2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
GÜLAYCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YA..

GELİNİMEDE MAŞALLAH EEE KAYINPEDERİ TOSUN PAŞA ONA BÖYLE TOSUN GİBİ GELİN YAKIŞIRDI ZATİİ:sila:

ESRA HAVUZLU HANA GİTTİM BEN AMA BEĞENMEDİM, CİVİL BEBE YE GİT HER ŞEY VAR HATTA NETETN BAK CİVİL.COM

bize selam yok yani :sinifsinif::zopa:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
GÜLAYCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YA..

GELİNİMEDE MAŞALLAH EEE KAYINPEDERİ TOSUN PAŞA ONA BÖYLE TOSUN GİBİ GELİN YAKIŞIRDI ZATİİ:sila:

ESRA HAVUZLU HANA GİTTİM BEN AMA BEĞENMEDİM, CİVİL BEBE YE GİT HER ŞEY VAR HATTA NETETN BAK CİVİL.COM

tamam cnm boşuna gitmeyim o zaman 2 saat sürüyo trenle eminönü hiç çekilmez sıcaklarda zaten yolculuk

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ces cim oram buram ağrıyor diye söyleniyorum dedin ya benimki hafta sonları beni çok yoruyor ya (koca) ne yapacam bilmiyorum bizimkinde bi enerji var cumartesi pazar saat 9 da ayakta kall kalk diye başımın etikini yiyor, genelde cumartesileri dışarda kahvaltı yapıyoruz sonra gece 1-2 e kadar dışardayız, pazar da gene 9 da kalkıp annesine kahvaltıya gidiyoruz (ben kursa gidiyordum geçen haftaya kadar o da annesine gidip kahvaltı yapıyordu sanıyorum alışkanlık oldu hareke geçmem lazım) dün o kadar dedm erken eve gidelim yemek yapayım hafta içi yapamıyorum diye eve gelmemiz saat 20 i buldu. ve ben her pazartesi hastayım

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Bu arada ces tabiki yemek falanda yapamadım hala beni normal sanıyor kızmakta istemiyorum ama ne yapayım bilemedim

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces cim oram buram ağrıyor diye söyleniyorum dedin ya benimki hafta sonları beni çok yoruyor ya (koca) ne yapacam bilmiyorum bizimkinde bi enerji var cumartesi pazar saat 9 da ayakta kall kalk diye başımın etikini yiyor, genelde cumartesileri dışarda kahvaltı yapıyoruz sonra gece 1-2 e kadar dışardayız, pazar da gene 9 da kalkıp annesine kahvaltıya gidiyoruz (ben kursa gidiyordum geçen haftaya kadar o da annesine gidip kahvaltı yapıyordu sanıyorum alışkanlık oldu hareke geçmem lazım) dün o kadar dedm erken eve gidelim yemek yapayım hafta içi yapamıyorum diye eve gelmemiz saat 20 i buldu. ve ben her pazartesi hastayım

valla hamile kaldiimdan beri en geç 11 de yatakta oluyorum ben. bir kerecik 2.30 da yattim o da sehir disindan, bizim gibi bebek bekleyen bir cift arkadasimiz vardi , onlarla oturduk. ben hayatta duramiyorum oyle gec saatlere kadar sen nasil duruyosun? esim de bildigi icin hic disarda gec saate kadar kalamiyoruz biz. yaşlı çiftler gibiyiz. erkenden donuyoruz eve. kahvaltıları da mutlaka evde etmek istiyo. sevmiyo disarda kahvalti etmeyi halbuki ben pek severim. hosuma gidiyo ayagima hazir kahvalti gelmesi, deniz kenarinda mis gibi. Ama İzmir'de bu gibi keyifler cok pahalandi. cok da fazla gitmemek lazim o sebeple. Neyse konu dagildi. haftsasonlari kimse degil bne kendimi yoruyorum zannedersem sonuc itibariyle.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesikam benim olmaz kı bak ben sana destan yazdım hatta :eek:ys:

Bu arada ces tabiki yemek falanda yapamadım hala beni normal sanıyor kızmakta istemiyorum ama ne yapayım bilemedim

ehe ben de yapamadim cunku bbizde de aksam yemekli misafir vardi. hem de bebekliiiiii. 4 aylik pek datlu bi oglan cocugu. cok da uslu Allah nazarlardan saklasin. insallah benim oglusum da uslu olur oyle. bizim bebegimizin karyolasina yatirdik bi ara da pek duygulandik yaaaaa. kucucuk kaldi karyolanin icinde bebecik.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
hafta sonu bütün düzenim bozuluyor valla, bugünde midem berbat çıkardım çıkarıcam her gittiğim yerde bir ısrar bir kıyanet ye ye ye ye diye valla çok sinirleniyorum, bak şimdi pazar günü bıldırcın yumartası ile bişeyler yapıyorlar diyorum ben yiyemem öteki yumurtanın bile çok iyi pişmesi lazım bakteri vardır birşey vardır yiyemem allahım nasıl ısrar dedim yemiyorum doktora sormadım böyle birşeyi yiyemem. Sonra yok soda iç dedim canım istemiyor şimdi iç iç daraldım valla dün evden dışarı çıkamyacam artık. benide fazla ilgi geriyor

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
bende dün bebiş mevlüdüne gittim 1 aylık erkek bebiş anam maşallah bir sakin annesi diyorki o şimdi böyle numaracı ne kadar huysuzlanıyor bir görseniz diyor. bide mevlüt takımı giydirmişler kucağıma aldım 2 saat kadar gögsümde yattı eşek sıpası.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hafta sonu bütün düzenim bozuluyor valla, bugünde midem berbat çıkardım çıkarıcam her gittiğim yerde bir ısrar bir kıyanet ye ye ye ye diye valla çok sinirleniyorum, bak şimdi pazar günü bıldırcın yumartası ile bişeyler yapıyorlar diyorum ben yiyemem öteki yumurtanın bile çok iyi pişmesi lazım bakteri vardır birşey vardır yiyemem allahım nasıl ısrar dedim yemiyorum doktora sormadım böyle birşeyi yiyemem. Sonra yok soda iç dedim canım istemiyor şimdi iç iç daraldım valla dün evden dışarı çıkamyacam artık. benide fazla ilgi geriyor

Ben de sinir oluyorum ye ye ye ısrarlarına. hatta 1 tane ye, sonra 1 tandaha ye, neden 2 kisiliksin de ondan. e iyi de arkadasim, hamile kaldim diye midem de 2 katina cikmis, ya da 2 tane mide sahibi olmus degilim ki. bastan kestirip ariyorum valla ben yemicem diye. suratimi da siyorum bi guzel. he sevdigim sey varsa hic kacirmam yerim zaten kimsenin soylemesine gerek yok ama sevmedigim, sirf faydali diye yemem gereken bisiyse yemicem diyorum yemiyorum da.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende dün bebiş mevlüdüne gittim 1 aylık erkek bebiş anam maşallah bir sakin annesi diyorki o şimdi böyle numaracı ne kadar huysuzlanıyor bir görseniz diyor. bide mevlüt takımı giydirmişler kucağıma aldım 2 saat kadar gögsümde yattı eşek sıpası.

Çok duygulanmissindir sen de. 3-4 ay sonra seninki de yaticak gogsunde dusunseneeee.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ben de sinir oluyorum ye ye ye ısrarlarına. hatta 1 tane ye, sonra 1 tandaha ye, neden 2 kisiliksin de ondan. e iyi de arkadasim, hamile kaldim diye midem de 2 katina cikmis, ya da 2 tane mide sahibi olmus degilim ki. bastan kestirip ariyorum valla ben yemicem diye. suratimi da siyorum bi guzel. he sevdigim sey varsa hic kacirmam yerim zaten kimsenin soylemesine gerek yok ama sevmedigim, sirf faydali diye yemem gereken bisiyse yemicem diyorum yemiyorum da.

bak işte midem nasıl kötü soda içiyorum şimdi bastırsın diye... valla çıkmayacam dışarı o gitsin nereye gitmek istiyorsa valla sıkıntı bastı beni

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bak işte midem nasıl kötü soda içiyorum şimdi bastırsın diye... valla çıkmayacam dışarı o gitsin nereye gitmek istiyorsa valla sıkıntı bastı beni
kusmakla ilgili problemin sıkıntın yoksa kus gitsin bari ya, dokunmuştur belki bişi yediklerin içinden.
bugünde gelir erken uyur hafta sonu için şarj olmaya başlar :cokkomik::cokkomik:

sen de hafta içi uyutma onu yorulsun, haftasonuna enerjisi kalmasın.

derus

Aktif Üye
Tepki
123
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar. bugün oğluşumu göreceğim çok mutluyum-kop-kop-kop.yüklememi de yaptıracağım inş.görşmek üzere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar