2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
selam kızlaarr
gittim aşımı oldum kolum çok acıyor yaa hani acımıyordu :böö::böö::böö::böö:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
haklısın da orası çok hassas sanki göbek daha kolay iyleşirmiş gibi geliyo..kestiklerini düşünemiyorum bennn :ayk:

ordaki kesik daha çabuk iyileşir diyorlar idrar falan çabuk iyileştirirmiş öyle söyleyenler var logusalık bitene kadar geçmiş oluyo herhalde:cokkomik:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
valla annem 4 adet normal doğum yapmış ve derki kestiklerini diktiklerini hiç birşeyi anlamıyorsunuz, sancı haricinde hiç bir sıkıntı yok sadece doğurayım da bitsin diyorsunuz

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
valla annem 4 adet normal doğum yapmış ve derki kestiklerini diktiklerini hiç birşeyi anlamıyorsunuz, sancı haricinde hiç bir sıkıntı yok sadece doğurayım da bitsin diyorsunuz

evet uyuşuyomuş zaten hissedilmiyomuş kestikleri.bir de o kadar kötü bişi olsa insanlar 2-3 tane dogurmaz de mi ama.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ordaki kesik daha çabuk iyileşir diyorlar idrar falan çabuk iyileştirirmiş öyle söyleyenler var logusalık bitene kadar geçmiş oluyo herhalde:cokkomik:

oo 40 gün diyosun yaniiiii?idrar iyleştiriyo mu?değse acıtmaz mı o yaa?asidik sonuçta?puff bu korkuyu atlatmam gerek benim çıkmıyo beynimden..

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
selam kızlaarr
gittim aşımı oldum kolum çok acıyor yaa hani acımıyordu :böö::böö::böö::böö:

ben acımıyor demedim 2 gün sonra acısı kalmıyor dedim :ilknur: ağır bişi kaldırma 12 saat yıkanma ve 2-3 gün iş yapma demişlerdi bana
2. dozda o kadar acımıyormuş ama gidenlerden aldığımız bilgi bu

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
oo 40 gün diyosun yaniiiii?idrar iyleştiriyo mu?değse acıtmaz mı o yaa?asidik sonuçta?puff bu korkuyu atlatmam gerek benim çıkmıyo beynimden..

sen gel bana ben sana bi terapi yapıyım canım, enerjimle silerim senin korkunu. 40 gün ne demek ya, hemen ayaga kalkabiliyosun normal yapınca.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
suni sancı çok kötü diyolar hatta rahmi bile patlatabiliyomuş doğrumu

öyle bişey yoktur canım ya benim doğum bayrama denk geliyo teyzem nöbetçi doktora bakcak eğer benimki nöbette olmazsa ya da iyi bi doktor olmazsa bayramda seni bekletmem bayram öncesi aldırırım dedi bende olurmu öyle ben sezeryan stemiyorum dedim suni sancıyla normal doğum yaparsın o zaman dedi bakalım ramazanda belli olur benim durum doktor çok önemli bayramda doktor bulmak da zor inşallah zamanında olur doğumum

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
lavman tamam ama sonrasında sonda olmaz heralde.

ama nasıl yapçaksın tuvaletini o zaman?hele keside olursa?acaba sezeryandemi vardı o?

ada cım

cahillik dah aiyi tabi bilmeden gideriz görür öğreniriz yaaaaaa boşverin

uygulamalı daha iyi anlarız mı diyosun :cokkomik:

evet uyuşuyomuş zaten hissedilmiyomuş kestikleri.bir de o kadar kötü bişi olsa insanlar 2-3 tane dogurmaz de mi ama.

bende zaten onu anlamıyorum ya herkesin 2-3 doğumu var en az e bide eskileri düşün yada doğudakileri,köylerde falan 10 tane çocuk doğurmak ne demek? :ayk:

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
allah herkezin yardimcisi olsun. birinci hamileligim idare ederdide ikincisinde ömrümden ümür gitti, 9 ay boyunca evden disari bile cikamadim :böö: ücüncüyü düsünüyordum ama artik tövbe ücüncüyüde yapmaya kalkarsam ya mezarin altina yada hastaneyi böylarim :D

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
allah herkezin yardimcisi olsun. birinci hamileligim idare ederdide ikincisinde ömrümden ümür gitti, 9 ay boyunca evden disari bile cikamadim :böö: ücüncüyü düsünüyordum ama artik tövbe ücüncüyüde yapmaya kalkarsam ya mezarin altina yada hastaneyi böylarim :D

Allah korusunda sen nasıl yaptın doğumlarını?sezeryan normal?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ama nasıl yapçaksın tuvaletini o zaman?hele keside olursa?acaba sezeryandemi vardı o?
uygulamalı daha iyi anlarız mı diyosun :cokkomik:

bende zaten onu anlamıyorum ya herkesin 2-3 doğumu var en az e bide eskileri düşün yada doğudakileri,köylerde falan 10 tane çocuk doğurmak ne demek? :ayk:

yapıyosun çişini ama ilaçlı bi suyla iyice temizlenmek gerekiyo (annemin anlattıgına gore tabi) yoksa mikrop kapma riski var.

belki de çoook rahat geçer üçüncü hamileligin kim bilir, Allahın hakkı 3 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar