2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
iki akşamdır mide yanması var bende kızlar ne sinir bozucu bişey o yaa cayır cayır yanıyo valla hep böle mi olcak artık:acep:

daha da artabilir canım , yapacak bişi yok yatmadan bi tablet yada şurup al o iyi geliyo bana.. renni tablet emiyom ben. baya idare ediyo .. :uzgun:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
biz de Pembişle aynı şeyi dedik de, sonra silkeleyince ççıktı meydana ki onun eşi de benim eşim de izin vermezmiş gibi geliyo bize. sonra dedik biz de eşli buluşalım o zaman. hem onların da aklı kalmamış olur diye ama bilemiyorum yapılabilr mi, eşim gelir mi?

oda olabilir bak hem daha güvenilir olur hem eşlerde tanışır şimdi bizimkinin tepkisini bende bilmiyorum ama gelmeseler de şöyle bilinen bi yerde falan buluşulabilir bence..yazda geliyo alsancakta kordonda açık alanda bi yerde otururuz hep beraber güzel olur...

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kızlar izne çıkmama 53 gün kalmış yuppi-kop-kop-kop-kop-kop ben önce yıllık izne çıkıcam o yüzden 30 hft den itibaren evde olucam:panter: kısmetse

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Hmm tamam canım şimdi anladım.haklısın başka malzeme kullanıyorlardır dediğin gibi.bu arada senin takımın resmi diğer sitedeydi demi.hello babydenmi almıştınız.fiyatını hatırlayamadım:acep:

Tül perdee halıı bu işlerr çok zevkli yaaa:panter:
canım en kısa zamanda takta bizde görelim:panter:

benim takım 2300 idi, 500 tl hediye çeki verdiler, 1800e geldi.

perde işinde biz çok geriliyoruz nedense. bu mesleklerimiz eşimle beni delirtiyo. hiçbişi begenmiyoruz. kumaşı begensek dükkanın sahibini begenmiyoruz falan. temmuzda salona perde yaptirmistik onun icin nerdeyse (acelemiz yok diye) 1 sene düzgün perde ve perdesi aradik. karabagarda bitane bulduk. kadin tekstil muhendisi bilgili biriydi. bebek perdesi icin de direk oraya gittik. ama park yeri problem olunca esim ehterebeyaaaaaaaa dedi sinirlendi ve geri döndük. hatayda bi perdeciye girdik ve Allahtan denk geldi ve aıverdik. hatta salonda da bi tane tuğradan sallantılı perde süsü aldık, çok güzeldi dayanamadık. hep istiyorudk zaten de icimize sinmemisti. aldık onu da. neyse bi perde kaldi iste. birde bebisin kıyafetleri, bana goguz pompası ve bikaç minik ayrinti.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
oda olabilir bak hem daha güvenilir olur hem eşlerde tanışır şimdi bizimkinin tepkisini bende bilmiyorum ama gelmeseler de şöyle bilinen bi yerde falan buluşulabilir bence..yazda geliyo alsancakta kordonda açık alanda bi yerde otururuz hep beraber güzel olur...
olabilir evet, sonra da hepberaber Hello baby'ye gideriz deeeermisim :)
kızlar izne çıkmama 53 gün kalmış yuppi-kop-kop-kop-kop-kop ben önce yıllık izne çıkıcam o yüzden 30 hft den itibaren evde olucam:panter: kısmetse

ben olsam ona da hemen bir ticker yapardıııım. çok az kalmış ya harikaaaaaaa.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bebeklerinize uyku seti ya da pike takımı aldınız mı kızlar almak lazım değil mi

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
olabilir evet, sonra da hepberaber Hello baby'ye gideriz deeeermisim :)

ben olsam ona da hemen bir ticker yapardıııım. çok az kalmış ya harikaaaaaaa.

yada direk orda buluşalım eşlerle birlikte hem onları kandırmasıda kolay olur o zaman hep beraber aynı saatte hellobabydeymişizz :cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar