2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
tünaydınnn bebekklerr ve güzel anneleriiiiiii

kızlar sabah gözümü açtım yasinin dolabıın kapısı açıktı öle bakıordum bir baktım çizgi filmlerde bir karakter olan bi köpek koşuor rafın üstünde gö<zümü açıorum kapıorum ovuşturuorum yok anacım bilidğin halüsülasyon görüorum ama engel olamıorum kafayımı yiyeceğim acaba yaaa:ilknur:

melis hoşgeldin geçmiş olsun cnm doktoruna bi danış istersen ama kesin normal der onlara göre herşey normal herşey hamilelikten zaten. bol bol dua et öyle bişey olunca allah korusun cnm. bende çok korkağımdır gece wc kalkıyorum korka korka gidiyorum sanki arkamdan biri çıkıp tutacak gibi geliyor ama hamilelikten deil benimki eskiden beri böyleyim yani

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bak kastettiğim korumalık bu aderdolaplibuyuyenbeyazbesik.jpg

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bu arada biz de perde işimizi hallettik hafta sonu. çok tatlı bi mavi tonunda fon ve beyaz tül üerine, mavi beyaz krem rengi puantiyeli tül perde. 200 tl tuttu. baya uygundu bence fiyatı. perşembe takılınca fotosunu koyucam .

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
iyi sen çizgi film karakteri görmüşsün, ben gece uyanıp adam gördümyatakta bana doğru eğilmişti, ödüm koptu, sonra bi daha baktım yorganmış :lululu:

bol bol dua edip yatacaz artık, hamilelikte olurmuş böyle tuhaflıklar :ilknur:

of kızlar bende bu gece kabus gördüm.çok korktum.meğer inliyomuşum eşim uyandırdı.gerçekte çişim gelmiş sıkışmışım, rüyamda da wc deyim çişimi yapıyorum karşısı kızımın odası ve ordan ne çıkıyo biliyomusunuz uçan bi halı sanki görükmeyen birisi halıyı omuzlayıp gidiyodu.bi de çamaşır makinesinin içinden bi kafa çıkıyodu.ama nasıl bağırıyorumki inleme olarak çıkıyo allahtan eşim uyandırdı.adamı nasıl tuttum sarıldım düşünün artık. ulen bu sefer altıma edecem git wc ye gidebilirsen hadi bakalım.kıvrandım kıvrandım bismillah dedim kalktım.ama bi yapışım bi de kaçışım var görmelisiniz :):ayk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım bunların camlısı falanda var hemde tülden perde yapmışlar çok güzel ama sanırım ben onları tercih edemeyeceğim gülayın dediği sebepten ötürü:acep:

yok yok canım, malzeme olarak cam kullanılmıyo. pleksiglas diye bi ürün var, deprem olursa ya da cocuk dolap kapagına carpinca falan kirilmiyo. onu demek istemistim. perdelileri ben de severdim ama benim aldigim takimda perde hos durmamisti ben de dolu kapak sectim.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Kızlar oldumu bilmiyorum ama bunlar aslında benim dün beğendiğim takımın yanından bile geçmiyor.mesela çiçek desenleri bu kadar abartılı değil.daha pastel tonlarında ve daha sade.ama porselen kulplar falan çok hoş duruyor.ayrıca istediğimiz parçaları yaptırabiliyormuşuz.şöyleki ben dolabını şifonyerini rafını oyuncak sandığını ve birde mini boy dolabını istedim.leo da birinden feragat etmeliyiz dedi:hihi:ilerdede aynı yere çalışma masanını yaptırabiliyormuşuz.odamız ne çok büyük nede çok küçük.ustalar geldiğinde ölçülere bakıp yeniden parçaları şekillendirebiliriz.
bişey daha...
aslında ben bu tarz karyola istemiyordum.karyolasını ikedan beyaz ferforje beğenmiştim ama bu büyüyebilen karyolalarda sonradan ayakucundaki iki komidini yere indiriyormuşsun ve bir genç odasına dönüşüyor.mantıklı geldi sonradan.sanırım karyolasıyla alacağız eğer alısak.çok şirin ve çok hoş bir takım mağazadaki.aşık oldumm aşıkkk:panter:
eee şimdi fikirlerinizi alayım.beğendinizmi:acep:
bebeğeemm benki çiçeğin ç sini evime sokmayan nefret eden biri olarak takıma bayıldım anlatmak istediğinide anladım buarada bence gayet şık ve havalı en güzelide bu bence
herkese günayydıınn:cicek::cicek:

gülaayy maşallah tosununa haberlerine çok sevindiim
deryacım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ne güzel bebeğini görüceksin
kızlar bu arada dün mothercare gittik biz ama indirim olarak pek bişey göremedim ben haberiniz olsunn:zonk:
haticecim ben beğendim takımı çok şık duruyo:panter:

bu arada biz de yarıladık sonundaa 20 haftalık olduuukkk:D:D:D
maşallahh isimsizimee annesini üzemeen bugünlere getirdi doğsun sağlıkla yine üzmeden bir hayat yaşatsın inşallahhhhh
Resimdekinin cicek deseni biraz abarti gibi geldi bana. Ama sen sizin begendiginizin rengi daha pastel diyosun oylesi daha iyidir bence. Gule gule kullansin prensesin.

pelinnnn dün kulaklarını çınlattım ben sadece gardrop alıcam diye modokoya bakim dedim kukla mobilyaya girdim bir baktım çataaa senin takım sen satın aldınmı o takımı ben o mobilyayı tasarım diye biliordum uluorta bu tasarım bir mobilya deilmi ben başka biryerde gördüm dedim adamlar bu bizim üretimimiz dediler hımm dedim geçtim adamlar bidaha yüzüme bakmadılar ahahah

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
of kızlar bende bu gece kabus gördüm.çok korktum.meğer inliyomuşum eşim uyandırdı.gerçekte çişim gelmiş sıkışmışım, rüyamda da wc deyim çişimi yapıyorum karşısı kızımın odası ve ordan ne çıkıyo biliyomusunuz uçan bi halı sanki görükmeyen birisi halıyı omuzlayıp gidiyodu.bi de çamaşır makinesinin içinden bi kafa çıkıyodu.ama nasıl bağırıyorumki inleme olarak çıkıyo allahtan eşim uyandırdı.adamı nasıl tuttum sarıldım düşünün artık. ulen bu sefer altıma edecem git wc ye gidebilirsen hadi bakalım.kıvrandım kıvrandım bismillah dedim kalktım.ama bi yapışım bi de kaçışım var görmelisiniz :):ayk:

ay sen de baya korkutucu bisiler gormüssün canım, hamilelikte daha da bi inandırıcı oldu zaten kabuslar. aman aman bi daha gormessin insallah.

Tepki
67
yine hafta basııı...... yine yanlızzzımm..... anne yok baba yokkkk... istanbul yok... arkadas yok.. kızımla psikolojik bunalım manyagı olduk...okullar tatil olsun.. gidelimm buralardannnn..........

herkeseee gunaydııııııınnnnnnn...:sinifsinif:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yine hafta basııı...... yine yanlızzzımm..... anne yok baba yokkkk... istanbul yok... arkadas yok.. kızımla psikolojik bunalım manyagı olduk...okullar tatil olsun.. gidelimm buralardannnn..........

az kaldı canım az kaldı, az daha sabredin nolur. güzel günlerini düşün. senin koca bi yaz tatlin var onu düşün, biz napalım kuzum, 1 hafta alabilirsek şükretçez :) bunalıma da girme, bunalıma gircegine topike giiir.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
heh işte bundan vardı canım mağazadada.çok mantıklı.inşallah alırız bu takımıda benim bi yerlerim şişmez sonraa.çok canım çekti çünkü çokkkk:hihi:

canım be bu takımı alıcam allah nasip ederse 930,00 tl taksitle hemde :zonk:
resimdekinin sadece oyuncak kutusu olmayanı
kristalbebekodasiyeniresim.jpg

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
ay sen de baya korkutucu bisiler gormüssün canım, hamilelikte daha da bi inandırıcı oldu zaten kabuslar. aman aman bi daha gormessin insallah.

ceeess ben de seni akşam rüyamda gördümmm:cokkomik:
nasıl hiç sorma ama:eek:ys: sölemem.. çünkü benim rüyalar hiç tutmuyo ki 4 kez erkek bebeğim olduğunu görmüştümm:cokkomik:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
günaydın kızlar... :panter:
bizde dün tam gaz bebek alışverişindeydik..ama odayı hala sipariş veremedik kararsızlıktan..
bu arada izmirli anneler hellobaby de lansinoh ürünleri çok uygundu..lansinoh 24lü göğüs pedi 3.75 tl, 50 ml lik göğüs ucu kremi ise 20 tl ydi.aventin 40lı göğüs pedi 30 liradan 10 liraya düşmüş..hatta ben inanamadım e bebek e uğradık bide orda hala 30 tl ydi..mother carede pek bişey bulamadık bizde bu haftasonu...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

günaydın canımmmmm... biz varız bizle azıcık idare etsen, ailenin yerinintutamayız ama, azıcık moral oluruz belki :eek:ys:

ayy maşallah ya güzel kızımıza annesine nasıl da güler

sağol canım, dün akşam çok oynadı varya, hoppidi hoppidi çok komik olucak bu kız :lululu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar