ben açım kızlar hemde çok
anneme gidecem ya aradım söyledi yemekleri daha bi acıktım şimdi yaaa
geldim yettim Mehtaaaap sana ne kadar teşekkür etsem azdır valla bayıldım Düzgün beye Serap ve sana çok teşekkür ederim beni bu doktora yönlendirdiğiniz için. Çok çok güzel geçti herşeye baktı tek tek ilgilendi. Oğlumun masallahı var teyzeleri..
1-Ben doğurmammmmm korkuyorum
2-Ne yicez harbi akşamaaaaaa evde hiç bişi yokkkk
geldim yettim Mehtaaaap sana ne kadar teşekkür etsem azdır valla bayıldım Düzgün beye Serap ve sana çok teşekkür ederim beni bu doktora yönlendirdiğiniz için. Çok çok güzel geçti herşeye baktı tek tek ilgilendi. Oğlumun masallahı var teyzeleri..
herkes yapabilir diye söylüyorum ben yeşil mercimek çarbası (biz çorba deriz ama yemekde diyenler var) ben farklı yaparım ama isteyen varsa anlatırım, bide bol domates salatası soğanlı falan oh oh
ahh kızlar bi tuhaf oldum. ben doğurmıycam vageçtimmm:sinifsinif:
Aman aman anlatma, millet dogurmucam diye tutturcak şimdi. zaten zor toparladık daha yenii
Aman aman anlatma, millet dogurmucam diye tutturcak şimdi. zaten zor toparladık daha yenii
görüşürüz canımcım yarın.ohoo ben çoktan vazgeçtimmm
büyütürüm ben onu orda askere gidene kadar :1:
kızlar hepinize iyi akşamlar..bizim mesai bitti görüşürüz...
olmaz gel buraya ben dogurtcam seni:elis:
Ben de gelim mi? gerçi bende de yemek hazır ama eve gidince sofranın bile hazır olmasını çok özledim.
2 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı..Tansiyonum normal, kilomu beğendi. Oğlum poposunu döndü yüzünü göstermedi bize640 gram olmuş tosunum
cnm yaa maaşallah tosuna2 hafta sonra şeker yüklemesi için çağırdı..Tansiyonum normal, kilomu beğendi. Oğlum poposunu döndü yüzünü göstermedi bize640 gram olmuş tosunum
)) nasıl başaracaksın canımmmmm
ohoo ben çoktan vazgeçtimmm
büyütürüm ben onu orda askere gidene kadar :1:
..