2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
evet kızlar yaaa....
daha sabah konuşmuktuk bu konuyu...
sanrım doğum yaklaştıkça sürekli bunu konuşur olacağız....:uzgun::uzgun:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
geldim yettim Mehtaaaap sana ne kadar teşekkür etsem azdır valla bayıldım Düzgün beye Serap ve sana çok teşekkür ederim beni bu doktora yönlendirdiğiniz için. Çok çok güzel geçti herşeye baktı tek tek ilgilendi. Oğlumun masallahı var teyzeleri..

Aman da aman maşallaaaaaaaaaah, kaç gr kaç cm olmus bakalım paşamız?sen kaç kilo almıssın, anlatsana yaaaa.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
geldim yettim Mehtaaaap sana ne kadar teşekkür etsem azdır valla bayıldım Düzgün beye Serap ve sana çok teşekkür ederim beni bu doktora yönlendirdiğiniz için. Çok çok güzel geçti herşeye baktı tek tek ilgilendi. Oğlumun masallahı var teyzeleri..

çok sevindim canım ben dedim size ya adam gibi bir doktor hadi detayları anlat damlam hadiiiii

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
herkes yapabilir diye söylüyorum ben yeşil mercimek çarbası (biz çorba deriz ama yemekde diyenler var) ben farklı yaparım ama isteyen varsa anlatırım, bide bol domates salatası soğanlı falan oh oh

o yemegi ben de cok severim, hem de cok faydalı yeşil mercimek bize:)

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ben de gelim mi? gerçi bende de yemek hazır ama eve gidince sofranın bile hazır olmasını çok özledim.

ayyy gelsene çok seviniriz biz ben sen hamile kardeşim evde iki bekar kız kardeşim sonracıma alamanya dan gelen teyzem (gerçekten burda) sonra karşı apartmanımızda oturan teyzem ve kızlar tam bir ostorojen patlaması yaşarız bizim içimizdeki minik erkeklerde ne oluyorrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa derler

ay ne güzel olur cesika yaaa

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
2 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı..Tansiyonum normal, kilomu beğendi. Oğlum poposunu döndü yüzünü göstermedi bize :cokkomik: 640 gram olmuş tosunum

Canım, sen ben ve Tuba (liberty) tam 23+6'da gittik, üçümüzünki de 640 gr cikti. kilodas oldu ogullarımızzzzzzz. Maşallah maşallaaaaaah.1640ları 2640ları görelim inşallah.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
2 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı..Tansiyonum normal, kilomu beğendi. Oğlum poposunu döndü yüzünü göstermedi bize :cokkomik: 640 gram olmuş tosunum
cnm yaa maaşallah tosuna

:))) nasıl başaracaksın canımmmmm

feyruka zaten içinde kalcak hali yok ya çıkıcak bi şekilde ces te vesile olur duruma :D

hepinizi çok öptüm kızlr görüşürüz yarın sabah ben kaçar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar