o dolap kapakları cam degil zaten kızlar.
canım bunların camlısı falanda var hemde tülden perde yapmışlar çok güzel ama sanırım ben onları tercih edemeyeceğim gülayın dediği sebepten ötürü:acep:
o dolap kapakları cam degil zaten kızlar.
tünaydınnn bebekklerr ve güzel anneleriiiiiii
kızlar sabah gözümü açtım yasinin dolabıın kapısı açıktı öle bakıordum bir baktım çizgi filmlerde bir karakter olan bi köpek koşuor rafın üstünde gö<zümü açıorum kapıorum ovuşturuorum yok anacım bilidğin halüsülasyon görüorum ama engel olamıorum kafayımı yiyeceğim acaba yaaa:ilknur:
Selamlar herkese,güzel ve sıkıntısız bir hafta olur hepimis için umarım
iyi sen çizgi film karakteri görmüşsün, ben gece uyanıp adam gördümyatakta bana doğru eğilmişti, ödüm koptu, sonra bi daha baktım yorganmış :lululu:
bol bol dua edip yatacaz artık, hamilelikte olurmuş böyle tuhaflıklar :ilknur:
canım bunların camlısı falanda var hemde tülden perde yapmışlar çok güzel ama sanırım ben onları tercih edemeyeceğim gülayın dediği sebepten ötürü:acep:
bak kastettiğim korumalık bu Ekli dosyayı görüntüle 7668
bebeğeemm benki çiçeğin ç sini evime sokmayan nefret eden biri olarak takıma bayıldım anlatmak istediğinide anladım buarada bence gayet şık ve havalı en güzelide bu benceKızlar oldumu bilmiyorum ama bunlar aslında benim dün beğendiğim takımın yanından bile geçmiyor.mesela çiçek desenleri bu kadar abartılı değil.daha pastel tonlarında ve daha sade.ama porselen kulplar falan çok hoş duruyor.ayrıca istediğimiz parçaları yaptırabiliyormuşuz.şöyleki ben dolabını şifonyerini rafını oyuncak sandığını ve birde mini boy dolabını istedim.leo da birinden feragat etmeliyiz dediilerdede aynı yere çalışma masanını yaptırabiliyormuşuz.odamız ne çok büyük nede çok küçük.ustalar geldiğinde ölçülere bakıp yeniden parçaları şekillendirebiliriz.
bişey daha...
aslında ben bu tarz karyola istemiyordum.karyolasını ikedan beyaz ferforje beğenmiştim ama bu büyüyebilen karyolalarda sonradan ayakucundaki iki komidini yere indiriyormuşsun ve bir genç odasına dönüşüyor.mantıklı geldi sonradan.sanırım karyolasıyla alacağız eğer alısak.çok şirin ve çok hoş bir takım mağazadaki.aşık oldumm aşıkkk
eee şimdi fikirlerinizi alayım.beğendinizmi:acep:
maşallahh isimsizimee annesini üzemeen bugünlere getirdi doğsun sağlıkla yine üzmeden bir hayat yaşatsın inşallahhhhhherkese günayydıınn:cicek::cicek:
gülaayy maşallah tosununa haberlerine çok sevindiim
deryacım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ne güzel bebeğini görüceksin
kızlar bu arada dün mothercare gittik biz ama indirim olarak pek bişey göremedim ben haberiniz olsunn:zonk:
haticecim ben beğendim takımı çok şık duruyo
bu arada biz de yarıladık sonundaa 20 haftalık olduuukkk
Resimdekinin cicek deseni biraz abarti gibi geldi bana. Ama sen sizin begendiginizin rengi daha pastel diyosun oylesi daha iyidir bence. Gule gule kullansin prensesin.
of kızlar bende bu gece kabus gördüm.çok korktum.meğer inliyomuşum eşim uyandırdı.gerçekte çişim gelmiş sıkışmışım, rüyamda da wc deyim çişimi yapıyorum karşısı kızımın odası ve ordan ne çıkıyo biliyomusunuz uçan bi halı sanki görükmeyen birisi halıyı omuzlayıp gidiyodu.bi de çamaşır makinesinin içinden bi kafa çıkıyodu.ama nasıl bağırıyorumki inleme olarak çıkıyo allahtan eşim uyandırdı.adamı nasıl tuttum sarıldım düşünün artık. ulen bu sefer altıma edecem git wc ye gidebilirsen hadi bakalım.kıvrandım kıvrandım bismillah dedim kalktım.ama bi yapışım bi de kaçışım var görmelisiniz:ayk:
ay sen de baya korkutucu bisiler gormüssün canım, hamilelikte daha da bi inandırıcı oldu zaten kabuslar. aman aman bi daha gormessin insallah.
Ekli dosyayı görüntüle 7662
kızlaaaaaaaaaar bakın gülüyo kızım :lululu:
bide sürekli elini emiyo, dil çıkarıyo :lululu: komik kızım :lululu:
yine hafta basııı...... yine yanlızzzımm..... anne yok baba yokkkk... istanbul yok... arkadas yok.. kızımla psikolojik bunalım manyagı olduk...okullar tatil olsun.. gidelimm buralardannnn..........
herkeseee gunaydııııııınnnnnnn...:sinifsinif:
ay sen de baya korkutucu bisiler gormüssün canım, hamilelikte daha da bi inandırıcı oldu zaten kabuslar. aman aman bi daha gormessin insallah.
canım be bu takımı alıcam allah nasip ederse 930,00 tl taksitle hemde :zonk:
resimdekinin sadece oyuncak kutusu olmayanı
Ekli dosyayı görüntüle 7672
yine hafta basııı...... yine yanlızzzımm..... anne yok baba yokkkk... istanbul yok... arkadas yok.. kızımla psikolojik bunalım manyagı olduk...okullar tatil olsun.. gidelimm buralardannnn..........
herkeseee gunaydııııııınnnnnnn...:sinifsinif:
ayy maşallah ya güzel kızımıza annesine nasıl da güler