günaydın kızlar hepinize iyi haftalar. bugün oğluşumu göreceğim çok mutluyum.yüklememi de yaptıracağım inş.görşmek üzere...
günaydın canım, güzel haberlerini bekliyoruz tamam mı?
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar. bugün oğluşumu göreceğim çok mutluyum.yüklememi de yaptıracağım inş.görşmek üzere...
Burayıda pek özlemişim yahu
Ne güzel havalar başladı değil mi kızlar?
Hepinize günaydınlar:sirin:
Gunaydin sana da canim, evet ahavlar cok guzel, İzmir yaz gibi. 28 dereceeeeeeeky:
Deniz sezonunu ne zaman açıyorsunuz CescimGunaydin sana da canim, evet ahavlar cok guzel, İzmir yaz gibi. 28 dereceeeeeeeky:
istanbul da öyle, dün biraz yürüdüm de terden öldüm inanın bir anda sıcak geldi
istanbul da öyle, dün biraz yürüdüm de terden öldüm inanın bir anda sıcak geldi
Deniz sezonunu ne zaman açıyorsunuz Cescim
Ben artık sabırsızlanıyorum askılıları giymek için vallahi
Yaşasın güzel havalar
Yaşasın meyveler :nanik:
Cümleten sağolun kızlar öpüyorum hepinizi..
(dünürüm bunu nasıl doğurucam ben bilmiyorum şişko bişi olcak galiba)
şimdi kaynana mevzuuna geleyim..
annesi babasıyla tartışmış, bakkal veresiyeyi kesmiş, çok borçları varmış, ömür düğün arefesi gelen giden olur bize bi kavaltılık filan market yapalım mı? demiş.
cumartesi bizimki gülayyyyy annem aradı böyle böyle dedi, sen yok dersen arayıp yok derim dedi. bende bunlar ne biçim insan bu kadar sıkıntımızın içinde yardım edecekleri yerde yardım nasıl bekliyorlar filan diye söylendim ama , sonuçta annesi kıyamadım üzülür diye tamam ama bende gelicem markete dedim.. ben biliyorum onları çünkü, benim evime girmeyen lüks şeyler alırlar ben olmazsam dedim...
neyse aldık annesini kardeşini girdik markete, güya kahvaltılık alışveriş yapacaklardı, bi çıktık 115,00 tl..
ben baya üzüldüm filan neyse, sonr geçti ağladım zırladım evde biraz...
napim dedim sonra olsun o kadar da o da çok üzüldü zaten..
yaaa ben anlamıyorum şu insanları bile bile insan evladına hiç mi acımaz..
neyse umarım son olur... :2:
Günaydınnn güzell anneler ve onların minik melekleri
Herkesler iyiler inşallah.Biz süpperiz ama artık dikine dikine atılan tekmeler beni rahatsız etmeye başladı
resmen alt tarafa baskı yapıyor minik yaramazım.Yarın şeker yüklemesi sonuçlarımızı alacağız ve çarşambada hopppp istanbula uçuyoruzzz:sila:
bu kızımızla üçüncü ve son uçuşumuz olucak inşallah.Malum 28. haftadan sonra bir sürü prosedür devreye girer ve uaçakla seyahatin tadı kaçar diye hemen 19 mayıs tarihini değerlendirip annemlere gidelim dedik.Saya saya bitirdim günleride yaşasınnnnnn
Ekli dosyayı görüntüle 7662
kızlaaaaaaaaaar bakın gülüyo kızım :lululu:
bide sürekli elini emiyo, dil çıkarıyo :lululu: komik kızım :lululu:
Ekli dosyayı görüntüle 7662
kızlaaaaaaaaaar bakın gülüyo kızım :lululu:
bide sürekli elini emiyo, dil çıkarıyo :lululu: komik kızım :lululu:
Bence sizin çok rahat yaşadığınızı falan olabilirler mi diye düşünüyorum. senin ve Ömür'ün ne kadar maaş aldıgınızdan ve ne kadar gideriniz oldugunda ya da olabileceginden haberleri yok galiba. bi de herkes ayagini yorganina gore uzatsin kardesim ya. olmayan parayi harcarsan, bakkal da keser tabi veresiye vermeyi. Siz olmasaniz nolcakti onu da bilemiyorum. Neyse ki senin gibi bi gelinleri ve Ömür gibi bi ogulları var, buna yatip kalkip sukretsinler seni de uzmesinler bi daha.:zopa:
ah beee şekerim bilmezlermi , bebek odası istiyorum para yok, kredi ödüyoruz, doğumum yaklaşıyo ve daha tek çöp almadılar, ben ne söylim bunlara..
olan arada bana oluyo işte, sıkıntıyı ben çekiyorum.. ama neyse allah görür hepsini bi kolaylık sağlar bizede)))
ah beee şekerim bilmezlermi , bebek odası istiyorum para yok, kredi ödüyoruz, doğumum yaklaşıyo ve daha tek çöp almadılar, ben ne söylim bunlara..
olan arada bana oluyo işte, sıkıntıyı ben çekiyorum.. ama neyse allah görür hepsini bi kolaylık sağlar bizede)))
boşver canım takma kafana. bizimkiler de öle. eşim kirayı ödeyemiyorum diyo adamların paraları olmalarına rağmen bizden yardım bekliyolar birçok şeyi ödetiyolar. ben hep sinir krizi geçirmekten artık takmamaya başladım