala:

o dolap kapakları cam degil zaten kızlar.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

alemsin senn yaaa:hihi:cesin dediği gibi bomba gibi düştün yinee bombaaaa:hihi:
hoşgeldin canım bu arada:panter:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

ay canım valla bende korkarım öle şeylerden

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
kızlar tayinci olanlar ve evleri küçük olanlar kesinlikle park yatak almalı.bebek odası düşünmüyosanız tabi :) çünkü işiniz bitince yatağı bozup bi kenara koyma imkanınız oluyo.bi tavsiye tabi :) ,

Canım evet biz zaten bide salona park yatak bakıyoruz:acep:çok masraflı olmaya başladı bu bebiş işi çokkk:dill:
sadece tayincilere değil bence salona herkese bitane şart.zaten fiyatlarıda uygun.hemde şehirdışına bayrama düğüne aile yanına gittiğimizde hopp katlayıp oralarda kurcaz park yatağımızı:panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar