haklısın da orası çok hassas sanki göbek daha kolay iyleşirmiş gibi geliyo..kestiklerini düşünemiyorum bennn :ayk:
selam kızlaarr
gittim aşımı oldum kolum çok acıyor yaa hani acımıyordu :böö::böö::böö::böö:
cahillik daha mı iyi diyosun?geçen facede buket sölemişti sanırım..
normal doğum öncesi lavman sonrası sonda var diye..bende hiçbirini duymamşım ne kadar cahilim demiştimmm
selam kızlaarr
valla annem 4 adet normal doğum yapmış ve derki kestiklerini diktiklerini hiç birşeyi anlamıyorsunuz, sancı haricinde hiç bir sıkıntı yok sadece doğurayım da bitsin diyorsunuz
geçmiş olsun özgecim, aşının yeridir o acıyan ya, ne de olsa iğne giriyo. 1 saat sonra bişicihin kalmıcak insallah.
ordaki kesik daha çabuk iyileşir diyorlar idrar falan çabuk iyileştirirmiş öyle söyleyenler var logusalık bitene kadar geçmiş oluyo herhalde
selam kızlaarr
oo 40 gün diyosun yaniiiii?idrar iyleştiriyo mu?değse acıtmaz mı o yaa?asidik sonuçta?puff bu korkuyu atlatmam gerek benim çıkmıyo beynimden..
evet uyuşuyomuş zaten hissedilmiyomuş kestikleri.bir de o kadar kötü bişi olsa insanlar 2-3 tane dogurmaz de mi ama.
suni sancı çok kötü diyolar hatta rahmi bile patlatabiliyomuş doğrumu
lavman tamam ama sonrasında sonda olmaz heralde.
ada cım
cahillik dah aiyi tabi bilmeden gideriz görür öğreniriz yaaaaaa boşverin
evet uyuşuyomuş zaten hissedilmiyomuş kestikleri.bir de o kadar kötü bişi olsa insanlar 2-3 tane dogurmaz de mi ama.
sen gel bana ben sana bi terapi yapıyım canım, enerjimle silerim senin korkunu. 40 gün ne demek ya, hemen ayaga kalkabiliyosun normal yapınca.
oo 40 gün diyosun yaniiiii?idrar iyleştiriyo mu?değse acıtmaz mı o yaa?asidik sonuçta?puff bu korkuyu atlatmam gerek benim çıkmıyo beynimden..
allah herkezin yardimcisi olsun. birinci hamileligim idare ederdide ikincisinde ömrümden ümür gitti, 9 ay boyunca evden disari bile cikamadim :böö: ücüncüyü düsünüyordum ama artik tövbe ücüncüyüde yapmaya kalkarsam ya mezarin altina yada hastaneyi böylarim
ama nasıl yapçaksın tuvaletini o zaman?hele keside olursa?acaba sezeryandemi vardı o?
uygulamalı daha iyi anlarız mı diyosun
bende zaten onu anlamıyorum ya herkesin 2-3 doğumu var en az e bide eskileri düşün yada doğudakileri,köylerde falan 10 tane çocuk doğurmak ne demek? :ayk:
belki de çoook rahat geçer üçüncü hamileligin kim bilir, Allahın hakkı 3allah herkezin yardimcisi olsun. birinci hamileligim idare ederdide ikincisinde ömrümden ümür gitti, 9 ay boyunca evden disari bile cikamadim :böö: ücüncüyü düsünüyordum ama artik tövbe ücüncüyüde yapmaya kalkarsam ya mezarin altina yada hastaneyi böylarim