2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
Burayıda pek özlemişim yahu
Ne güzel havalar başladı değil mi kızlar?
Hepinize günaydınlar:sirin:

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Cümleten sağolun kızlar öpüyorum hepinizi..
(dünürüm bunu nasıl doğurucam ben bilmiyorum şişko bişi olcak galiba) :kptmya:

şimdi kaynana mevzuuna geleyim..
annesi babasıyla tartışmış, bakkal veresiyeyi kesmiş, çok borçları varmış, ömür düğün arefesi gelen giden olur bize bi kavaltılık filan market yapalım mı? demiş.
cumartesi bizimki gülayyyyy annem aradı böyle böyle dedi, sen yok dersen arayıp yok derim dedi. bende bunlar ne biçim insan bu kadar sıkıntımızın içinde yardım edecekleri yerde yardım nasıl bekliyorlar filan diye söylendim ama , sonuçta annesi kıyamadım üzülür diye tamam ama bende gelicem markete dedim.. ben biliyorum onları çünkü, benim evime girmeyen lüks şeyler alırlar ben olmazsam dedim...
neyse aldık annesini kardeşini girdik markete, güya kahvaltılık alışveriş yapacaklardı, bi çıktık 115,00 tl..
ben baya üzüldüm filan neyse, sonr geçti ağladım zırladım evde biraz...
napim dedim sonra olsun o kadar da o da çok üzüldü zaten..

yaaa ben anlamıyorum şu insanları bile bile insan evladına hiç mi acımaz..
neyse umarım son olur... :2:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Deniz sezonunu ne zaman açıyorsunuz Cescim :panter:

Ben artık sabırsızlanıyorum askılıları giymek için vallahi
Yaşasın güzel havalar
Yaşasın meyveler :nanik:

Haziran girmeden yine açmayız heralde canım, deniz suyu sicakliklari artmamistir cunku daha. bir de bu sene deniz sezonunu acmam, uzerime uygun mayo bulama da bagli. normalde bile zor bulurdum, hamiş halimle nereye nasil cigicak bilemiyorum.

ben de denizden askilidan cok meyvelerle bozdum kafayi. bollaşsalar ucuzlasalar da yesek agzimizdan akana kadar.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Günaydınnn güzell anneler ve onların minik melekleri:huhuu:
Herkesler iyiler inşallah.Biz süpperiz ama artık dikine dikine atılan tekmeler beni rahatsız etmeye başladı:cokkomik:
resmen alt tarafa baskı yapıyor minik yaramazım.Yarın şeker yüklemesi sonuçlarımızı alacağız ve çarşambada hopppp istanbula uçuyoruzzz:sila:
bu kızımızla üçüncü ve son uçuşumuz olucak inşallah.Malum 28. haftadan sonra bir sürü prosedür devreye girer ve uaçakla seyahatin tadı kaçar diye hemen 19 mayıs tarihini değerlendirip annemlere gidelim dedik.Saya saya bitirdim günleride yaşasınnnnnn-kop-kop-kop

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Cümleten sağolun kızlar öpüyorum hepinizi..
(dünürüm bunu nasıl doğurucam ben bilmiyorum şişko bişi olcak galiba) :kptmya:

şimdi kaynana mevzuuna geleyim..
annesi babasıyla tartışmış, bakkal veresiyeyi kesmiş, çok borçları varmış, ömür düğün arefesi gelen giden olur bize bi kavaltılık filan market yapalım mı? demiş.
cumartesi bizimki gülayyyyy annem aradı böyle böyle dedi, sen yok dersen arayıp yok derim dedi. bende bunlar ne biçim insan bu kadar sıkıntımızın içinde yardım edecekleri yerde yardım nasıl bekliyorlar filan diye söylendim ama , sonuçta annesi kıyamadım üzülür diye tamam ama bende gelicem markete dedim.. ben biliyorum onları çünkü, benim evime girmeyen lüks şeyler alırlar ben olmazsam dedim...
neyse aldık annesini kardeşini girdik markete, güya kahvaltılık alışveriş yapacaklardı, bi çıktık 115,00 tl..
ben baya üzüldüm filan neyse, sonr geçti ağladım zırladım evde biraz...
napim dedim sonra olsun o kadar da o da çok üzüldü zaten..

yaaa ben anlamıyorum şu insanları bile bile insan evladına hiç mi acımaz..
neyse umarım son olur... :2:

Bence sizin çok rahat yaşadığınızı falan olabilirler mi diye düşünüyorum. senin ve Ömür'ün ne kadar maaş aldıgınızdan ve ne kadar gideriniz oldugunda ya da olabileceginden haberleri yok galiba. bi de herkes ayagini yorganina gore uzatsin kardesim ya. olmayan parayi harcarsan, bakkal da keser tabi veresiye vermeyi. Siz olmasaniz nolcakti onu da bilemiyorum. Neyse ki senin gibi bi gelinleri ve Ömür gibi bi ogulları var, buna yatip kalkip sukretsinler seni de uzmesinler bi daha.:zopa:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Fotoğraf0069.jpg

kızlaaaaaaaaaar bakın gülüyo kızım :lululu:
bide sürekli elini emiyo, dil çıkarıyo :lululu: komik kızım :lululu:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ay kızlar duydunuzmu bir anne 7 yaşındaki kızını webcan önünde soyundurmuş yaaaa, para için allahım nasıl anneler var, kıyamet kopacak yaaa. ay bi tuhaf oldum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Günaydınnn güzell anneler ve onların minik melekleri:huhuu:
Herkesler iyiler inşallah.Biz süpperiz ama artık dikine dikine atılan tekmeler beni rahatsız etmeye başladı:cokkomik:
resmen alt tarafa baskı yapıyor minik yaramazım.Yarın şeker yüklemesi sonuçlarımızı alacağız ve çarşambada hopppp istanbula uçuyoruzzz:sila:
bu kızımızla üçüncü ve son uçuşumuz olucak inşallah.Malum 28. haftadan sonra bir sürü prosedür devreye girer ve uaçakla seyahatin tadı kaçar diye hemen 19 mayıs tarihini değerlendirip annemlere gidelim dedik.Saya saya bitirdim günleride yaşasınnnnnn-kop-kop-kop

inşallah sonuçların iyi çıkar da keyifli keyifli gider gelirsin. çok da uzun sürdü senin sonuçlar ya, alt tarafı şeker bakıcaklar. Allah Allah. nyese 19 mayıs tatili sana da çok yarayacak bana da. bayılıyorum hafta ici evde olmaya. azcık tadilar olcak bizim evde. aslında azcık degil baya bisi olcak da gozumde buyutmek istemiyorum.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Bence sizin çok rahat yaşadığınızı falan olabilirler mi diye düşünüyorum. senin ve Ömür'ün ne kadar maaş aldıgınızdan ve ne kadar gideriniz oldugunda ya da olabileceginden haberleri yok galiba. bi de herkes ayagini yorganina gore uzatsin kardesim ya. olmayan parayi harcarsan, bakkal da keser tabi veresiye vermeyi. Siz olmasaniz nolcakti onu da bilemiyorum. Neyse ki senin gibi bi gelinleri ve Ömür gibi bi ogulları var, buna yatip kalkip sukretsinler seni de uzmesinler bi daha.:zopa:

ah beee şekerim bilmezlermi , bebek odası istiyorum para yok, kredi ödüyoruz, doğumum yaklaşıyo ve daha tek çöp almadılar, ben ne söylim bunlara..
olan arada bana oluyo işte, sıkıntıyı ben çekiyorum.. ama neyse allah görür hepsini bi kolaylık sağlar bizede :))))

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ah beee şekerim bilmezlermi , bebek odası istiyorum para yok, kredi ödüyoruz, doğumum yaklaşıyo ve daha tek çöp almadılar, ben ne söylim bunlara..
olan arada bana oluyo işte, sıkıntıyı ben çekiyorum.. ama neyse allah görür hepsini bi kolaylık sağlar bizede :))))

boşver canım takma kafana. bizimkiler de öle. eşim kirayı ödeyemiyorum diyo adamların paraları olmalarına rağmen bizden yardım bekliyolar birçok şeyi ödetiyolar. ben hep sinir krizi geçirmekten artık takmamaya başladım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

söylencek bişi yok ki, laftan anlıcak olan insan önce dertten anlar zaten. hele ki anneler, oğlunun gözüne bakıp zor durumda oldugunu anlamasi ve size kendi sıkıntılarını aksettirmemesi lazım ama nerdeeeee, neyse canim dedigim gibi sen en dogrusunu yapmissin. hayir deseydin senin vicdanın rahat olmaicakti o daha kotu olurdu senin icin bence. bu arada ne dugunu var sizde? dugun oncesi gelen giden olur demisler?

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
boşver canım takma kafana. bizimkiler de öle. eşim kirayı ödeyemiyorum diyo adamların paraları olmalarına rağmen bizden yardım bekliyolar birçok şeyi ödetiyolar. ben hep sinir krizi geçirmekten artık takmamaya başladım

amannnnn aynen napalım , benim 40 yılda bir olduğu için napim diyorum artık..
canımız sağolsun napak :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar